4251
-
Amcir #3651 Siege vagy épen melyik? -
félbe maradt a nagy csata az altantiszon :S -
tévedés!
úgy igaz, ahogy lenn is volt. a németek találtak meg és az került az oroszokhoz. és Antarktiszon is volt DHD, Carter ott farigcsálta ki a jégből. -
tévedés a GÍZAi nem került elő!
az anktarktiszi lett a ruszkiké és az ment tropára, a tultöltődésnél -
jah, félreolvastam..azt hittem magáról a kapuról beszél..
gyanítom az anktartiszit nem találták meg, vagy teljesen tropa állapotba került -
Prd #3646 A gízai kaput nem Apophis hagyta itt? Egy anyahajón biztos van tárcsázó; ha a kaput itt hagyta, nem feltétlen maradt a DHD is... -
Amcir #3645 De az oroszok a németektől szerezték a tárcsázójukat(Watergate) de akkor az amerikaiaknál kell hogy legyen az antarktiszi. -
Monoton #3644 Mert nem időrendben nézed. -
Ezt nem hiszem el, a szerdai StarGate SG1ben egy hatalmas spoilert mondtak az Atlantisról -
amcsiknak eredetileg nem is volt TÁRCSÁZÓjuk
-
eleinte sztem nem is működött a tárcsázó (különben eleve nem is ment volna a CSK1-es kapu sose), plusz közben vissza is állt a rendes kapu működése.
most nem rémlik, de nem az volt, hogy az a DHD rossz volt, csak az energia volt meg benne, de a vezérlés nem? és Sam csinált valamit a vezérlésén, de nem jött rá, hogy miért kapott "foglaltjelzést", amikor már végre tudott tárcsázni? -
Amcir #3640 Á és még mindig az Antarktiszi kapuval kapcsolatba ott be volt kötve tárcsázó amikor Samék oda kerültek akkor az őket kereső csapatok mért nem ott kötöttek ki? -
Amcir #3639 Á én csak a orosz tárcsázó felrobbanásár emlékeztem. -
az amcsiké megsemmisült valamely részben -
Amcir #3637 Ja a watergate részben azt mondják hogy az a gízai tárcsázó az oroszoknál akkor az antarktiszi az amerikaiaknál kell hogy legyen(asszem azt nem is transzponálták fel) de akkor mért egyezkednek a 48 hourban? -
Amcir #3636 Az az évad hiányzik :( és tnm nem arra gondoltam -
bazz, önmagában olvastam először ezt a hsz-ed, előzmény nélkül. és hát...
rossz az, aki rosszra gondol, de én bizony azt hittem vmi szex témára reagáltál :D -
Szerintem nem... Adria felett is atvette Baal az iranyitast... -
:D ja úgy nem tom. -
Amcir #3632 Űgyértem egyesülés után. Kézzel könnyen:). -
Le. -
Amcir #3630 Kérdés egy erősen fejlet emberi agy (80%) legyürheti a goa'uldot? -
haywire #3629 én csak a linket továbbítom az oldal nem az enyém (csak tisztázzuk hogy ne legyen baj belőle) -
Úgy teszem:) -
vedd elismerésnek :) -
Hát nem a fejlécképemet használják a mocskok?:) -
haywire #3625 http://sgdata.extra.hu/
itt meg lehet találni mind a 10 évadot.
a feltöltés nem az enyém, én csak megosztom. -
Mintha azt olvastam volna régen de nem biztos, hogy a felesége Lexa Doig az Andromeda-s Rommy akkor szült. Annak idején ő is ki szállt az Andromeda sorozatból -
Igen, nem véglegesen, de miért? -
és már rég nem spoiler:D -
Nem véglegesen. ;) -
Miért SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Michael Shanks a sorozatban?halt megSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?Már nem akart szerepelni -
A tröszt goa'uldok elleni támadása melyik epizód?
9x07-ben az előzményekben van is egy rövid részlet belőle (Átlőnek egy rakétát a csillagkapun, meg sok halott jaffa) -
"Úgy tűnik, hogy a következő évre tervezett két DVD film forgatását nyárra halasztották.
Hivatalosan azonban még be sem jelentették, hogy egy SG-1 és egy Atlantis film forgatására adott volna pénzt az MGM és a SciFi Channel. Christopher Judge említette meg korábban, hogy házon belül új SG-1 filmről beszélnek, mivel az előző kettő meglepően nagy anyagi sikert ért el. Amanda Tapping is megemlítette, hogy szívesen játszana mindkét sorozat folytatásában. Ugyanakkor azóta megrendelték a Sanctuary sorozat 2. évadát, így az ő szerepeltetése is egyre nehezebb tűnik, illetve a többi színész is más-más projektekben is érdekeltek. A forgatásról tehát az egyedüli információink egyelőre Joseph Mallozzi blogjából származnak, aki írótársával, Paul Mullieval az Atlantisz, míg Carl Binder a harmadik SG-1 film forgatókönyvén dolgozik. Elvileg a héten nézték át a két film tervezett forgatókönyvét a többi íróval, de remélhetőleg több módosítás után végre sajtóközleményt is nyilvánosságra hoznak. Annyi bizonyosnak tűnik, hogy a harmadik SG sorozat, a Universe tavasztól elinduló forgatása miatt a stáb eléggé leterhelt lesz, így valószínűleg a DVD filmek forgatása nyárra tolódik. Ez viszont azt is jelenti, hogy a 2-3 hónapos utómunkálatok és a 6 hónapos Sony által megkövetelt marketingidőszak miatt a filmek megjelenése lehet jövőre tolódik. Az eredeti terv ugyan az volt, hogy az Atlantiszt 2009. telén a SciFi Channel leadja, de az SG-1 film esetében a DVD-n való kiadás mindenképpen megelőző a tévépremiert.
Mellékesen meg kell jegyeznem, hogy a korábban beharangozott Children Of The Gods film megjelenése is nem hivatalosan tavaszra lett halasztva. Korábban beszámoltunk róla, hogy Brad Wright régi jelenetek módosítása és a képfelbontás feljavítása mellett újravágta a hajdani sorozatnyitó duplarészét, melyet külön DVD filmként meg kívánnak újból jelentetni. Egyelőre nincs sajtóközlemény a három film halasztásának valódi okáról, de azt hiszem így is mozgalmas Csillagkapu évnek nézünk jövőre is elébe."
(csk) -
Elvileg igen. -
10 évad lesz valamikor a tv2-n? -
hehe, AXN Sci-Fi-n most megy a gravibörtönös rész :D -
alapvetően exponencálisan csökkenő számban vannak benne fordulatok.;) -
Th0m #3613 hali! mennyire jellemző a fordulat erre a sorozatra? ha eléggé akkor elkezdem^^ -
:D
ezt nem is tudtam :D