Ati RadeOn 32Mb DDR/SDR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-)))
a 7500 veri a GF2 Ultrát
ja persz emg még mit nem
Na akkor újra
7000- erről beszélt pilóta ez a radeon ve
7200- radeon sdr 32/64 radeon ddr 32/64
7500- radeon 2 ve 64
vili?
pilóta
7200-at ne vegyél, mert gyengébb mint az LE. Nagyon-nagyon butított radeon, és SD-ramos. Nincs benne T&L, meg Hyper-Z se.

Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

nem a LE 20000
asysoft
A radeon LE árban annyi, mint a 7500????

/*WTF?!*/

ha teheted akkor 7500at vegyél inkább
árban ugyanannyi de sokkal kráftosabb
Most olyan gondom van, hogy kulso progi nem latja a Radeon VIVO-mat, mint videobemenetet.
Ez egy wininstall utan volt, de ugyan azok a driverek, meg minden. Mitol lehet?
Vgay kezdjem elorol felszenvedni a cuccosait, hatha lesz valami...

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

nem
0.18 helyett 0.15 s ennek hatására 290MHz + 230ram
de tesztek alapján vígan megy 350/270en
asysoft
A Radeon7500 az egy sima radeon, csak 64Mb rammal, és 270mhz-en??

/*WTF?!*/

igen
44+áfa
asysoft
A radeon7500 kapható, s ha igen, mennyiért??

/*WTF?!*/

www.rage3d.com
próbálkozz itt, van elég sok fórum.

a balettpatkány

Szerintem neked DivX-et kéne föltelepíteded.

a balettpatkány

Helló!

Kb. 5 perce telepítettem egy RAdeon VE 32MB
TV out-s kártyát a gépemre.Operációs rendszer:
Windows XP Prof.A telepítocd-rol ment minden,
és muködik is szépen,csak a filmek képe nem
jelenik meg a tévén.Tehát ha pl. windvd-vel
nézek egy filmet,akkor a tv-n a windvd ablakban
nincs semmi.De a windows asztal és a windvd
panelja látszik.Mi lehet a gond?
nekem annyi
de nekem 195/195ön kocog...
és szintén radeontweaker
bár twoutos
de gondolom samsung sdram van rajta neeem?
Mindenkinek 160/160-as a 32Megás Radeon SDR-e?
Nekem csak max 174/174-ig sikerült húzni és nem is volt lényeges változás. (RadeonTweeker)

Csasztok! Volna egy gondom:
A DVD lejáttszás csak a legrégebbi driverrel megy a 7075-el! Nem tudjátok ez miért van??

a balettpatkány

ratwarezen volt fent az iso
Pheel
Nálam nem. Igaz, nVidia-m van :-PPP
4x4 Evo2-t nézte már valaki?
azaz nállatok is buzizik d3dben?
Dikkma
Nem, kicsit utánaolvasnál, látnád, hogy egy T&L nélküli, gyengített radeon, több megjelenítő-támogatással. A LE az a szoftveresen kikapcsolt HyperZ-s, kicsit alacsonyabb órajelre beállított olcsó, de mégis ddr-es Radeon, amit pár mozdulattal (egy registry-s hyperz bekapcs-al és egy overclockkal) simán a drágább ddr radeon szintjére hozhatsz.
asysoft
Mi az a Radeon VE?? Jobb, mint az SDR-es??

/*WTF?!*/

Bandee
Bocs 😊 Csak nem olvastam ! +van szedem ...

