4238
  • daemonervosa
    igen ezt a torrentet mar neztem, es baromi lassú.
  • MerlinW
    itt van egy torrent a sok közül.
    Egyébként meg googlebarát segít.
  • daemonervosa
    sziasztok!

Linket vagy FTP-t keresek amirol emberi sebességgel lehet leszedni SG-1 10 évadját./ha lehet angolul felirattal, de ha magyarul van az is jolenne!/

Ha van valakinek pls ossza meg velem. Előre is köszi!
  • BaliBoy
    Most láttam x-edjére a Heroes c. részeket, de ez még mindig szíven üt. :(
  • Trisztin
    igen-igen...
    az a börtön az egyik legötletesebb az egész sorozatban...
  • tnm #3593
    igen, pl. akkor is benéz, mikor Ba'al naponta megöli:)
  • RelakS
    ezidő alatt volt O'neill bezárva a gravitációs börtönbe, nem?
  • MerlinW
    Jaja, ki van ez találva.
  • Sir Quno Jedi
    És főleg nem azt, hogy távolsági missziókon használni fogják, mivel azzal könnyen az ellenség kezébe juttathatják a fejlett technológiát, amit azután az könnyedén reprodukálhat, ha amúgy alapban fejlettebb, mint mi. Szarügy. Jók a sima földi lőfegyók, golyóálló mellény, aknavető kombó. Azokért nem kár, a replikátorok is leszarják és mindnehol alábecsülnek minket, ha ezeket találják nálunk (azután meglepődnek). Ráadásképpen ezek a fegyók függnek a mi utánpótlásunktól és háttériparunktól, ergó, ha el is veszik őket tőlünk, avagy átadjuk, idővel már nem fogják tudni ellenünk használni őket (nem utolsó szempont). Emléxünk, mikor jaffa szövetségeseink kiakadtak, hogy így függni fognak tőlünk és ezek a fegyók nem tartanak "kvázi örökké", mint a botfegyók stb.-stb. :D
  • BaliBoy
    Azért az sem lett volna jó ha mindig valami régi történetet vettek volna elő, mert akkor még hamarabb fásult volna be a sorozat.
    A nox-okon meg amúgy sem értem mit csodálkoztok. Megmondták, hogy túl fiatal faj vagyunk és annyira nem akartak haverkodni. Szerintem ez így volt jól.
    A furling-ek meg simán előjöhetnek még az Univerzumban, hiszen nem találták nyomukat sem a tejútrendszerben, sem a pegazusban. (legalábbis eddig)
    A sorozat legnagyobb baklövését egyébként az Asgardok kiiktatásával követték el. Szerintem az nagy hiba volt. Főleg, hogy ránk hagyományozták a teljes technológiai adatbázisukat...
    Na meg attól még, hogy valami technológiát megszereznek (pl.: Anubis katonáinak páncélja) még nem jelenti azt, hogy reprodukálni is tudják.
  • PyRex
    ja én is ezt mondom :)
  • BlackShadow
    de jó lehet most SG-t nézni úgy h még nem láttad az egészet
  • biomage
    és ki jönn a helyére? mármint nyelvész
  • tnm #3585
    egy évadot hagy ki, de időnként azért eközben is benéz majd, ill néhol csak utalnak rá. addig Jonas Quinn.
  • biomage
    Most volt az a rész az AXN Scifin amikor Daniel Jackson balesetet szenved egy bomba miatt és a végén energiává vállik, még látható lesz?
    na és az energia pajzsot megcsinálják vagy fegyver lesz belöle?
  • sandor8206
    nézd meg a sorozatot, na pont ezek azok a fajok amikről kiderül, hogy mi leszasgardos megoldás nem tetszett, király faj
  • tnm #3582
    Förlingek vannak a 200. részben, aminek a címe "200". :D
  • stargatelost
    na most már hülyeségeket kérdezel, inkább nézz végig mindent, az összes SG1-et, az összes Atlantist majd a két filmet
  • biomage
    egy kérdésem lene, a replikátorokal mi lesz? és az azgardokal?
    új sorozat? erröl nem is tudok
  • Kori
    hát biz elég sokmindent lehetett volna kihozni még a sorozatból a különböző fajokkal
    csakhát a régi gárda kiöregedett sajnos az újakra meg szerintem nem akarták ráültetni a régi fajokat szereplőket
    Pl említik egyszer a - nemtom jól írom e - a Förlingeket mint a 4. fajt aztán többet sose pedig lehett vona kezdeni velük valamit mondjuk az új gárdával
  • tnm #3578
    bocsánet a szőke harcos szerelmére gondoltam, aki későbbi évadokban lesz.
    aki Malloc főpapnője volt
  • biomage
    tealc szerelme meghal -.-, hát nem emlékszel? a szimbiotája becsapja azal hogy segit a goaud ellen, azták átmegy egy másik emberbe aztán megöli a nöt miután felépül a tokra szimbiota miatt
  • tnm #3576
    nem a 9-10 széria hibája sztem, hogy nem zárja le az első 8 elvarratlan szálait. utsó két évad amúgy is erősen reboot volt.
  • tnm #3575
    *asgard

