32214
Maya
-
Oryon, nem úgy kéne, hogy egybekössük a bizniszeléssel, és deko és sanyimano is ott lehessen?? miután dekonak csak a hét elején jó, sztm próbáljuk meg úgy szervezni... -
következő tali: hmm... 50%, és lehet, hogy csak később tudnék menni... Majd szólok időben. -
Oryon: Igen, jól írtad a valódi nickem.
Lerágott fél citromkarika: tényleg ennyire poén volt?? Mindig ezt csinálom, szeretem a citromot, van amikor csak úgy félbevágok egyet és megeszem... :) De legalább jót mulattatok rajta! :D Na és sikerült megörökíteni? :)))
Örülök, hogy Ti is jó fejnek találtátok a barátomat. Ő is megkedvelt Titeket! És persze én is... :)
Remélem legközelebb tényleg tovább tudok maradni... De most legalább lemaradtam a sörfürdőről... :)) -
----Következő Találkozó!!!----
Augusztus 19.-én (csütörtök) a Western Pub-ban...mondjuk egyenlőre 18:00-tól???
Ki érne rá, biztosan???
Aki igen, az 18:00-nál elöbb v. késöbb (tehát pontosan mikortól)??? -
Persze, legközelebb te mész középen :P -
Sok jó képről maradtam le :(
De készítgetem Peet-nek a smallcontestjét!!! :P
Köszönet mindenkinek a pénzéért egy jobb és komolyabb weblapért!!! -
Én csak 2 csepp sört kaptam a gatyámra én megúsztam :)) -
Élménybeszámoló:
Köszönöm mindenkinek, hogy eljöttek!!!
Nagyon jól éreztem magam...ez most kegyetlen jó tali volt!!!
Rég röhögtem ennyit egyhuzamban :), de nem csak én fetrengtem a röhögéstől a földön :P
A legjobb hangulat olyan 23-tól 1-ig tartott...!
Ehhez jött még a csövezés is!!!
Tehát ehhez mérten lépjen le mindenki korábban...nem tudjátok mit vesztettetek :)))
Szép kis disznóólat hagytunk ott, mi? :))))))
Érkezési sorrendben:
Maron: - remélem jól írtam a "valós" nickneved :) ...nagyon örülök, hogy megismertelek, kár, hogy nem tudtál sokáig maradni, de legközelebb a csövezés végéig nem engedünk haza!!! :)
-Meg akartuk örökíteni a héjáig lerágott fél citromkarikád!!! Nagyon poén volt!
-A barátod meg tényleg jó fej...:P
Pheonix: Részemről a szerencse, hogy megismertelek! Nagyon állat volt a pólód :P
Te törted meg a hallgatás csendjét az elején :P
Kár, hogy nem maradtál csövezni!!! :)
Lekonel: Mekkora csövezés volt, mi? Nagyon hoztad a hangulatot is!!! Főleg, ha arra gondolok, mikor nem találtál minket az emeleten :P
-Tök jó, hogy ennyire ismered Pestet...simán hazajutottam :)))
Youth: Na végre megtiszteltél a jelenléteddel minket.... Ennyi hülyeséget honnan találtál ki???
Komolyan mondom, hogy komolytalan vagy :))))
Tessék, csövezés is volt! :P
Lekonel + Youth: Miért nem akartatok feljönni a Gellért-hegyre???
Már próbáltam mindehogyan rábírni titeket, de...
Csak nem mert nem volt kivilágítva az út és nem láttunk semmit??? :P
Deko: Hát az a barack és márványsajt nem illett a képbe ill. tányérba (legalább neked ízlett :), de a csirkemell és a sültkrumpli tényleg finom volt. Köszi!
Kár, hogy nem jöttél csövezni :(
Legközelebb nem engedünk haza, azzal az indokkal, hogy aludnod kell...vagy csak ha 30 perc múlva vissza jössz, mert az nem járja, hogy hazamész és nem alszol!!! :P
A vágókésedet szétkaptam...még müködik??? :P
-A Te barátod is jó fej volt - bár tőled ez megszokott :)... ő is sok poént elsütött :P
Ezuton üzenem annak az illetőnek, aki a 3.-ról egy Bartók Béla úti lakásból sörrel lelocsolta Youth-ot, Lekonel-t + engem, hogy legközelebb vagy minőségi sörrel lepjen meg minket, vagy ásványvizzel, mert olyan büdös volt a sör, hogy tényleg emelte a csöves közösségbe illeszkedésünk hangulatát :))))) -
off...hámercsakéskész:)...amúgy isteni zenéket írtál fel nekem...nem győzök betellni velük!...on -
de ha ez nem tetszik, akár befektethetnénk valami külföldi textúra csomagba vagy hasonló... sosem jön rosszul. -
A maradék pénz természetesen fórumtali pizzázásra fog elmenni:)))) -
Deko, amint sikerül felvenni vele a kapcsolatot máris tudósítalak, hogy mi a helyzet, de egyelőre nem veszi fel a telefonját.
