5978
  • VRSDM
    rákattoltam és a chrome javította a https-t . áthúzta pirossal és bejött a fórum a linkel.
  • BB7
    Nekem se jó! -.- Mert maga a link TÉNYLEG NEM JÓ!
    Persze, ha van egy kis eszed, akkor rájössz...
    Furcsa volt a HTTPS... aztán meg lehet látni a showthread.php-ből, hogy egy fórum!
    Minek titkosított protokoll egy fórumnak?
    Tehát a müködő link...
  • VRSDM
    te vagy szar. nekem jó a link :)
  • EK1TEP
    Nemjó a link!
  • The Garrett
    jóféle konversion - astatine
  • BB7
    Jó a felhozatal!
  • zdlr
    roni size & zack de la rocha - center of the storm abszolút legjobb
  • Phate
    új kedvencem: Jakes - Warface (Distorted Minds Remix)
  • Neohero
    Aham ezt a számot találtam csak, meg rá is kerestem ezen a néven de semmi
    Azért kösz a fáradságodat :).Amúgy tényleg nem a legjobb dnb-be csak úgy megtetszett :D
  • BB7
    Pedig az! Csak valami remix lehet!
    Hallgasd meg ezt 1:30tól...
    Usual Suspects - Doorway Ezen belül nem hiszem, hogy meg fogsz tudni többet, hisz bárki csinálhatta a remixet, és úgy néz ki be kell érned ezzel! Vagy ha MINDENKÉPP ez kell, akkor is erre keress rá, bizonyára 'kidob' több verziót!
    Sok sikert! Tényleg jó szám, bár nem a legjobb D'n'B kategben szvsz!
  • Neohero
    Hali

Nem tudja valaki ennek a számnak a címét?? Amit megadtak komentbe az nem ugyanaz.Megköszönném ha valaki tudna segíteni :)

http://www.youtube.com/watch?v=kJWZEpdIivM&feature=related
  • EK1TEP
    Már megvan köszi nemkell!
  • EK1TEP
    Valaki linkelt egy ukrán vagy orosz oldalt tegnap de törölték a hsz-t ha jól látom berakná valaki még1x és azt elmentem mert ott találtam sok jó számot! (vmi drums vagy drum volt a neve nemtom már, most lett újrarakva a rendszer és nincsmeg a könyvjelző sajnos)
  • Phate
    momyval egyetértek is meg nem is mert nem minden zene ami új található meg az orosz oldalakon, de bizony a fele kint van. igaz nem ilyenekre gondolok, amit példának okául írtál CT (azt hülye aki kiteszi), hanem ami rendesen megjelent. az oroszok meg sok mindent kitesznek. de tény, hogy van valóság ereje annak amit írtál, nem is kicsi.

az a baj az emberrel, h szarik rákeresni, rögtön írja fórumba h "tedd már fel pls", mert így a legegyszerűbb. tisztelet a kivételnek
  • momy
    Persze iaz h ez eléggé durva példa volt, de ha "és igen, feltenném ha lenne egykét olyan trekkem ami meglehetne akárkinek még sincs" alatt azt érted h egy zene megjelent, azt énis minden további nélkül kiraknám.
  • VRSDM
    azért te nem erről beszéltél :D most átesel túlzásokba...
    ilyeneket értelemszerűen lehetetlen megtalálni, akárhol keresi az ember.

ritka zenékről volt szó, akár régiekről is. . . és igen, feltenném ha lenne egykét olyan trekkem ami meglehetne akárkinek még sincs.
  • momy
    Akármit mondasz ez akkor is ígyvan. Csak a példa kedviért, ha nekem pl meglenne a egy zene aminek a létezéséről a köznép mégcsak nem is tud. (pl: Counterstrike - The Exploding Man) amit magától a producertől kaptál, csak azért ,h TE hallgasd. Lennél olyan hülye h felrakod valahova netre, h akárki leszedhesse? Utána biztos h nem kapnál az illető producertől semmit:D
  • VRSDM
    "nem lesz olyan hülye hogy kipakolja netre" ... hát ez a gond. kodály megmondta " A ZENE MINDENKIÉ!!! "

vagy manapság nem burago autokkal hanem zenékkel vagizunk? hogy nekem megvan egykét speckó darab?! :)

soulseek-el meg egyetértek.
  • momy
    Ja egy másik tipp: használjatok IRC-t! igaz tudoműsom szerint innen csak albumokat lehet szedni ( sour rippeket:/ ) de a semminél jobb, valamint gyorsan kikerülnek a rippek és iszonyat gyorsan jön innen minden.
  • momy
    Ez mind szép és jó, kivéve az elsö pontot.. Ugyanis ezzel a módszerrel új zenét biztos nem fog találni senki, és a régieket is csak tréé minőségben, mivel ha valakinek van valami értékese nem lesz olyan hülye h kiapkolja a netre, h bárki szabadon letölthesse. Régi zenékre viszont hatásos lehet, de én akkor is a soulseek mellett szavazok;)
  • Phate
    egy kis tipp zene (pl dnb) letöltéshez lamiknak illetve kevéséb hozzáértőknek:

