Cd író programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az én íróm LG 4x4x32. Nekem akkor azt írták hogy nem támogatja. De hol lehet megnézni mit támogat ez a szutyok InCD!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
tom aki hulye haljon meg de csak 1 CDm van itthon es nem szeretnem elszurni... Köszi!
Az InCD hasznalata kozben nemtalalkoztatok a "#185" topicpan (ebben a forumban) leirt problemaval (gyorsasag alitas hianya). Szoljatok viszza. Koszi.
Tika
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Nekem van egy problemam az InCD - vel az AHEAD-tol. NEROt hasznalok es OK a dolog es hasznalom az InCD-t is az UDF miatt (egyszeru kopirozas es torles). Az irom Teac RW 40/24/10. Az InCD-vel az a gond hogy mindig minimumon pergeti a CD-t - Write 4x / Read 4x. Az oszes helpet atneztem meg PDF manualokat is, es mindenhol elmagyarazza hogy kell alitani a Read/Write gyorsasagot. CD drive / Properties. Ott nekem csak ketto dolog van. Verify write meg Don't display InCD message...
Es alatta kellene lenni a gyorsasagoknak, de nincs ott semmi csak ures hely. Mar eszeveszettul atneztem mindent, de sehol ilyen bealitast nemtalaltam. Legalabb a Read menne 40x. Amugy fontos megemlitenem, hogy ez a gond csak InCD UDF RW lemezzel van. Nem UDF-es lemezeket (egyszeru CD-R, vagy CD-RW) maximumonn pereg Read es Write is. A Nero DriveSpeed-be is feleslegessen alitom be 40x-re. Ez csak egyszeru CD-re vonatkozik de nem UDF-re. Nero verzio v5.5.7.2 / InCD verzio v3.23.0.
Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP, HELP, HELP
Amugy probaltam a CeQuadrat Packet CD v3-at es ott alithato volt a gyorsasag Read/Write szepen 4x-tol egesz 40x/10x-ig - es mukodott is. De ezzel olyan gond volt hogy betettem akarmilyen CD-t (UDF vagy hagyomanyos), hasznaltam, es mikor kivettem, es beletettem masikat, akkor mindig az eredeti tartalmat olvasta be, es termeszetessen olvashatatlanok voltak a filek rola. Ilyenkor Windows restart es utanna mehet a masik CD. Ez elegge zavart es amugyis ha Nero-t hasznalok akkor mar legyen ott egy kompatibilis UDF azaz InCD. Csak mukodne gyorsabban is mint 4x R/W.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
2. probakent megirtam 8*-an is egy haver hazimozis cuccahoz az is gond nelkul lejatsza
szerintem a Nero profi erre
ilyen masolasvedelemrol meg nem halottam
melyik zene ez?
hallgasd meg a grabbelt anyagot hogy az is csinalja-e
meg probald meg mp3-ba
de ne valami gagyival hanem a LAME-val, meg pl az EAC-al
egyébként szerintem a másolásédelem csinálja le-fel hangosodást 😞
en Neroval rok
ha egyben tok egyszeru audio es CD masolsa
ha valogatok mp3-bol akkor csak rahuzom es megcsinalja es ha tele van mar irhatom is
Eredeti CD-ről lett legrabbelve CDcopyval WAW filera! Ellenőrizve lett, hogy okés lett-e a grabb! Majd felírtam Easy CD creatorral és meg is írta rendesen. Be olvassa minden, és le is játsza minden, de néha véletlenszerűen elhalkul vagy felhangosodik! Mitől van és, hogy kell kiszűrni?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
www.kazaa.com
huhh a winoncd 5 ma kitet magárt, megtartom!!!!
ez a legebsteb!!
elöször is cseresznyére nem kelett konvertálnom egy 120 megás mp3-at wavá hogy kitegyem audioként..megfotam adio cd készitése mp3 at ráhuz ö meg gyönyörűen betette wavként...okos kis wav editorral rámásztam 8 iylen van neroban vagy akárhol) megvágtam fane in fade out stb stb igy ráfért a 80 perces cd re...aztán megfogtam és a 80 percnyi zenét 10 mp alatt felvagdostam több trackre...azaz nem kelett semmit vágnom..csak odateni a pontot hogy a cd-k hol lássák az uj trackot...amugy nincs több track csak a cd-k ezt látják..ez is király nem kell ráámásznom sound forge val és szétcincálni ami amugy is orás feladat..aztán ez is kész..király irhatom a jo kis cd-t erre megkérdezi: akarsz játszani?? hehh és komoly be van épitve logikai gamez a winncd-be...tök cool bazze!! nem hiába hogy a winoncd a legközkedveltebb cd iro progika..ezt irta az az oldal is amititt irtatok ahol tele van cd tesztekkel meg cd iro prgi tesztekkel..oda is ez van irva hoyg a legkedveltebb a winoncd... ez iy igaz!! na csmm!!! I LOVE WINONCD% és csak az instalja német no meg a direct cd ami mai napig nem jöttem rá hogy mi.. elvileg packet cd féleség...de nemtom
nevetséges...igaz a winoncd szebb joval és kitudja mennyivel tud többet...
Szvsz megint elnyerte a legjobb cd-iro címe..midnent tud..bármit másol stb stb stb....
következő lenne a problémám, próbálok CD-RW-t formatálni hogy utána lehessen használni ezt a wincommander-es másolgatós verziót de miután megformázza a progi (InCD) a cd-t ugyanolyan sima CD-RW-nek látja mint formázás elött. Viszont ugyanezt a CD-t megpróbáltam nero-val írni de ere meg azt írja hogy nem öres a cd help me!

1000 hála Brekinek!
Segítség kéne: hogy kell felírni cdrwin-nel .bin típusú fájlokat??-Segítsetek!-Kössz mindenkinek a segítséget előre is!!
WinOnCD v5.0 PE - csak német létezik (iSO)
(Ha németből okés vagy, akkor viszont inkább: CDRWin v5.0.110. Az új császár.)
engem viszont az erdekelne hogy az uj Nerorol
(idei)meg a CDRwin-rol mi a velemeny probalta valaki?