Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Sztem meg az szánalmas, hogy a mai férfiaknak olyan elvárásai vannak a lányokkal kapcsolatban, ami egyáltalán nem normális. Engem nem nagyon érdekel ha "ott" szõrös, mert annak szõrösnek kell lennie. a hónalj se érdekel, viszont egy nagyon szõrös láb láttán már én is fanyalgok, elvégre is az nem tartozik hozzá természeténél fogva a lányokhoz. Nem azt mondom, hogy szeretem a vukikat, de azért nem kell túlzásba vinni. Egyik haverom teljesen kiábrándult egy lányból (egy nagyon kedves, rendes és szép lányból), mert észrevette, hogy kicsit szõrös (én inkább pelyhesnek mondanám) az alkarja. Ebbõl is látszik, hogy ez már abnormális.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hát röhögni fox, de még van olyan csajsz a földön, aki a dzsungelharcosokat kedveli (na az nem én vagyok), s akkora bozont van neki középen, amiben még egy vietkong is eltévedne

szánalmas, haladni kéne a korral, vagymi...

Tuvok
Dehogynem !

Sir Quno Jedi
Pedig a vulkániak nem is beretválkoznak !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Nekem is Sensor Excel van, és király :)

sztem ezen a témán már a kutyák sem csámcsognak

nekem a sima Gilette Sensor Excel jött be a legjobban, az a kétpengés eldobható, 5 db/csomag-os szutyok.
500 huf és jó vagy 1,5 hónapig...

én inkább arra lennék kiváncsi, hogy Kata mit használ
(nyilatkozz a lányok nevében - ha még nem tetted - plz, hogy mi a bestof :P )

repro
??? azt a legegyszerûbb tisztítani! hátulról átengeded rajta a vizet. persze ha már bele van kövülve akkor mind1.

N0 TXT TLK PLZ!4!

CSOCSO
nemhiszem mert egy 20 eves borotvalt punci sokkal szebb mint egy szortelen kislany pina..
CSOCSO
nekem ilyen bajaim nincsenek.. amugy ha neha odaragad valami akkor siman lehuzom az ujjam a pengeeleken.. marmin fentrol le.. merthogy odlaliranyba elvagja ak ezemet.. alulrol meg amugy se nagyon lehet:)
ha nagyon sok ilyen bajod van akkor vegyek 200 ft-s fogkefet.. vagy sima koromkefe..
PResident Evil
kimosod melegvízzel !!!

Megmondaná vki h tisztítja ki a Gillette Mach 3 Turbot a beleragadt szõrtõl meg habtól?
:D

igen hát én is ugygondoltam alkalmanként.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Sadun Tryst
ha valaki ezzel megborotválkozik, azzal személyesen fogok kezet... :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

nemcsakfeel
lehet gerontofil érzés is, 90 évre már kipereg az összes :P

*hihi ** *

SoDI---
Kinek tetszik a teljesen leborotvált nemi szerv?
Szerintetek nincs benne egy kis pedofil érzés,hajlam?

Attól függ.
Az negatívum? :-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
A megoldás nem a borotva, hanem a távtartós szakállvágó.
Azzal állandóan olyan szinten lehet tartani, mintha éppen 2-3 napos borosta lenne! :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Z
mármint minden egyes alkalommal, ugye?

...mert ha azt mondod, hogy összesen, akkor valahogy ellesem a technikádat. :)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

LittleL
énis.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

én nagyon utálok borotválkozni elvesz legalább 10 percet az életemböl.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

LittleL
Igen, hozzászokik a bõr az elektromos borotvához, és fordítva is.

Azért használok én is elektromosat, mert gyorsabb kényelmesebb.
Azzal kezdem a napot, aztán mosdás. és borotválkozás utáni arcszesz.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Z
Hello!

ááálat ez a topik!

Linkeljetek már be magatokról egy "elõtte-utána" képet! Tudjátok mikor borotválkoztok. Lehet bozontos, Sandokan, borosta, hetyke/gizda bausz, Kossuth...mindenféle!

Fényképezõt kézbe, rajt!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
csak eleinte, utána hozzászokik a bõrod, de ha géprõl térsz vissza simára akkor meg az fogja irritálni...

használj niveat, tényleg nagyon jok.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PResident Evil
én azzal és szétvágom magam :)

[Walaki]D`Lair
Az szar...:)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bezzeg ha az új 4 japán acél pengéjû wilkinson protector 3+1 D ultra-t használtátok volna, ezt megelõzhettétek volna... (Az európai öngyilkosjelöltek egyesületének ajánlásával!)

PResident Evil
én meg siettem :P aztán basztam rá egy kis arcszeszt aztán akkorát ordítottam a falon végigrepedt a csempe :D

[Walaki]D`Lair
Én egybõl úgy csántam...:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
nefélj mostmár megtanultam egy életre :DDD

[Walaki]D`Lair
nem oldalra kell húzni, hanem menetiránynak háttal és akkor kijön a szõr, de nem vág szét...:P

PResident Evil
hát most én is :D

FtranX
én a kétpengés mûanyagborotvával jártam úgy, hogy hüvelykújjal húztam le róla a szõrt, gondolván, hogy nem veszélyes, de úgy megvágott, hogy 2 napig alig tudtam vele fogni.

PResident Evil
borotvával... le akartam húzni a mini szõrszálakat aztán kicsit siettem és slégan húztam le... az ujjam 3 darabban van :(

FtranX
mivel?

PResident Evil
geccc ma kegyetlen szétvágtam az ujjam

Szoktam.Nekem bevált.

\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

PResident Evil
végülis... :D

azt barátnõnek is kölcsön lehet adni, az elektromosat meg nem :)

-the invisible-

én is inkább hagyományos borotva-párti vagyok

-the invisible-

[Walaki]D`Lair
Jaja!

KeKKSZike
Múlt héten vettem ezt a négy pengés "csodamasinát"! Quatro vagy mi a neve! Hát nekem nem jött be, az a xar nagyon, hogy nem hajlik a feje! Szerintem a legjobb még mindig a Mach3 TURBO!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nekem iszonyatmód kiirritálja a bõrömet... nagyon szar...

-the invisible-

nekem is ilyen van

teljesen meg vagyok vele elégedve, csak az a problémám, hogy mostmár minden reggel kell borotválkoznom, eddig csak 2-3 naponta kellett, mert ugye nem viszi le olyan jól mint a sima borotva, de nem kell a habbal+vizzel xarozni tehát ugyanott vagyok :) ja és a legfontosabb: nem vágohatom meg magam vele

Kata
.l..

[/cserf][/fülünyúl]

Nemsokára magadra aggathatod a Beteg jelzõt :P

Kata
Nem kérdeztem tõle.

[/cserf][/fülünyúl]

O0D:
sodi ?

Hajrá Dózsa György!

O0D:
fúúh. abba aztán lehet KAPASZKODNI bõven :D