5978
  • CheAteR88 #3895
  • nfs world
    sziasztok!
    segítségeteket kérem! egy zenének a címet keresem egy 2006-os therapy mixből.
    részlet
  • vizipipa19
    Kösz a tipet!!!:D Végre valami konstruktív kritika. Nehéz kicsikarni ilyet az emberekből!! Azért remélem annyira nem lett gagyi:D
  • Guer
    mázli :)
  • Guer
    tracklist:

01. Vice Versa - Trust [Good Looking]
    02. Uncut - Chinese Silk (Calibre Remix) [Wired]
    03. D.Kay + DJ Lee - New Day Rising [Metro]
    04. Soulproof - On The Line [CD-R]
    05. Nu:Tone - Breathless [Hospital]
    06. ICR - Close By The Sun [CD-R]
    07. Thick Dick - Insatiable (Matrix + Danny J Remix) [White]
    08. Roni Size - Strictly Social (Nu:Tone Remix) [Liquid V]
    09. Safair + Gamma + Snatch - Indian Rain [CD-R]
    10. Matrix + Danny J - Domino [Bad Company Productions]
    11. Marky + XRS feat. Victor Duplaix - Moments Of Lust [Innerground]
    12. John B - Without You [Hospital]
    13. Gamma + Snatch - Mad World [CD-R]
    14. Nautilus - Passport (Klute Remix) [Soundtrax]
    15. Mav - Ocean Phantom [Armada]
    16. Cyantific - Quiet Star [Hospital]
    17. Calibre - Proof Positive [Commercial Suicide]
  • Geeryy
    fl-mixeren jobboldalt, kompresszor,limiter es tarsaik.ajanlom, hogy baratkozz veluk. ha egy bizonyos szinten szol, szolj es meghallgatom ujra.
  • CheAteR88 #3889
    amit alátesz 11:30-nál az mi?:D
    abból kéne egy hosszabb változat vagy nemtom vmi más verzió amiben több a szövegecske:)
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Ez egy saját szerzemény gondoltam beteszem ide.:D
    http://www.youtube.com/watch?v=0xsvAeUNR0o
  • CheAteR88 #3887
    ien mc-s éneklős dnb-t tuddtok ajánlani?:)
    nem nagy baj ha 3 órás mix:D
  • CheAteR88 #3886
    XD:D
  • Guer
    lol :)
    inkább huzz át alexhez nemsoká ottvok :)
  • CheAteR88 #3884
    ez kurvajó!!!!:)
  • XbandX
    Hali!

Tud valaki meghívót küldeni deepbassnine-ra?
    Esetleg Teebee discográfiát...vagy egy Kubrak összest?
    Hiányoznak a gyűjteményből...;)
  • CheAteR88 #3882

ha van még iesmid jöhet;)
  • Guer
    ugyan nm...
  • BB7
    Köszönöm szépen! Nagyon jó! :)
  • Guer
    Srry hogy csak most de havernál felejtettem vinyot és csak ma szereztem vissza.

Snatch - Daylight Experience
  • BB7
    Szeretném!
  • Guer
    majd feldobom neked rapidra, ha szeretnéd :)
  • BB7
    Nagyon szépen köszönöm! :)
    Csak sajnos hibaüzenetet kapok letöltéskor! Szám szerint 550! :(
  • Guer
    megis van!

Snatch - Daylight Experience

Innen tudod letölteni, IPC mix 07

Van tracklist is mad wolrd a 13-as.
    Gamma + Snatch - Mad World [CD-R]
  • Guer
    de igen!

vmelyik mixben benne majd megkeresem... (rengeteg van a vinyon átkell nyálazzam mert nem emléxem)
  • BB7
    Köszi szépen! :)
  • ngcsnet
    ilyesmire ajánlom keress rá youtuben, amatőr remixek szoktak lenni, pl. requiemből nagyon sok van. Amúgy biztos van, de ha érdekel pár hasonló:
    Matrix & Futurebound - American Beauty VIP
    UE - Shadows
    DC Breaks - Come Closer (Frank hangjával Donnie Darkóból, hátha érdekel, hisz Mad World is abban van^^)

