Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oké....
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
szóval, az emo divat (en nemvagyok mint latod kozom se hozza), a dnb szintén divat, majd kikopnak az ilyen emberek, jolvan én se mondhatom magam õsdnb-snek, a kemény 1.5 éves bulizásommal, de 2001óta hallgatom, az hogy a bulizásra msot jött el az idõ hát sokmindennel (tk. szülõk) is köze van stb.
szóval én fiatal vagyok a bulizásdiban, hallgatásban már kevébé, de az én szememet is rohattmód bátja (és fogja pl. BSE-n) hogy retkes nagy tömeg lesz, ebbõl minden harmadik csaj telelesz bogyósszarokkal, és keményen tagadja majd hogy Õ emo, de mégis az. könnyû felismerni mint a messzirõl jött embert, jolvan hát nincs bajom végülis egy lány lehet szép sokféle képpen, de könyörgöm akkor ne csak álljon a parketten végig :CC és foglalja a helyet. szerintem azért eltûnik majd ez a réteg idõvel...
u dont have to listen anybody else but me
<#law>#law>
*Posse*T.W.D*
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
magyarázatot követel<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
*Posse*T.W.D*
szép is lenne ha mindenkinek ugyan az tetszene.
:] szeressük egymást gyerek 😊
a szavak, részmondatok, mondatok utáni ........ -rol nincs vmi tanulmány? 😊 kiváncsi lennék egy agyturkász ezirányú véleményére.
remálem nem valami mentális sérülésre vezethetõ ez is vissza 😄 mer akkor ....... 😄D
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
na szóval 16 szám,és egy 100megás tehát 17 lesz.remélem tetszeni fog nektek,de viszont elvárnám hogy másis tegyen,mivel én sokat raktam ígyis többiekhez képest.nade mindegy ahogy érzitek,én szívesen megosztom veletek a legjobbakat.ebben a 2 napban 16gb újdonsághoz jutottam,így majd mennek fel sorra a zenék,lehethogy még a végén én pakolom tele a 2gb szabad tárhelyt.nade mindegy,ezért van végülis.na csécs.
😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"Fórumparaziták LVL 4: Úgy érzem, hogy a magamból szívvel-lélekkel kipréselt, smileynak szánt "a", "s", "d", "f" és kettõspont ritmikus nyomogatása, széles körben elfogadott módja lehet a hirtelen rám törõ, heves érzéseim spontán expressziójának.
Ez majdnem egy kategóriába esik az idióta egysmilys emberekkel, DE … Fontos hangsúlyoznunk, hogy ezek amellett, hogy idióták, még mentálisan sérültek is, hiszen a „nevetés” (gy.k.: kuncogás) nem attól lesz jobb minõségû, hogy vadul csapkodjuk a billentyûzetet és teljesen random próbáljuk meg eltalálni a kettõspontot és a D betût. Ez is ilyen tipikus ultraszánalom kategória, persze vannak emberek, akiktõl már megszoktuk ezt a fajta megnyilvánulási formát, ennek megfelelõen is kezeli õket a közösség. 😊
Leggyakoribb megnyilvánulási formái:
„ASDASDASDASDASDAS”
„DSAD:ASF:ASD:AS:F:ASD:ASD:AS”
„😄:SA:S:AS:SA:S:A:S😄S:AD😄AS😄A”"
teljes iromány: Fórumozók és egyéb állatfajták
*Posse*T.W.D*
berezonál vatymi.
és már kezd pépesedni az agyam,aztán pudingos,és végem😄S😄AS😄SASA
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
Am feka majd tölötk énis suliból... de sztem annak nyitok egy másik tárhelyet.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
fröcsög a víz, rezeg, szinuszhullám stb 😛 aztán a videóvágás során nem letörlõdik az egész? 😄
de én raktam idáig a legtöbbt,meg VRSDM... :-c
dnbsg
sghu
Amugy milett azzal az ftp-vel amit korábban linkelt be vki?
akkor hallgasd meg a perished,az inkább betegebb.meg majd tolok fel még olyat amiben a kedvenc hangjaid vannak😄S:SD
perpill ez nem olyan hang, de a filmben teljesen hasonlóak vannak, mint a zenébe, érdemes megnézni.
EVP Recording
lehet hogy csak azért tûnik nekem félelmetesnek, mert megmaradtak bennem azok a képsorozatok, amelyek a filmben is voltak.