1843
Mikor esik má\' a hó?!?
-
szar ez az oldal...azt írta hogy ma havaseső fog esni, oszt nem is esett -.-
holnaptól meg havat mondd egész hétre... -

-
Del Ete #1441 vagy be hamuzod és máris nem csúszik de lényegtelen essen a hó essen!
-
Hát már neisharagudjál , de 1.a havat csak egyszer kell ellapátolni mikor már abbahagyta-.2.Ha figyelmesen megnézed 2-5miliméter között fog esni a hó , szoval azon lapátolni sem kell még , de ha van egy kis eszed felsózod [persze ez kártékony a környezetre , de hasznos , hogy ne ess hátra - verd be a fejed- és jöjjön a mentő] . 3.-gONDOlom te is szereted a havat , azt mindenki szereti , szereti nézni , hogy ropog a lábalatt és én ismerek pár olyanszemélyt is aki ingyen csinálja a hólapátolást [egy hatalmas udvar , ...] és már várja , hogy végre lapátoljon. 

-
Del Ete #1439 igaz de én szeretném hogy essen és szerintem sokan azt akarják hogy essen a hó kivéve aki nem akarja hogy essen de mégiscsak szebb lenne a karácsony fehéren nem? 
-
toto2700 #1438 -
Elhamarkodott, nem átgondolt kijelentés. Egyes, leül!
Gondolj bele; lehet, hogy azért nem akarja, hogy essen mert neki kell ellapátolni 6-8 lépcsőház elől is, pedig ő csak gondnok és nem az ő dolga lenne. Havi nettó 80 rongyért.
Egyébként pedig: persze, hogy essen, télen ez a normális állapot. -
toto2700 #1436
-
Del Ete #1435 aki nem akarja hogy essen a hó az hülye! 

szerintetek milyen lene az újév és a karácsony hó nélkül???

-
Del Ete #1434 állítólag csütörtökön már el fog kezdeni esni utána péntek szombat vasárnap az után szünet és szerdától ujra esik jeeeeee 

-
Én megmondtam 
, az jó
-
gyá tényleg 
holnap már havaseső fog esni XD (északkelet) -
jaja essen essen!! 

Benny itt van neked a link : legfelül van ->kiválasztod az országrészt , de gondolom ugyis rájössz
_ http://www.koponyeg.hu/
-
Del Ete #1430 én mindenhol ahol néztem az interneten és a tv-ben mindenhol azt mondták hogy esni fog és akinek nem tetszik a hó lapátolás az ne lapátolja kit érdekel különben az a 10 perc lapátolás!!! essen a hó essen essen!!! 

-
linket -
és lehet h pár óráig megmarad , és nekem az pont elég, csak ropogjon a lábam alatt 
-
Tudod mit toto arra én is a fejedet feltenném
, mivel a hó ugysem fog egmaradni , Én sem aztmondatm h hogolyozni fogunk hanem csak azt h esni fog , amugy meg a tv2 rtl en ugyqnuzgy mondták a havat ahogy a 15 napos OMSZ hivatalos oldalán megtekintettem
-
toto2700 #1426 a 15 napos előrejelzés nagyon bizonytalan. még az öt napos is bizonytalan, nem hogy 15. De arra a fejemet tenném, hogy jövő héten nem fogok angyalkát csinálni. -
Biztos h esni fog hamár 8 napig mondták a havat akk 100% h esni fog valamelyik nap vagy mindennap 

-
toto2700 #1424 úgysem fog esni. legalábbis hó nem -

-
BENNY öregbarátom a jövöhéten havazni fog , láttam a 15 napos előrejelzésben legalábbis itt Szegeden 5 nap ig , Szombattól szerdáig ,
aztán péntektől vasárnapig , demivel ez csak 15 os lehet h tovább is fog

-
ugyis fog:D
és ha majdkarácsony elött esni fog akkor WhiteOut[chilios]
, és akkor mi 

-
úgyse fog esni
-
jaja
-
toto2700 #1418 én csak az első napon szeretem a havat. (utána nem mert fázok, brrr) -
kérlek mellőzd a nemide való trágár szavak használatát 
essen már a hó , imádom ha ropog a lábam alatt és sétálok a hóesésben, gondolom teis igy vagy ezzel BENNY
-
COOLancs #1416 kurvanyátokt mikó esik mán a hó???? mikó mikó mikó -
itt az én értelmes hozzászólásom :
2007. nov. 29. 18:58 | privát | válasz erre | #1325
halálllll!!!!!!!!
Azoknak akik uálják ta ezt a fórumot és utálják a hav-t

-

-
-
ESSEN A HÓ! essen a hav! 

, essen , essen:D 

-