4238
-
#3638 az amcsiké megsemmisült valamely részben -
Amcir #3637 Ja a watergate részben azt mondják hogy az a gízai tárcsázó az oroszoknál akkor az antarktiszi az amerikaiaknál kell hogy legyen(asszem azt nem is transzponálták fel) de akkor mért egyezkednek a 48 hourban? -
Amcir #3636 Az az évad hiányzik :( és tnm nem arra gondoltam -
#3635 bazz, önmagában olvastam először ezt a hsz-ed, előzmény nélkül. és hát...
rossz az, aki rosszra gondol, de én bizony azt hittem vmi szex témára reagáltál :D -
#3634 Szerintem nem... Adria felett is atvette Baal az iranyitast... -
#3633 :D ja úgy nem tom. -
Amcir #3632 Űgyértem egyesülés után. Kézzel könnyen:). -
#3631 Le. -
Amcir #3630 Kérdés egy erősen fejlet emberi agy (80%) legyürheti a goa'uldot? -
haywire #3629 én csak a linket továbbítom az oldal nem az enyém (csak tisztázzuk hogy ne legyen baj belőle) -
#3628 Úgy teszem:) -
#3627 vedd elismerésnek :) -
#3626 Hát nem a fejlécképemet használják a mocskok?:) -
haywire #3625 http://sgdata.extra.hu/
itt meg lehet találni mind a 10 évadot.
a feltöltés nem az enyém, én csak megosztom. -
#3624 Mintha azt olvastam volna régen de nem biztos, hogy a felesége Lexa Doig az Andromeda-s Rommy akkor szült. Annak idején ő is ki szállt az Andromeda sorozatból -
#3623 Igen, nem véglegesen, de miért? -
#3622 és már rég nem spoiler:D -
#3621 Nem véglegesen. ;) -
#3620 Miért SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Michael Shanks a sorozatban?halt megSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?Már nem akart szerepelni -
#3619 A tröszt goa'uldok elleni támadása melyik epizód?
9x07-ben az előzményekben van is egy rövid részlet belőle (Átlőnek egy rakétát a csillagkapun, meg sok halott jaffa) -
#3618 "Úgy tűnik, hogy a következő évre tervezett két DVD film forgatását nyárra halasztották.
Hivatalosan azonban még be sem jelentették, hogy egy SG-1 és egy Atlantis film forgatására adott volna pénzt az MGM és a SciFi Channel. Christopher Judge említette meg korábban, hogy házon belül új SG-1 filmről beszélnek, mivel az előző kettő meglepően nagy anyagi sikert ért el. Amanda Tapping is megemlítette, hogy szívesen játszana mindkét sorozat folytatásában. Ugyanakkor azóta megrendelték a Sanctuary sorozat 2. évadát, így az ő szerepeltetése is egyre nehezebb tűnik, illetve a többi színész is más-más projektekben is érdekeltek. A forgatásról tehát az egyedüli információink egyelőre Joseph Mallozzi blogjából származnak, aki írótársával, Paul Mullieval az Atlantisz, míg Carl Binder a harmadik SG-1 film forgatókönyvén dolgozik. Elvileg a héten nézték át a két film tervezett forgatókönyvét a többi íróval, de remélhetőleg több módosítás után végre sajtóközleményt is nyilvánosságra hoznak. Annyi bizonyosnak tűnik, hogy a harmadik SG sorozat, a Universe tavasztól elinduló forgatása miatt a stáb eléggé leterhelt lesz, így valószínűleg a DVD filmek forgatása nyárra tolódik. Ez viszont azt is jelenti, hogy a 2-3 hónapos utómunkálatok és a 6 hónapos Sony által megkövetelt marketingidőszak miatt a filmek megjelenése lehet jövőre tolódik. Az eredeti terv ugyan az volt, hogy az Atlantiszt 2009. telén a SciFi Channel leadja, de az SG-1 film esetében a DVD-n való kiadás mindenképpen megelőző a tévépremiert.
Mellékesen meg kell jegyeznem, hogy a korábban beharangozott Children Of The Gods film megjelenése is nem hivatalosan tavaszra lett halasztva. Korábban beszámoltunk róla, hogy Brad Wright régi jelenetek módosítása és a képfelbontás feljavítása mellett újravágta a hajdani sorozatnyitó duplarészét, melyet külön DVD filmként meg kívánnak újból jelentetni. Egyelőre nincs sajtóközlemény a három film halasztásának valódi okáról, de azt hiszem így is mozgalmas Csillagkapu évnek nézünk jövőre is elébe."
