Ati RadeOn 32Mb DDR/SDR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szarab is és másra is találták ki (magyarul játékra gyakorlatilag alkalmatlan). Csak egy pixel futószalagot tartalmaz kettő helyett, nincs benne TL egység. Ráadásul SD-RAM v an rajta (ha jól tudom), viszont van Hydra Vision támogatás (ami játék esetén nélkülözhető😉.
A Radeon LE DDR-SDRAM-os, két pixel futószalagja van, van működő TL egysége, a HyperZ pedig szoftveresen visszakapcsolható benne, az alap 148 MHz-es órajel pedig minden gond nélkül emelhető (ventillátor ezen sincs).
Ha játszani akarsz, azt a VE-t add el és vegyél egy LE-t vagy agy Radeon 7200-at. Esetleg várd meg a Radeon 7500/8500 dömpinget, akkor a régi Radeon DDR-ek ára zuhannak majd egy kategóriát (remélhetőleg).
A Radeon LE DDR-SDRAM-os, két pixel futószalagja van, van működő TL egysége, a HyperZ pedig szoftveresen visszakapcsolható benne, az alap 148 MHz-es órajel pedig minden gond nélkül emelhető (ventillátor ezen sincs).
Ha játszani akarsz, azt a VE-t add el és vegyél egy LE-t vagy agy Radeon 7200-at. Esetleg várd meg a Radeon 7500/8500 dömpinget, akkor a régi Radeon DDR-ek ára zuhannak majd egy kategóriát (remélhetőleg).
Én pedig felhívtam őket. NEM KAPHATÓ! November közepén fog érkezni fizikai valójában. A honlapon levő ár csak tájékoztató jellegű adat. Ha nem így lenne már régen megvettem volna. A rá szánt pénz kb. 1 hónapja égeti a zsebemet. 😞
Inkább add el,ha játszani akarsz!!!!
Akkor egy LE vagy egy rendes radeon mármint hogy sdr-es vagy ddr-es és nem VE meg ilyenek...
Most jólmegaszontam...
Akkor egy LE vagy egy rendes radeon mármint hogy sdr-es vagy ddr-es és nem VE meg ilyenek...
Most jólmegaszontam...

Gyerekek, most néztem, az axico-nál (www.axico.hu) már kapható a RADEON 8500 89e -t 😊
Ez azért elég bítató kezdés, hiszen az axico-nál régebben minden radeon egy 5-10e-vel többe került mint a mistral-nál (annak ellenére, hogy a magyarországi ATI disztributorok). Szóval ez mindenféleképpen jó, mert ha tényleg üti a gefos3Ti-t és még egy 20assal olcsóbb is.......
Ez azért elég bítató kezdés, hiszen az axico-nál régebben minden radeon egy 5-10e-vel többe került mint a mistral-nál (annak ellenére, hogy a magyarországi ATI disztributorok). Szóval ez mindenféleképpen jó, mert ha tényleg üti a gefos3Ti-t és még egy 20assal olcsóbb is.......