Bandee
honnan ?

ezt az omegát szedd le jobb egy picit/azt irták bele:-))))/
szerintem jóra sikerült s tök gyól megy
Bandee
www.rage3d.com-ról akkor szedjem le a 7206-os Radeon 8500-hoz való drivert oszt szenvedjem fel vhogy és jobb lesz nekem ? (LE). Ezt +lesem 😊

Na megnéztem
Gyorsult 3dmark2001ben egy picit viszont a rally trophyban sokkalta gyorsabb lett!!!!!!
és ez a 7206os driver egy átalakított változata R7200nak ismeri fel persze......
szóval aki a 99re azt mondta állat az ettől álleesés+hű bazze egyben lesz
szóval leszedni kötelező!
na lejött vélemény majd holnap
jó már szedem is.....
rally trophy miatt most ideges vagyok a driverekre......egyikel jó/7153:-))/a másikkal gyors/67/ a harmadikkal nem hibázik/99/ s a negyedik mixel de lasabb/84.../
úgyhogy lehet leszedem azt a radeon2 eset is:-)
de töltsed le ezt!!!
http://209.145.56.247/drivers/radeon_win9x-me_omega_1306.exe
Anee megy!!! sőt, állítólag 300+ pontot hoz!!!
Hello
Lenne egy kérdésem: Még pedig az hogy,van nekem egy Ati Radeon 64MB VIVO viedo kártyám,és nem rég feltelepítettem az Win XP-t, de a legújabb driverben tartalmazza az ATI-nak újabb technologiáit,pl TRUFORM™ vagy a SMARTSHADER™-t , szép szép,de ezek gondolom az Radeon 8500-asra van optimizálva,és nem pedig a Radeon 64-re,szóval így a 3D-s játékok lelassulnak(fps nagy mértékkel csökkent,pl Q3 vagy Counter-strike.....😞( ) És néha nem is kell ez a „simítás,vagy görbítés”. De az a problémám,hogy a Win xp alatt,csak ez a driver jó,és nem tudom hol lehet kikapcsolni ezeket a funkciókat,vagy egyáltalán lehetséges??? Ha tudnál segíteni,akkor nagyon megköszönném, köszi!!!😊))! Üdv.
z.
ui.: A tweakerekben se találtam ilyen opciótL....

asysoft
Radeon LE-t, vagy SDR-es radeont??

/*WTF?!*/

Van itten valakinek Rade 64 VIVO-ja?

Sikerült vlahogy megoldani a külső programmal a felvételt elfogadható minőségbe'?

Bandee
Jah. Most yo vagy nem pölö Radeon LE-mhez ???

Akkor nem megy?
-csak...
De miért csak 8500-oz jó csak nem uni drivereket csinál az ATI???
Ez elszomorít...
http://www.maxreboot.com/files/Drivers/VideoCards/ATi/Radeon/Windows%209x/Radeon-4_13_7206-Win9x.exe

Próbáld meg ezt Anee!!!
Ne setup-al telepítsd hanem frissítsed a drivert!
Mert elvileg ,csak Radeon 8500-hez jó csak...
bína
na bazz ma majd behgaltam ettől a megafos 99es drivertől
Issszonyatszar!
hibái melyek gyerekesek:
-nincs fsaa sscben
-kurvalassú rally trophyban
aki ezzekkel játszani akarna az felejtse el ezt a drivert
Bocs' a melegek topikjába szántam az utóbbi 2-öt
A címre is válaszolva:
A TB chipmagassága a kerámia felett, alacsonyabb 2-3 tizedmilliméterrel, mint a DURON ezért, ha valaki a lesarkalásvédot használja nincs közvetlen érintkezés a chip és a hutoborda között! Hiába teszed a szilikont nem jó hatásfokú a hutés! Nálam 55-59 C fokról a lesarkalásvédot kiszedve, hangyányi szilikonnal 42-46 C fokra csökkent a homérséklet! Még a hutobordát is könnyebb volt felrakni!
Más: A KT7A alaplap 3R Biosa az én Codegen 300W-os tápommal a feszültséget automatikusan úgy állította be, hogy 1-2 tizedvolttal minden magasabb volt! Igy eredetileg gyakran 60 C fok felett jártam! Kézzel átállítva a feszültségeket 1-2 tizedvolttal alacsonyabbra, a kijelzett tényleges feszültség már az eloírt szint közelébe került, amitol a proci lement 60 fok alá, a lesarkalásvégo kivétele pedig tovább növelte a hutés hatékonyságát!
Roska: A 12*100-at biztosan tudni fogja!
Nekem KT7A-ban van a TH 1,2 és a BIOS frissítés után stabilan megy 12*100-on, de a nálam már a 133a chipset miatt 9*133-on is hivatalosan, de húzva még éppen bírja a 10*133-at is, az már nem mondható stabilnak! (Persze 133-as memóriák is kellenek!)
Úgy tudom, hogy az utolsó KT7-eket már 133-as chipsettel szerelték! Szerintem a 3R BIOS-t ha megnézed esetleg még a 133 FSP-t is beállíthatod!

