5978
  • offkorz
    azzal semmisem.az ottlévőkkel volna,entry free dehisz :-|
  • VRSDM
    amúgy mibajod mokkával?
  • momy
    mokkába
  • Ewoq
    nekem ez a plakát nagyon adja...
    és hol lesz ez?
  • VRSDM
    flyer szar, buli meg 1000 hogy nagyon odavág majd, "entry free" ? :O erre még aki nem is tudja mi a dnb ráharap, magya'embőnek minden kell amit ingyen osztogatnak.

ergó - k2 helyileg fos - zeneileg jó - de hogy moccanni nem lehet majd a tömegtől... :CCCCC
  • offkorz
    kizárt hogy meg is közelítcsem.kár érte,mert audió nállam a beszt.dehát így ezekután.ja és szerintem kúrva szar a flyer most,főleg azzal a buzi széttorzultfejű emóval.áhh :(:(:((((((((

• ThisZip
    Okés, nem szóltam! ;D Lehet, h csak keresni kellett volna youtube-on, dehát a lustaság nagy úr!

Mother jobban begyün, viszont az néztem, h a Temper Temper a VIVÁ-n ment?
  • Kaszi46
    Goldie-s részre reagálva válaszoljanak helyettem a videnyók!:D(nagy kedvencem volt goldie bácsi:P)

Goldie-Mother

Goldie-Temper Temper

• derwin
    Milyen jó csajok :DFGF
    Belehet náluk vetni a "gyüssz topogni gecó" dumát xDD
  • Rockynhooo
    aztakurvaélet:ASD::ASD:AS::D
  • offkorz
    Kappa táska odavág,parasztlányok :ADS__ADSADSDS
    hát dúrva,lol.omg. :DA_SSD_:ðASFDS_FSD
  • Ewoq
    hihi... aranyosak xD
  • VRSDM
    emlékeztek a nemrégi vonatos dnb-s darkstep divat sztorira és a főszereplő parasztlányokra?

találtam a telómon róluk képet régebbről (már akkor éreztem h ők sztárok lesznek ) :D

akit érdekel, már ők is perish-ed et hallgatnak! :CCC
  • ecneb
    hmm lehet én vagyok hülye de nekem ez nem dnbnek hat..lehet hüyleséget modnok de inkább valami elborutabb trance/breakvalami vagy nemtom..am attól függetlenül respect én nemtudnék ilyet csinálni
  • VRSDM
    http://drummusic.extra.hu/

most kaptam róla körlevelet. ha valaki buta warezolni annak tessék.
  • offkorz
    köszönjük nagyon egyébként,na most pofám leszakadt kicsit :-|
  • offkorz
    bazz.braincrack :-oooo
    (Y)(Y)(Y)
  • Braincrack
    Itt volna egy új TRACK tőlem

http://www.speedyshare.com/data/765601704/11003646/23640933/BRAINCRACK%20-%20%20True%20Power.mp3
  • ThisZip
    Akkoriban még techno-t meg house-t hallgattam, utána jött a dnb, tényleg nem volt a zene annyire felpörögve mint most. :D Nem is tudom, hogy a breakcore meg társai voltak-e egyáltalán. :D Gondolom voltak, csak nem terjedtek el ilyen mértékben mint mostanában.
  • cybert
    Pedig a Goldie inkább dnb, mint a breakbeat, csak hát 1996-1997 környékén más volt a dnb tempója.
  • DJ Skyline
    abelGein - Skin Suit Sessions 666.1 - 2008/04/23

1. GEIN - Intro
    2. Audio - Fallot [FREAK]
    3. Audio & Dylan - The Birth [FREAK]
    4. Counterstrike & Silent Killer - Purify [ALGORHTHYM]
    5. Evol Intent & Eye D - Rock n' Roll [EVOL INTENT]
    6. Counterstrike & Eye D - Rock Bottom [ALGORHTHYM]
    7. Tech Itch and Jakes - Life Of Sin (Gein Edit ) [DUB]
    8. Current Value - Deadly Algorhthym (Gein Remix ) [GUERILLA]
    9. Donny - Search & Destroy [BARCODE]
    10. Evol Intent - Take That (Ewun Remix ) [EVOL INTENT]
    11. Kemal - Hostile (LOD VIP ) [DUB]
    12. Gein - Warden (Counterstrike Remix ) [GUERILLA]
    13. Current Value - Over Clock (Nanotek Remix ) [GUERILLA]
    14. Breaker & Silent Killer - Brigade [???]
    >>Interlude
    15. Gein - Hell [HABIT]

