1825
Mikor esik má\' a hó?!?
  • Benny04
    nemfog.
  • Jeferson
    Hát reméljük
  • Del Ete
    Meglássátok esni fog mert esni kell a hónak!!!
  • mama 2
    Jeeee, akkor itt is:D. Csongrádi vagyok, az meg Szegeddel egyetemben Csongrád megyébe van, szóval: ESNI FOG!44
  • Jeferson
    Szegeden péntek eső , szombat kis hózáporok , vasárnap borult idő , hétfő változákony idő , kedd erős havazás ugyis esnifog te majom
  • Benny04
    lol
  • mama 2
    Remélem nálunk is esni fog, mert már vagy 3 éve nem esettxD!
  • chilios
    Hiába várjátok,nemfog esni.Kamu előrejelzések..napsütés várható,majd meglátjátok :D
  • Benny04
    szar ez a koponyeg, maráa meg holnapra esőt mondott oszt nem is esett ma semmi -.-
    csütörtökre mondja a havazást itt is, de úgyse fog...
    www.met.hu viszont azt mondja, hogy jövőhét csütörtökön fog esni a hó
  • Jeferson
    nálunkv is szombatra mondja a haavat , de ha nemjönbe akk énsem nézem töbet neten
  • Del Ete
    3 napja mikor néztem a www.idojaras.hu-t akkor csütörtökre még havat mondott és nem esett most meg szombatra mond havat. Ha nem fog esni akkor többet nem nézem az interneten az időjárást(inkább a tv-t)!!!
  • Del Ete
    nálam szerbiában már második napja fagy van, deresek a ház tetök meg a fű ugyhofy valoszínű nemsokára esni fog. Az időjárások pontossága max. 48 órára birnak pontosak lenni és én ahogy néztem 70%-ig biztos hogy esni fog.
  • Jeferson
    majd ha felénk esik rögtön leirom ide , ti is tegyétek ezt
  • Benny04
  • Jeferson
    Benny most meg te vagy aki kritikus ,a mikor eddig te akartad legjobban , amugymeg aaz előrejelzések sem mindig pontosak csomoszor tévednek
  • Benny04
    úgysefog.
  • Jeferson
    hehe
  • Del Ete
    De figyeljetek még csak november közepe van és valahol már most esik mi lesz akkor decemberben? JÓ NAGY HÓ JEEEEEEE
  • Jeferson
    figyumár lehet h volt havaseső csak nem ott ahol te laksz.-.-
    Én legalábbis szerencsés vagyok mert szerintem Szegeden esni fog.
  • toto2700
    hihi
  • sovatalevi
    nalunk szovatan lehullt a ho tegnap.de estere el is olvadt.de meg fog hullni...olyan hideg van...brrrr
  • Punker
    -2 fok
  • Benny04
    szar ez az oldal...azt írta hogy ma havaseső fog esni, oszt nem is esett -.-
    holnaptól meg havat mondd egész hétre...
  • Jeferson
  • Del Ete
    vagy be hamuzod és máris nem csúszik de lényegtelen essen a hó essen!
  • Jeferson
    Hát már neisharagudjál , de 1.a havat csak egyszer kell ellapátolni mikor már abbahagyta-.2.Ha figyelmesen megnézed 2-5miliméter között fog esni a hó , szoval azon lapátolni sem kell még , de ha van egy kis eszed felsózod [persze ez kártékony a környezetre , de hasznos , hogy ne ess hátra - verd be a fejed- és jöjjön a mentő] . 3.-gONDOlom te is szereted a havat , azt mindenki szereti , szereti nézni , hogy ropog a lábalatt és én ismerek pár olyanszemélyt is aki ingyen csinálja a hólapátolást [egy hatalmas udvar , ...] és már várja , hogy végre lapátoljon.
  • Del Ete
    igaz de én szeretném hogy essen és szerintem sokan azt akarják hogy essen a hó kivéve aki nem akarja hogy essen de mégiscsak szebb lenne a karácsony fehéren nem?
  • toto2700
  • vizes
    Elhamarkodott, nem átgondolt kijelentés. Egyes, leül!
    Gondolj bele; lehet, hogy azért nem akarja, hogy essen mert neki kell ellapátolni 6-8 lépcsőház elől is, pedig ő csak gondnok és nem az ő dolga lenne. Havi nettó 80 rongyért.

Egyébként pedig: persze, hogy essen, télen ez a normális állapot.
  • toto2700

• Del Ete
    aki nem akarja hogy essen a hó az hülye! szerintetek milyen lene az újév és a karácsony hó nélkül???
  • Del Ete
    állítólag csütörtökön már el fog kezdeni esni utána péntek szombat vasárnap az után szünet és szerdától ujra esik jeeeeee
  • Jeferson
    Én megmondtam , az jó
  • Benny04
    gyá tényleg
    holnap már havaseső fog esni XD (északkelet)
  • Jeferson
    jaja essen essen!!

Benny itt van neked a link : legfelül van ->kiválasztod az országrészt , de gondolom ugyis rájössz _ http://www.koponyeg.hu/
  • Del Ete
    én mindenhol ahol néztem az interneten és a tv-ben mindenhol azt mondták hogy esni fog és akinek nem tetszik a hó lapátolás az ne lapátolja kit érdekel különben az a 10 perc lapátolás!!! essen a hó essen essen!!!
  • Benny04
    linket
  • Jeferson
    és lehet h pár óráig megmarad , és nekem az pont elég, csak ropogjon a lábam alatt
  • Jeferson
    Tudod mit toto arra én is a fejedet feltenném , mivel a hó ugysem fog egmaradni , Én sem aztmondatm h hogolyozni fogunk hanem csak azt h esni fog , amugy meg a tv2 rtl en ugyqnuzgy mondták a havat ahogy a 15 napos OMSZ hivatalos oldalán megtekintettem
  • toto2700
    a 15 napos előrejelzés nagyon bizonytalan. még az öt napos is bizonytalan, nem hogy 15. De arra a fejemet tenném, hogy jövő héten nem fogok angyalkát csinálni.