Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem volt egyszer olyan.. állok a fal mellet éppen élveze a state of mind gyönyörû z7enéjét.. erre odajön két bogyós csaj...mondanak valami. ee gec leszólítotak? 😄 már majdnem örültem... odahajolok " lécci menny má odébb nem tudunk táncolni " -_-.. megfogták egymás kezét, és elkezdtek ugrálni?
oké....

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

VRSDM
emo topikban ki lett tárgyalva, (jolvan én is belátom már, hogy hülye másolósdi volt az a 2-3 hónap az életemben((am. is az egész nagy sg-n párak által tudott EMO-zásom, kb. öltözködésbõl állt, meg hajsütésbõl, de azt a focista buzik is elkövetik, semmi lányosság tökömtudja... de legalább rájöttem hogy szûknadrágban kényelmesebb bmx-ezni 😛)

szóval, az emo divat (en nemvagyok mint latod kozom se hozza), a dnb szintén divat, majd kikopnak az ilyen emberek, jolvan én se mondhatom magam õsdnb-snek, a kemény 1.5 éves bulizásommal, de 2001óta hallgatom, az hogy a bulizásra msot jött el az idõ hát sokmindennel (tk. szülõk) is köze van stb.

szóval én fiatal vagyok a bulizásdiban, hallgatásban már kevébé, de az én szememet is rohattmód bátja (és fogja pl. BSE-n) hogy retkes nagy tömeg lesz, ebbõl minden harmadik csaj telelesz bogyósszarokkal, és keményen tagadja majd hogy Õ emo, de mégis az. könnyû felismerni mint a messzirõl jött embert, jolvan hát nincs bajom végülis egy lány lehet szép sokféle képpen, de könyörgöm akkor ne csak álljon a parketten végig :CC és foglalja a helyet. szerintem azért eltûnik majd ez a réteg idõvel...

u dont have to listen anybody else but me

offkorz
de már nem emo :-c

Kaszi46
nem bántásiból, csak tényleg kíváncsi vagyok hogy milyen apropóbol merült fel ez a kérdés😊
<#law>

*Posse*T.W.D*

ColdFire
akkor vrsdm, kérem kapcsolja ki! <#idiota><#idiota><#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

xy21
bocs<#szomoru1>
Én kérek elnézést!

Kaszi46
??? ez annyira abszurd, hogy már a kérdést sem értem hogy vetõdhetett fel!😄D

magyarázatot követel<#eplus2><#nyes>

*Posse*T.W.D*

offkorz
lófaszse,csak divatból nyomják.
egyéb?

xy21
Lehet egy kérdésem?
Mi közük az emósoknak a Déenbéhez?

offkorz
szeri <3
_DAS😄d

jólvan értem én,^^

VRSDM
nem is szóltalak le, én meg elismertem hogy nekem nem tetszik 😊

szép is lenne ha mindenkinek ugyan az tetszene.

:] szeressük egymást gyerek 😊

offkorz
énsem hallgatom éjjel nappal,csupán elismertem hogy tetszik :-c

bazs1
Black Sun Empire<#eljen>

VRSDM
apropó múltheti CURRENT után még némi felüdülés 😊

VRSDM
lágy mint a tojás. jó nem tagadom hallgatok én solarcube-ot is, de azért nem erre ver a szív 😊

offkorz
hogyan?😄DSA

VRSDM
buborék nekem :$

offkorz
ez nagyon tetszik,és jól tolja a csaj. 😊

Dj Sos,10 min mix,Drum & Bass

Phate
ez cool! teszek fel énis pár számot, ha van még hely

[ edrink.blog.hu ]

RIZLA
xD ez jo.....!!

a szavak, részmondatok, mondatok utáni ........ -rol nincs vmi tanulmány? 😊 kiváncsi lennék egy agyturkász ezirányú véleményére.

remálem nem valami mentális sérülésre vezethetõ ez is vissza 😄 mer akkor ....... 😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

offkorz
szóljatok ha kell még,addig nemcsinálok semmit.py jóéjt

offkorz
fent vannak

offkorz
ja és tolok fel közben egyfolytában zenékt,csináltam egy Current Value mappát,az Offkorz mappába szóval almappa.mostmár ígyfogok csinálni azthiszem hogy különbe rakok mindent ami egy elõadótól van.
na szóval 16 szám,és egy 100megás tehát 17 lesz.remélem tetszeni fog nektek,de viszont elvárnám hogy másis tegyen,mivel én sokat raktam ígyis többiekhez képest.nade mindegy ahogy érzitek,én szívesen megosztom veletek a legjobbakat.ebben a 2 napban 16gb újdonsághoz jutottam,így majd mennek fel sorra a zenék,lehethogy még a végén én pakolom tele a 2gb szabad tárhelyt.nade mindegy,ezért van végülis.na csécs.