letöltés
  • Ewoq
    newmixes.com
  • Ewoq
    <a href="http://www.newmixes.com/category/dnb">www.newmixes.com</a>
    hm?
  • derwin
    Cooh új Vinyl

Rajta található az Alord és az Everdream fullba,ütős!
  • offkorz
    The Sect - Voices [POSITION CHROME]
    ez ez ha valakinek a tulajdonában van sikítcson plz :-|
  • matthewg05
    egészségedre..:D:D:D;):P
  • DJ Skyline
    beszereztem a számot. eléggé masszív, éjjel kellemes lehet hallgatni :D már most is kiráz a hideg kicsit
  • ThisZip
    Meg amikor videókat raknak zenéhez, sztem csomó ember fel sem fogja. :D
    Pedig rengeteg meló van abban is, nézem a videószösszeneteket, meg az effekteket és teljesen elszakadok ettől a világtól. (Drogot egyáltalán nem csípem)
    Emlékszem egyik bulin csak C64-es játékok voltak. :D A rengeteg bpm-et pedig ugyanúgy követi a film, hatalmas......
  • matthewg05
    én a balcsi partnál lakom,és télen pl amikor nagyobb szél volt,meg viharosabb idő,este lementem sétálni a partra egyedül,füles be..és sokszor nagyon beparáztam..futólépésben mentem haza:D:D
    egyik ilyen kedvencem: donny - the forgotten (cv remix)..ez tele van olyan hanghatásokkal amiket te mondtál..meg a kissrác hangja...gyááááááááá :):):$
  • xy21
    esélytelen...:D
  • DJ Skyline
    ezzel én is így vagyok. való életben semmit nem mutatok, mondok, darkstep alatt meg előjön belőlem az állat :D persze csak a gondolatok terén. legjobb mikor a zenében ilyen horror film szerű effektek, vagy hangzások vannak, meg eltorzított szövegek, gépies vagy ilyen démoni hangon :D pl Limewax - Zombie vs zombie eleje
  • VRSDM
    valbe. hogy buzeráns vagy :D
  • xy21
    Hozzám kicsit közelebb áll a lájtos liq-weed funk:D
  • ThisZip
    vhogy én is így vok a breakcore-ral
  • matthewg05
    amúgy ezt akartam még leírni,csak nem akartam okoskodni már..de tényleg h nemcsak a pendu lett népszerű,de a darkstep is pl..és ugye nem másért mert "hú ez kib*szott zúzda"...csak arról fingjuk nincs ,hogy ez is valamiféle belsőlelkivilág tükrözése a többi ember felé...és én spec. azért vagyokoa érte,mert van egy olyan énem,ami megegyezik a "darkside" hangulatával..és amikor azt hallgatom,akkor tudom azt az énemet "szabadjára engedni",mert amúgy mások előtt nem mutatom :$...de NEm vagyok SKIZOFRÉN ;):P
  • ThisZip
    a női énekkel persze, h nincs probléma :D de hogy nem dnb-t hallottam az tuti
  • LittleMole
    uramégOMg már 84 üzenet óta nem látogattam ide ... O.o :[
  • offkorz
    loál _SDA:DSDAS_DAS
  • VRSDM
    női énekkel semmi probléma, sokkal befogadhatóbbá , érzékletesebbé, szerethetőbbé teszi a zenét. persze nemmindegy miféle női ének volt az.
  • ThisZip
    Régebben pár éve sok emberrel találkoztam aki a dnb-t hallva egyből Goldie-t mondta. :P Párszor hallgattam Goldie-t és egy nyomi tört ütemet nem hallottam tőle..... inkább laza breakbeatnek tűnik... vmikor meg egy csaj énekel benne jazzre :D