1843
Mikor esik má\' a hó?!?
-
Tresh #1483 Ja bocs, rosszul írtam. Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy tetteted? -
-
-
LOL -
Tresh #1479 Te direkt vagy ilyen hülye, vagy tetteted? -
omg -
te nembirod felfogni amit mondtam , látom nemvagy még ezen a helyesirási fokon h tudd ·"szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó" , nemérted ember? ogyhamost nem is esik , de én szeretném h essen most novemberben -. esni fog akkor is -.-
A gyengébbek kedvéért: hogyha most nemis , akkor is esni fog a hó idén , de már reménykedem benne hogy most novemberben is fog esni.OMG ->

-
"szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó"
Ember, hát már november van. Nem decembert akartál mondani? -
Del Ete , jól mondja megvan az évszakok rende szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó , akárakarjátok akár nem!!! 
-
toto2700 #1474 szerintem meg túl sok rémisztgetős filmet néztél tegnap este :) -
Del Ete #1473 Ha idejében észre venni az influenzát akkor könnyen gyógyítható és akkor ha nincs hideg meg csapadék (hó) akkor évről évre veszélyesebb lesz a járvány! -
Tresh #1472 pedig télen van influenza járvány... -
Del Ete #1471 arra meg még ti melegkedvelők nem jöttetek rá hogy a vírusok melegben szaporodnak? Ilyenkor kellene hogy hideg legyen meg hó hogy azok a bacilusok meg vírusok elpusztuljanak!!! 

-
Del Ete #1470 nem értem ezeket az embereket akik most akarják hogy meleg legyen...miért nem költöznek melegebb éghajlatra?
-
Del Ete #1469 Kellene hogy essen a hó mert vannak évszakok:
1.tavasz(zöldül a táj)
2.nyár(meleg van és akkor van 40 fok meg nő)
3.ősz(hullanak a levelek)
4.TÉL(MOST VAN ÉS A NORMÁLIS AZ LENNE HA ESNE A HÓ)
majd ha ezek a lökött cigisek meg az autók tovább rongálják az ózon réteget akkor lesz télen 40 fok (nyáron meg 80 fok)
MARADJUNK INKÁBB A NORMÁLIS ÉVSZAKOKNÁL VAGYIS ESSEN A HÓ TÉLEN, NYÁRON MEG LEGYEN MELEG!!!
-
toto2700 #1468 és pia meg nő :) -
Tresh #1467 remélem sose lesz hó, legyen mindig 40 fok
-
essen!Csak ne erre
-
nemfog. -
Hát reméljük
-
Del Ete #1463 Meglássátok esni fog mert esni kell a hónak!!! 

-
Jeeee, akkor itt is:D. Csongrádi vagyok, az meg Szegeddel egyetemben Csongrád megyébe van, szóval: ESNI FOG!44 -
Szegeden péntek eső , szombat kis hózáporok , vasárnap borult idő , hétfő változákony idő , kedd erős havazás 

ugyis esnifog te majom 

-
lol -
Remélem nálunk is esni fog, mert már vagy 3 éve nem esettxD! -
Hiába várjátok,nemfog esni.Kamu előrejelzések..napsütés várható,majd meglátjátok :D -
szar ez a koponyeg, maráa meg holnapra esőt mondott oszt nem is esett ma semmi -.-
csütörtökre mondja a havazást itt is, de úgyse fog...
www.met.hu viszont azt mondja, hogy jövőhét csütörtökön fog esni a hó
-
nálunkv is szombatra mondja a haavat , de ha nemjönbe akk énsem nézem töbet neten 

-
Del Ete #1455 3 napja mikor néztem a www.idojaras.hu-t akkor csütörtökre még havat mondott és nem esett most meg szombatra mond havat. Ha nem fog esni akkor többet nem nézem az interneten az időjárást(inkább a tv-t)!!! 

-
Del Ete #1454 nálam szerbiában már második napja fagy van, deresek a ház tetök meg a fű ugyhofy valoszínű nemsokára esni fog. Az időjárások pontossága max. 48 órára birnak pontosak lenni és én ahogy néztem 70%-ig biztos hogy esni fog. 

-

majd ha felénk esik rögtön leirom ide , ti is tegyétek ezt 
-
-
Benny most meg te vagy aki kritikus ,a mikor eddig te akartad legjobban , amugymeg aaz előrejelzések sem mindig pontosak csomoszor tévednek 
-
úgysefog. -
hehe 

-
Del Ete #1448 De figyeljetek még csak november közepe van és valahol már most esik mi lesz akkor decemberben? JÓ NAGY HÓ JEEEEEEE 

-
figyumár lehet h volt havaseső csak nem ott ahol te laksz.-.-
Én legalábbis szerencsés vagyok mert szerintem Szegeden esni fog.
-
toto2700 #1446 hihi -
nalunk szovatan lehullt a ho tegnap.de estere el is olvadt.de meg fog hullni...olyan hideg van...brrrr -
-2 fok