Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chris.SU számokat holtalálok amit le is lehet tölteni?

Timbo
hát most érted 😄 aki azt szereti 😄 háát 😄 szeresse

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Phate
balázspali power XDDD

[ edrink.blog.hu ]

Timbo
ez is igaz 😄 divat a pendulum is 😄 meg a pendulumot szidni is 😄
mindenki azt hallgat amit akar 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

jah..nekem semmi bajom nincs azokkal csak mostanában ha valaki pendulárt hallgat egybõl lekárogják hogy divatxy...ezis divatlet, hogy a pendulár divat 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

VRSDM
ma a sulinkban minden féle zenékrõl volt elõadás. és volt drumandbass is. egész érdekes volt, bár néhol kilógott a lóláb de amúgy mondtak újdonságokat is :]

szó volt a penduláréról is ha már így szóbakerült és bizony a " mainstream pop dnb-ként hozták fel " 😊

u dont have to listen anybody else but me

Phate
továbbra is az a véleményem, h a régiek (tarantula, slam, fasten.. smiegymás) sokkal jobb volt, ez már a pénz

[ edrink.blog.hu ]

Megútáltam énis :S pfujjj 1-2 régebbi száma van ami jó de aztse tudnék mondani olyanrég nem hallgatom...

WuFraZselic
na hát igen, a mainstream...
a 08'as Sanctuary Festes mixeket hallgattam mostanában, nagyon bejövõsek, aztán meghallgatok 1 pendulumot is így váá. de evvan , dnb popular lett

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

DJ Skyline
pedig nem rossz ez a szám, de kb ha 3 jó szám van az új albumukon? :| Showdown, Propane Nightmares, Granite. ezek még hallgathatók, többi mind fos.

jah...valamibõl pénz is kell.
Amúgy sztem annyira nem lenne rossz ez csak elég mainstreames a dolog hatása

WuFraZselic
csak nekem tûnik ugy hogy pendulum kezd kiégni és az emos tizenéves közönséget akarja megfogni? =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát te egy gyökér vagy kajak 😄😄😄<#lama>

Phate
új pendulár klip, bár nekem nem jön be hátha vkinek... csak azért h szüneteljen a vita <#hawaii>

[ edrink.blog.hu ]

VRSDM
épp ezaz. hogy ez a fórum nem arról szól mivel ez egy topik. és meg lett mondva hogy ne legyen cserekereskedelem :]

Eh gyerekek ez nem óvoda, vagy dühöngõ!<#wilting>

k 3 hónapja nem riknatottam ebbe a fórumba.. am meg ez a "nekem?minek?megvan minden spor:|" ez is nevezhetõ arcozásnak, de lényegtelen.. különben is elvileg ez a fórum ara is van h ha valakinek kell valami zene akkor ide beírja és jóesetben megkapja.. namármost mivel minthogy te írtad h neked minden spor megvan.. ezért bátorkodtam írni h akkor ezt töltsd már fel nekem... egyébként meg lehet idõsebb vagy nállam bár nem vagyok benne biztos.. eléggé hamar felkapod a vizet.. és nem kell visszaírni.. forumon könnyû keménynek lenni..
klart
najó.mostmár tényleg nevetcséges vagy,különben momyka,én tudom hány éves vagy,és jobb ha tudod én vagyok az idõsebb szóval kussolhatsz.többet nemreagálok az üzeneteidre,nevetcséges vagy ahogy itt vered magad mindenre,majd jáccod az agyad ha valaki feltesz valamit,mhogy ez foshcsye fake csak😞 meg hasonlók.senkinemkíváncsi rád,mindenki tud értelmesen kommunikálni itt,temeg arcodat teszed a semmire,saját zenéid?nem.akkor kussolj.heló

aranyos kis 12 éves... nyugivan😊
klart
senkit nemérdekelsz😞

ezzel nem igazán értek egyet.. a #3624 postolt zene ( Bad Company - Bullet Time (Spor Rmx) ) is pl nem jelent még meg.. de annak ellenére dubplateban elérhetõ.. igaz h csak fake :/
VRSDM
ha azt mondom hogy minden bruce lee film megvan, akkor igazat mondok, mert az még nincs meg amit nem adtak le moziba 😄 na tessék.

azthiszem egyértelmû hogy nem gondolt azokra a zenékre amiket még ki sem adtak. :C

magus
-fav

nah figylej rám te szájkaratés... én nem kötekedtem.. te mondtad h neked MINDEN spor trekk megvan, én meg szépen megkértelek h na akkor léccives tölöts már fel egyet, mert nekem kéne... te kaptad fel a vizet te buzeráns
klart
és olyan érdekes érdekes hogy csak neked szólunk be mert te kötekedsz😞

itt mindenki olyan kemény...
klart
😄ddddddddddd

VRSDM
istenem mo szégyene . menjél inkább IXEJÉÉ

klart
ok,takaroggy

köszönöm szépen a privát üzit is te majom..😄 ha nem vetted volna észre kicsit más hangnemben írtam mint te.. de nyugi, nincs semmi baj.szar vagy és kész
klart
ja és takaroggy,itt senki más nemszokott hencegni csak te.

klart
ok

Jajj tütyürü - mütyürü ne izgasd fel magad😊 voltál olyan béna és nem írtad oda h csak a released cuccokra gondolsz😊 látod milyen bénácska vagy?😊
klart
kussoljmár bazmeg,ami ki se jött még most nem arró volt szó,mit vered itt magad,ez az életed tudjuk,erre vered,erre fekszel kelsz,uramatyám:|

ráadásul ugy h megsincs😄
GYÖKÉR!!! mit hencegsz h megvan mindend zenéje?
klart
ok,kussoljmár-.-

magus
hospital mindenek felett

Ha minden Spor megvan akkor a Fear Factory - Empty Vision (Spor Remix) -t felraknád nekem? 😄
Phate
íjj, bocs tvelvetnek mennt volna

[ edrink.blog.hu ]

klart
nekem?minek?megvan minden spor:|

Phate
ajánlom neked a #3574-es hozzászólást

[ edrink.blog.hu ]

klart
ok

klart
TVelvet
Ja ez megvan mp3-ban Undercover ost. 😊
klart
klart
van torrenten egy spor pack,különben soulseek-et ajánlom neked:o

TVelvet
TVelvet
Ez a Spor gyerek nagyon tud valamit, de sehonnan se tudom letölteni a számait, ha tud vki egy oldalt ne tartsa magában. 😊)
klart
jófajta(yY)