1843
Mikor esik má\' a hó?!?
-
Del Ete #1523 nálam esett 1 órát kb. és 1-től estett úgy 2-ig de úgy látszik gyorsan felmelegedett az idő és majdnem mind el is olvadt! 
különben feltöltöttem BENNY ahova mondtad! jelentem bizonyítéknak!
-
ugy szakad szakad szegeden , hogy alig látok vmit. 

-
Jimmyke #1521 tartott vagy egy óráig, most meg süt a nap... :< -
esik mint atom -
Jelentem Szegeden most szakad a hó mint az állat!!!
:) :)
-
Hát nálunk nem esik a hó, süt a nap. -
Egerben is esik a hó:) -
Nagyon esik! YEEEEEEEEEEE!!!! -
:( -
Tresh #1514 Monoron is szakad. -
Cegléden esik a hó. -
töltsd fel ide: www.kepfeltolto.hu -
Tresh #1511 én már októberben meggyúrtam az elsőt :) lengyelországban. -
Jelentem, Bokroson havas eső esik!!!! -
Del Ete #1509 jelentem meg gyurtam az elsú hógolyót!!! jeee. -
Del Ete #1508 nem birok küldeni képet mert nem vagyok VIP felhasználó az milyen.
most egy ideig elált de ujra esik nagy pelyhekben basszus miert nem birom megmutatni?!?! -
A forecastfox szerint itt Borsod megyében csak hétfőn fog esni az eső :( -
nemlátom xDDD -
Del Ete #1505 itt van a kép a házam elott jelentem Szerbiában fent Szabadkán vagyok
-
Szegeden elvileg esik, de itt még sajnos nem. Kecskeméten meg csak erősen borús az idő:(. ESSEN MÁ A HÓ!!! -
KÉPET! -
Del Ete #1502 szakad a hó mint a állat baromira örülök neki...
kezd bazinagy pelyhekben esni ez qva jó!!!
-
Del Ete #1501 van egy nagyon jó hírem nálam 13órakor esik a hó de nagyon de az a baj hogy kicsi pelyhekben. 

de lényeg hogy végre esik!!!
-
kovi04 #1500 Szombathelyen süt a Nap és 6 C van. -
Sopron -
Del Ete #1498 Hagyjátok azokat a segbekuki köcsögöket nem az a téma hogy szidjuk egymást hanem a HÓ és jeferson te vagy itt a legnormálisabb én probálok 14 éves létemre igyekszek logikusan gondolkodni!!!különben nálam tegnap este szakadt az eső mind a állat egy kicsit ugy láttam hogy szállingózik a hó ma reggelre elált és büdösül hideg van és hó sehol de majd jön mert jönnie kell igyis ugyis esni fog 100% amugy Szerbiában északon fent Szabadkán esett! Akinél esik valami csak szoljon hogy értesüljünk róla! 
-
Tresh #1497 Ott van az adatlapján, hogy Zalaegerszeg.. -
Tresh #1496 Ki a 10 éves? ""te kussolsz kutya ,,,"
"uristen milyen nyomorék vagy , most nagyon beégettelek ezzel mi?"
"gameplusz te meg kinyalhatod a seggem ! egykisöcsög vagy és fogadjunk olyan ronda hogy még a napra sem mész , és hoppá ma felvettem a rózsaszin ingem és hoppá taliztam az osztérsaimmal és na vajon mit mondtak a csajok ? : de kurvajól nézel ki benne , hoppá kis szarosok !!!!! "
Stílus.
Dátum: 2008.04.13. 14:11 Adta: SHADOWEYES7
"te kussolsz kutya ,,,
biszt masin na mivan én a minődégre megyek nem a mennyiségre uristen milyen nyomorék vagy"
Menj vissza a gumiba."
10éves max te vagy, de az értelmi szinted egy lefejezett bolháéval egyenlő... -
Hol? -
Hol? -
Hol? -
Hol van? -
ahh már itt is esik
-
:o -
Muhaha
-
keleten nem havazott és most se havazik (ragyógó napsütés van) -
Azért nem adhat ha simán beszélek , csak azért ha az trágár 
-
Na-na, az ilyen anyázásokal menjetek a gumiba. Egyébként Jeferson: én nem szólogatnék be másoknak, mert már van 3 büntid, ugye nem akarsz még kettőt kapni? -
Idokep.hu-> most jelenleg havazik az ország K -i részén és az É nyugatin de jönni fog lejjebb is . 

-
Nemértem , hogy te egyáltalán minek vagy itt? Azt tudom , hogy kb 10 éves lehetsz , de az biztos , hogy még semmilyen értelmes megnyilvánolásod nem volt.! És azért irogatsz ide mert apád anyád alkoholista és verik egymást.Meg akkora a seggük , hogy kanasztázni lehet rajta.