Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Nemhiszem, h ennyivel beérem, hát igyekszem többet foglalkozni a dolgokkal, de ez egy olyan dolog h az elsõ ovis rajzát is mindenki végigmutogatja az egész családnak, és csak késõbb látja meg igazán, h mennyire pocsék, akkor még is örül neki, h mit sikerült "alkotnia"...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

RIZLA
lol.....akarsz rola beszélni.......?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Geeryy
razolj vagy irj vagy probalj ki minel tobb sportot vagy vmi mas iranyt amiben kielheted az alkotoi vagyaid.de az biztos h ez nem zeneles lesz.persze ha egy ilyen kommenttel elveszem a kedved akkor nincs is benned eleg kitartas.a kovetkezo zenednel legyel egy kicsit kritkusabb magaddal szemben (nem hiszem el , hogy ez neked tetszik). aztan mutasd meg kozeli ismeroseidnek, es ha ok - vagy legalabb egy reszuk- bolint,akkor toltsd fel a netre. technikai oldalrol meg nincs mit beszelni.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

SZilaJMaGGoT
valami iesmit várok én is, csak építõjellegû kritikát eddig nemkaptam senkitõl a "beteg" jelzõn kívül... XD íme...: http://www.nwr-band.extra.hu/szilaj_stuff/Kongah_PUNK_n_BASS.mp3

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

na majd ma este a k2 ben 😄 NPHECT
Geeryy
Nem ertem a kerdest...
"Nuclear DNB” is Future Loops’ latest resource for powerful, groundbreaking drum and bass samples ! "
"All loops in WAV and REX for maximum flexibility! "

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Dylan tutti kipihent lesz,tegnap tolt éjfél körül egy 2 órás settet Londonban 😊
Phate
Errõl a progriról hallottatok már: Nuclear DNB ?
Biztos ejay szerû.. <#duhos2>

[ edrink.blog.hu ]

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

WuFraZselic
a nyaralás és a sound mellékhatása - no net <#eljen> thx az infot ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lol😄 én is kiváncsi lennék dylanre.. csak kár h kb 2 hete lehet már tudni h Ink jön helyette😄
WuFraZselic
hm, kiváncsi leszek a pénteki dylanre <#eljen> remélem "normális" emberek lesznek ott, mint kb voltak multhét csütörtökön a concord dawnon. amugy nem tudja valaki mi lesz a sziget idei mokka-kínálata?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

VRSDM
<#wink>

az egy hiéna a képen??<#wow1>
😞
xy21
XD

VRSDM

DJ Skyline
Szájlent Killer és Bréjker - Brigád címû számát szeretném kérni feltöltésre ha kivitelezhetõ

Sokat kéne ahhoz fizetni h felrakjam 😄
ugyse fogja feltölteni senki, mert túl új
xy21
Vmi problem?

😄 pont a froggert..
xy21
cooh - froger megjelent már?
Ha igen akkor pls vki töltse fel^^

jah vágom vágom

off: jah szeretem 😊

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Geeryy
on: hat de eger kisebb is mint bp. (vagy erted na 😄 )
off: szereted a quimby-t ?

ilyen arcokat fegyelemezni kéne ( ütni) jobbislenne...még jó hogy errefele nincs annyi gyökér a partykon.. igaz itt meg kevesen vannak 😮

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

xy21
nincs jobb

Rockynhooo
jah, de azt bírom hogy ezt a témát már vagy 10jére járjuk körbe 😄DDDDDDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Phate
origo cikkje, ott találták ki ezt a végtelen nagy marhaságot,
am télleg nem jó az új pendullár, a régiek jobbak voltak (tarantula, slam, stb..)

ja és itt a cikk is

[ edrink.blog.hu ]

ThisZip
neeeeeeeeee könyörgök, csak ilyet neeeeeeeeeeeee <#wow3>

bár lehet, h amikor a breakcore megszületett, akkor meg a dnb-sek mondták ugyanazt <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Rockynhooo
volt itt egy cikk vagy vhol olvastam hogy Pendela megteremtette az emobasst 😊

Nagyon helyes 😄F
Lassan megszületik az EmoBass és majd ritmusra kell sírni,bár Pendulum még kicsit gyúr és már azok lesznek...
Rockynhooo
tegnap láttam itt a téren egy 13 éves vasalt szõkehaju pirszinges gyereket ikszelgetni , és a végén meg is tapsolták a barátai 😊

VRSDM
azért járok bulizni hogy jól érezzem magam, de feszéjez hogyha magam közt millió majmot látok felvágva, magát fotózkodva nyalókával a szájában bohóckodni. bizony zavar...

de a tegnap jó volt 😊 "kevés" ember, jó zene, jó idõjárás 😊

xy21
Te azért jársz bulizni hogy másokatt lessél?
Régen rossz neked...

VRSDM
ma újra adok esélyt... mokka-concorddawn
febr.óta elkergetett a millinyi lúzer, akire ha ránézek komolyan fáj a szíven... :C ha ma is csak show off ot látok megint lesz pár hónap szünidõ.

RIZLA
bass?

ThisZip
segítsétek ezt a videómat?? írjunk hozzá dnb-t? <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

offkorz
ez most nemlett valami jó,javíthatnád

offkorz
DnB fórumba kellett pont mi?:-o

hamotar
OFF:
Ha a zenét szeretitek, biztos a táncot is!
Lécci lécci segítsétek ezt a videómat!
A Tûzvirág táncmûvészeti bemutatón készült!!
Nagyon köszi!!!
Video

Geeryy
hat meg van hova fejlõdni:
-egy zenenek legyen íve,szóljon vmirol.
-a dobszekcio szvsz szinten több sebbõl vérzik: a kick tul lett kuldve,ellenben a pergok es a cinek gyengek, az elsõ gyakran el is tunik.
- a break tördelése és a bassline mintha nem lennenek baratok.
- nem igazan találtam meg magyarázatot a szám közepe fele hallható level-ugrálásrol?
- ritmuskeplet ?
- 5:10-nél elszabadul a pokol. annyira össze-vissza morajlás.akkor jutott eszembe, hogy lehet h miután megirtad a savokat es össze is raktad a zenet (tehat a seq kesz volt) te valojaban fogtad magad és felrángattad a mixeren a szinteket maxra ? látott ez eq-t compressor-t vagy vmi filtert? de most komolyan ? amikor befejeznél egy zenet az lebegjen a szemed elõtt, hogy nem mastert akarsz csinálni 0dB-vel -arra ott a studio- hanem mixdown-t.
hat így nagy hirtelen ennyi.remelem tudod fogadni a kritikát, és megpróbálod orvosolni a hibákat.

<#eljen><#nyes><#eljen>

Itt volna a Legújabb Szerzeményem:

BRAINCRACK - Five Minutes To Heaven
Egyszer már kitárgyaltam h én nem vagyok oda az ilyenekért.DE! Mystification Valamiért teccik(legalábbis jópár zenéje)!<#vigyor2>
Fõleg ez!
Fúúúú!Szombaton benn lesz a kocsiban a "gyengusz" Mac Audio rendszer!
Azon miet fog ez szaggatni!<#hehe>

offkorz
mikorimár ugyan :-|

DJ Skyline
Mystification - Computers, beteg <#zavart1>