Ertelmes windozos firewall
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenkinek!
Használ vki Trend Micro Internet Security 11 -et? én ezt használom, de nem tudom mennyire megbizható.
Használ vki Trend Micro Internet Security 11 -et? én ezt használom, de nem tudom mennyire megbizható.
http://android-forum.hu/
Sygate: Kis gépigényû, rendszeresen frissíti az adatbázisát, nem kell rule-kkal bajlódni - Egyikért sem cserélném le !
legjobb benne SZVSZ hogy 2.1 óta automa LOG ürítést is be lehet állítani így nem lesznek 300 megás .log fileaid és kevesebb memót is eszik
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
megvoltam hónapokat tûzfal nélkül is , de ha hatást is akarsz akkor Agnitum Outpost Firewall Pro ;>
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nah akkor tud valaki mondani valami ertelmesen hasznalhatot???
norton nem nagyon jott be.. zonealarm bejott csak soxor szarakodott. leginkabb a cookikkal voltak a bajok.. bar lehet hogy csak ertelmesen be kene allitani.. volt nekem kerio az se volt a legjobb meg mittom en meg mi...
norton nem nagyon jott be.. zonealarm bejott csak soxor szarakodott. leginkabb a cookikkal voltak a bajok.. bar lehet hogy csak ertelmesen be kene allitani.. volt nekem kerio az se volt a legjobb meg mittom en meg mi...
Szerintem a szervergépen lévõ tûzfal védi az összes gépet, amit kiszolgál. (vagy nem értettem a kérdést
)
)
A témához kapcsolódoan tudtok ajánlani olyan tûzfalat amit felteszek a server gépemre, és másik lan-ban levõ, a serverrõl internetet kapó gépet is védi?
Ha kell serial dobj mélt..
Miscrosoft Networkingnél beállítod a trusted groupokat a jogosultságokat és kész.
Köszi...
Most a 30 napos ZoneAlarmmal 4.0-val internetezek...
Tök jó. Több minden beállítható, mint a Kerioban...Mindent jelez...szal' kafa 😊 & még a netmegosztással is megy + azt is védi...szuper.
Most a 30 napos ZoneAlarmmal 4.0-val internetezek...
Tök jó. Több minden beállítható, mint a Kerioban...Mindent jelez...szal' kafa 😊 & még a netmegosztással is megy + azt is védi...szuper.
SoftFX
ez egy dinamikus tartalomszûrõ, ahol igen részletesen le lehet tiltani az oldalakat pl a gyerekek elõl, akár szóelõfordulások alapján. pl.: alkohol, drog, military, stb., de része az ADBlocking is. Egyébkénz a ZA része
Szerintem inkább 1 jó tûzfalat állíts be rendesen, a 2 teljesen felesleges.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
De miért kell kettõ??? Az új Zonealarm a webfiltering-el szerintem bõven elég. Mivel tud többet a NIS??
norton internet security + zonalarm
jó párosítás.
jó párosítás.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én a Zonealarm 4.0-át használom, semmi problémám vele, csendben teszi a dolgát. Pedik internetmegosztás, belsõ háló, webfiltering megy alatta.
Általánosságban elmondható, hogy a megfelelõen beállított tüzfal használható, legyen az bármelyik tipus. Nagyon sok user defaulton használja, ami nem igazán azt hozza ki belõle, amit helyesen belõve tudna. (erre lenne egy-két tanmesém.....)
Általánosságban elmondható, hogy a megfelelõen beállított tüzfal használható, legyen az bármelyik tipus. Nagyon sok user defaulton használja, ami nem igazán azt hozza ki belõle, amit helyesen belõve tudna. (erre lenne egy-két tanmesém.....)
En a magam reszerol outpost firewall-t hasznalok, es nagyon meg vagyok vele elegedve. Sztem probaljatok ki nekem ez valt be a legjobban NIS, ZA pro, Black ice-t probaltam, de nem igazan voltam veluk megelegedve.
és te most mit használsz?
Bocsesz az offért, de tudnátok mondani egy Norton Antivirus linket, meg ha kell cracket?
Köszi elõre is.
uff
Köszi elõre is.
uff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Hali,
használ valamelyikõtök Mcafee Internet Security csomagot? ha igen, lenne pár kérdésem a cucc finomhangolásával kapcsolatban...
köszi elõre is-
használ valamelyikõtök Mcafee Internet Security csomagot? ha igen, lenne pár kérdésem a cucc finomhangolásával kapcsolatban...
köszi elõre is-
help kerio p firewalt honnét lehet letolteni
Nálam NortonIS2003 PRO üzemel,2 hónapja sorozatos betörési kísérletekkel,siker nélkül.
ZoneAlarm-ot próbáltam,nálam is [email protected] a rendszernek,úgyhogy felejtõs..
ZoneAlarm-ot próbáltam,nálam is [email protected] a rendszernek,úgyhogy felejtõs..
Norton personall firewall 2002-t használom most de nem tudom eldönteni hogy ez most jo e vagy sem, ugynis régen zonealarm volt fenn és az egy nap többször is jelzett hogy betolakodok stb ez meg semmit sem jelez, most ezt direkt csinálja vagy ilyen szar? A másik hogy mikor ilyen tûzfal ellenõrzõ oldalon leteszteltem azt irták hogy nem vmi jo a tûzfalam merthogy láthato a gépem, emlékszem zonalarm tudott ilyen stealth módot is.
