Cd író programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
csumi neklem WIN XP-m van felraktam egy roxio winoncd-t és szolt is az p hogy letiltja mert meg fog halni a gép töle..cool.. akkor melyik az a progz ami mindent tud ( cd copy zene cd készítés és packet cd és jol fut az xp alatt és profi progi!!szal melyik ez?😊
B@ldrick
CD Mate 2.1.2.20-hoz (hun) tud valaki reg.kódot vagy keresési helyet? Elöre is köszönöm.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Breki33
csak nemet verzio van?
buzz
CDRWin v5.0 (German)
7.83 MB
A Padus-féle DJ motorjával...
Most tesztelem.
A Rally Trophy másolt, mint madnem minden.

colos
Ja és még egy: eredeti cd?
colos
Csak az van fenn ? Mármint az XP...
XP alatt.

Próbáltam "archiválni" a Rally Trophy-t CloneCD, Easy Cd creator, Nero 5.5.5.3-mal, az írás jó, de telepítés után azt írja a játék, hogy rossz a lemez. LG16*10*40 AbitST6+Cel1000+512SD

colos
Vagy próbáljátok meg leszedni a honlapjáról a sajátját...
colos
Nekem se indult el sem az új sem a régi, de próbáljatok meg telepíteni ASPI driver-t, akkor talán működni fog...Nekem legalább is bevált.

colos
Breki33
na nehogymar a regebbi cdrwin jo legyen az ujabb meg nem!!!

Amugy a cdrwin-hez van sajat aspi...
bob
franci
Menj el a http:/joeware.freeweb.hu
oldalra ott fent van a CDRWin 3.8f író + a CloneCD író mindkettő müködik XP alatt én is ezeket használom + a nero 5.5.5.1-et

Van ott egy a Fire Burner. Azt írja, hogy ismeri a BIN/CUE-t. Próbáld ki.
Én sem tudom. Legegyszerübb letölteni és kipróbálni őket. Amúgy sem árt ha megvannak. Sajnos jobbat nem tudok.
A #81 alatt találsz egy címet. Nézz ott körül. Egy csomó cd íro progi van.
Ha mind a ket beállításnál beállítod a túlírást 90 percre és kipipálod a túlírás engedélyezését, valamint az íród is tudja ezt akkor mennie kell.
Írók amik tudják: Philips PCA461 RW, Plextor-ok, Ricoh-ok, TDK CRD-BP-1300P, Teac-ok, Yamaha 6416 és 8424. Ez nem mind . Ezt egy 90 perces cd hátuljáról olvastam le, hogy ezekkel biztosan meg lehet írni.
Breki33
de en nem CD-rol CD-re kerdeztem hanem mikor pl osszeallitott anyagot masolsz vinyorol.

Azert kerdem mert nekem sima ISO modban nem engedte.
szevasztok a DiscJuggler tud append session-t mert volt egy CD-m és irtam még rá egy session-t és az elözöt nem látta a CD-ROM csak a CD iro progi
Sima mezei copy. Két helyen kell a beállításoknál átállítani a túlírási határt és megy. Most próbáltam ki egy cd-t a klón cd-vel. Szintén 90 perces volt. Átvitte.
Breki33
melyik modot valasztod irashoz?
Tévedés. Én a Nero 5551-el és Yamaha íróval gond nélkül írom a 90 perces cd-ket.
Breki33
sziasztok en a legujabb kiszivarogtatott NEro-t keresnem
Köszi Bradock sikerült!
Kicsit bamba voltam mert a honositon nézelődtem,csak ez a progi nem tűnt fel!
Köszi

Bradock
Az "Easy CD Creator 5" kiírja a .wma -t is.
Vagy:
Töltst le a "Advanced WMA Encoder Decoder v1.4.0" programot innen: http://www.honositomuhely.hu/ism/kat1/grab/wmaenc.html
Ezzel át tudod konvertálni .waw -ba, amit már bármely CD író program megír audióba.
Egy oldal ahol sok cd író progi van. Sokhoz van magyaritás is. http://free.x3.hu/csirkefog/
Dikkma
Kösz!
mekkmester
Dikkma! SG/upload/Dikkma
mekkmester
A legjobb azzal irni bin-t!
Van, majd küldöm!
Dikkma
Tuti volt már a kérdés, de nem látom éppen, és nincs időm keresgetni: bin-t Xp alatt nem tud a Fireburner? Mert bint azzal szeretek írni, iso-t meg Nero-val 😊 megszokás hatalma.. van valami olyan Fireburner ami Xp alatt is ír tehát?
Dikkma
Az XP Media Playerével nem lehet? Tehát ami asszem a ie6-ban is van?
Valaki nem tudna segíteni abban,hogy wma fájlokból hogyan és milyen progival lehet audio cd-t írni ?
Egyáltalán lehet e ?

