4251
  • Amcir
    Siege vagy épen melyik?
  • biomage
    félbe maradt a nagy csata az altantiszon :S
  • tnm #3649
    tévedés!
    úgy igaz, ahogy lenn is volt. a németek találtak meg és az került az oroszokhoz. és Antarktiszon is volt DHD, Carter ott farigcsálta ki a jégből.
  • Lompi73
    tévedés a GÍZAi nem került elő!
    az anktarktiszi lett a ruszkiké és az ment tropára, a tultöltődésnél
  • Shiwo
    jah, félreolvastam..azt hittem magáról a kapuról beszél..

gyanítom az anktartiszit nem találták meg, vagy teljesen tropa állapotba került
  • Prd
    A gízai kaput nem Apophis hagyta itt? Egy anyahajón biztos van tárcsázó; ha a kaput itt hagyta, nem feltétlen maradt a DHD is...
  • Amcir
    De az oroszok a németektől szerezték a tárcsázójukat(Watergate) de akkor az amerikaiaknál kell hogy legyen az antarktiszi.
  • Monoton
    Mert nem időrendben nézed.
  • biomage
    Ezt nem hiszem el, a szerdai StarGate SG1ben egy hatalmas spoilert mondtak az Atlantisról
  • Lompi73
    amcsiknak eredetileg nem is volt TÁRCSÁZÓjuk
  • tnm #3641
    eleinte sztem nem is működött a tárcsázó (különben eleve nem is ment volna a CSK1-es kapu sose), plusz közben vissza is állt a rendes kapu működése.
    most nem rémlik, de nem az volt, hogy az a DHD rossz volt, csak az energia volt meg benne, de a vezérlés nem? és Sam csinált valamit a vezérlésén, de nem jött rá, hogy miért kapott "foglaltjelzést", amikor már végre tudott tárcsázni?
  • Amcir
    Á és még mindig az Antarktiszi kapuval kapcsolatba ott be volt kötve tárcsázó amikor Samék oda kerültek akkor az őket kereső csapatok mért nem ott kötöttek ki?
  • Amcir
    Á én csak a orosz tárcsázó felrobbanásár emlékeztem.
  • Shiwo
    az amcsiké megsemmisült valamely részben
  • Amcir
    Ja a watergate részben azt mondják hogy az a gízai tárcsázó az oroszoknál akkor az antarktiszi az amerikaiaknál kell hogy legyen(asszem azt nem is transzponálták fel) de akkor mért egyezkednek a 48 hourban?
  • Amcir
    Az az évad hiányzik :( és tnm nem arra gondoltam
  • tnm #3635
    bazz, önmagában olvastam először ezt a hsz-ed, előzmény nélkül. és hát...
    rossz az, aki rosszra gondol, de én bizony azt hittem vmi szex témára reagáltál :D
  • gergod
    Szerintem nem... Adria felett is atvette Baal az iranyitast...
  • Narxis
    :D ja úgy nem tom.
  • Amcir
    Űgyértem egyesülés után. Kézzel könnyen:).
  • Narxis
    Le.
  • Amcir
    Kérdés egy erősen fejlet emberi agy (80%) legyürheti a goa'uldot?
  • haywire
    én csak a linket továbbítom az oldal nem az enyém (csak tisztázzuk hogy ne legyen baj belőle)
  • MerlinW
    Úgy teszem:)
  • Shiwo
    vedd elismerésnek :)
  • MerlinW
    Hát nem a fejlécképemet használják a mocskok?:)
  • haywire
    http://sgdata.extra.hu/

itt meg lehet találni mind a 10 évadot.
    a feltöltés nem az enyém, én csak megosztom.
  • Kori
    Mintha azt olvastam volna régen de nem biztos, hogy a felesége Lexa Doig az Andromeda-s Rommy akkor szült. Annak idején ő is ki szállt az Andromeda sorozatból
  • qtab986
    Igen, nem véglegesen, de miért?
  • tnm #3622
    és már rég nem spoiler:D
  • Narxis
    Nem véglegesen. ;)
  • qtab986
    Miért Michael Shanks a sorozatban?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már nem akart szerepelni
    ?
  • RelakS
    A tröszt goa'uldok elleni támadása melyik epizód?
    9x07-ben az előzményekben van is egy rövid részlet belőle (Átlőnek egy rakétát a csillagkapun, meg sok halott jaffa)
  • MerlinW
    "Úgy tűnik, hogy a következő évre tervezett két DVD film forgatását nyárra halasztották.
    Hivatalosan azonban még be sem jelentették, hogy egy SG-1 és egy Atlantis film forgatására adott volna pénzt az MGM és a SciFi Channel. Christopher Judge említette meg korábban, hogy házon belül új SG-1 filmről beszélnek, mivel az előző kettő meglepően nagy anyagi sikert ért el. Amanda Tapping is megemlítette, hogy szívesen játszana mindkét sorozat folytatásában. Ugyanakkor azóta megrendelték a Sanctuary sorozat 2. évadát, így az ő szerepeltetése is egyre nehezebb tűnik, illetve a többi színész is más-más projektekben is érdekeltek. A forgatásról tehát az egyedüli információink egyelőre Joseph Mallozzi blogjából származnak, aki írótársával, Paul Mullieval az Atlantisz, míg Carl Binder a harmadik SG-1 film forgatókönyvén dolgozik. Elvileg a héten nézték át a két film tervezett forgatókönyvét a többi íróval, de remélhetőleg több módosítás után végre sajtóközleményt is nyilvánosságra hoznak. Annyi bizonyosnak tűnik, hogy a harmadik SG sorozat, a Universe tavasztól elinduló forgatása miatt a stáb eléggé leterhelt lesz, így valószínűleg a DVD filmek forgatása nyárra tolódik. Ez viszont azt is jelenti, hogy a 2-3 hónapos utómunkálatok és a 6 hónapos Sony által megkövetelt marketingidőszak miatt a filmek megjelenése lehet jövőre tolódik. Az eredeti terv ugyan az volt, hogy az Atlantiszt 2009. telén a SciFi Channel leadja, de az SG-1 film esetében a DVD-n való kiadás mindenképpen megelőző a tévépremiert.

Mellékesen meg kell jegyeznem, hogy a korábban beharangozott Children Of The Gods film megjelenése is nem hivatalosan tavaszra lett halasztva. Korábban beszámoltunk róla, hogy Brad Wright régi jelenetek módosítása és a képfelbontás feljavítása mellett újravágta a hajdani sorozatnyitó duplarészét, melyet külön DVD filmként meg kívánnak újból jelentetni. Egyelőre nincs sajtóközlemény a három film halasztásának valódi okáról, de azt hiszem így is mozgalmas Csillagkapu évnek nézünk jövőre is elébe."

(csk)
  • Narxis
    Elvileg igen.
  • Pharaoh
    10 évad lesz valamikor a tv2-n?
  • RelakS
    hehe, AXN Sci-Fi-n most megy a gravibörtönös rész :D
  • tnm #3614
    alapvetően exponencálisan csökkenő számban vannak benne fordulatok.;)
  • Th0m
    hali! mennyire jellemző a fordulat erre a sorozatra? ha eléggé akkor elkezdem^^
  • Shiwo
    :D

ezt nem is tudtam :D