Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Szeretnék venni 1 Stagg BC 300-as basszert.Ha van valakinek tapasztalata róla, lécci írja le a véleményét, hogy érdemes-e megvenni kezdõ gitárnak.(hangzás,fogása,sztb...) elõre is thx!
Bladerunnaz presents Bad Company UK, DJ Friction,
@ 2007.02.17.
Helye: Events Hall (Stúdio)
Belépõ: 1500/2000/2500/3500(vip) HUF
Fellép:
Bad Company Uk (BC Pres.)
DJ Friction (Shogun Audio, Renegade Hardware)
SP:MC (Shogun Audio, Bassbin, Crunch)
Chris.su (Tactile)
Bal + Sizenine (Bladerunnaz)
Statik (Beatpoint)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én pc-n szoktam dnb zenéket traktordjvel+keverõvel mixelgetni.
Mostanában ilyen zenéket gyüjtök, ha van valaki aki szeretne zenéket cserélni az írjon pivit van több giga minõségi zeném ...
03.07 Therapy Session Budapest:Tech Itch,Limwax, spl öö nemugrik be meg ki majd valaki segit.
03.23 Noisia @ k2 (remeljuk nem nevetseges breakbeat set lesz)
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
de h honnan szerezhetném be arra adhatnal vmi javaslatot;p
archivesbe nincs
De kb 1 giga anyagom van amit onnan vettem fel.
szokta vki hallgatni?
http://us-tx1.streams.bassdrive.com:9000
Ill Logic & Raf * Turnaround
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ellentétben a magyar DnB-ben (ha nem is a leghallagatottabb stílus is) vannak híres és nemzetközi szinten is a helyüket megálló Djk (pl. ChrisSU, SKC).
es persze Munk <#idiota>#idiota>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Pár faszányos zene amit mostanság hallgatok:
Black Sun Empire - Driving Insane, Breach
Corrupt Souls- No Room in Hell, Skullfucked
a nagy régi kedvenc Kemal - Fucking Hostile
Engedjétek meg, hogy Nektek, D&B rajongóknak is ajánljam nemrég, házilag elkészült lemezem: Snipersound
Esetleges tetszési illetve nemtetszési visszajelzéseket szívesen fogadok az oldalon feltûntetett emailemre! 😉
Üdv, és elõre is köszönöm azoknak akik megtisztelnek egy letöltéssel! 😉
Blas
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
thx
1. Pendulum - Everythings Blue
letõltés
2. Cause4Concern - Moongerm
letõltés
3. Concord Dawn - Take me Away
letõltés
4. Cypress Hill & Rony Size - Child of the west (Blade 2 Movie Track)
letõltés
5. D.Kay - In My Soul
letõltés
6. Drumsound & Bassline Smith - Killer
letõltés
7. Ed Rush & Optical - Kerbkrawler (Baron Remix)
letõltés
8. Fresh - Submarines (Pendulum Remix)
letõltés
9. Locust - No-One In The World
letõltés
10. Mykra - Chimes
letõltés
11. Total Science - Dee Pee (DJ Marky and XRS Remix)
letõltés
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
egy olyat nem tudok mondani, amit kiemelten tudnék kezelni ezen kívül
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
akinek van kedve irja mar le mivolt szamara 2006ban a legkedvesebb muzsika
szerk:
rajottem rogton:
Teebee - Still Human
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu