5978
  • systmatyk1985
    Hy.Hallotátok h péntektől megint máv sztrájk lesz?Fasza!!!! Öröm lesz vhogy eljutni Bladerunnazra 16-án!
  • Boconadi
    Audio-Vigilante -t ismeritek? :) Nekem "most ez tetszik"
  • ecneb
    én a knite ridezzal voltam így :S:S
  • magus
    szerintem annyira nem igényel nagy előképzettséget, vagy te mire gondoltál?

a lányok meg tényleg szebbek, nem az itt raszta ott rohadó rózsaszín gombolyagos csimpokomon lányok vannak rajta : D
  • xy21
    Nekem is volt már ilyen hogy egy mixben halottam egy számot ami nagyon teccet utána agyba főbe kerestem és kiderült hogy megvan a szám^^
    Nah olyankor kicsit se vagyok kiakadva^^
  • offkorz
    régebben nekem is volt ilyen,bassdrive-on ment valami és nekem nagyon kellett,hetekig kerestem mindenhol,mirevégre meglett,pedig tudtam a címét is. :DSSASDasasddsa
    szóval csak kitartás^^
  • OrioN the S
    nem vaze :D azóta bassdrive-t hallgatok.. már kezdek hallás sérült lenni :D
  • VRSDM
    nah megvan már ori? :P kiváncsi vagyok rá már énis.
  • LittleMole
    aki a sört szereti, az rossz ember nem lehet :P :]
  • OrioN the S
    thx :D
  • Phate
    idén lex?
  • Phate
  • LittleMole
    nem tudtok ma estére vmi bulit? :D
  • RIZLA
    tessék áááááá ááá ááááá óúúóóóúúúúúúááááááá :D
  • OrioN the S
    Legalább a refrént tudnám D: abból már ki tudnám következtetni a szám címét... de semmi info nincs róla : CSak ,hogy szépen énekel :D (Y) lélekbehatóan :D alatta meg lightos ütem. áááááá ááá ááááá óúúóóóúúúúúúááááááá D:
  • OrioN the S
    szvsz tuti tudjátok ... csak ezt így szavakba nemtom elénekelni,mondnai :D szal... Talán Rizla majd segít.. Ő is bassdrive-t hallgat.
  • OrioN the S
    Figyeltem ,de akkor épp nem írta ki :\ csak tudod azt a rádiós baromságot ,hogy Bassdrive blabla bla ,de semmi számcím :( Ennyire noob nem vagyok ,csak azért írtam ide ,mert nagyon kell az a zene és nagyon nemtom a címét..
  • VRSDM
    nem írja ki a szám címét hallgatás közbe:$:P?
  • OrioN the S
    Hy! Nemtom ki hallgat bassdrive-t ,de mostanába elég sokat játszanak egy számot... egy nő énekel benne vmi kibaszott szépen (szöveget énekel és nyögdécsel is [áááá ááááááá ááááááááááóóó :D:Dd]) Tudom kevés info ,meg gyök vagyok ,hogy így kérdezem ,de ,ha valaki mégis tudná az előadót akkor azt nagyon megköszönném. a recorderem megadta magát szal ezért fordulok hozzátok! (amúgy valami újdonság lehet)

Köszi! Puszi! :D
  • Geeryy
    es a szebbek a lanyok
  • VRSDM
    [center]YUK
  • Hegi90
    yuk-ba? :)
  • VRSDM
    [apro] ezt szedjétek ha ZENE kell. PANACEA - KILL BELLA DONNA (nálam fenntvan)
  • ecneb
    ennyi :D asd
  • RIZLA
  • VRSDM
    /teszek fel zenéket, minden félét ami számomra hallgatható.
  • LittleMole
    hát ja nem mintha én tudnék :]
  • ColdFire
    [ðe azért szeretne megtanulni]
  • LittleMole
    huuuuu
  • ColdFire
    én nem tudok táncolni, mégis konyítok a dnbhez, na ezt adjátok össze
  • LittleMole
    hülyeség ezen a táncos dolgon rágódni sztem xD nekem is ha olyanom van, akkor táncolok, és le sem lehet lőni, vagy ha pihenni támad kedvem, 1-2 sör elfogyasztásáig csak ácsorgok és passzívabban ÉLVEZEM A ZENÉT. amúgy a néppel meg nem foglalkozom hogy "jajj mit is is szólhatnak" xD
  • offkorz
    jaj kiforgatod a szavaim,dehogynem,és nekem is van persze pár mozdulat amit szeretek csinálni.nemondmár hogy nemérted mire gondolok :|
  • VRSDM
    neked egy egész éjszakára való táncfelhozatalod van? és sosem csinálod ugyan azt?

még ha érzésből lötyög az ember akkor is van valami féle vonulat amit követ. innentől kezdve ugyan azt csinálja -_-
  • offkorz
    ez egy betanult szar.és 1 perc alatt hányszor csinálja már mindig ugyanazt
    képzeld el ezt egész éjszaka órákon keresztül.hát kúrva jó mitmondjak tényleg. :-c
  • VRSDM
    gyere ke egyszer yuk-ba és meglátod kik "tudnak!!!", már ha ez tudás, a lényeg hogy nem ixbe nem szétolt úgy táncol egykét figura.

na visszatérve ezen a filmen is látszik hogy ügyel a lépésekre stb. nemtudom én csukott szemmel örjöngve a zenére is ugyan úgy tudok táncolni a saját tervezésű ikszemmel, hol meg a lötyögős pihenéssel. nem pedig görcsösen (ejj biztos jól állnak a lábaim? :S)
  • TVelvet
    Break teljesen más műfaj, azt is kiprobálnám, csak hát ahoz kell némi "előképzettség". :)
  • ColdFire
  • ColdFire
  • magus
    break bulik ilyen tekintetben jobbak, érettebb a közönség
  • magus
    így van, nem teljesen mindegy hogy táncolsz rá, ezért nem járok már el bulikba, mert elegem van, hogy ha nem ugrálok mint egy rühes nyuszi akkor már nem szeretem a zenét

kultiban ez volt multkor jo, kokemeny techno, a 40 éves arc is ugyanúgy pörgött erre a zenére mint a 20 éves, ki azért mert imádta, ki azért mert eszméletlenül rühellte azt a primitív zenét, de mindenki mintha nam elnne holnap ugrált a legkülönböző módon a zenére, nem volt ilyen, hogy ha nem "ikszelsz" akkor te ne is legyél itt, hagyjuk már el ezt a faszságot