Azt hogy 1.5x FSAA-t tudsz beállítani!!
HŰŰ, és mit jelent?
"AntiAliasRatio"="320" = 1.5 FSAA
Most of you guys already know the trick but for who doesn't, you can enable 1.5 FSAA in your Radeon by modifying "AntiAliasRatio"="384" to "AntiAliasRatio"="320" in windows registry.

It works perfectly (no 2D screens corruption so far) and gives some more FPS if compared to 2X FSAA.

Test FPS and visual quality in games (use Fraps 1.5 if you want and take a screenshot) with 1.5 then with normal 2.0 to see what I mean.
You won't regret it

Hello!

Későn kerültem ide, nincs türelmem elovasni minden hozzászólást, pedig elkezdtem.

Tegnap vettem egy új gépet, egy Radeon 64mb ddr vivoval, és volna itten pár gond.
Vagyis már csak egy nagy. Hogy a videobemenetnél a kép felső részében van egy széles csík, ami össze-vissza villódzik. ezt hogy lehetne kiírtani? Szeretném használni a bemenetet.

Van itten egy driverekkel foglalkozó topic:
http://szamitogep.hu/forum/threads.php?fid=comments&adcount=10&forumid=26411&alkategoria=Drivers.hu+fórum&forum=ATi+Radeon+Driverek&alkategoriaid=62
nézzetek be néha {8-)

Azért leírom, hogy úgy néz ki, a 7189-es drivert érdemes feltenni...

Nekem még kérdésem lenne, hogy vajon húzható e legalább ugyanannyira az OEM radeon mint az LE? Mert az OEM már igy is magasabb órajelen zakatol (143 helyett 166) és még valszeg minőségibb ramocskákat cipel mint az LE, + még alapból Hyper Z Enabled! Szóval ősszevetve lehet jobban megéri mint az LE! Ez lenne a kérdésem.
A sima Radeon 32 MB-ból két fajta van egy SDR-es (+ S-VHS Out) meg egy DDR-es (ennek nincs TV Out-ja). Az LE "light edition" az az ázsiai piacra készült, ahogy a neve is mondja "kicsit könnyebb". A VE-nek pedig 3 kimenete van: hagyományos analog VGA, digitális és S-VHS , de digi-out-ra rá lehet egy második analog képernyöt is kötni (nem csak digit), két különbözö vagy azonos szignálall, mert jár hozzá egy DVI-I -> VGA átalakító. Én vagy sima DDR-eset vagy VE vennék. Végül is mind a kettö nagyon jó. Kérdés: akarsz-e egy második képernyöt rákötni ill. kell-e TV-Out?
Hali all!
A kérdésem a következő:

Milyen Ati videokártya az amelyik nem LE, se nem VE, se nem semmi extra (tv, ilyesmi), hanem egy 32 MB DDR-es sima Radeonnak tituált kártya ami 27500 nettó !!!!! ?

A kérdésem sürgős lenne, mert holnap még vissza mondhatom a rendelést, de holnap után már nem! Én LE-t rendeltem, ha ez az akkor nem vagyok hajlandó kifizetni azt a +7 ropit (úgytom most 21 nettó körül mozog), ha pedig nem az akkor meg nem értem, mert 40 körül mozog a nagy Radeon! Nem lehet VE, mert azt megkérdeztem és azt mondta a faszi a nagykerben, hogy az 18eFT nettó!
Szóval Segítsetek!!!!