4251
-
tudta, hoyg nemet fog mondani:D -
Prd #3610 Megjegyzés: SG-1 8X20-21 asszem (a duplarész címe Moebius). McKay meghívja Cartert ebédelni. És mit mond? "Azt hiszem ma citromos csirke van." Ekkor még csak kialakulóban volt a citrusallergiája? 
-
jó, ha így vesszük, akkor több is.
Major Evan Lorne, Rodney, Wier, csak így kapásból akik eszembe jutnak. -
pontosítsunk..van benne egy állandó szereplő, aki ha jól rémlik kétszer szerepelt az SG-1 sorozatban -
tul gyorsan irtam :D
Kösz a választ :D -
bocs, hogy vázlatosan válaszolok, de már sietek:)
1, 8. évad, nem epizód
2, legyél hálás az AXN Scifinek, ugyanis pont, hogy a lehető legjobb sorrendben adja. eredetileg is az atlantis első [dupla]része az SG-1 Season 8 1. [dupla]része után volt.
állandó jelleggel nem lesznek ismerősök a 4. évadig, de nem akarom lelőni a történéseket, de időnként lesznek CSK-1-es ismerősök. pl. a legelső részben O'neil[l] is meg Daniel Jackson is vendégszerepel -
Estét
Lene egy kérdésem :) hamarosan lesz az AXN Scifin az atlantis, nem értem miért de a 8 epizod elsö része után fog meni :S na mindegy, a kérdésem lesz ismerös az atlantis sorozatban?
Mondjuk cartel vagy daniel vagy tilk vagy oneli vagy mondjuk ismerös goaud? -
Amcir #3604 jó az2. hülyéskedés de 3: Az első évadban O'neilék a csillagkapun át egy hajóra jutnak mely apofiszé ami a föld felé tart annak a kapuja hova tűnt? -
1. elsül mikor az Oroszoktól kölcsönkapjuk. ez akkor van amikor Teal'c "bennemarad" a Csillagkapuban
2. nem értem a kérdést, magyarul plíz
3. mikor? hol? ez így egy kicsit magas labda:D -
Amcir #3602 Csak néhány kérdésem lenne(bocsi hogy kicsi a tudásom) mi van az antarktiszi tárcsázóval? mért preferálják az ősök az ant kezdődés? mi történt apofisz hajójának csillagkapujával? -
jelenleg 30k val szenvedem lefele, de igy biztos idegrohamot kapok mire lejön :D -
nekem általában nincsenek/nem voltak* ilyen népszerű dolgokkal problémáim.
beírtam valami torrent keresőbe. megkerestem egy jobb arányú zárt oldalról szóló találatot és regeltem, ha tudtam -ha nem akkor következő zárt stb...-.
egy ~80GB-os pakk tuti, hogy freeleech lesz minden reges oldalon, tehát még arányodat is megalapozhatod, és nagy valószínűséggel jól is fog jönni, mert reges oldalak mögött általában akad egy-kát seed szerver.
arra ügyelj, hogy lehetőleg beszéld az oldal nyelvét!:)
*azért a múlt idő, mert mostanra már annyi amcsi oldalon vagyok így regelve, hogy ezek valamelyikén úgy is felkerül bármit is keresek (vagy olyat keresek, ami sehova se kerül fel)
címeket nem adok meg, mert azóta mindegyik oldal annyira megerősödött, hogy nincs szabad reg. -
Előtted az élet. De megveheted boltban is, ha türelmetlen vagy. -
igen ezt a torrentet mar neztem, es baromi lassú. -
itt van egy torrent a sok közül.
Egyébként meg googlebarát segít. -
sziasztok!
Linket vagy FTP-t keresek amirol emberi sebességgel lehet leszedni SG-1 10 évadját./ha lehet angolul felirattal, de ha magyarul van az is jolenne!/
Ha van valakinek pls ossza meg velem. Előre is köszi! -
Most láttam x-edjére a Heroes c. részeket, de ez még mindig szíven üt. :( -
igen-igen...
