Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phate
idén lex?

[ edrink.blog.hu ]

Phate

[ edrink.blog.hu ]

LittleMole
nem tudtok ma estére vmi bulit? 😄

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

RIZLA
tessék áááááá ááá ááááá óúúóóóúúúúúúááááááá 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

OrioN the S
Legalább a refrént tudnám D: abból már ki tudnám következtetni a szám címét... de semmi info nincs róla : CSak ,hogy szépen énekel 😄 (Y) lélekbehatóan 😄 alatta meg lightos ütem. áááááá ááá ááááá óúúóóóúúúúúúááááááá D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
szvsz tuti tudjátok ... csak ezt így szavakba nemtom elénekelni,mondnai 😄 szal... Talán Rizla majd segít.. Õ is bassdrive-t hallgat.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Figyeltem ,de akkor épp nem írta ki :\ csak tudod azt a rádiós baromságot ,hogy Bassdrive blabla bla ,de semmi számcím 😞 Ennyire noob nem vagyok ,csak azért írtam ide ,mert nagyon kell az a zene és nagyon nemtom a címét..

VRSDM
nem írja ki a szám címét hallgatás közbe:$😛?

u dont have to listen anybody else but me

OrioN the S
Hy! Nemtom ki hallgat bassdrive-t ,de mostanába elég sokat játszanak egy számot... egy nõ énekel benne vmi kibaszott szépen (szöveget énekel és nyögdécsel is <áááá ááááááá ááááááááááóóó 😄😄d>) Tudom kevés info ,meg gyök vagyok ,hogy így kérdezem ,de ,ha valaki mégis tudná az elõadót akkor azt nagyon megköszönném. a recorderem megadta magát szal ezért fordulok hozzátok! (amúgy valami újdonság lehet)

Köszi! Puszi! 😄

Geeryy
es a szebbek a lanyok <#vigyor2>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

VRSDM

Hegi90
yuk-ba? 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

VRSDM
ezt szedjétek ha ZENE kell. PANACEA - KILL BELLA DONNA (nálam fenntvan)

ennyi 😄 asd

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

VRSDM
/teszek fel zenéket, minden félét ami számomra hallgatható.

LittleMole
hát ja nem mintha én tudnék :]

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

ColdFire
<ðe azért szeretne megtanulni> <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

LittleMole
huuuuu<#vigyor4>

ColdFire
én nem tudok táncolni, mégis konyítok a dnbhez, na ezt adjátok össze

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

LittleMole
hülyeség ezen a táncos dolgon rágódni sztem xD nekem is ha olyanom van, akkor táncolok, és le sem lehet lõni, vagy ha pihenni támad kedvem, 1-2 sör elfogyasztásáig csak ácsorgok és passzívabban ÉLVEZEM A ZENÉT. amúgy a néppel meg nem foglalkozom hogy "jajj mit is is szólhatnak" xD

offkorz
jaj kiforgatod a szavaim,dehogynem,és nekem is van persze pár mozdulat amit szeretek csinálni.nemondmár hogy nemérted mire gondolok :|

VRSDM
neked egy egész éjszakára való táncfelhozatalod van? és sosem csinálod ugyan azt? <#wave>

még ha érzésbõl lötyög az ember akkor is van valami féle vonulat amit követ. innentõl kezdve ugyan azt csinálja -_-

offkorz
ez egy betanult szar.és 1 perc alatt hányszor csinálja már mindig ugyanazt
képzeld el ezt egész éjszaka órákon keresztül.hát kúrva jó mitmondjak tényleg. :-c

VRSDM
gyere ke egyszer yuk-ba és meglátod kik "tudnak!!!", már ha ez tudás, a lényeg hogy nem ixbe nem szétolt úgy táncol egykét figura.

na visszatérve ezen a filmen is látszik hogy ügyel a lépésekre stb. nemtudom én csukott szemmel örjöngve a zenére is ugyan úgy tudok táncolni a saját tervezésû ikszemmel, hol meg a lötyögõs pihenéssel. nem pedig görcsösen (ejj biztos jól állnak a lábaim? :S)

TVelvet
Break teljesen más mûfaj, azt is kiprobálnám, csak hát ahoz kell némi "elõképzettség". 😊
ColdFire

ColdFire

magus
break bulik ilyen tekintetben jobbak, érettebb a közönség

magus
így van, nem teljesen mindegy hogy táncolsz rá, ezért nem járok már el bulikba, mert elegem van, hogy ha nem ugrálok mint egy rühes nyuszi akkor már nem szeretem a zenét

kultiban ez volt multkor jo, kokemeny techno, a 40 éves arc is ugyanúgy pörgött erre a zenére mint a 20 éves, ki azért mert imádta, ki azért mert eszméletlenül rühellte azt a primitív zenét, de mindenki mintha nam elnne holnap ugrált a legkülönbözõ módon a zenére, nem volt ilyen, hogy ha nem "ikszelsz" akkor te ne is legyél itt, hagyjuk már el ezt a faszságot

LittleMole
elmész buliba, figyelsz, és csinálod (próbálkozol) 😄 dee én inkább egyedi mozgáskultúrát használok xD

Hegi90
sorstárs T_T
😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TVelvet
Most vagy összevágták, vagy téleg ilyen jó. 😊

Btw ujvagyok ebben az x-elõs témában, vmi tutorialt vagy vmit hogyan kezdjem el?😊 Mert így mindennélkül kicsit nehézkes😄
nem az x-elésrõl van szó!Én a szám címére lennék kiváncsi ami szól alatta!a tánc érdekel a legkevésbé!

Hegi90
Ehhez a sráchoz mit szóltok?
Sztem tud a gyerek.
Am ezt a számot se tlaáltam meg sehol sem 😄....

imádom az ixelõs videókat 😊 mindenki olyan okos arrafele 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

VRSDM
nekem van nodom is meg soulseek-em is, na mind1, lényegre térve nincs meg a kívánt zenéd.

xy21
Ott keresek minden zenét de nincs fenn

nem tudja vki h a számnak mi a címe?ENNEK

WuFraZselic
vágesz, csak soulseek nem mûxik szerintem nod miatt... limewire-n meg gyakorlatilag a divatdnb-ket lehet leszedni, pendulum orrbaszájba, de sehol semmi igazi dnb 😊 szal ha vki feltöltené, nagy thx 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

VRSDM
2hsz-t vissza ;]

WuFraZselic
üdv, valak tudna segiteni, tza - fuct, future signal - death mask, audio & sect - pounded és audio - vigilante kéne. vki feldobná vmi ftp-re, megköszönném 😊
btw elég komoly lesz itt a tavasz, korrekt kis line up van egészen májusig 😊 idénykezdetnek egy BSE vagy robyn chaos megteszi ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

VRSDM
BSE - a day away <#eljen> lájtoskirálynõ😊

Használj Soulseeket vagy Emulet!Ott majdnem mindent megtalálsz!A soulseekel én megtaláltam a számot amit keresel.

xy21
Vkinek nincs meg az MCD feat Ragga Twins - Alright(benny page remix)
Az feltehetné nekem vhova^^
Elõre is thx

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

xy21
olyanokra gondolok itt mint pölö.: Aphrodite meg Twisted Individual
Többet nem ismerek ezért kértem hogyha vki ismer elõadókat akkor írjon

VRSDM
egyszer nemis tudom melyik buliba mutatott egy srác, lehet nem jól emlékszek de asszem egyre gondolunk.

xy21
a rádió az jó^^

xy21
sorry de nem ilyenre gondoltam...
Akkor nem ugy írom ohgy clownstep hanem hogy Jump-up!