Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Egyébként múltkor összedobtam egy elég gyengus bemutatót az eddigi félkész, és kész anyagaimból...mint mondtam nagyon bénán sikerült, ezért gondolom sokaknak nem fog tetszeni, de azért akit érdekel az letöltheti.
DemoV1
60MB-os rar, benne egy 154MB-os mov 😊
Ez ilyen félig slideshow, félig anim dolog, lényegében 1 normális jelenet van benne, és azon is dolgozhattam volna még, de az idõ egy rohadt dolog 😄
Ha már ilyen jól sikerült, nem rakod be valami környezetbe? Eseteg képre kompozitálni...
Youth
Airwolf_mini
Aztán a képtáramban még frissült néhány kép. Lett a KITT-rõl is MR kép, bár ott még a modellel is bajok vannak 😞 Úgy volt hogy találkozom Ágoston Lacival hogy nyomassak sok ref képet KITT-rõl, de baxik eljönni hozzám, pedig egy igazi Amcsi autó találkára hívtam meg a mi kis tóparti városkánkba 😊 na mindegy. tehát van új kép KITT-rõl, a Légifarkasról, a Kapcsolat gépérõl, és a WishperCraft-rõl.
Magoo képtára
Most a Godzillán dolgozok (amcsi verzión) Eléggé pepecs meló 😊 a teste modellezés szintjén nagyjából megvan...de még módosul. Fogak, karmok megvannak. a tüskéket mostanábna nyomatom a hátára...idáig 120 db tüske van és mindegyik különbözõ 😄 Godzilláról csak késõbb mutatok képet. Azt még elmondom hogy, ha kész a Godzilla, akkor egy kicsit nagy falatba harapok...méghozzá Atlantis-t akarom megcsinálni 😊 a csillagkapu verziósat 😊
Na mostmár befogom a szám 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
mondjuk van egy "lámpa" ami megadott idõnként váltogatja a szinét! Ha lenne valami ötlet az szívesen venném
a hypershade-ben create paneljében nincs "create mental ray Nodes".
(Körbenéztem és megtaláltam a megoldást.)
Szóval:
? Miért nincs create mental ray Nodes a Hypershadeben, pedig a Mental ray már integrálva van az én verzióba.
! Menj el a Window->Settings/Preferences->Plug-in manager-be.
Ott keresd meg a Mayatomr.mll-t ezt állitsd be loaded-re. Ha többé nem akarsz
vele kinlodni, akkor pedig az auto load-ot is. Egy refresh-t nyomj a biztonság
kedvéért.
Uff. Örültem, hogy segithettem magamnak. 😊) (skizo rulez.)
(Vagy direkt ilyen kontrasztos?)
A fû a rosszul beállított megvilágítás miatt lett ilyen!
Egyebet még túl korai lenne mondani.
Wire-öket (low poly-sat, ne smooth-oltat) el ne felejts belinkelni...plz!
Köszi 😊
Oryon
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Szóval ez most csak egy kis kitérõ... De ez is olyan, hogy csinálom, amikor mást nem kell 😄
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Másik nézet
harmadik nézet
A felületek még puklisak, de még javulnak :d
Youth neked is valaszoltam. Tegnap lehet hogy kerestel MSN-en de nem voltam gep kozelben.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
ja és persze adsz neki egy nagy áttetszõséget
Amire egy komment sem rékezett még annyi sem h "hu de xar"
Valamit mondjatk mar tanacsot mittomen😊
Egyebkent egy kerdes: Face extrude, de valahogy nem jol mukodik, vagy valamit nem jol csinalok. Kjelolom a facekat es face extrude, de ilyenkor bedob nekem a kijelolt facekra plusz facekat amikre semmi szuksegem, mit rontok el?
Youth
nem ilyen buzikék lesz nem kell félni😛