az a börtön az egyik legötletesebb az egész sorozatban... -
igen, pl. akkor is benéz, mikor Ba'al naponta megöli:) -
ezidő alatt volt O'neill bezárva a gravitációs börtönbe, nem? -
Jaja, ki van ez találva. -
És főleg nem azt, hogy távolsági missziókon használni fogják, mivel azzal könnyen az ellenség kezébe juttathatják a fejlett technológiát, amit azután az könnyedén reprodukálhat, ha amúgy alapban fejlettebb, mint mi. Szarügy. Jók a sima földi lőfegyók, golyóálló mellény, aknavető kombó. Azokért nem kár, a replikátorok is leszarják és mindnehol alábecsülnek minket, ha ezeket találják nálunk (azután meglepődnek). Ráadásképpen ezek a fegyók függnek a mi utánpótlásunktól és háttériparunktól, ergó, ha el is veszik őket tőlünk, avagy átadjuk, idővel már nem fogják tudni ellenünk használni őket (nem utolsó szempont). Emléxünk, mikor jaffa szövetségeseink kiakadtak, hogy így függni fognak tőlünk és ezek a fegyók nem tartanak "kvázi örökké", mint a botfegyók stb.-stb. :D -
Azért az sem lett volna jó ha mindig valami régi történetet vettek volna elő, mert akkor még hamarabb fásult volna be a sorozat.
A nox-okon meg amúgy sem értem mit csodálkoztok. Megmondták, hogy túl fiatal faj vagyunk és annyira nem akartak haverkodni. Szerintem ez így volt jól.
A furling-ek meg simán előjöhetnek még az Univerzumban, hiszen nem találták nyomukat sem a tejútrendszerben, sem a pegazusban. (legalábbis eddig)
A sorozat legnagyobb baklövését egyébként az Asgardok kiiktatásával követték el. Szerintem az nagy hiba volt. Főleg, hogy ránk hagyományozták a teljes technológiai adatbázisukat...
Na meg attól még, hogy valami technológiát megszereznek (pl.: Anubis katonáinak páncélja) még nem jelenti azt, hogy reprodukálni is tudják. -
ja én is ezt mondom :) -
de jó lehet most SG-t nézni úgy h még nem láttad az egészet
-
és ki jönn a helyére? mármint nyelvész -
egy évadot hagy ki, de időnként azért eközben is benéz majd, ill néhol csak utalnak rá. addig Jonas Quinn. -
Most volt az a rész az AXN Scifin amikor Daniel Jackson balesetet szenved egy bomba miatt és a végén energiává vállik, még látható lesz?
na és az energia pajzsot megcsinálják vagy fegyver lesz belöle? -
sandor8206 #3583 nézd meg a sorozatot, na pont ezek azok a fajok amikről kiderül, hogy mi lesz
asgardos megoldás nem tetszett, király faj
-
Förlingek vannak a 200. részben, aminek a címe "200". :D -
na most már hülyeségeket kérdezel, inkább nézz végig mindent, az összes SG1-et, az összes Atlantist majd a két filmet -
egy kérdésem lene, a replikátorokal mi lesz? és az azgardokal?
új sorozat? erröl nem is tudok -
hát biz elég sokmindent lehetett volna kihozni még a sorozatból a különböző fajokkal
csakhát a régi gárda kiöregedett sajnos az újakra meg szerintem nem akarták ráültetni a régi fajokat szereplőket
Pl említik egyszer a - nemtom jól írom e - a Förlingeket mint a 4. fajt aztán többet sose pedig lehett vona kezdeni velük valamit mondjuk az új gárdával -
bocsánet a szőke harcos szerelmére gondoltam, aki későbbi évadokban lesz.
aki Malloc főpapnője volt -
tealc szerelme meghal -.-, hát nem emlékszel? a szimbiotája becsapja azal hogy segit a goaud ellen, azták átmegy egy másik emberbe aztán megöli a nöt miután felépül a tokra szimbiota miatt -
nem a 9-10 széria hibája sztem, hogy nem zárja le az első 8 elvarratlan szálait. utsó két évad amúgy is erősen reboot volt. -
*asgard
meg ősök meg ori-k meg Lucian szövetség meg...
amúgy Teal'c csaját is szépen elfelejtették később, pedig a fia még be is házasodott az ismerősi körbe -
Teli van elvarratlan szálakkal az egész. A 9-10. széria tette fel az I-re a pontot, mert az aztán végleg semmihez sehogy nem kapcsolódik... -
te most bizonyára azokról az óriás köd szerü lényekröl beszélsz, szal az 5 évad utáni részeiben csak goaud + az emberek + a replikátárok meg az azgardok leszek igazán nem? :) meg talán még az unaszról, ha már mutatak tölle egy uj részt :) -
sztem nem így értette az "ugyanolyan sorsot".
és valóban el lett felejtve a Nox is. egy darabig még emlegették őket aztán annyi.
hasonlóan Carter űrversenyes társát se láttuk többet, meg az egész fajt se.
mondjuk engem, mint már korábban is írtam Daniel nagyapja idegesít legjobban:
egy részben volt; elmegy egy csapat idegen lénnyel és azóta se hiányzik senkinek :S