colos
Akit érdekel, minden a cd írásról! Progikról, az alapanyagról és egyéb tanácsok is bőven fellelhetőek ezen az oldalon!

http://delfin.klte.hu/~nagysz/cdrgyik/

colos
Evil
www.astalavista.box.sk

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

free.x3.hu/csirkefog
Breki33
a legujabb nero-hoz cdrwinhez es clonecd-hez hol talalok toreseket?
Laalee
dao ban irjad es nem lesz a szamok között szunet

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Herr General
KOKO-2!
Amit használok az Easy Cd Creator 5. Egyébként van még néhány porgi. Az írásnál a -track at once- kapcsolót aktiváld, ez fűzi össze a számokat. Azt hiszem a Nero is tudja. De a régebbi cd-írok sajnos nem mind tudnak ilyen írást.
Herr General
Kaleb!
Próbáld meg másik oprendszeren megírni a cd-t, és nem árt ha az imidzs fájlt ugyanazzal a szoftverrel készíted mint amivel írod. Egyenlőre ennyi.
A legjobb ha megnézed az oldalukon: www.elby.org, hogy melyik tudja a RAW-DAO 96 moduszban a CD írást. Ugyanis ez a legjobb (legtöbbet tudo) CloneCD modusz.
pl. TEAC CD-W512EB (Atapi) vagy CD-W516E/EB (Atapi)
Breki33
Hat nemis tudom csak erdekel a dolog :-)))

najo de a plexnel kicsit olcsobban
pl a TEAC tudja?
bob
Te Breki33
Biztos hogy ezt akartad kérdezni?
Én a Plextor 16x10x40 ajánlom !

Breki33
milyen CD-irot ajanlanatok CLone CD-hez? :-)

SAfedisk meg ilyesmi ellen...
Sziasztok!

Tapasztalt mar vki hasonlo problemat??
A hiba nelkul megirt cd-kbol a win 2000 egy darabot beolvas aztan a vegefele azt mondja, hogy nem olvashato. A win98 es linux ugyanazokat a cd-ket kis gondolkodassal ugyan de beolvassa.Eloszor csak a 80 perces cd-knél jelentkezett a probléma de most mar a 74 perceseknel is elofordul. Tobb gepen is tesztelve lett az olvasas szoval tuti nem az olvasoval van gond.

DVIEW TDK-ra irok.
szoftver: cdrecord 1.10-2 (debian woody)
cd-w:panasonic (scsi) 2x/4x (mar vagy 3-4 eves)
az image-ket: neroval vagy xcdroastal csinalom hozza.

Breki33
koszike
bob
Breki
http://free.x3.hu/csirkefog/

Breki33
keresnem a legujabb magyarnyelvu NEro-t
persze a teljest
Tudtok cimet mondani?
cölöp: ..és válaszd a Full Erase lehetőséget!!

Rottander: mindezt egy Neroval?? Az mit jelent, hogy nem volt gond vele??
Maximális sebességgel írsz mindig?
Sikerült mindet hibátlanul megírni??

THX: Cool

A legtöbbször már másolás közben kiakadt a CD író valamilyen hibaüzenettel, hogy mivel már nem tudom. De ha érdekel van egy új problémám, mégpedig az, hogy véletlenül egy formázatlan újra írható CD-t törölni próbáltam a NERO-val és mikor észrevettem, hogy hülyeséget csináltam, akkor megszakítottam a CD törlését. Most ott tartok, hogy se formattálni se törölni nem lehet a CD-t. Help me!!! Ja és a NERO-ban nincs CD-RW formattálás vagy csak én nem találom.
OK és a hiba azt jelentette, hogy nem másolta át rendesen vagy átmásolta hibaüzenettel de azért használható volt a CD?