5978
-
#2374 köszi szépen pajtás^^
és ezt a kettőt összekapartam már :)
Audio - Exposed
Audio - Barricade -
#2373 Na már megvan 3, majd holnap még keresek, és fel is töltöm őket neked/nektek:
Audio & Dylan - The Birth & The Death
Audio & Robyn Chaos - Exposed
Audio - Icarus -
#2372 Ejj,nem is rossz.Végre vmi jó,szép kövér hangokkal,egy pici zúzda(hardcore után nálam itt kezdődik a jó zene),szépen ki van töltve a zene.Szal -
#2371 mindjárt bütykölök neked valamit, várj. -
#2370 igen,soulseek.vannak nekem is onnan sok zene,de ezekre nemtudtam rátenni a kezem :c
-
#2369 exposed ra emlékszem, de szerintem megvan a többi is, max nem rémlik a neve alapján... (soulseek) -
#2368 valakinek ezek közül megvan valamelyik?
Audio & Dylan - The Birth & The Death
Audio - Exposed
Audio - Premonition
Audio - Rituals
Audio - Icarus
Audio - Barricade
Audio - New Bourne -
#2367 én amúgy alapjában jól éreztem magam. nem bántam meg. -
#2366 ízlés kérdése, én nem velük foglalkoztam... bár az tényleg bosszantó h ott áramlik a tömeg én meg táncolnék. viszont haverokkal jól el mókáztam, aprítottam(tunk) xD -
#2365 mosollyal?
1óra sorbanállás. na jó elmegy. bennt ejj mindenki ottvol aki számított, meg a maradék 600fős faszfejek is akik meg nem! tánc el van felejtve, még csak lötyögni sem lehetett, mert az ifú padawan-ok nem tudtak megállni egyhelybe, folyton jött ment mindenki, így a tánctér valami lazacrajra hasonlíthatott, sör szokás szerint kiöntve, cigik a karomom elnyomva, ezektől eltekintve a zene az jó (is) volt, de amíg a folyosókon ücsöröghettem volna sem hagytak pihenni, és ott fotózták egymást a nyakig DNBSVAGYOK(2hete)LÁTCIKARUHÁMON srácok. -_-
számomra pénzkidobás volt otthagynom 6e. a lufi az jó volt, de hát az meg mindenhol jó. :P -
#2364 wáááh most értem haza BSE-ről :] -
#2363 ilyen a popszakma -
#2362 az finom hogy nem mentem robynra mert áh majd úgyis lesz bse. nem mentem kulti zárásra mert, áh majd úgyis bse, erre múlthéten olyan hátfájásom lett (fránya bmx, vagyis inkább fránya esések) hogy azóta hátmerevítős deréköv vagy mijaz-al császkálok és minden hajolás fáj :'CC -
#2361 -
#2360 ha esetleg vkit érdekel -
#2359 isten áldása reád -
#2358 ja és TRACY CHAPMAN ;) istenes -
#2357 youtube-on keress jót, aztán meg. flv2mp3.com ;) -
#2356 Ha szépen megkérem vki tudna feltőlteni vagy esetleg msn-en átküldeni egy kis reggies cuccot? (Big Bud vagy akármi) -
#2355 majd ráülök a mélyre xD -
#2354 inkább azt kéne kérdezned h ki nem jön (jó biztos vannak sokan)
de hogy akkora tömeg lesz, hogy még a zenét se lehet élvezni majd :P azfix -
#2353 vki bse szombat? :] -
#2352 erre én is kíváncsi vok -
#2351 nah majd ha meglesz a hercules, akkor csinálok vmi okosat, addig nem szórakozok vele:)
azért még egy utolsó:)
-
#2350 neki is, meg nálam is minden a rendes helyén van -
#2349 és hova dugjam a fülest? -
#2348 haverom 5.1-es beállitásai igy
(nem tudom milyen progit használsz) -
#2347 de azt hogy?
most érted, az egyik kimenetbe a hangszórót, és a fülhallgatót hova? -
#2346 mennie kell 1 karival is.... haveromnál, és nálam is megy rendesen 1 5.1-es kártyával (traktor 3) -
systmatyk1985 #2345 az "ovisokról" meg annyit h én a zenéért és a haverokért megyek bulizni!A pokemonok és a többi hasonló meg nem érdekel! -
#2344 monitor van, csak másik hangkártya nincs, hogy halljam azt a zenét is, ami a másik lejátszón forog :)
mertugye géppel csináltam, nem pultal ;) -
systmatyk1985 #2343 hát nem tom.elaludni???azért jó volt!nem voltunk sokan és így kényelmesebb volt!a discósokon meg jónagyokat nyerítettem!De a zenéééék!!!főleg Flight és Wild Child szettje azért odabaszott!Amikor Flight a szettjének a végén szúrt 1 kis dupsteppet hát akkor én......HÚÚÚÉn mindent összevéve jóléreztem magam. -
#2342 miért nincs monitor? -
#2341 :D ki mennyire volt belakva....... -
#2340 hát nemtom én majdnem elaludtam xD és tele volt diszkóssal,meg "ovisokkal". de azért dj-k jók voltak. -
systmatyk1985 #2339 Húúú ez a tegnap esti Bladerunnaz party!Kemény volt!A csajok odatették magukat!Aki nem volt ott az nagyon nagyot hagyott ki!!!!! -
#2338 elég gáz monitorozás nélkül mixelni, így a keverések nem a legjobbak, de azért csekk
-
Hardstyl3r #2337 Current Value & Donny - Drill
ez majd feltétlen kell teljesben, nagyon beteg:) -
#2336 kemeny zuzda.. minnya kettefejelem az iroasztalt -
Hardstyl3r #2335 Gein - Skin Suit Sessions Vol.666
Tracklist:
*GEIN - Intro*
Nanotek - Never Say Die
Spl - Sober
Counterstrike - Fear Generation
Raiden and The Panacea - Connect The Dots
Evol Intent - Mutiny
Current value - Deadly Algorhythm (GEIN rmx)
Counterstrike - Tennitus
The Panacea - Cryptonomicon
*interlude*
Counterstrike and Donny - Tear Your Soul Apart
Current Value and Donny - Drill
Prolific feat. Sabac and C-Rayz Walz - Progress (GEIN rmx)
Tech Itch - Alone
GEIN - Suicide Noise
Limewax - Cracking Core (Tech Itch rmx)
Current Value and Limewax - Tempest
Apex - Hench
Counterstrike - Rise
GEIN - Warden
GEIN feat. Kj Sawka - Break The Enemy
- Mixed by GEIN on February 6th, 2008
HEAVY!!!!!!!!!