1825
Mikor esik má\' a hó?!?
-
#1465 nemfog. -
#1464 Hát reméljük -
Del Ete #1463 Meglássátok esni fog mert esni kell a hónak!!! -
#1462 Jeeee, akkor itt is:D. Csongrádi vagyok, az meg Szegeddel egyetemben Csongrád megyébe van, szóval: ESNI FOG!44 -
#1461 Szegeden péntek eső , szombat kis hózáporok , vasárnap borult idő , hétfő változákony idő , kedd erős havazás ugyis esnifog te majom -
#1460 lol -
#1459 Remélem nálunk is esni fog, mert már vagy 3 éve nem esettxD! -
#1458 Hiába várjátok,nemfog esni.Kamu előrejelzések..napsütés várható,majd meglátjátok :D -
#1457 szar ez a koponyeg, maráa meg holnapra esőt mondott oszt nem is esett ma semmi -.-
csütörtökre mondja a havazást itt is, de úgyse fog...
www.met.hu viszont azt mondja, hogy jövőhét csütörtökön fog esni a hó -
#1456 nálunkv is szombatra mondja a haavat , de ha nemjönbe akk énsem nézem töbet neten -
Del Ete #1455 3 napja mikor néztem a www.idojaras.hu-t akkor csütörtökre még havat mondott és nem esett most meg szombatra mond havat. Ha nem fog esni akkor többet nem nézem az interneten az időjárást(inkább a tv-t)!!! -
Del Ete #1454 nálam szerbiában már második napja fagy van, deresek a ház tetök meg a fű ugyhofy valoszínű nemsokára esni fog. Az időjárások pontossága max. 48 órára birnak pontosak lenni és én ahogy néztem 70%-ig biztos hogy esni fog. -
#1453 majd ha felénk esik rögtön leirom ide , ti is tegyétek ezt -
#1452 -
#1451 Benny most meg te vagy aki kritikus ,a mikor eddig te akartad legjobban , amugymeg aaz előrejelzések sem mindig pontosak csomoszor tévednek -
#1450 úgysefog. -
#1449 hehe -
Del Ete #1448 De figyeljetek még csak november közepe van és valahol már most esik mi lesz akkor decemberben? JÓ NAGY HÓ JEEEEEEE -
#1447 figyumár lehet h volt havaseső csak nem ott ahol te laksz.-.-
Én legalábbis szerencsés vagyok mert szerintem Szegeden esni fog. -
toto2700 #1446 hihi -
#1445 nalunk szovatan lehullt a ho tegnap.de estere el is olvadt.de meg fog hullni...olyan hideg van...brrrr -
#1444 -2 fok -
#1443 szar ez az oldal...azt írta hogy ma havaseső fog esni, oszt nem is esett -.-
holnaptól meg havat mondd egész hétre... -
#1442 -
Del Ete #1441 vagy be hamuzod és máris nem csúszik de lényegtelen essen a hó essen! -
#1440 Hát már neisharagudjál , de 1.a havat csak egyszer kell ellapátolni mikor már abbahagyta-.2.Ha figyelmesen megnézed 2-5miliméter között fog esni a hó , szoval azon lapátolni sem kell még , de ha van egy kis eszed felsózod [persze ez kártékony a környezetre , de hasznos , hogy ne ess hátra - verd be a fejed- és jöjjön a mentő] . 3.-gONDOlom te is szereted a havat , azt mindenki szereti , szereti nézni , hogy ropog a lábalatt és én ismerek pár olyanszemélyt is aki ingyen csinálja a hólapátolást [egy hatalmas udvar , ...] és már várja , hogy végre lapátoljon. -
Del Ete #1439 igaz de én szeretném hogy essen és szerintem sokan azt akarják hogy essen a hó kivéve aki nem akarja hogy essen de mégiscsak szebb lenne a karácsony fehéren nem? -
toto2700 #1438 -
#1437 Elhamarkodott, nem átgondolt kijelentés. Egyes, leül!
Gondolj bele; lehet, hogy azért nem akarja, hogy essen mert neki kell ellapátolni 6-8 lépcsőház elől is, pedig ő csak gondnok és nem az ő dolga lenne. Havi nettó 80 rongyért.
Egyébként pedig: persze, hogy essen, télen ez a normális állapot. -
toto2700 #1436
-
Del Ete #1435 aki nem akarja hogy essen a hó az hülye! szerintetek milyen lene az újév és a karácsony hó nélkül??? -
Del Ete #1434 állítólag csütörtökön már el fog kezdeni esni utána péntek szombat vasárnap az után szünet és szerdától ujra esik jeeeeee -
#1433 Én megmondtam , az jó -
#1432 gyá tényleg
holnap már havaseső fog esni XD (északkelet) -
#1431 jaja essen essen!!
Benny itt van neked a link : legfelül van ->kiválasztod az országrészt , de gondolom ugyis rájössz _ http://www.koponyeg.hu/ -
Del Ete #1430 én mindenhol ahol néztem az interneten és a tv-ben mindenhol azt mondták hogy esni fog és akinek nem tetszik a hó lapátolás az ne lapátolja kit érdekel különben az a 10 perc lapátolás!!! essen a hó essen essen!!! -
#1429 linket -
#1428 és lehet h pár óráig megmarad , és nekem az pont elég, csak ropogjon a lábam alatt -
#1427 Tudod mit toto arra én is a fejedet feltenném , mivel a hó ugysem fog egmaradni , Én sem aztmondatm h hogolyozni fogunk hanem csak azt h esni fog , amugy meg a tv2 rtl en ugyqnuzgy mondták a havat ahogy a 15 napos OMSZ hivatalos oldalán megtekintettem -
toto2700 #1426 a 15 napos előrejelzés nagyon bizonytalan. még az öt napos is bizonytalan, nem hogy 15. De arra a fejemet tenném, hogy jövő héten nem fogok angyalkát csinálni.