1. google-ben:
    a) beírod www.google.co.hu, van benne egyedi beállítások -> ott kiválasztod, hogy keresés nyelve orosz & ukrán is lehet, ezek után keleti szláv nyelven általában, de majdnem minden tracket megtalálod az interneten, csak jól kell megkeresni, nem szabad az elején feladni. ahol kaptál találatot, érdemes könyvjelzőzni a helyet, mert direkte zenére specializálódott fórumokban gyakran akad, hogy felkerülnek új és jó trackek;
    b) másik megoldás googleben, meg kell tudnod, hogy a tracknek vagy vinylnek mi a speckó száma. ilyen szokott lenni pl.: RAM402 v. CM0020 ezek olyanok mint a rendszámok, vagy vonalkódokhoz is tudnám hasonlítani. ezek alapján könnyebb keresni (nem csak googleben, hanem p2p progzban is mint pl: dc), a speckó számot internetes zenei árúházakban (webshop) tudod megkeresni, erre ugyancsak a google ajánlott;
    2) használj torrentet, nagyon egyszerű, csak egy kis fáradtságot igényel, amíg letöltöd, és kb kész is van. ajánlom még a soulseeket, kevésbé a limewiret. sajnos a torrent oldalak mostanában kezdik feladni (darkside, az egyik legjobb volt), vagy külső okok miatt pusztul a közösség (piratebay), de ha egyszer sikerül bekerülni egy jó helyre, meg kell óvni - (torrentezés és googlezés együtt ajánlott);

[ a google a barátod ]
  • Guer
    jólhangzik, lehet becsekkoljuk...
  • nfs world
    senki se tudja?
  • VRSDM
    [center]Fóton a Bárányok DNB hallGOAtnak :) III
    az első kettő fergetegesen jó baráti hangulatban tellt, várok mindenkit egy kis szabadtéri csapatásra a mezőn :)
  • EK1TEP
    Noisia - Yellow Brick
  • farkaas
    köszii.
    és ez mi?
    http://addat.hu/4634b8e7/noname..mp3.html
  • EK1TEP
    Ill Skillz- I'll be there 4 U (concord dawn remix)
    Valaki töltse fel pls!
  • momy
    a második meg a Ill Skillz- I'll be there 4 U (concord dawn remix)
  • momy
    első az a BSE - Lead US
  • farkaas
    vki pls. imádok 2 számot de nemtom se a címüket se az előadot. nagyon megköszönném ha segitenétek:) itt a két szám:
    http://addat.hu/116d42b1/noname.mp3.html
    http://addat.hu/88097025/noname2.mp3.html
  • FlyHigh
    Nem lenne ez rossz, ha nem ilyen hülye doboz hangú dob lenne alárakva, cin sem szól igazán magasan, dob meg ilyen búcsús közép. De lehet, hogy ezek csak engem zavarnak, én azt szeretem ha minél több hangtartományban szólnak a dobok. Az SKC-s right here, right now viszont elég fasza.
  • CheAteR88 #3904
    vki help
    eszt a számot keresem már vagy 2 hete
    PLS help!!!!
  • Phate
    jaja ez a fatboyslim mixecske is jó, én is így szedtem vinyetába
  • EK1TEP
    Keresgélek a youtube-on zenéket.Valaki írta múltkor hogy a white label remixek azok jók szoktak lenni.Nah találok is de egyik sem valami ismert :s
    Esetleg valaki párat felsorolna?Ismertebb zenék remixei érdekelnének!
  • EK1TEP
    Mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm!
  • Csucsu00
    tessék
  • Phate
    háttessék Björk - All is full of love (Chris.Su)
  • EK1TEP
    Jó akkor ezt valaki mp3-ban pls!!
    Tetszetős naggyon!
  • Phate
    Chris.Su alakít
    Björk All Is Full Of Love
    csigiri mellé
  • CheAteR88 #3896
    valami jó csigiri jöhetne:D