Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
köszi szépen pajtás^^
és ezt a kettõt összekapartam már 😊
Audio - Exposed
Audio - Barricade

Boconadi
Na már megvan 3, majd holnap még keresek, és fel is töltöm õket neked/nektek:
Audio & Dylan - The Birth & The Death
Audio & Robyn Chaos - Exposed
Audio - Icarus
berlinboy6329
Ejj,nem is rossz.Végre vmi jó,szép kövér hangokkal,egy pici zúzda(hardcore után nálam itt kezdõdik a jó zene),szépen ki van töltve a zene.Szal <#eljen>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Boconadi
mindjárt bütykölök neked valamit, várj.
offkorz
igen,soulseek.vannak nekem is onnan sok zene,de ezekre nemtudtam rátenni a kezem :c

VRSDM
exposed ra emlékszem, de szerintem megvan a többi is, max nem rémlik a neve alapján... (soulseek)

u dont have to listen anybody else but me

offkorz
valakinek ezek közül megvan valamelyik?

Audio & Dylan - The Birth & The Death
Audio - Exposed
Audio - Premonition
Audio - Rituals
Audio - Icarus
Audio - Barricade
Audio - New Bourne

LittleMole
én amúgy alapjában jól éreztem magam. nem bántam meg.

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

LittleMole
ízlés kérdése, én nem velük foglalkoztam... bár az tényleg bosszantó h ott áramlik a tömeg én meg táncolnék. viszont haverokkal jól el mókáztam, aprítottam(tunk) xD

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

VRSDM
mosollyal?
1óra sorbanállás. na jó elmegy. bennt ejj mindenki ottvol aki számított, meg a maradék 600fõs faszfejek is akik meg nem! tánc el van felejtve, még csak lötyögni sem lehetett, mert az ifú padawan-ok nem tudtak megállni egyhelybe, folyton jött ment mindenki, így a tánctér valami lazacrajra hasonlíthatott, sör szokás szerint kiöntve, cigik a karomom elnyomva, ezektõl eltekintve a zene az jó (is) volt, de amíg a folyosókon ücsöröghettem volna sem hagytak pihenni, és ott fotózták egymást a nyakig DNBSVAGYOK(2hete)LÁTCIKARUHÁMON srácok. -_-

számomra pénzkidobás volt otthagynom 6e. a lufi az jó volt, de hát az meg mindenhol jó. 😛

LittleMole
wáááh most értem haza BSE-rõl :]

OrioN the S
ilyen a popszakma

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
<#miaz>az finom hogy nem mentem robynra mert áh majd úgyis lesz bse. nem mentem kulti zárásra mert, áh majd úgyis bse, erre múlthéten olyan hátfájásom lett (fránya bmx, vagyis inkább fránya esések) hogy azóta hátmerevítõs deréköv vagy mijaz-al császkálok és minden hajolás fáj :'CC

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
ha esetleg vkit érdekel

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

OrioN the S
isten áldása reád

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
ja és TRACY CHAPMAN 😉 istenes

VRSDM
youtube-on keress jót, aztán meg. flv2mp3.com 😉

OrioN the S
Ha szépen megkérem vki tudna feltõlteni vagy esetleg msn-en átküldeni egy kis reggies cuccot? <#vigyor3> (Big Bud vagy akármi)

LittleMole
majd ráülök a mélyre xD

VRSDM
inkább azt kéne kérdezned h ki nem jön (jó biztos vannak sokan)
de hogy akkora tömeg lesz, hogy még a zenét se lehet élvezni majd 😛 azfix

LittleMole
vki bse szombat? :]

xy21
erre én is kíváncsi vok

ColdFire
nah majd ha meglesz a hercules, akkor csinálok vmi okosat, addig nem szórakozok vele😊
azért még egy utolsó😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

RIZLA
neki is, meg nálam is minden a rendes helyén van

ColdFire
és hova dugjam a fülest? <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

RIZLA
haverom 5.1-es beállitásai igy
(nem tudom milyen progit használsz)

ColdFire
de azt hogy?
most érted, az egyik kimenetbe a hangszórót, és a fülhallgatót hova?

