5978
-
#3014 kicsit elvoltam a délelőtt, poénból feltettem a Virtual DJ-t, és elvoltam kicsit, egyszer csak rámtört egy totális agyrák, aminek ez lett az eredménye. nem csináltam tulajdonképp semmit, csak BPM-et feltoltam maxra, és 3 effekttel szórakozgattam. igazából nem tudom semmilyen stílusba besorolni :D kíváncsi vagyok a véleményekre, ha lehet építő jellegűekre :) az alap szám ez volt: Limewax - Icicle (TriaMer Remix) -
#3013 engem inkább a ~ 200 km zavar -
#3012 hc drumandbass= breakcore, noisecore, esetleg drillandbass -
#3011 ez dnb vagy breakcore? -
#3010 ennyi!... csak az a probléma hogy néha fizetni is kell érte... :D -
#3009 -
#3008 mivanitt még még még -
kilahbwoy #3007 -
#3006 -
#3005 amúgy meg Kodály Zoltán azthiszem mindenki számára tisztelendő, becsülendő, és hatalmas ember volt! Kétség nem fér hozzá!
Engedjétek meg hogy idézzek tőle:
" A zene mindenkié! "
na tessék :] ha meg bárki okosabbnak képzeli magát nála, ki kell ábrándítsam :] -
#3004 Audio, Cooh, Counterstrike, Current Value, Dylan, Evol Intent, Ewun, Gasmask 71, Limewax, Nanotek, Proket, Raiden, Robyn Chaos, SPL, Spor, Technical Itch, The Panacea, The Sect, Vengeanze
ezek így az agyrákot okozó előadók. vannak még, de most így ezeket válogattam össze a zenetárból :D -
#3003 sziasztok! ódejó végre egy élő dnb forum... :D és még balhé is van! :P
amugy a belinkelt zenéknek és spec örültem... örülnék még egy kis hc drum and bassnek...vagy legalabb par előadonak hasonló stílusban. előre is köszi -
#3002 rakjad, azzal nincs baj, meg amúgyis mit törődsz azzal, h ki mit mond!! winamp írja 8bit, de mind1 -
derwin #3001 Azért mondtam.ha ennyi embernek böki a csőrét akkor nem rakom fel.nemtommitdramatizálodannyiratúladolgokat. -
#3000 loál _:DSA_SD_ASDASD
-
#2999 Hehe ez szép volt^_^ -
#2998 ezekután nemrakomfel, rinya baszki. akkor ne rakd. attól még el fogok tudni aludni :C -
#2997 ISTENEM BAZDMEG ! KOMOLYAN KIKELEK MAGAMBÓL? NINCSEN BARÁTNŐTÖK? NINCSEN HOBBITOK? ISMERŐSÖTÖK? NINCS SZEXUÁLIS ÉLET? ÉS KOMOLYAN ZENÉKRE VERITEK A ****AT?
könyörgöm ez néhány zeneszám! nem meg a lottó ötös, meg a diploma meg a családod meg a tökönszúrommagamnagybetűs élet...
ekkora rinyákat levágni.
és ha derwin kirakja? akkor meghalgatjuk. buliba attól még elmegyek mert ott jobb hallgatni. és ha momy sír és nemrakja ki? akkor mivan, 1hónappal később hallom meg. na aztán istenem. évek óta hallgatok drumandbass-t (7évemár) de komolyan nem áll így fel rá mint nektek.
-
derwin #2996 Phate aki ekkora szakértő az fel is tud rakni zenéket...8 bites omg.
Ezek után fel se rakom a Kristall Weizen-t,a sok okoskodó miatt... -
#2995 Rendben. Nekünk így is jó. -
#2994 ja boccs :-| -
momy #2993 Hallani rajta h bizonyos részek csak simán loop-olva lettek + egy - két bónusz hanghatás is van benne. -
#2992 mért volna ez fake?mesélj:-| -
#2991 lóól, derwin ezt nem mondod komolyan! a tied 8 kbit mono stb., sykline 320.. amúgyse vágom mit vagytok oda nem olyan nagy track -
derwin #2990 Még jó h felraktam már ugyanezt csak 3 mb és ugyanez a bitrate...ha nektek megér +10 mb-t egy semmivel se jobb minőség akkor hajrá :)
-
momy #2989 még jó h csak a fake-t sikerült kirakni...:D -
#2988 megható :| -
momy #2987 1 hétig bírta:S -
#2986 ezért mekkora hiszti lesz :DSA_DS_ADS
köszönjük amúgy béla^^ -
#2985 Counterstrike - Tinnitus /320-as minőség/ egészségetekre -
derwin #2984
Hardstyl3r :
Counterstrike and Donny - Tear your soul apart
Majd holnap a maradék trackokat is feldobálom csak most mék sleepelni.. -
derwin #2983 Ameddig nincs yobb,hát ez is megteszi....
Kárpótol a Kristall Weizen <3 <3 <3
-
momy #2982 nah ugye ezt azé te se gondoltad komolyan:D... attól h valakinek fakebe vagy cutba megvan attól még.. a clipek meg nem sokat érnek.. röhelyes minőségű átlagosan 1 perces ízelőték még nem teljes trekkek, nem ezeket kell gyüjteni:P -
derwin #2981 Ritualst meg lehet simán nem egy haweromnak van meg,New bourne meg ha annyira kellene meglenne...
Inkább az Error lesz a faktor száma Audionak----
Nah meg Coohtól a Vtakt :P Még jó h evvel a Myspace hackel lecsórtam azt a mixcutot :D
-
momy #2980 "1 hét múlva fenn lesz minden oldalon úgyis..."
nah pont ezzel van a baj.. szerintetek a ritualst meg a new bournt miért olya lehetetlen megszerezni?? a két szám kivételével az egész LP-t még tavaly novemberben kileakelték... persze h erre a két trekkere már ugyvigyáznak mint a szemük fényére. Ha minden kis fránya oldalra feltöltenek mindent azzal éppen csak az esély csökken h később bármilyen dubplate kiszivárogjon akármilyen módon is.. -
#2979 írígyködsz hogy Ő gyófej, nyemfölvág hoty majdhafagy akkorkirakogya ide nekünkfődi haladdóknak? -
derwin #2978 Momy,elnézést h másnak is örömet okozok :(
1 hét múlva fenn lesz minden oldalon úgyis... -
kilahbwoy #2977 nem ertem mi a baj azzal,hogy valaki megosztja a zeneit masokkal
jobb lenne ha csak beirna hogy megvan neki,de ne is almodjon rola senki??
pfff
amugy nem szedegetek innen zeneket,nem azert irom ezt,de tokre nem ertem miert faj ez valakinek?!?
a fel vilag erre veri?
es?!tolem verheti az egesz is,attol meg nem szarabb zene.
de ez csak egy velemeny
peace -
#2976 -
momy #2975 jah am meg derwin mi a faxé leakeled ki ide a zenéket???:@:@