a balettpatkány
Nem szarabb, csak masra talaltak ki. 😊
Gamereknek nem igazan jo a kartya, tobbet ne varj tole, mar ha tenyleg VE.
..Eddig ugytudtam VE-t nem gyartanak Kinaban de mar az Atinal se lehet tudni semmit biztosan. Hamarosan elarasztanak minket a gagyibbnal gagyibb dzsunka Ati kartyak 😞
Gamereknek nem igazan jo a kartya, tobbet ne varj tole, mar ha tenyleg VE.
..Eddig ugytudtam VE-t nem gyartanak Kinaban de mar az Atinal se lehet tudni semmit biztosan. Hamarosan elarasztanak minket a gagyibbnal gagyibb dzsunka Ati kartyak 😞
Keresd meg a 19. oldalon az 1446. hozzászólást. Minden ott van amit tudni akarsz.
Mindent leírtál róla
bázzzz
a radeon 7200
az ami r100ra épül azaz:tadeon64MB VIVO,radeon64DDR,radeon64sdr,radeon32ddr,radeon32sdr,allinwonder család
a radeon 7000pedig a VE
ennyi
jééééééé az összes LE kanadai ezen nem kell csodálkozni s mind eredeti ati
húzás: mint már mondtam soxor a Le vegyes általában a szarabb cssipeket s szar ramot kurnak rá
a radeon 7200
az ami r100ra épül azaz:tadeon64MB VIVO,radeon64DDR,radeon64sdr,radeon32ddr,radeon32sdr,allinwonder család
a radeon 7000pedig a VE
ennyi
jééééééé az összes LE kanadai ezen nem kell csodálkozni s mind eredeti ati
húzás: mint már mondtam soxor a Le vegyes általában a szarabb cssipeket s szar ramot kurnak rá
Próbálj másik drivert. Egyébként ha jól tudom a 7200 Sd ramos, tehát driver hiba is lehet akár😊
az asus túl nagy nvidia seggnyaló
de lesz leadtek
gigabyte csak azok nem le-t hanem simát fognak csinálni
de lesz leadtek
gigabyte csak azok nem le-t hanem simát fognak csinálni
Nem úgy volt, hogy az ASUS meg ilyen gyártók ís fognak RADEON-t gyártani?
Vagy az csak vicc volt?
Vagy az csak vicc volt?

a balettpatkány
:-))
Nekem egy YuanYuan kell 😊
hoppá
kanadai ATi bejelentette a csúcskategóriás Radeon 8500 videochip olcsóbb változatát, amely Radeon 8500 LE néven kerül forgalomba.
Az olcsóbb változat mindössze órajelében tér el a Radeon 8500-tól. A Radeon 8500 chip 275 MHz-en működik, a Radeon 8500 LE órajele 250 MHz. A chipek minden egyéb tekintetben megegyeznek.
Az ATi azt is bejelentette, hogy ő maga nem gyárt és értékesít Radeon 8500 LE kártyákat, a chipek csak OEM és ODM gyártók számára lesznek hozzáférhetők.
A következő vállalatok tervezik ATi Radeon 8500 LE chipes videokártyák megjelentetését: CP Technology, DFI, Ennyah Technologies, Giga-Byte, Jetway, Joytech Computer, Power Magic Multimedia, Raising Rich, Sapphire Developments, Shuttle, Super Grace Electronics, Wistron, Yuan Yuan.
így jobb
ezek kerülnek 200$ba
kanadai ATi bejelentette a csúcskategóriás Radeon 8500 videochip olcsóbb változatát, amely Radeon 8500 LE néven kerül forgalomba.
Az olcsóbb változat mindössze órajelében tér el a Radeon 8500-tól. A Radeon 8500 chip 275 MHz-en működik, a Radeon 8500 LE órajele 250 MHz. A chipek minden egyéb tekintetben megegyeznek.
Az ATi azt is bejelentette, hogy ő maga nem gyárt és értékesít Radeon 8500 LE kártyákat, a chipek csak OEM és ODM gyártók számára lesznek hozzáférhetők.
A következő vállalatok tervezik ATi Radeon 8500 LE chipes videokártyák megjelentetését: CP Technology, DFI, Ennyah Technologies, Giga-Byte, Jetway, Joytech Computer, Power Magic Multimedia, Raising Rich, Sapphire Developments, Shuttle, Super Grace Electronics, Wistron, Yuan Yuan.
így jobb
ezek kerülnek 200$ba
még 30at iskanadai ATi bejelentette a csúcskategóriás Radeon 8500 videochip olcsóbb változatát, amely Radeon 8500 LE néven kerül forgalomba.
21780-ért vettem szegeden az IDC-nél. Pénteken megrendeltem és szombaton itt volt. (sima LE-t kértem, és úgy is adták ide)
Akkor ezek szerint az LE ultra ugyan az, mint a sima DDR csak nem az ATI gyártja, hanem ferdeszeműek?
Akkor ezek szerint az LE ultra ugyan az, mint a sima DDR csak nem az ATI gyártja, hanem ferdeszeműek?
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
hmmm
elgondolkoztam s arra jutottam hogy ezek a 26ezerért radeon ddr-t kampányért mögött ez a le ultra áll.
Más:a 99es drivert valaki felkenhetné az sgre nekem 7.76nál mindeg megáll/5ször próbáltam
/
elgondolkoztam s arra jutottam hogy ezek a 26ezerért radeon ddr-t kampányért mögött ez a le ultra áll.
Más:a 99es drivert valaki felkenhetné az sgre nekem 7.76nál mindeg megáll/5ször próbáltam
/#1526
Hja hol???