Viszont zonealarmot eddig azért nem mertem viszatenni mert win98-at szétcseszte töbször is, igaz miost xp van fen ugyhogy lehet felteszem, ha volt valakinek problémája vele xp alatt akkor szoljon már, thx. (ZApro 3.5-t fogom feltenni)
Viszont zonealarmot eddig azért nem mertem viszatenni mert win98-at szétcseszte töbször is, igaz miost xp van fen ugyhogy lehet felteszem, ha volt valakinek problémája vele xp alatt akkor szoljon már, thx. (ZApro 3.5-t fogom feltenni)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ja, ja, ez az új TPF3 már nagyon elszállt. Pedig érzem mögötte a jó gondolatot (beállítási sémák, programcsoportok, stb.), de feleslegesen túlbonyolították, ráadásul alapból engedélyez olyan portokat, amelyeket talán nem kéne... Kipróbáltam egy rövid ideig, de aztán inkább maradtam a v2-nél. Ebben legalább látom és pontosan tudom, hogy mit csinálok.
Az is nagyon jó, régen nálam is az futott 😊)
Ezekkel az új Tiny-kkal már nem vagyok kibékülve, a régik jobbak voltak.
Harder
www.gyik.com
Ezekkel az új Tiny-kkal már nem vagyok kibékülve, a régik jobbak voltak.
Harder
www.gyik.com
Sztem meg a Tiny Personal Firewall, de abból is a jó öreg v2.0.12-es. Amit ezzel nem lehet beállítani, azt nem is érdemes. 😊
Szerintem win alá tûzfalnak a Kerio Personal Firewall a legjobb, ingyenes, jól beállítható, nagyon megbízható 😊
Harder
www.gyik.com
Rakd fel a TheCleaner v3 legfrissebb verzióját (kapcsold ki az automatikus TCActive-t), húzd ki a gépet a hálóból és hagyd, hogy végignyalja a vinyót trójaiak után. Ha van, ez biztosan megtalálja (és le is törli). Utána már jöhet az éles menet az NPF mellett, hogy mit szól hozzá...
Nekem a teljesen free (bár ez úgyis mind1 :-))) Sygate Personal Fájörvoll van, és eddig tökjó. )(SE-re kapásból telepedett...
www.letoltes.com
azon belül biztonság, majd tűzfalak
és ott a BlackICE
!!!!!!!
azon belül biztonság, majd tűzfalak
és ott a BlackICE
!!!!!!!
gyerekek, én is a BlackICE bővitett verzióját használom, de nézzétek meg a témámat és látni fogjátok, hogy miért szeretem!!!!!!!!!!!!
"Az intercom trójait terjeszt" címmel!
"Az intercom trójait terjeszt" címmel!
ZA Pro 2.6.xx király. Kicsi gyors és mindent blokkol amit kell 

Nekem jó a NIS2002, de pl ehhez a fórumhoz is ki kellett kapcsolni benne a privacy settinget teljesen, mert blokkolt néhány cookiet.
És igy, hogy ki van kapcsolva, még igy is pl a free.x3.hu oldalaival problémája van, valamit blokkol a felsö bannerböl, és ezért az egész oldalak nem jönnek be. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, ugysem warezolok.
Viszont trójaikat és egyéb betörési kisérleteket jól fogja, és nyugodtan játszok is mellette neten, nem kavar bele soha, CS, Tribes2, stb..
És igy, hogy ki van kapcsolva, még igy is pl a free.x3.hu oldalaival problémája van, valamit blokkol a felsö bannerböl, és ezért az egész oldalak nem jönnek be. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, ugysem warezolok.
Viszont trójaikat és egyéb betörési kisérleteket jól fogja, és nyugodtan játszok is mellette neten, nem kavar bele soha, CS, Tribes2, stb..
Eddig ZoneAlarmot és BlackICE-ot próbáltam.
BlackICE tetszett jobban viszont a gondom az volt vel, hogy nem tudtam tőle rebootolni, sokszor pedig ki se tudtam kapcsolni a gépet tőle, pedig korrekt volt, úgyhogy nem szívesen váltam meg tőle.
ZoneAlarm is jó volt, de annyira megkavarta a gépet, hogy ha ment, semmi adatforgalmam nem volt, exploreren és getrighton se, pedig mindkettő engedélyezve volt.
Ha valaki járt már így és van megoldása, szívesen veszem.
Előre is köszi.
BlackICE tetszett jobban viszont a gondom az volt vel, hogy nem tudtam tőle rebootolni, sokszor pedig ki se tudtam kapcsolni a gépet tőle, pedig korrekt volt, úgyhogy nem szívesen váltam meg tőle.
ZoneAlarm is jó volt, de annyira megkavarta a gépet, hogy ha ment, semmi adatforgalmam nem volt, exploreren és getrighton se, pedig mindkettő engedélyezve volt.
Ha valaki járt már így és van megoldása, szívesen veszem.
Előre is köszi.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
LC - próbáltam, és elég hatékonynak tűnik.
Oldal 1 / 3Következő →