#3871:
    Noisia - Phace
    Pendulum - Muffler, Phetsta
    Spor - Apex, Rregula & Dementia
    High Contrast - Logistics, Commix, Mistabishi, London Elektricity, Cyantific
  • Christiansen
    köszi

thestcal: a 8as track iszonyat jó, kár hogy nincs meg mi az

ajánljatok még, olyasmit mint Noisia, Pendulum, Spor, High Contrast..
  • BB7
    Én csak pár techno remixet!
    Az a baj, hogy kedvenc számom, de sírhatnékom van hallgatás után! :/ Viszont egy jó kis D'n'B-el megfűszerezve nagyon csípném!
    ha nem találok, akkor lehet csinálok egyet én!
  • momy
    az a zene úgy jó ahogy van:) am nem ismerek.
  • BB7
    Olyan kérdésem lenne, hogy nem ismer valaki valami Mad World D'n'B Remixet? :) Nagyon megköszönném!
  • shadii
    Ha valaki feltudna tölteni Audio discografiát azt nagyon megköszönném.
    Előre is köszi!
  • HardStyleZ
    szia.
    megkedveltem a műfaj dark részét. szeretném a segítséged kérni h Antichristus. SPL. Gravity Zero. Propaganda. Technical Itch. Gein.
    kellenének albumok tőlük. kerestem ugyan de sehol se találtam albumokat tőlük pedig nagyon kellenének.:S

előre is köszi. (:
  • Neohero
    Remélem így jó XD :)

http://www.youtube.com/watch?v=1MvD1V4tiEQ&feature=channel_page
  • CheAteR88 #3864
    én még youtube-on se talállom:D
  • Neohero
    Hello mindenkinek :)

Valaki nem tudja ennek a zenének a címét?Mert amit komentként írtak az nemaz :\.Megköszönném ha valaki tudna segíteni

http://www.youtube.com/watch?v=1MvD1V
  • FlyHigh
    Köszi-köszi. Nekem pl ez is tetszik, szerintem tök jó h nem egy dobdara, még is összességében darkos és kemény.
  • DJ Skyline
    Antichristus/Peter Kurten, Audio, AXiS & Trank, C-Netik, Cooh, Counterstrike, Current Value, Dereck, Diode, Donny, Dub Elements, Forbidden Society, Gancher, Gasmask 71, iDOLEAST, Katharsys, Limewax, Lucio De Rimanez, Mark Tailor, Markoman & Tsunami, Mystification, Nanotek, N-Phonix, Proket, Qo, Raiden, Receptor, SPL, T.Z.A, Tamas, Technical Itch, The Panacea, The Sect, titanZERO, TriaMer, Vengeanze, Zardonic és még sokan mások.

igazából szerintem mindenkinél ízlés függő, hogy mit tekint keménynek és kellőképp "darkosnak". tehát ha valaki jobban beleássa magát a témába, akkor tud találni sok érdekességet, kedvére valót bőven. a listán szereplők közül Antichristus/Peter Kurten (tudtommal egy személy a kettő), iDOLEAST, Katharsys, Mystification számai között van egy két olyan, ami már kettészakítja az univerzumot. Switch Technique - Inner order (Antichristus Remix), azért ez így már elég masszív szerintem. tudom elmebeteg vagyok, de valamiért nekem bejönnek az ilyen elvetemült, monoton számok. :D de ettől függetlenül nálam még mindig a Moving Shadow 01.1 az alapmű, sajna nincs fent youtubeon, de Ryme Tyme - Judgement day is eléggé zúzós a maga nemében. szóval nekem a DnB-n belül elég széles az érdeklődési köröm, hallgatok régi számokat is, meg hallgatok falat bontó elvetemültségeket is.
  • shadii
    *Limewax
  • shadii
    Panacea,Linewax,Counterstrike ezek darkosak inkább de nem Spor félék, eléggé zúzósak bár nekem nem jönnek be mert sokszor annyira tolják már a darát mintha nem is zene lenne, Spor inkább hajlik technoid dnb felé mint darkstep felé akkor viszont már ajánlom a Noisia,Audio,Gridlok,Telemetrik,The Sect és társaikat ( kedvenceim )
  • FlyHigh
    Keményebb darkos dnb-t kik csinálnak? Spor szerűségre gondolok, vagy még mélyebbre. Csak nekem unalmasak ezek az éneklős vagy rádió slágerekből feltuningolt zenék?
  • DJ Skyline
    dnb guruktól kérdem, hogy Lucio De Rimanez - Talking head mikorra várható? aki nem ismerné, annak link.
  • CheAteR88 #3856