Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
/most megkezte, 600mega, 25kval reggelre lesz valami csak belõle. remélem nem szakad meg... :|
ftp.extra.hu kellene hogy legyen szerintem,nem atw. :-c
éjjel akkor ha megy fel cucc,megköszönnénk^^
szerk: mégsem hagyom itt mert " offline " a szerver... -.-
ámbár múlt hétvégén voltam DnB-n.jó current value más persze,de sajnos ki lesz most hagyva :\
kénytelen ki kell hagynom, de wájj. sírás lesz a végén 😞
kimaradni?! ebbõl? :'(
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
on 😊
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
jaj és tiis töltcsetek még fel,fõleg akinek van panacea meg audio ilyesmik.htx.na csécs jóéjt.
proket myspace-s oldala. Érdemes meghalagatni a zenéit!Szerintem nagyon tud a srác!
szerk:GRRR hiába jó a linkelés akkor is 404 :S:S:S miafakkk :S
mind1 szedjétek innen ha kell:
fpt.atw.hu
acc: recon-wargame
pass: skate
soulseek-rõl van nekem is mindenem szinte...
2Gb
acc: dnbsg
pass: sghu
ami ott nem található meg az nem is létezik.
sok zenész is használja, legalábbis hardcore breakcore elõadók, és simán le lehet tõlük szipkázni a saját cuccukat.
nemrég volt olyan is hogy épp írkálta az egyik elõadó hogy most csinálgat egy számot, felénél tart, de szerinte ütni fog.
mondtam neki hogy nagyon kíváncsi lennék rá, 2 perc múlva már küldte is a félig kész számot. megkérdezte hogy tetszik, melyik rész tetszik belõle a legjobban, és ennyi. szal még ilyenek is elõfordulnak arrafelé.😊
*Posse*T.W.D*
szóval lehetne nyitni valami ftp-t itten, akár ingyenes atw-stet és oda feltennénk minden ilyet amit kéregetnek.
/töltöm addig föl néked.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Mistical - Amen Electric ^^ .nek se veletlenül ez a cime, eddig nem ertettem miert. 😄
Amuyg ez telleg komoly 😄 Nem hittem volna hogy már 69 ben kitaláltak mindent ami a jo zenehez kell. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
40 darab Amen Break sample csak az érdekesség kedvéért.
És egy nagyon faja ki video Nate Harrison-tól. 20 perces angyon jól elmagyarázza az egész jelenséget, zenerészletekkel alátámasztva.
video
de ha már lúd akkor legyen kövér!
WIKIpedia: Amen break(Eng)
*Posse*T.W.D*
5éve kb hogy hallgatok dnb-t (is) és másfél éve, kattantam rá, bulibajárás, mégtöbb hallgatás stb. szinten, szóval énis újregnek számítok ám dnb-be, de már az én szememet is bántja hogy mostanság mi megy ... nem részletezem mindenki tudja mirõl van szó, (therapy!15éves!kislányok! gyáá :CC)
majd remélem mire énis keménynek számítok az ÕSDÉENBÉS körökben, elkopik ez a réteg. 😉
Az év 1969. Egy The Winstons nevû, soul zenekarnak megjelent a Color Me Father címû albuma, aminek a b oldalán hallható az Amen Brother címû szám. Ez volt az a track amit linkeltem a kis játékhoz.
Namost ez a szám, együttes, igazából egy átlagos zenekar volt, úgy tûnt nem alkottak igazán maradandót. Ha meghallgattátok a számot, akkor elvileg fel kellett volna hogy tûnjön a dob ritmusa, legfõképpen az a 6 másodperces dobszóló, ami a track közepén hallható. Mert gyakorlatilag ez a 6 másodperc indított el egy világméretû jelenséget.
A nyolcvanas években a samplerek megjelenésekor, vagy inkább elterjedésekor sok hip hop zenészt megihletett és különbözõ formákban belekerült zenéjükbe.
Ez nekünk még annyira nem is fontos.
Majd a 90es években elkezdék használni az elektronikus zenében is ezt a 6 másodperces samplet, aminek ekkor már neve is volt, az eredeti track-hez hûen, AMEN BREAK. Ez lett az alapja a jungle-nek, drum and bass-nek és napjainkra már megszámlálhatatlan vadhajtásának.
Szóval nyugodtan kijelenthetjük a zenetörténelem legfontosabb 6 másodperce volt az a kis dobszóló.
így néz ki ez a 6 sec:
Ez az AMEN BREAK Original Sample, és ez van napjaink zenéiebn felgyorsítva, módosítva.
Ennyi lett volna! 😊
'98 '99 óta hallgatok dárenbézt, az akkori számok illetve az elõtte megjelent muzsikákban még azért nem volt ennyire torzítva gyorsítva ez a sample, szóval sokkal jobban nyomonkövethetõ benne ez a kis 6 másodperces csoda.
És akkor most rámtört a nosztalgia, hüpp hüpp, de jó is volt az elsõ buli veszprémben egy pincében. Páran lézengtünk csak a helyen, én kénytelen voltam egyedül menni, mert egy barátommal sem tudtam megértetni hogy ez mennyire jóóóó. Ez a buli sem ebben az évezredben volt amúgy.😊
És a legfontosabb, akkor még nem számított ki milyen ruhában van, hogy x-el e vagy nem x-el, a zene volt a lényeg.
Sajna napjainkbam már nem ez van, és ez nagyon jól megfigyelhetõ itt pár hsz.-ben is(sajnálom ha ezzel meg fogok sérteni 1-2 embert).
Most amúgy ugyanezt az underground érzést tapasztalom a breakcore esetében, talán emiatt is távolodtam kicsit el a dnb-tõl. Újra megkapom azt, amit régebben adott nekem a drámenbéz. És csak remélem hogy nem fog arra a felhigult, elpopulárisodott( de egy hülye szó😛 vagy csak én nem tudom rendesen leírni\kimondani?) sorsa jutni.
Ezt a kis nosztalgiás kirohanásomat amúgy már sokszor be akartam ide pögyögni de valahogy sose vitt ráa lélek, most ez is megtörtént.
Remélem nem untattam senkit, és elnézitek nekem ezt a kis személyes kirohanást is.
Mivel si zárhatnám A'MEN(break
A tévedések jogát fenntartom😛
*Posse*T.W.D*
számítógépes segítség😛
*Posse*T.W.D*
#2127\#2124 mi az hogy márióóóós?😄DD
tudjátok mi a máriós,.....😄? most csak bemásolom amit kalóz üzenetére akartam válaszolni, de aztán közben meggondoltam magamat, mert nem akartam más stílusokkal terhelni a topikot, meg titeket.
szoval akkor:
mário lol😛
ha már szóbakerült mário, akkor ajánlom figyelmetekbe a 8-bit\chiptune\nintendocore stílust, és azon belül is sabrepulse bácsit. jó kis muzsikákat csinál õ is. ennek a stílusnak is köze van amúgy a találós kérdéshez, nomeg a régi számítógépes játékok zenéjéhez, de talán legjobban a ninteno\gameboy\amiga500-hoz.
a szavak helyett inkább egy videnyó, az úgyis többet ér jelen esetben a szavaknál:
zenésvidinyóó
ha már belemásztam ebbe a témába akkor nem hagyhatom ki a stílus magyar képviselõjét sem, aki hogy saját szavaival éljek, egy " szar alak"😄
I is Failotron
*Posse*T.W.D*