meg ősök meg ori-k meg Lucian szövetség meg...

amúgy Teal'c csaját is szépen elfelejtették később, pedig a fia még be is házasodott az ismerősi körbe
  • Sir Quno Jedi
    Teli van elvarratlan szálakkal az egész. A 9-10. széria tette fel az I-re a pontot, mert az aztán végleg semmihez sehogy nem kapcsolódik...
  • biomage
    te most bizonyára azokról az óriás köd szerü lényekröl beszélsz, szal az 5 évad utáni részeiben csak goaud + az emberek + a replikátárok meg az azgardok leszek igazán nem? :) meg talán még az unaszról, ha már mutatak tölle egy uj részt :)
  • tnm #3572
    sztem nem így értette az "ugyanolyan sorsot".
    és valóban el lett felejtve a Nox is. egy darabig még emlegették őket aztán annyi.

hasonlóan Carter űrversenyes társát se láttuk többet, meg az egész fajt se.

mondjuk engem, mint már korábban is írtam Daniel nagyapja idegesít legjobban:
    egy részben volt; elmegy egy csapat idegen lénnyel és azóta se hiányzik senkinek :S
  • Sir Quno Jedi
    Azé a Nox iciripicirit fejlettebb a Tollan-nál ugyebár. Khmmm...
  • Shiwo
    nem csak kérdést vagy fajt..akár technológiát is.. pl annó az sg-1 szerzett abból a szupi fekete páncélból, mely elnyelte a botfegyverek lövéseit.. mostmár űrhajójuk van, megkapták az Asgard technológiát, de abból nem voltak képessek összeállítani egy emberek által hosszabb távon hordható verziót ? vagy a keményebb küldikre, mikor tudták, hogy az összecsapás nem tart mondjuk tovább negyed óránál ,de hogy nagy lövöldözés lesz, akkor is használhatták volna..szóval vannak csunya következetlenségek..
  • tnm #3569
    hát igen, erről nemrég már én is írtam itt.
    kb minden 2. filler részben nyitva hagytak egy kérdést/fajt, stb... elég nehéz lenne összeszedni :S
  • Shiwo
    elég sokmindenről elfeledkeztek a készítők...
  • biomage
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát ugy mint a tollánok, miután a goaudok kényszeriteték öket és a végén háboru lett, és ugye csak egy üzenet jött töllük hogy vesziteni fognak, és többet nem lehetet halanio rolluk, szal eltüntek, ugy érzem a noxok is ere a sorsra fognak jutni
  • tnm #3566
    jah, most esik csak le: úgy értetted, hogy mely társaságokról feledkeztek meg a készítők idővel?
  • tnm #3565
    eltűnni?
  • biomage
    lene mégegy kérdésem :), és csak az olvasa el a spoilert aki végig látta a sorozatot

Tollánokon kivül még ki fog eltüni a sorozatban vélhetöen? spoilerbe ird a választ :)
  • tnm #3563
    emlékeim szerint nem. (99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem. talán utalás van egyszer azután rájuk)
  • biomage
    Hali

Lene egy spoileres kérdésem, de csak az olvasa el a spoilert aki látta az öszes évadot vagy minimum az 5 évadot, nagy spoilert irtam!!!

a tollánok feltünnek még a sorozatban a Goauld támadás után? "Between Two Fires"

• BaliBoy
    Gondolom tőlem kérdezed. :)
    Azért mert nem biztos, hogy örülnének neki a normál topikok között. Jönne a sok vérpisti, hogy miért kell ilyen topikot nyitni.
    De ahogy látom nem nagyon érdekli az embereket a felvetésem úgyhogy mind1.
  • PyRex
    miért pont a gumiban??? :O
  • Narxis
    Igen.