Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
köszi^^
volna amúgy hozzád pár kérdésem.
megy a pm.

VRSDM
megszakadt este, most ha eszembejut akkor rányomok néhányat hogy menjen, szép lassan majd felkerül mind!!!:

u dont have to listen anybody else but me

offkorz
köszönjük szépen,a zenékt,nemsok ment még fel,de köszi aztis,majd ha még lehetne mehet fel többi is^^

ColdFire
<#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

VRSDM
jogos 😄
/most megkezte, 600mega, 25kval reggelre lesz valami csak belõle. remélem nem szakad meg... :|

offkorz
nemrossz ez,és a mostaninál jobb tényleg.egy hibát viszont felfedeztem.
ftp.extra.hu kellene hogy legyen szerintem,nem atw. :-c

éjjel akkor ha megy fel cucc,megköszönnénk^^

VRSDM
megszakad elég gyakran... mindenesetre ma éjjel itthagyom had menjen, aztán majd lesz reggelre valami 😉

mindenesetre szerintem ez szebb a mostaninál aztán döntsön a nép ;] nem sértõdök meg ha nem lesz csere...

szerk: mégsem hagyom itt mert " offline " a szerver... -.-

offkorz
hát örülnénk minél többnek,akár az egésznek__😄:SADA?ASSsad
de látom nemraktál fel egyet sem 😞

offkorz
sajnos énis kihagyom :|
ámbár múlt hétvégén voltam DnB-n.jó current value más persze,de sajnos ki lesz most hagyva :\

VRSDM
Holnap megy valaki CURRENT VALUE-ra a K-ba?
kénytelen ki kell hagynom, de wájj. sírás lesz a végén 😞

kimaradni?! ebbõl? :'(

ColdFire
amennyi fér 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

VRSDM
758mega panacea. mennyi menjen föl az este?

ColdFire
Teargas & plateglass is chillout - downtempo stuff

berlinboy6329
Youtubeon láttam egy klippet,viszont magát a számot sehol nem találom...Ez lenne az a szám.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RIZLA
off

on 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

offkorz
nya,töltöttem fel 34db számt.remélem nemhiába.😄AS:S😄ASAS
jaj és tiis töltcsetek még fel,fõleg akinek van panacea meg audio ilyesmik.htx.na csécs jóéjt.

offkorz
még töltök egy számt,mindjárt disconnectelek és tölthetsz.

ColdFire
ha befejeztétek a le- feltöltést, akkor légyszi disconnect, mert így nem lehet letölteni.

offkorz
épp dobok fel pár zenét a coldfire által használható ftp-re.csekkoljátok^^

ColdFire
olvass el-be benne van

xy21
1 zene feltöltve! 😊

xy21
elég nehezen lehet feltölteni a zenéket vagy csak nálam sz@r@xik

VRSDM
jolvan akkor oda pakolok énis, mindenki ha csinálna egy mappát magának... egyszerûbb lenne a dolog.

xy21
oksa én elkezdem használni

ColdFire
látom ezt is csak én használom 😄

xy21
vagy az acc vagy a pass nem jó!

Nem tom mennyire vágós ez a producer/dj😛roket!Valameik party szervezõ movementnek ezt az emberkét kéne elhozni kishazánkba!Ha valaki nem vágná:
proket myspace-s oldala. Érdemes meghalagatni a zenéit!Szerintem nagyon tud a srác!

VRSDM
[url=http://www.recon-wargame.atw.hu/(03)__03._Audio_-_Exposed_.mp3]robyn.....[/url]
szerk:GRRR hiába jó a linkelés akkor is 404 :S:S:S miafakkk :S

mind1 szedjétek innen ha kell:
fpt.atw.hu
acc: recon-wargame
pass: skate

soulseek-rõl van nekem is mindenem szinte...

