5978
-
#4135 tényleg kurva jó volt egészen 10ig amikor annyira levették a zenét hogy a tömeg tulkiabálta...és ugy késett is legalább egy orát szal :SSS (pedig tényleg milyen jót zenélt...)
én amúgy már kivagyok idegileg már mióta próbálok elmenni vmi joféle open air mulatságra de mindig közbeszól az időjárás...gondoltam fields of joy a mentő az ugyis verni fog mindent...és mostmeg ugytűnik ismét szombaton lessz felhőszakadás... -
#4134 rolldabeats szerint 2002-es -
EK1TEP #4133 Nem tudom ez mikori de nekem most ez aggya.
-
moralosan #4132 figy én ahova tudok elmegyek, csak még a korhatár alatt vagyok sajna
[tudom kicsit más stílus de tegnap Freq Nasty volt zp-ben, és nagyon jó volt, szereztem aláírást is :)] -
#4131 szolídan közlöm hogy most 25-én jön magyarországra (dumdumlovesyou.com) az audio bullys ;) akik csinálták az egész remix mániát ebből a zenéből!
de ezerszer leírtam már eztis. mégse jön majd el rajtam kívül senki :D
én jólérzem majd magam :D -
moralosan #4130 Ez a szám hihetetlenül betalált nálam, nagyon csípem HC-ot ... ha esetleg elrontanám.
-
#4129 jajajajaja -
#4128 Ezjóez! :) -
#4127 régi de még mindig üt!
-
#4126 valaki egy jóóóó zenéét!! =)
valami törtet, valami szövegeset, valami feeeeelingeset! =) -
#4125 bárányos buli :)
-
noname023 #4124 -
#4123 kellemes.... -
#4122 fokozzam? :$
Ill.Skillz - Be There 4 U
tessék hallgatni ;)
http://dnbradio.com/hi.asx (mediaplayer tune in) :P -
#4121 Electrosoul System - No One Knows
szintén reggeli lájtibuborékmuzsáj! -
#4120 Beatbox Dub FX 18/04/2009 'Flow' feat. Woodnote
-
EK1TEP #4119 Az a második szám ha mondhatjuk annak.A videóban az első leges legelső zene ami szól.. és utána keveri bele a Furyen-t! -
#4118 reggeli ébresztőzenének!
lájti alap + gitárszóló ;)
Blue NINE.A - Odelay ( Genji's acoustic ) -
#4117 youtube kommentárból énis voltam már okos. de nem az amúgy :D -
#4116 Audio & Future Signal - Furyen esetleg?
vrsdm: egyetértek. Ebből a felvételből jóformán semmi nem jön át, hogy még számot felismerjek belőle, ejj:D -
#4115 az a baj hogy senki nem tudja hogy mi lehet az. ilyen hangzásból meg se lehet mondani annyira torz és tompa. el kell járni edráshra ;) -
EK1TEP #4114 Közben megtaláltam az itt linkelt mixeket ami a buliról voltak de nem jön be egyik oldal sem (404 hiba)!!
Esetleg valahonnan máshonnan le tudnám szedni?Nagyon bejövős az eleje YT videónak, kéne az a szám! -
#4113 Nagyon köszi! -
#4112 na így (csak az előbb beírtam a flash tag-et és alapból szétesett az egész...
-
ÉS! a youtube-os cím az eredeti helyett így nézzen ki!
origi: http://www.youtube.com/watch?v=xcvnkScjPz4&feature=related
ide kellő: http://www.youtube.com/v/xcvnkScjPz4&feature=related
szóval ki kell törölni a " watch? " részt meg a " v " utáni " = " jelet. és az egyenlőség helyére tenni egy " / " -t.
remélem érthető voltam :D -
#4110 VRSDM!
hogy kell YT videot beágyazni ide? -
#4109 kb. hasonló őőőőrületre lehet számítani.
csak épp nem az itt látható párszáz.
hanem azzal a párezer emberrel aki a mokka körül elfér. 5000? 6000? 10.000? : D
-
#4108 három lejátszós...
ne vesszünk el a részletekben :D -
#4107 3keverő ? -
#4106 akkor meg gyere FOJ-ra . az most 20-a. mokkába
lesz minden ami fülnek ingere :)
Line up:
/előre kihangsúlyoznám. Andy C 3keverős osztását. aki még nem hallotta élőbe annak kötelező jelleg!
Andy C (Ram Recordds - UK) - 3 decks set
Dynamite MC (Full Cycle - UK)
Fierce (Quarantine, - UK) - old school set
DJ Lee (Metalheadz - UK) - sunrise set
Chris.su (Subtitles)
Spinline (Frequency)
Mastif (Bladerunnaz, Black Hoe)
Bal (Brand:nu, Bladerunnaz)
forrás:és részletek. je. -
EK1TEP #4105 Nekem 330km :D -
#4104 nekem is 130km-re lesz!
a linkelés :D meg nem találom, keress vissza itt, vagy nyálazd át ipc-n azt a pár oldalt ami van (max, 10perc alatt megtalálod)
dnb virus night ed rush optical dnbtv . ilyen néven van. -
EK1TEP #4103 én mennék bazzeg de messze van! Nincs valami miskolci party vagy borsod megyei?
Hol van az a linkelés? -
#4102 ahelyett hogy eljöttél volna és élveznéd hogy . iggggen : ) ottvoltam, az emlékek úgyis szebbek mint egy újrahallgatás ;)
amúgy linkeltem ide is a buli után egy mixet, ami 1hónap a studios akció előtti mix. kb. detto ugyan erre a sémára mint ami itthon volt. én azt hallgatom ha bladerunnar10nosztilgiám van : )
de a legjobban teszed ha 25-án lenézel győrbe edrush-ra ... (dumdum.hu)
de eztis mondtam már ezerszer ittis... mégse fog eljönni senki. zenéket ellenben mindenki kunyerbál :D
magányosan fogtok meghalni srácok!!! -
EK1TEP #4101 0:30-tól
Ami szól zene valakinek megvan?Már lassacskán begyűjtöm mindet belőle :D -
EK1TEP #4100 Áhhá!
Értem köszi! -
#4099 nem degradálásnak szánom, hanem tényként teszek hozzá, hogy Dieselboy elsősorban DJ (méghozzá nem akármilyen, big up), és rengeteg release van ahol az id tagekben / címekben Dieselboy szerepel előadóként, holott ő csak a mixért felelt.
például:
dieselboy-paris_(upbeats_remix).mp3
ez valójában MSTRKRFT - Paris (The Upbeats Remix)
Flight 643 (Paul B & Subwave Remix) -
EK1TEP #4098 Dieselboy - Flight 643 -
#4097 hmm a cím nagyon tiestos... van köze a kettőnek egymáshoz? -
EK1TEP #4096 Valakinek megvan ez a szám?
Dieselboy - Flight 643