offkorz
bekaphatod :-c

ColdFire
ték, ez azt hiszem az "ELSÕ!!44" kategóriába tartozik 😄SAdsasad
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ezzzazzz 😄

Kaszi46
akkor így most elérted a forumparaziták LVL2 és LVL4-es szintet is!😄D

*Posse*T.W.D*

ColdFire
baromság adS:SDSADsaddsa_sda

Kaszi46
pont ma olvastam egy kis cikket, úgyhogy nem tudom kihagyni, sry, vagy lehet nem is...😛

"Fórumparaziták LVL 4: Úgy érzem, hogy a magamból szívvel-lélekkel kipréselt, smileynak szánt "a", "s", "d", "f" és kettõspont ritmikus nyomogatása, széles körben elfogadott módja lehet a hirtelen rám törõ, heves érzéseim spontán expressziójának.

Ez majdnem egy kategóriába esik az idióta egysmilys emberekkel, DE … Fontos hangsúlyoznunk, hogy ezek amellett, hogy idióták, még mentálisan sérültek is, hiszen a „nevetés” (gy.k.: kuncogás) nem attól lesz jobb minõségû, hogy vadul csapkodjuk a billentyûzetet és teljesen random próbáljuk meg eltalálni a kettõspontot és a D betût. Ez is ilyen tipikus ultraszánalom kategória, persze vannak emberek, akiktõl már megszoktuk ezt a fajta megnyilvánulási formát, ennek megfelelõen is kezeli õket a közösség. 😊
Leggyakoribb megnyilvánulási formái:

„ASDASDASDASDASDAS”
„DSAD:ASF:ASD:AS:F:ASD:ASD:AS”
„😄:SA:S:AS:SA:S:A:S😄S:AD😄AS😄A”"

teljes iromány: Fórumozók és egyéb állatfajták

*Posse*T.W.D*

offkorz
nah megy felfele^^
kb 40 perc és fenntvan,lehet rakok még pár nyalánkságt mellé

offkorz
na ma tényleg dobok fel zenét.egy 100megás,current value-t.garantált agyleépítés,én most teszteltem az új fejhallgatóm,úgy szól bazmeg rezeg a fejemen😄S:A😄SAASD_ASD
berezonál vatymi.
és már kezd pépesedni az agyam,aztán pudingos,és végem😄S😄AS😄SASA

xy21
LittleMole
:] csõ

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

egy index.htm fájlt rakjatok fel mert am lefogják törölni.
Am feka majd tölötk énis suliból... de sztem annak nyitok egy másik tárhelyet.

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

VRSDM
rátettem a mélyládára egy tál vizet, majd - BSE.ARRAKIS ööö jóóó hangosan.

fröcsög a víz, rezeg, szinuszhullám stb 😛 aztán a videóvágás során nem letörlõdik az egész? 😄

offkorz
kia fasznak kell a helis gémed?😄S_ADSAas?SA😄SASDAsa

ColdFire
tõlem meg kaptatok helis gammát, amit mindjárt törlök 😄

offkorz
majd késebb rakok én fel.de most épp töltök is le tehát.
de én raktam idáig a legtöbbt,meg VRSDM... :-c

ColdFire
ftp.extra.hu
dnbsg
sghu

xy21
na mostanában senki nem tölt fel zenét?
Amugy milett azzal az ftp-vel amit korábban linkelt be vki?

VRSDM
õszi terápin leadta panacea ;]

offkorz
jóis az.^^

xy21
a perished a kedvencem!!!😄

offkorz
háhh😄:S_DSSDDS
akkor hallgasd meg a perished,az inkább betegebb.meg majd tolok fel még olyat amiben a kedvenc hangjaid vannak😄S:SD

ColdFire
200néhány megát lefoglalnék most egy kicsit, mert gyerek tölt fel nekem játékot, utánna törlöm is.

ColdFire
én inkább a pigeons and marshmallows -ra gondolok, hasonló a hang benne, mint a fehér zaj címû filmben.

perpill ez nem olyan hang, de a filmben teljesen hasonlóak vannak, mint a zenébe, érdemes megnézni.

EVP Recording

lehet hogy csak azért tûnik nekem félelmetesnek, mert megmaradtak bennem azok a képsorozatok, amelyek a filmben is voltak.

offkorz
ja,hát igen,aza száma igen,beteg,de azért nem ilyesztõ és félelmetes😄😄SAASDsda

VRSDM
perished 😉

offkorz
melyikre gondolsz?:o

ColdFire
vannak ám beteg zenéi panaceának :o
egyik egyenesen félelmetes es este :o