ColdFire
értelme is volt csinálni? 😊

ColdFire
ftp.extra.hu
2Gb

acc: dnbsg
pass: sghu

Kaszi46
inkább használjátok a soulseek-et.
ami ott nem található meg az nem is létezik.

sok zenész is használja, legalábbis hardcore breakcore elõadók, és simán le lehet tõlük szipkázni a saját cuccukat.
nemrég volt olyan is hogy épp írkálta az egyik elõadó hogy most csinálgat egy számot, felénél tart, de szerinte ütni fog.
mondtam neki hogy nagyon kíváncsi lennék rá, 2 perc múlva már küldte is a félig kész számot. megkérdezte hogy tetszik, melyik rész tetszik belõle a legjobban, és ennyi. szal még ilyenek is elõfordulnak arrafelé.😊

*Posse*T.W.D*

ColdFire
htx

offkorz
az jóvolna

VRSDM
tudom itt tilos a warez... de hát kodály mondta. " A ZENE MINDENKIÉ " hát akkor tessék...

szóval lehetne nyitni valami ftp-t itten, akár ingyenes atw-stet és oda feltennénk minden ilyet amit kéregetnek.
/töltöm addig föl néked.

ColdFire
esetleg meg is van, meg PM pls, meg minden? 😊

offkorz
jaja,csengõhang nekem^^

RIZLA
69 jo év volt..... 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

The Garrett
akkor

Mistical - Amen Electric ^^ .nek se veletlenül ez a cime, eddig nem ertettem miert. 😄

Amuyg ez telleg komoly 😄 Nem hittem volna hogy már 69 ben kitaláltak mindent ami a jo zenehez kell. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ColdFire
40db samplet köszöntem, virtualdjben azt hiszem fel is használom, jó lenne reasonba is, csak érteni kéne hozzá😊

Kaszi46
két dolgot kifelejtettem.

40 darab Amen Break sample csak az érdekesség kedvéért.

És egy nagyon faja ki video Nate Harrison-tól. 20 perces angyon jól elmagyarázza az egész jelenséget, zenerészletekkel alátámasztva.
video

de ha már lúd akkor legyen kövér!

WIKIpedia: Amen break(Eng)

*Posse*T.W.D*

VRSDM
untatás? érdekes volt !!!

5éve kb hogy hallgatok dnb-t (is) és másfél éve, kattantam rá, bulibajárás, mégtöbb hallgatás stb. szinten, szóval énis újregnek számítok ám dnb-be, de már az én szememet is bántja hogy mostanság mi megy ... nem részletezem mindenki tudja mirõl van szó, (therapy!15éves!kislányok! gyáá :CC)

majd remélem mire énis keménynek számítok az ÕSDÉENBÉS körökben, elkopik ez a réteg. 😉

Kaszi46
Nacóval,

Az év 1969. Egy The Winstons nevû, soul zenekarnak megjelent a Color Me Father címû albuma, aminek a b oldalán hallható az Amen Brother címû szám. Ez volt az a track amit linkeltem a kis játékhoz.
Namost ez a szám, együttes, igazából egy átlagos zenekar volt, úgy tûnt nem alkottak igazán maradandót. Ha meghallgattátok a számot, akkor elvileg fel kellett volna hogy tûnjön a dob ritmusa, legfõképpen az a 6 másodperces dobszóló, ami a track közepén hallható. Mert gyakorlatilag ez a 6 másodperc indított el egy világméretû jelenséget.

A nyolcvanas években a samplerek megjelenésekor, vagy inkább elterjedésekor sok hip hop zenészt megihletett és különbözõ formákban belekerült zenéjükbe.
Ez nekünk még annyira nem is fontos.
Majd a 90es években elkezdék használni az elektronikus zenében is ezt a 6 másodperces samplet, aminek ekkor már neve is volt, az eredeti track-hez hûen, AMEN BREAK. Ez lett az alapja a jungle-nek, drum and bass-nek és napjainkra már megszámlálhatatlan vadhajtásának.

Szóval nyugodtan kijelenthetjük a zenetörténelem legfontosabb 6 másodperce volt az a kis dobszóló.

