5978
-
noname023 #4095 Gondolom elég összetett van benne Holczy is bmx-el meg redbull rampage -
igjdj #4094 akinek van eladó Deep Bass Nine accountja/ esetleg tudna meghívót küldeni, az kérem írjon! :) -
#4093 puszta véletlen hogy felfedeztem néhány csillés / géeses részt stb... részt is? -
noname023 #4092 TNT -
noname023 #4091 TNT -
igjdj #4090 engem érdekelne a db9 accod -
#4089 tegnap lenéztüka bárányok hallgatnak második napjára is.
goa trance és minimal volt. igényes. jó zenék. jó hangzás. és a társaság kész : D kurvajó arc volt mindenki!
sajnálhatja aki kihagyta ezt a két napos fóti murit ;) -
#4088 another sick tune :P -
#4087 Ez nem az a szám, de raidentől van, és úristen :D -
#4086 hali
valaki nem tudja veletlenul, hogy melyik zene hallhato ebben a videoban? koszi. -
#4085 ja, aki nem lett volna.
egy kis dtr lájti bemelegítősdi :) erre keresendő -
#4084 kezdjük...
megérkeztünk 11re kb. még összeszedtük a bagázst aztán úgy mentünk be.
feltűnően kevés ember volt. azonban a buli elrendezését hely ügyében szerintem jobban megoldották az idén. zenei téren nem lehet panasz, amire számítottam az öreg weekandbass-es srácoktól azt kaptam. a hangzás lehetett volna egy piciket még-még-még, de így is darabokra bontotta az arcomat egykét elnyújtott mély.
ugyan elkapta a társaságot egy hirtelen jött nyári zuhé. az a 2perc alatt mindent jót :D de pikkpakk beáltunk a fedett stárakhoz, mindenki befért : ) 2 perc pihi, addig toltam egy hotdogot, ami kifejezetten finom és bőségesen pakolt volt), (ellenben a rízsoskenyérrel, amit én zsírtalankenyérnek mondanék)... további táncolás olyan 3magasságáig, amikor is a fáradtság úgy döntött hogy már pont nincs erőm a hazaútat jelző 2órás sétához. így séta még. megállni a helyi pékségnél.
szóval nagggyonjóléreztem magam :) -
#4083 nem becsméreltem senkit...
akkor ha megyünk akkor majd a kuton parkolok énis :) -
#4082 nem a Fótiakat kell becsmérelni.
a már említett évek legnagyobb bulija a 10.Bladerunnaz bulin feltörtek csomó autót, pedig ott parkoltak a studio előtt...
szóval :/ -
#4081 ez elég gáz :/
de kössz az infot -
#4080 azt ajánlom hogy ne közvelten a helyszín melleti parkolóba áljatok meg. hanem a kb. 2perc sétára lévő kis benzinkúton. mert tavaly ha jól rémlik baszogatták az autókat :/
a benzinkút meg ismerősé szóval mi is ott parkolunk majd. -
#4079 Én kocsival megyek ha megyek szal ha idáig lejössz akkor mehetünk eggyüt... -
#4078 ádi aki tud linkelni ma másodjára ... :C
szerk1.
DUM -
#4077 úgy néz ki hogy dumdumlovesyou fesztre egyedül megyek. és az győr : D kocsival másfél óra. pöröly lesz. -
#4076 abba már csak beleférek, az nem gond, csak nem vagyok úgy, hogy gondolok egyet és hopp utazom egyedül:) Na persze annak is megvan a kaland-feelingje:) -
zdlr #4075 :)
nem tudom te milyen zenét hallgatsz, de ez alapmű, és az egyik legnagyobb tune stíluson bellül.
-
#4074 es meg mindig ugyanolyan szar mint 15 éve. -
zdlr #4073 nem dnb, de junge és klasszikus
-
#4072 itt nem lesz korosztályellenőrzés az tuti : ) -
#4071 drum and bass. first connection. FÓT : D je.
gyertek sokan. -
#4070 érdi vagy?:) Én még egy kicsivel délebbről járok fel, és kíváncsi vagyok nagyon a DJ-kre, de egyedül én sem mennék, főleg mivel elég valószínű, hogy bőven fiatalabb vagyok nálatok
Mondjuk ha Bélát (itt Skyline) ráveszem, hogy jöjjön, akkor esélyesebb a dolog, mert valóban komolynak ígérkezik a parti:) -
#4069 nem rossz a referenciájuk :) -
#4068 köszönöm de érdről mégse mennék egyedül, nem a szomszédban van azért :)
de ha megyek akkor fussunk össze mindenképp! -
#4067 linkelni meg nem tudok shams -
#4066 gyere az én társaságommal : D garantált az egész éjszakás pörgés ;)
/mi fótiak vagyunk :)
nagyon nagoyn jó buli lesz. nővérem barátja hangosítással foglalkozik (Shams music team) és nem gyenge a referencia ha megnézed. namost őt is felkérték a technika lebonyolitásában.
a tavalyiak is ütöttek. de így hogy tudom hogy a Dani keze is bennelesz a dologban már garantált a pusztulat!
weekendbass-es didzsék meg alapból szívem csücske nálam (régen csak oda jártam) -
#4065 ohh lehet róla szó... :)
nemtűnik rossznak
na ha eltudok rángatni vkit megyek... -
#4064 Bárányokon!
bárányozol velünk pénteken.
szombaton meg mész az általad linkeltre ;) -
#4063 Lol ez egy szar
mind1 megy linkbe:
http://forum.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=8002 -
Remélem mostmár berakja... -
#4061 Asszem nálam ez lessz a pótlás:
-
#4060 bárányon? o.O ? -
#4059 nemtudom volt e már, de nekem most ez jön be:D
Aphrodite - Twilight -
#4058 nem mentem én se, inkább haverhoz átcsődítettünk néhány arcot és nála iszogattunk, de amikor a teraszról láttam hogy tiszta az ég, és áhh. na mindegy megbántam az a lényeg. nagyon jó visszajelzések voltak
de majd most hétvégén bárányon pótlom az openair bulit : ) -
#4057 á én nem voltam... :S (pedig nagyon akartam menni de ez tényleg melegbe lett volnajó szétfagyás nem vicces, volt már pár ilyen szopás)
na de mesélj voltál? -
#4056 nagyon elkezdtem gondolkodni a norfán...
biztos örök emlék lenne egy buli pest tetején az erdőben (voltam már a helyszínen és tényleg szép) döng a dáré, mellé a csomó fa árnyéka ahogy villámok közt riszálom a seggem. jó lehet. esőkabát meg nem gáz szóval...
ajjfaszom nemtudom még : )