1825
Mikor esik má\' a hó?!?
-
Del Ete #1505 itt van a kép a házam elott jelentem Szerbiában fent Szabadkán vagyok
-
#1504 Szegeden elvileg esik, de itt még sajnos nem. Kecskeméten meg csak erősen borús az idő:(. ESSEN MÁ A HÓ!!! -
#1503 KÉPET! -
Del Ete #1502 szakad a hó mint a állat baromira örülök neki... kezd bazinagy pelyhekben esni ez qva jó!!! -
Del Ete #1501 van egy nagyon jó hírem nálam 13órakor esik a hó de nagyon de az a baj hogy kicsi pelyhekben.de lényeg hogy végre esik!!! -
kovi04 #1500 Szombathelyen süt a Nap és 6 C van. -
#1499 Sopron -
Del Ete #1498 Hagyjátok azokat a segbekuki köcsögöket nem az a téma hogy szidjuk egymást hanem a HÓ és jeferson te vagy itt a legnormálisabb én probálok 14 éves létemre igyekszek logikusan gondolkodni!!!különben nálam tegnap este szakadt az eső mind a állat egy kicsit ugy láttam hogy szállingózik a hó ma reggelre elált és büdösül hideg van és hó sehol de majd jön mert jönnie kell igyis ugyis esni fog 100% amugy Szerbiában északon fent Szabadkán esett! Akinél esik valami csak szoljon hogy értesüljünk róla! -
Tresh #1497 Ott van az adatlapján, hogy Zalaegerszeg.. -
Tresh #1496 Ki a 10 éves? ""te kussolsz kutya ,,,"
"uristen milyen nyomorék vagy , most nagyon beégettelek ezzel mi?"
"gameplusz te meg kinyalhatod a seggem ! egykisöcsög vagy és fogadjunk olyan ronda hogy még a napra sem mész , és hoppá ma felvettem a rózsaszin ingem és hoppá taliztam az osztérsaimmal és na vajon mit mondtak a csajok ? : de kurvajól nézel ki benne , hoppá kis szarosok !!!!! "
Stílus.
Dátum: 2008.04.13. 14:11 Adta: SHADOWEYES7
"te kussolsz kutya ,,,
biszt masin na mivan én a minődégre megyek nem a mennyiségre uristen milyen nyomorék vagy"
Menj vissza a gumiba."
10éves max te vagy, de az értelmi szinted egy lefejezett bolháéval egyenlő... -
#1495 Hol? -
#1494 Hol? -
#1493 Hol? -
#1492 Hol van? -
#1491 ahh már itt is esik -
#1490 :o -
#1489 Muhaha
-
#1488 keleten nem havazott és most se havazik (ragyógó napsütés van) -
#1487 Azért nem adhat ha simán beszélek , csak azért ha az trágár -
#1486 Na-na, az ilyen anyázásokal menjetek a gumiba. Egyébként Jeferson: én nem szólogatnék be másoknak, mert már van 3 büntid, ugye nem akarsz még kettőt kapni? -
#1485 Idokep.hu-> most jelenleg havazik az ország K -i részén és az É nyugatin de jönni fog lejjebb is . -
#1484 Nemértem , hogy te egyáltalán minek vagy itt? Azt tudom , hogy kb 10 éves lehetsz , de az biztos , hogy még semmilyen értelmes megnyilvánolásod nem volt.! És azért irogatsz ide mert apád anyád alkoholista és verik egymást.Meg akkora a seggük , hogy kanasztázni lehet rajta. -
Tresh #1483 Ja bocs, rosszul írtam. Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy tetteted? -
#1482 -
#1481 -
#1480 LOL -
Tresh #1479 Te direkt vagy ilyen hülye, vagy tetteted? -
#1478 omg -
#1477 te nembirod felfogni amit mondtam , látom nemvagy még ezen a helyesirási fokon h tudd ·"szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó" , nemérted ember? ogyhamost nem is esik , de én szeretném h essen most novemberben -. esni fog akkor is -.-
A gyengébbek kedvéért: hogyha most nemis , akkor is esni fog a hó idén , de már reménykedem benne hogy most novemberben is fog esni.OMG -> -
#1476 "szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó"
Ember, hát már november van. Nem decembert akartál mondani? -
#1475 Del Ete , jól mondja megvan az évszakok rende szoval ha most nem is , de reménykedem benne novermeben , esni fog hó , akárakarjátok akár nem!!! -
toto2700 #1474 szerintem meg túl sok rémisztgetős filmet néztél tegnap este :) -
Del Ete #1473 Ha idejében észre venni az influenzát akkor könnyen gyógyítható és akkor ha nincs hideg meg csapadék (hó) akkor évről évre veszélyesebb lesz a járvány! -
Tresh #1472 pedig télen van influenza járvány... -
Del Ete #1471 arra meg még ti melegkedvelők nem jöttetek rá hogy a vírusok melegben szaporodnak? Ilyenkor kellene hogy hideg legyen meg hó hogy azok a bacilusok meg vírusok elpusztuljanak!!! -
Del Ete #1470 nem értem ezeket az embereket akik most akarják hogy meleg legyen...miért nem költöznek melegebb éghajlatra? -
Del Ete #1469 Kellene hogy essen a hó mert vannak évszakok:
1.tavasz(zöldül a táj)
2.nyár(meleg van és akkor van 40 fok meg nő)
3.ősz(hullanak a levelek)
4.TÉL(MOST VAN ÉS A NORMÁLIS AZ LENNE HA ESNE A HÓ)
majd ha ezek a lökött cigisek meg az autók tovább rongálják az ózon réteget akkor lesz télen 40 fok (nyáron meg 80 fok)
MARADJUNK INKÁBB A NORMÁLIS ÉVSZAKOKNÁL VAGYIS ESSEN A HÓ TÉLEN, NYÁRON MEG LEGYEN MELEG!!! -
toto2700 #1468 és pia meg nő :) -
Tresh #1467 remélem sose lesz hó, legyen mindig 40 fok -
#1466 essen!Csak ne erre