Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maga a motorháztetõ, lehet hogy bele lehet kötni de a blueprint szerint igy van, minden részletre probálok nagyon odafigyelni, az oldalán húzódó, törés pedig a tutorialban is konkrétan ki van hangsúlyozva. Most hogy felhívtátok a figyelmem, valami miatt tényleg úgy fest az ajtók felett húzódó oszlop mintha meg lenne csavarodva. Javítás 5-6 nap múlva😊 Most szabadságolok pár napot<#integet2>#integet2>
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Penatesz
mind a kereknél, mind a tetõnél lévõ oldalsó vonal. és ezt se vedd tolakodásnak, de sztem a motorház sem egybõl az autó szélétõl kezdõdik 😊 tehát néhány centével beljebb. de jó lesz ez! hajrá 😉

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
😊
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
naggyon durva
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Hihetetlen szerintem😊
Más dimenzió😄
Penatesz
Egy befejetlen modellem:

deko --- az élet értelme: 42 ---
Penatesz
Egyenlore eddig jutottam a gepezettel, most par nap pihenes aztan megint neki latok.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Valami jo kis texturát kéne csinálnom a robotomnak...van valami ötlet?😊
Picit rozsdás fílingre gondoltam, ahhoz kéne valami help vagy tutot😊
Magoo_Demo_v1
Szóval nincs senkinek meg az a 3 fluid-os dvd és/vagy az a néhány épület modellezõ dvd a gnomontól? 😊
http://www.mindentudas.hu/szoftverbazis/multimedia/video/szerkeszto/drdivx.html
deko --- az élet értelme: 42 ---
a 3 új Maya Fluid Effects DVD-t honnan lehetne...hm.... 😊....tudjátok 😊 Nagyon ütõs kis dvd-k, és sokat lehet tanulni belõlek sztem 😊 antidotot végigböngésztem de nuku...más forrás? 😊
Godzilla_v1
Azért mutatok most képet, mert a textúrával úgyis egy jóiedig fogok szívni...hát még a becsontozással 😊 ugynis nem ebben a béna pózban fogom tálalni 😄 Egyelõre ennyi 😊
Mayer: rendben meg fogom probalni😊
Megpróbálnál renderelni egyet a kedvemért? Itt egy kis segítség a shader elkészítéséhez. Szívesen megnézném mit hozol ki belõle.
www.gaborhertelendy.com

Flegos: melyik poly tutor indul ki abból, hogy Nurbs-ban csinál egy CV-görbés "mankót" a késõbbi modellhez? (Csak mert idáig egyedül Youth BMW-jénél láttam ilyet.)
Penatesz
Ja es ez egy mitsubishi eclipse lesz😊
Tudom a csatolt keprol egynlore nem sok velemenyt lehet mondani.
Az elso mayas auto probalkozasom, termeszetesen egyenlore tutorial alapjan.
Ossz vissz 4 ora munka van benne eddig. Hamarosan folytatom.

ugyanis azóta már Zbrush-t is jól ismerem, és már jólmegvagyok az organikusokkal is 😊 a godzillánál majd remélem látjátok...csak tartsatok kiiiiii 😄
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.