5978
  • LittleMole
    elmész buliba, figyelsz, és csinálod (próbálkozol) :D dee én inkább egyedi mozgáskultúrát használok xD
  • Hegi90
    sorstárs T_T
    :D
  • TVelvet
    Most vagy összevágták, vagy téleg ilyen jó. :)

Btw ujvagyok ebben az x-elős témában, vmi tutorialt vagy vmit hogyan kezdjem el?:) Mert így mindennélkül kicsit nehézkes:D
  • systmatyk1985
    nem az x-elésről van szó!Én a szám címére lennék kiváncsi ami szól alatta!a tánc érdekel a legkevésbé!
  • Hegi90
    Ehhez a sráchoz mit szóltok?
    Sztem tud a gyerek.
    Am ezt a számot se tlaáltam meg sehol sem :D....
  • ecneb
    imádom az ixelős videókat :) mindenki olyan okos arrafele :D
  • VRSDM
    nekem van nodom is meg soulseek-em is, na mind1, lényegre térve nincs meg a kívánt zenéd.
  • xy21
    Ott keresek minden zenét de nincs fenn
  • systmatyk1985
    nem tudja vki h a számnak mi a címe?ENNEK
  • WuFraZselic
    vágesz, csak soulseek nem műxik szerintem nod miatt... limewire-n meg gyakorlatilag a divatdnb-ket lehet leszedni, pendulum orrbaszájba, de sehol semmi igazi dnb :) szal ha vki feltöltené, nagy thx :)
  • VRSDM
    2hsz-t vissza ;]
  • WuFraZselic
    üdv, valak tudna segiteni, tza - fuct, future signal - death mask, audio & sect - pounded és audio - vigilante kéne. vki feldobná vmi ftp-re, megköszönném :)
    btw elég komoly lesz itt a tavasz, korrekt kis line up van egészen májusig :) idénykezdetnek egy BSE vagy robyn chaos megteszi ^^
  • VRSDM
    BSE - a day away lájtoskirálynő:)
  • systmatyk1985
    Használj Soulseeket vagy Emulet!Ott majdnem mindent megtalálsz!A soulseekel én megtaláltam a számot amit keresel.
  • xy21
    Vkinek nincs meg az MCD feat Ragga Twins - Alright(benny page remix)
    Az feltehetné nekem vhova^^
    Előre is thx
  • Kaszi46
    http://www.last.fm/music/?m=tags&q=Jump-up
    és így?:)
  • xy21
    olyanokra gondolok itt mint pölö.: Aphrodite meg Twisted Individual
    Többet nem ismerek ezért kértem hogyha vki ismer előadókat akkor írjon
  • VRSDM
    egyszer nemis tudom melyik buliba mutatott egy srác, lehet nem jól emlékszek de asszem egyre gondolunk.
  • xy21
    a rádió az jó^^
  • xy21
    sorry de nem ilyenre gondoltam...
    Akkor nem ugy írom ohgy clownstep hanem hogy Jump-up!
  • Kaszi46
    http://www.last.fm/tag/clownstep

nem hallottam még erről a stílusról, azt hittem olyasmi mókás dolog lesz mint a clowncore. azt pedig nagyon szeretem. ed cox and LIFE4LAND rulez:P volt itt mádzsárországon, nagyon nagy bulit nyomatott, előtte is szerettem, de azóta personal fav.:)

most akkor megint nem bírom megállni hogy ne eröltessek ide mindjárt 3 videócskát:D

ezt meg azért mert a szám alatt öszemontázsolt képek közül az 1:23-1:30 alatt látható kép, itt készült budapesten, és én fotyosoppoltam, meg küldtem neki myspacen. szal nekem ez külön öröm, megtiszteltetés, mégha csak egy usermade video is:

és akkor ismét csak egy bocsánatkérés marad a végére, bár ez is törtütem,, meg amen break meg minden, szal annyira nem is off:D

• xy21
    Vki ír nekem Clownstep előadókat???
    Nyugottan lehet röhögni én is röhögök :D
  • offkorz
    akkor majd dobok fel
  • ecneb
    Miskolc ilyen szempontból elég parás hely azthallottam.. de ismerek pár emebrt aki jár át ide Egerbe itt azért vannak elég jó bulik.
  • xy21
    van rá igény^^
  • offkorz
    én mondtam hogyha van rá igény teszek fel :-c
  • Hegi90
    Kösz a válaszokat, énis erre a youtube-os cuccra gondoltam, mivel itt miskolcon nem igazán ismerek egy ilyen dnb-s klubot sem, ráadásul sztem egyedül mennék :D.
    Ja és legalább első próbálkozásaimmal nem égetném le magam :|

u.i.: küldjetek fel zenét! :P
  • xy21
    Na mivan mostanában senki nem tölt fel zenét?
  • xy21
    lohool^^
  • LittleMole
    peace
  • LittleMole
    xD
  • ColdFire
  • offkorz
    nemtommia faszért kell minden hsz-em kiforgatni,kibaszottul nemmondom sosem hogy kúrvajóvagyok,írtam mert mások is,küldtem egy posztot,kibaszottul nem menőségből,bazdmegmár az anyád :-c
  • ColdFire
    nagy a pofa, ülj le, egyes
  • offkorz
    ámbár én youtube-on láttam először,onnan néztem egykét mozdulat csak az alapt,és itthon elkezdtem táncizni,elején mindenki hülyének nézett mitugrálok.aztán egyre jobban ment,már az utcán is telefonon hallgatva toltam^^
    és már mindenki aki lát táncolni tetszik neki. :)
  • offkorz
    pontosan így
  • VRSDM
    2256->elmész buliba megnézel pár embert, meglesed ami tetszik aztán lemásolod, eleinte így. aztán (számomra) onnatól kezdődött az igazi tánci mikor csak úgy jöttek/jönnek a lépések, nem betanult kombinációkat csinálok. :] míg chillezek és csavarom magam a zenére, kitalálok valami újat aztán lenyomom :D vagy bejön és csinálom még vagy nem.
  • LittleMole
    yo
  • ColdFire
    buliba
  • Hegi90
    Hello!
    Bocs, hogy én még új vagyok itt és már rögtön kérésekkel nyomulok, de látom, hogy DnB stepről beszéltek, és nem bírtam visszatartni, hogy megkérdezzem:
    hogyan tudnék megtanulni úgy táncolni? :)
    ti hogyan tanultatok meg?
    Előre is kösz a választ :P