1843
Mikor esik má\' a hó?!?
  • Tresh
    Ja bocs, rosszul írtam. Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy tetteted?
  • Jeferson
  • Benny04
  • Jeferson
    LOL
  • Tresh
    Te direkt vagy ilyen hülye, vagy tetteted?
  • Benny04
    omg
  • Jeferson
    te nembirod felfogni amit mondtam , látom nemvagy még ezen a helyesirási fokon h tudd ·"szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó" , nemérted ember? ogyhamost nem is esik , de én szeretném h essen most novemberben -. esni fog akkor is -.-

A gyengébbek kedvéért: hogyha most nemis , akkor is esni fog a hó idén , de már reménykedem benne hogy most novemberben is fog esni.OMG ->
  • mama 2
    "szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó"
    Ember, hát már november van. Nem decembert akartál mondani?
  • Jeferson
    Del Ete , jól mondja megvan az évszakok rende szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó , akárakarjátok akár nem!!!
  • toto2700
    szerintem meg túl sok rémisztgetős filmet néztél tegnap este :)
  • Del Ete
    Ha idejében észre venni az influenzát akkor könnyen gyógyítható és akkor ha nincs hideg meg csapadék (hó) akkor évről évre veszélyesebb lesz a járvány!
  • Tresh
    pedig télen van influenza járvány...
  • Del Ete
    arra meg még ti melegkedvelők nem jöttetek rá hogy a vírusok melegben szaporodnak? Ilyenkor kellene hogy hideg legyen meg hó hogy azok a bacilusok meg vírusok elpusztuljanak!!!
  • Del Ete
    nem értem ezeket az embereket akik most akarják hogy meleg legyen...miért nem költöznek melegebb éghajlatra?
  • Del Ete
    Kellene hogy essen a hó mert vannak évszakok:
    1.tavasz(zöldül a táj)
    2.nyár(meleg van és akkor van 40 fok meg nő)
    3.ősz(hullanak a levelek)
    4.TÉL(MOST VAN ÉS A NORMÁLIS AZ LENNE HA ESNE A HÓ)
    majd ha ezek a lökött cigisek meg az autók tovább rongálják az ózon réteget akkor lesz télen 40 fok (nyáron meg 80 fok)
    MARADJUNK INKÁBB A NORMÁLIS ÉVSZAKOKNÁL VAGYIS ESSEN A HÓ TÉLEN, NYÁRON MEG LEGYEN MELEG!!!
  • toto2700
    és pia meg nő :)
  • Tresh
    remélem sose lesz hó, legyen mindig 40 fok
  • chilios
    essen!Csak ne erre
  • Benny04
    nemfog.
  • Jeferson
    Hát reméljük
  • Del Ete
    Meglássátok esni fog mert esni kell a hónak!!!
  • mama 2
    Jeeee, akkor itt is:D. Csongrádi vagyok, az meg Szegeddel egyetemben Csongrád megyébe van, szóval: ESNI FOG!44
  • Jeferson
    Szegeden péntek eső , szombat kis hózáporok , vasárnap borult idő , hétfő változákony idő , kedd erős havazás ugyis esnifog te majom
  • Benny04
    lol
  • mama 2
    Remélem nálunk is esni fog, mert már vagy 3 éve nem esettxD!
  • chilios
    Hiába várjátok,nemfog esni.Kamu előrejelzések..napsütés várható,majd meglátjátok :D
  • Benny04
    szar ez a koponyeg, maráa meg holnapra esőt mondott oszt nem is esett ma semmi -.-
    csütörtökre mondja a havazást itt is, de úgyse fog...
    www.met.hu viszont azt mondja, hogy jövőhét csütörtökön fog esni a hó
  • Jeferson
    nálunkv is szombatra mondja a haavat , de ha nemjönbe akk énsem nézem töbet neten
  • Del Ete
    3 napja mikor néztem a www.idojaras.hu-t akkor csütörtökre még havat mondott és nem esett most meg szombatra mond havat. Ha nem fog esni akkor többet nem nézem az interneten az időjárást(inkább a tv-t)!!!
  • Del Ete
    nálam szerbiában már második napja fagy van, deresek a ház tetök meg a fű ugyhofy valoszínű nemsokára esni fog. Az időjárások pontossága max. 48 órára birnak pontosak lenni és én ahogy néztem 70%-ig biztos hogy esni fog.
  • Jeferson
    majd ha felénk esik rögtön leirom ide , ti is tegyétek ezt
  • Benny04
  • Jeferson
    Benny most meg te vagy aki kritikus ,a mikor eddig te akartad legjobban , amugymeg aaz előrejelzések sem mindig pontosak csomoszor tévednek
  • Benny04
    úgysefog.
  • Jeferson
    hehe
  • Del Ete
    De figyeljetek még csak november közepe van és valahol már most esik mi lesz akkor decemberben? JÓ NAGY HÓ JEEEEEEE
  • Jeferson
    figyumár lehet h volt havaseső csak nem ott ahol te laksz.-.-
    Én legalábbis szerencsés vagyok mert szerintem Szegeden esni fog.
  • toto2700
    hihi
  • sovatalevi
    nalunk szovatan lehullt a ho tegnap.de estere el is olvadt.de meg fog hullni...olyan hideg van...brrrr
  • Punker
    -2 fok