Srácok, gratulálok midnenkinek, nagyon gyorsan sikerült összeszedni a pénzt, úgyhogy azt hiszem nekiláthatunk a munkának! -
Bazeg ez az exigos video nagyon ott van! Minden elismerésem nekik! -
Lekonel #7913 Jah és ha minden jol megy 3 kerek rugot utalnék neked ha az nem kevés, bocs de ennyit tudok szánni rá...:(
Mookid te meg figyelmeztess legközelebbi talin hogy jövök egy fél pizzával:P
-
Lekonel #7912 Deko???
Az 5 öset is kiirtad?:)
Örülök meg minden , de minek?:))) ha már van 6 os is:)
Hogy tetsszett amit irtam neked?:) -
szerintem én nem ismerem a végleges felépítés-tervet. elmagyaráznád röviden? amúgy tuti nem lesz semmi kifogásom :)
ez a találka sanyimanoval egy újabb fórumtali lesz, vagy csak egy kisebb, gyorsabb, célirányosabb dolog? :) -
"Ne feketíts Maroon!"
Nem annak szántam... Bocs, ha így sült el... -
A találkozóról:
ismételten jól sikerült, önfeledt beszélgetés/röhögés/gyógyfoglalkoztató műsort sikerült mindanyiunknak előadni. Amit sajnálok, hogy késői érkezésem miatt Maroon-al már nem sikerült találkoznom.
Youth: valóban kár volt hazajönnöm, mert mire hazaértem, teljesen felébredtem:P
Főleg a vonatjegyeid miatt kisöcsém! :PPP
Phoenix: igérem többet kevesebbet beszélek:D
Lekonel: a 5.0 és a 6.0-ot már lemezbe karcoltam, a hétfői postával megy Neked.
Maya site:
A találkozón az alábbi emberkéktől sikerült szerveradományt gyűjteni:
Youth: 2000,-
Phoenix: 3000,-
átutalás is érkezett:
Flegos: 2000,-
A jelenlegi állás: 24.500,-
Ezennel bejelentem, hogy elindulhatunk a domain név regisztálásával, amit én hétfőn elfaxolok a mobicom-hoz. Ha jól emléxem senki sem tiltakozott a "maya3d.hu" ellen, ezért ezt jegyeztetem be. Ha valaki kifogást emel ellene, akkor hétfőig légyszíves jelezze.
Peet: Sanyimanó barátoddal légyszives beszélj meg egy találkozót, hogy átadhassuk az összeget és Oryon által összeírt site elképzelést is elmagyarázhassuk (a héten H, K, Sze. jó csak nekem délután.)
A grafikára igyekszem ráfeküdni, de eddig senkitől sem jött a fejlécre 5let.
A felépítés nem kétséges, azon már túlvagyunk. ugye? -
Sziasztok! Én meg leléptem korán, hogy majd reggel haza tudjak menni vonattal, csak elfelejtettem megnézni, hogy egyáltalán van-e reggel vonatom hazafelé ... szerintetek volt? Na mindegy ... végül nem is mentem haza ...
>Maya-ról tényleg nem sok szó esett, de a horrorisztikus filmekről annál több. (Ugye Phoenix? :))
Ne feketíts Maroon!
>megyek legközelebb is és igyekszem tovább maradni.
Na akkor majd készülök előre is, és majd a késő esti órákban mesélek neked a filmélményeimről
Amúgy legközelebb tényleg eshetne kicsit több szó is a Mayáról ... -
Hogy meddig maradtunk? Khh... Reggel 5ig, vagyis ott csak 1ig aztán reggel 5ig sétálgattunk a Gellért-hegy környékén aztán elmentünk Délibe ahol 5kor indult a vonatunk...
Ildi, nem tudom minek mentél el amikor otthon úgyse aludtál... Ja és ügyesen kicsented a vonatjegyeket a zsebemből, erről külön beszélnék veled, de inkább priviben mert nem bírná el a fórum azokat a szavakat. (wuhaha) -
No hali megint!
Bocs, hogy nem írtam, de nem akart bejönni a fórum egész szombaton... pedig többször is próbáltam... :(
Na mind1, lényeg, hogy mostmár műxik.