(csk) -
#3617 Elvileg igen. -
#3616 10 évad lesz valamikor a tv2-n? -
#3615 hehe, AXN Sci-Fi-n most megy a gravibörtönös rész :D -
#3614 alapvetően exponencálisan csökkenő számban vannak benne fordulatok.;) -
Th0m #3613 hali! mennyire jellemző a fordulat erre a sorozatra? ha eléggé akkor elkezdem^^ -
#3612 :D
ezt nem is tudtam :D -
#3611 tudta, hoyg nemet fog mondani:D -
Prd #3610 Megjegyzés: SG-1 8X20-21 asszem (a duplarész címe Moebius). McKay meghívja Cartert ebédelni. És mit mond? "Azt hiszem ma citromos csirke van." Ekkor még csak kialakulóban volt a citrusallergiája? -
#3609 jó, ha így vesszük, akkor több is.
Major Evan Lorne, Rodney, Wier, csak így kapásból akik eszembe jutnak. -
#3608 pontosítsunk..van benne egy állandó szereplő, aki ha jól rémlik kétszer szerepelt az SG-1 sorozatban -
#3607 tul gyorsan irtam :D
Kösz a választ :D -
#3606 bocs, hogy vázlatosan válaszolok, de már sietek:)
1, 8. évad, nem epizód
2, legyél hálás az AXN Scifinek, ugyanis pont, hogy a lehető legjobb sorrendben adja. eredetileg is az atlantis első [dupla]része az SG-1 Season 8 1. [dupla]része után volt.
állandó jelleggel nem lesznek ismerősök a 4. évadig, de nem akarom lelőni a történéseket, de időnként lesznek CSK-1-es ismerősök. pl. a legelső részben O'neil[l] is meg Daniel Jackson is vendégszerepel -
#3605 Estét
Lene egy kérdésem :) hamarosan lesz az AXN Scifin az atlantis, nem értem miért de a 8 epizod elsö része után fog meni :S na mindegy, a kérdésem lesz ismerös az atlantis sorozatban?
Mondjuk cartel vagy daniel vagy tilk vagy oneli vagy mondjuk ismerös goaud? -
Amcir #3604 jó az2. hülyéskedés de 3: Az első évadban O'neilék a csillagkapun át egy hajóra jutnak mely apofiszé ami a föld felé tart annak a kapuja hova tűnt? -
#3603 1. elsül mikor az Oroszoktól kölcsönkapjuk. ez akkor van amikor Teal'c "bennemarad" a Csillagkapuban
2. nem értem a kérdést, magyarul plíz
3. mikor? hol? ez így egy kicsit magas labda:D -
Amcir #3602 Csak néhány kérdésem lenne(bocsi hogy kicsi a tudásom) mi van az antarktiszi tárcsázóval? mért preferálják az ősök az ant kezdődés? mi történt apofisz hajójának csillagkapujával? -
#3601 jelenleg 30k val szenvedem lefele, de igy biztos idegrohamot kapok mire lejön :D -
#3600 nekem általában nincsenek/nem voltak* ilyen népszerű dolgokkal problémáim.
beírtam valami torrent keresőbe. megkerestem egy jobb arányú zárt oldalról szóló találatot és regeltem, ha tudtam -ha nem akkor következő zárt stb...-.
egy ~80GB-os pakk tuti, hogy freeleech lesz minden reges oldalon, tehát még arányodat is megalapozhatod, és nagy valószínűséggel jól is fog jönni, mert reges oldalak mögött általában akad egy-kát seed szerver.
arra ügyelj, hogy lehetőleg beszéld az oldal nyelvét!:)
*azért a múlt idő, mert mostanra már annyi amcsi oldalon vagyok így regelve, hogy ezek valamelyikén úgy is felkerül bármit is keresek (vagy olyat keresek, ami sehova se kerül fel)
címeket nem adok meg, mert azóta mindegyik oldal annyira megerősödött, hogy nincs szabad reg. -
#3599 Előtted az élet. De megveheted boltban is, ha türelmetlen vagy.