így néz ki ez a 6 sec:

Ez az AMEN BREAK Original Sample, és ez van napjaink zenéiebn felgyorsítva, módosítva.

Ennyi lett volna! 😊

'98 '99 óta hallgatok dárenbézt, az akkori számok illetve az elõtte megjelent muzsikákban még azért nem volt ennyire torzítva gyorsítva ez a sample, szóval sokkal jobban nyomonkövethetõ benne ez a kis 6 másodperces csoda.

És akkor most rámtört a nosztalgia, hüpp hüpp, de jó is volt az elsõ buli veszprémben egy pincében. Páran lézengtünk csak a helyen, én kénytelen voltam egyedül menni, mert egy barátommal sem tudtam megértetni hogy ez mennyire jóóóó. Ez a buli sem ebben az évezredben volt amúgy.😊
És a legfontosabb, akkor még nem számított ki milyen ruhában van, hogy x-el e vagy nem x-el, a zene volt a lényeg.
Sajna napjainkbam már nem ez van, és ez nagyon jól megfigyelhetõ itt pár hsz.-ben is(sajnálom ha ezzel meg fogok sérteni 1-2 embert).
Most amúgy ugyanezt az underground érzést tapasztalom a breakcore esetében, talán emiatt is távolodtam kicsit el a dnb-tõl. Újra megkapom azt, amit régebben adott nekem a drámenbéz. És csak remélem hogy nem fog arra a felhigult, elpopulárisodott( de egy hülye szó😛 vagy csak én nem tudom rendesen leírni\kimondani?) sorsa jutni.

Ezt a kis nosztalgiás kirohanásomat amúgy már sokszor be akartam ide pögyögni de valahogy sose vitt ráa lélek, most ez is megtörtént.

Remélem nem untattam senkit, és elnézitek nekem ezt a kis személyes kirohanást is.

Mivel si zárhatnám A'MEN(break

A tévedések jogát fenntartom😛

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
senki többet harmadszor?😛

*Posse*T.W.D*

VRSDM
hmmm.
dylan.robyn_chaos.audio-exposed(tech_freak) .. wihááj kemény jó 😉

Kaszi46
Najóvan, amíg megírom a kis regényt, halga ezt meg, ebbõl már egyértelmú lesz a lényeg.

számítógépes segítség😛

*Posse*T.W.D*

xy21
Híradó? O_o XD

Kaszi46
#2125 Minden nap hallod\halljátok csak nem ebben a formában! Koncentráljatok egy bizonyos hangszerre.😊 Este mekkmondom mi is a mekkfejtés.

#2127\#2124 mi az hogy márióóóós?😄DD

tudjátok mi a máriós,.....😄? most csak bemásolom amit kalóz üzenetére akartam válaszolni, de aztán közben meggondoltam magamat, mert nem akartam más stílusokkal terhelni a topikot, meg titeket.

szoval akkor:

mário lol😛

ha már szóbakerült mário, akkor ajánlom figyelmetekbe a 8-bit\chiptune\nintendocore stílust, és azon belül is sabrepulse bácsit. jó kis muzsikákat csinál õ is. ennek a stílusnak is köze van amúgy a találós kérdéshez, nomeg a régi számítógépes játékok zenéjéhez, de talán legjobban a ninteno\gameboy\amiga500-hoz.

a szavak helyett inkább egy videnyó, az úgyis többet ér jelen esetben a szavaknál:

zenésvidinyóó

ha már belemásztam ebbe a témába akkor nem hagyhatom ki a stílus magyar képviselõjét sem, aki hogy saját szavaival éljek, egy " szar alak"😄
I is Failotron

*Posse*T.W.D*

VRSDM
nekem is üres. de a TEETA mix vége fele is bennevan az a "marios" 😊

xy21
üres...Nincs benne a zene vagy csak én vok láma...?

xy21
Nah mijez? még sosem halottam 😄