RIZLA
mennie kell 1 karival is.... haveromnál, és nálam is megy rendesen 1 5.1-es kártyával (traktor 3)

az "ovisokról" meg annyit h én a zenéért és a haverokért megyek bulizni!A pokemonok és a többi hasonló meg nem érdekel!

ColdFire
monitor van, csak másik hangkártya nincs, hogy halljam azt a zenét is, ami a másik lejátszón forog 😊
mertugye géppel csináltam, nem pultal 😉

hát nem tom.elaludni???azért jó volt!nem voltunk sokan és így kényelmesebb volt!a discósokon meg jónagyokat nyerítettem!De a zenéééék!!!fõleg Flight és Wild Child szettje azért odabaszott!Amikor Flight a szettjének a végén szúrt 1 kis dupsteppet hát akkor én......HÚÚÚ<#vigyor2>Én mindent összevéve jóléreztem magam.

RIZLA
miért nincs monitor?

RIZLA
😄 ki mennyire volt belakva.......

LittleMole
hát nemtom én majdnem elaludtam xD és tele volt diszkóssal,meg "ovisokkal". de azért dj-k jók voltak.

Húúú ez a tegnap esti Bladerunnaz party!Kemény volt!A csajok odatették magukat!Aki nem volt ott az nagyon nagyot hagyott ki!!!!!

ColdFire
elég gáz monitorozás nélkül mixelni, így a keverések nem a legjobbak, de azért csekk

Current Value & Donny - Drill <#worship><#worship>

ez majd feltétlen kell teljesben, nagyon beteg😊
OrioN the S
<#ijedt> kemeny zuzda.. minnya kettefejelem az iroasztalt

Gein - Skin Suit Sessions Vol.666

Tracklist:

*GEIN - Intro*
Nanotek - Never Say Die
Spl - Sober
Counterstrike - Fear Generation
Raiden and The Panacea - Connect The Dots
Evol Intent - Mutiny
Current value - Deadly Algorhythm (GEIN rmx)
Counterstrike - Tennitus
The Panacea - Cryptonomicon
*interlude*
Counterstrike and Donny - Tear Your Soul Apart
Current Value and Donny - Drill
Prolific feat. Sabac and C-Rayz Walz - Progress (GEIN rmx)
Tech Itch - Alone
GEIN - Suicide Noise
Limewax - Cracking Core (Tech Itch rmx)
Current Value and Limewax - Tempest
Apex - Hench
Counterstrike - Rise
GEIN - Warden
GEIN feat. Kj Sawka - Break The Enemy

- Mixed by GEIN on February 6th, 2008

HEAVY!!!!!!!!!
Hy.Hallotátok h péntektõl megint máv sztrájk lesz?Fasza!!!! Öröm lesz vhogy eljutni Bladerunnazra 16-án!

Boconadi
Audio-Vigilante -t ismeritek? 😊 Nekem "most ez tetszik"
én a knite ridezzal voltam így :S:S

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

magus
szerintem annyira nem igényel nagy elõképzettséget, vagy te mire gondoltál?

a lányok meg tényleg szebbek, nem az itt raszta ott rohadó rózsaszín gombolyagos csimpokomon lányok vannak rajta : D

xy21
Nekem is volt már ilyen hogy egy mixben halottam egy számot ami nagyon teccet utána agyba fõbe kerestem és kiderült hogy megvan a szám^^
Nah olyankor kicsit se vagyok kiakadva^^

offkorz
régebben nekem is volt ilyen,bassdrive-on ment valami és nekem nagyon kellett,hetekig kerestem mindenhol,mirevégre meglett,pedig tudtam a címét is. 😄SSASDasasddsa
szóval csak kitartás^^

OrioN the S
nem vaze 😄 azóta bassdrive-t hallgatok.. már kezdek hallás sérült lenni 😄

VRSDM
nah megvan már ori? 😛 kiváncsi vagyok rá már énis.

LittleMole
aki a sört szereti, az rossz ember nem lehet 😛 :]

OrioN the S
thx 😄