Fórumtali: én sajnos csak este 8-ig tudtam maradni, de örülök, hogy megismerhettelek Titeket! (Már aki ott volt.)
Maya-ról tényleg nem sok szó esett, de a horrorisztikus filmekről annál több. (Ugye Phoenix? :))
De egészében véve jó volt, ha tudok, megyek legközelebb is és igyekszem tovább maradni.
Egyébként Ti meddig maradtatok? -
Lekonel #7905 Deko a tavajit...:)) itt szenved a forum aztán dob egy üzit és bebüntet mindenkit ajo képével:DD -
Lekonel #7904 Mookid nagyon jo!
Bárcsak én lennék ilyen szorgalmas:P -
ott a pont! köszönöm! :) -
Na, törlöd a smootholt mesht és ami marad meg nyomsz egy lambertet vagy bármilyen shadert, aztán tudod folytatni a modellezést... -
Ehh... Ezzel már én is szoptam. Ezért csinálom azt hogy simán csak lesmootholom néha megnéni hoyg fest vagy akár SubD-be aztán vissza Undo-zom amíg nem lesz low poly :) De csinálhatod azt is hogy lemásolod a testet és azt smootholod így nem kell Undo-zni...
De mindjárt megnézem megint hátha tehetünk még valamit... -
sziasztok!
proxy mesh-sel modellezek, de vissza akarom csinálni: azt szeretném, hogy tűnjön el a smootholt mesh és láthassam/renderelhessem a low-poly modellt újra shaded módban, mit kell tennem? (a smootholt modellt le tudom törölni, de az eredeti low-polyt sehogy sem tudom visszaállítani) -
Tőtjük... -
Szerintem festhetnél kicsit részletesebb textúrát is, a gyűrődéseket, erezeteket pontosabban. -
A taliról: nagyon nem tudok mit mondani, jól éreztem magam. Ennyi :) Különösebben mayaról vagy az ftp-ről nem esett szó, vagy egyáltalán nem :)
Emberek!!!
Ezt nézzétek meg: Exigo introja
Magyar szerzemény, Siggraphon komoly helyezésük lett. Le a kalappal. -
Na meséljetek, milyen volt a tali:) -
Nocsak, rendbejött a fórum?
Tudja valaki mi volt a probléma? -
Nekem nagyon furcsák a szemek, olyan mintha agyagba nyomtak volna bele ujjal, a fülek furcsán kifelé domborodnal, vagy a bump nem stimmel rajta, az elefánt lábai meg olyanok, minha nem lennének izületei, nem térdől, bokából hajlana. A kicsi fánin látszik leginkább ez. (és talán lehetne másmilyen cakkos a füle mint a muteré..)
Nos a kritikák után még annyi, hogy nagyon klasz lesz, főleg ha rendes enviroment is társul a modellekhez. A színes kép nekem is jobban tetszik. -
Egész jó lett! Nekem mondjuk a kieffektelt verzió nagyon nem tetszik, egyáltalán nincs régi fotó hangulata, a szépiatónusú kép színe nem ilyen. :) de ezen kívül super, raksz egy-két gizgazt a jelenet köré még, pár fát a háttérbe, és kész a fullos kompozíció!
Amúgy ez is benne van a tutorban? Gondolom nem... minden nagyelefánt mellé kell kicsi is? :P Neeem, nem kötekszem. Komolyan. -
Mivel FW elszaródott (megint), itt vannak az új linkek.
Far To Africa
Far To Africa Colorfull -
Na és itt egy colorfull kép is
Far To Africa -
na és a képet elfelejtettem :) lol
Far To Africa -
Na hy all!
2 rugóval én is beugrok mintahogy azt már peetnek is mondottam volt :).
Egy újabb elephantos kép. Tudom hogy még hibás, de a mayám nem mentette el a scenet (to much information lost) szóval nem rok újat renderelni ebből a szögből, szóval PS kompozitbeállításait is csinálhatom megint :(. Pedig egy kicsit diffúzabb árnyákokkal akartam renderelni még egy képet merthogy ugye borús az idő, de ezt már nem tom megcsinálni.
C&C are welcome! -
mookid, ha csinálunk valamit, akkor csináljuk jól! kell a domain -
marha jó deko, te nagyon tudsz mondtam én:)) asszem még gyakrolok kicsit:)
na skacok, már nincs sok hátra a szerverig, gyűjteni gyűjteni ezerrel! Youth Mayer Boba? ti is mondtátok, hogy beszállnátok a költségvetésbe! Ne hagyjatok minket cserben!