32214
Maya
-
deko, ez nagyon szép.
nem mutatnád meg a teljes low-poly hálót? nekem az lenne tanulságos.
már nem kell sok lóvé... a domain sztm másodlagos, csak tárhely meg szerver legyen... addig majd csinálunk valami idióta ingyenes short url-t :) -
Látom nagyban megy a fejmodellezés, ezért úgy gondoltam egy tavalyi fejemet megmutatom nektek. Beszéltünk a fül modellezéséről a multkori találkozón, ezért azt is odarittyentettem, hogy én hogyan csinálom.
-
Akkor az eddigi felállás:
Astrantia: 3000,-
Oryon: 2500,-
Penatesz: 5000,-
Deko: 3000,-
Peet: 2000,-
Mookid: 2000,- (köszi a bizonylatot!)
Még mindíg kevés, főleg hogy .hu domain regisztrációra kb. 3.500 Ft+ÁFA / 2 évre szóló összeget is összekéne tapsolni. -
Mookid ha igy haladsz,akkor az a szegyen fog erni,hogy kesobb kezdted,de igy is kenterbe vertsz 
Sracok aztan irni a talalkarol,hogy mi volt !!! -
Mookid, szerintem egész jó. Én nem tudom, hoy kezdjek hozzá orrot meg szemet modellezni. (A fülről már nem is beszélve...) -
Srácok!
Ha valaki már befizetett összeget a szerverre, a számla bizonylatot légyszíves beszkennelve küldje el a mélemre: [email protected]
Egyedül Astrantia küldte el a bizonylatát. -
túlságosan lapos az arca, nem kerekedik hátra, olyan kockaszerű hatást kelt, de amúgy szépen haladsz.
wire-t tudsz mutatni? -
Lekonel, hogy érted, hogy bűntetni fog? A linux az még mindig durvább, maximum windows világban a legdurvább:) -
sziasztok!
sajnos már biztos, hogy nem tudok menni holnap... majd meséljetek.
közben szépen haladok, pl. ma lett scannerem:
http://www.freeweb.hu/mkid//eviltwin_head_small.jpg
és gyúrok polyra:
http://www.freeweb.hu/mkid//eviltwin_wip01.jpg
a gyermekbetegségek gondolom erősen látszanak, tippeket és véreszájú kritikákat kérnék. (de azért ugye, hogy nem is rossz elsőre :) -
Lekonel #7877 Peet az büntetni fog...az a legdurvább platform mostanában:) -
hát ha meg lehet, akkor a magyar verzió legyen meg, mert az angolt meg tudom szerezni én is:))
-
Lekonel #7875 Srávok akkor kiirom dekonak aturtle t meg a zenéit mp3 ban. akkor ti neirjaotk ki nehogy 20 xr legyen meg:D -
Meglegyen?
-
akinek megvan ez a rendermanja. feltétlen szóljon! -
Deko, mikor küldöd nekem a small contest renderedet txt-vel?:))) és többiek? -
Lekonel #7870 Dekó én kiirom neked? azt elfogadod? mert ugy is portisheadot is kiirok., ja és azt elfeledtem h mp3 legyen e a zene? még ma válaszolja ha lehet:) icq n. -
Aha! Értem.
AKkor holnap a talin hányan leszünk végülis?
Igyekszem én is menni ... hacsak meg nem vakulok addig. Valahogy így néz ki most a szemem ->
Pedig szinte semmi baja nem volt, míg el nem mentem a szemészhez...
Na mindegy...
-
Deko, mental-t nem, de turtle-t kipróbálod? ejnye:)
Phoenix, az én magán privát ftp-m, amit megosztok a társasággal, amíg meg nem lesz a szerverünk. -
Amúgy emberek mi a túró ez a villámvadász? Most már engem is avassatok be! -
davidka, még egy kicsit offoljunk! Ezt ajánlom figyelmedbe, ha esetleg még nem ismernéd:
http://ducttape.glenmurphy.com
-
Kérés!
Ha valaki megtenné nekem, hogy lemezre kiírja a turtle-t, amit szjozsef a villámvadászra felrakott és elhozná a pénteki találkozóra, azt naggggyon szépen megköszönném.
(Sajnos mobillal nem tudom letölteni:( -
Fúúú, buliii:))) -
Egy ideig van lámpád, de amúgy nem lehet látni semmit :)))) Most jöttem ki amúgy a pokolból - most már nincs lámpám :D
De ne offoljunk tovább :) -
fúúú, ez a renderman engem is nagyon érdekel. akkor most mindenki vadászik, és aki előbb ráakad, tegye fel villámvadászra!:) -
Hínnye! Pedig tuti befutó lenne!
Hol jársz már amyúgy benne? Végig ilyen I-can't-see-shit jellegű lesz?
-
Cool! Ezer $ egy renderelő sz**ért! Már most nem tetszik... Mennyi a Maya Unlimited? 1700 $ ? -
A Doom 3 is készített képet a Romos híd pályázatra, csak elfelejtette beküldeni :D
Itt a képe: :DD
-
potyek #7858 Na erre én is kiváncsi leszek :o)
Viszont segiccsetek már lécci, azota sem tudom ki renderelni az ap kontesztre készült fullos verzioju képemet, 63 megás a scene, de valoszinü nem a mérete a gond, a scene betöltésnél semmilyen hibát nem ir ki s script editor, és eccerüen renderelés küzben visual c++ hiba és kifagy az egész :O(
Köszi -
cool!!
Easy to use plug-in. Na már most tetszik :) -
https://renderman.pixar.com/products/news/rfm1.0.html
RenderMan® for Maya®1.0 Unveiled
August 9, 2004
Pixar is pleased to unveil RenderMan® for Maya®, a new rendering solution based on Pixar's award-winning rendering technology. RenderMan for Maya brings the power of RenderMan to new audiences with this easy to use plug-in, available at the low price of $995.
RenderMan for Maya enjoys complete integration with Maya®. Just switch your renderer to “RenderMan” and automatically render everything in your Maya scene, including Maya materials, Maya particles, and Maya fur. -
Szevasz Szkoryon!
Nem idevágó téma, de csak téged láttalak bejelentkezve: Ismersz olyan CD-író progit aminek ez a kiterjesztése, *.mds vagy *.mdf? -
----Találkozó----
CSak összejöt!
Akkor biztos, hogy lesz a megbeszélt időpontban (lentebb)!!!
Én most keltem és már indulok is, hogy 2-3 óra múlva 10 percre legyek a pubtól...:)
Mielött még valaki megijedne, hogy elnéztem a napot, annak csak annyit, hogy azért addig még el kell intéznem 1-2 dolgot :P
Szal, Péntek 13.-án 18:00-tól a Western Pub-ban várok mindenkit!
Az újak kedvéért csinálok megint táblát, melyet kirakok az asztalra!!!
SG-CG felirattal!!!
-
Mookid: Most pénteken jösz???? -
JEEEEE!
Az a "benézek egy kicsit" úgye annyit jelent, hogy csővezel velünk 6-ig, ne hogy megtámadjanak minket, megint :P -
:(((((((
Megértelek!
Legközelebb kötelező lesz ott lenned!!! :DDDD -
mi az az autó alatt az a rózsaszínes csillogás?
a modell maga szép, de a tükröződés tényleg zavaró
milyen környezetbe szánod amúgy?
vadi új kocsi lesz, tehát szinte tökéletesen tiszta, vagy ha nem, akkor koszolj, az marha látványos! -
A következő H,SZ vagy CSütörtökön lesz, de most csak erre tudtam, bocsi :( -
Csak gyere és megint csővezünk!!!
Figyelem!!!
Csoportos csővezésre felkészülni!!!! :P -
Lekonel #7847 Szép lett tényleg, de mint szintén kezdő azt mondanám hogy a tükröződésből visszavehetnél picit mert nem láccik se az ató körvonalai és oldalt ugy tűnik mintha gyűrődne.
de jo lett! igy tovább -
Lekonel #7846 Mookid ugy értettem hogy az "üzleti" dolog más tészta...meg leszünk nélküle gy érzem:)