csak hogy a farkamba jutottál te ilyenhez s mennyiért?
Még belinkeltem anno a képét:-)
1016os üzenet:Lesz Radeon LE ultra!
"This is an official radeon LE "ultra" which is basically the same card with 32DDR but the priceline is within that of LE's with H-Z enabled in bios.
ATI's official reseller, Unitech, claims that it's produced bt ATI itself for asian market only."
1016os üzenet:Lesz Radeon LE ultra!
"This is an official radeon LE "ultra" which is basically the same card with 32DDR but the priceline is within that of LE's with H-Z enabled in bios.
ATI's official reseller, Unitech, claims that it's produced bt ATI itself for asian market only."
Egy fehér matrica van a hátára ragasztva vonalkódokkal. Arra van ráírva.
meg hol van az ráírva? én is megnézném akkor..
Bááz miyen kártyát vettél te???

Jobban megnéztem a kártyát, és rá van írva apró betűkkel, hogy : ATI OEM Radeon LE Ultra 32M DDR AGP
Ti hallottatok már ultráról?
Ti hallottatok már ultráról?
Igen, hűtés az nincs (nem volt) rajta, de az órajelnek, meg a Hyper-Znek mégiscsak el kéne térnie nem?
A logón meg rajta van az ATI is.
A logón meg rajta van az ATI is.
😊
Jó.
de a hútés a legészrevehetőbb különbség:-)
de a hútés a legészrevehetőbb különbség:-)
Meg LE logojara nincs rairva hogy Ati csak hogy Radeon 😊
észrevehető persze de nincs akkora különbség a DDR és SDR között mint az sd-s gf2 és dd-s gf2 GTS ek között-nem mx-
fel....csak maxx nem szép a kép:-)
fel....csak maxx nem szép a kép:-)
észrevehető
eggyiken borda van csak másikon van ATI venti
kísz
eggyiken borda van csak másikon van ATI venti
kísz
Vagy vki beleirt egy simaDDR-es bioszt.
Nem valoszinu a csere mivel egyik kinai masik meg kanadai 😊
Ha a rage3Dtweakot hasznalod, akkor azert nincs x, mert nincs is benne a registribe.
Egyszer bexeled a tweakban a HierarchicalZ-t es a HyperZ-t is .. apply .. aztan vissza es megint apply. A fast Z Clear-t meg be x-eled.
Akkor lesz ok.
Ha radeontweakert hasznalod ott egy gombnyomas, attol fuggetlenul az elobbi nekem szimpibb. 😊
Ha a rage3Dtweakot hasznalod, akkor azert nincs x, mert nincs is benne a registribe.
Egyszer bexeled a tweakban a HierarchicalZ-t es a HyperZ-t is .. apply .. aztan vissza es megint apply. A fast Z Clear-t meg be x-eled.
Akkor lesz ok.
Ha radeontweakert hasznalod ott egy gombnyomas, attol fuggetlenul az elobbi nekem szimpibb. 😊
Sziasztok!
Ma vettem egy Radeon LE-t, tökéletesen működik, csak nem értem, hogy mitől LE.
Azt olvastam, hogy az LE 148-on megy, és ki van kapcsolva benne a Hyper-z vagymi.
Ezzel szemben 164.25-nek ismeri fel a tweaker, és nincs beixelve, hogy "hyper-z disabled".
Akkor lehet, hogy én egy rendes DDR-t vetem LE áron mert a gyárban összecserélték?
(Rá van írva a kártyára, hogy LE)
Előre is köszi az infokat.
Ma vettem egy Radeon LE-t, tökéletesen működik, csak nem értem, hogy mitől LE.
Azt olvastam, hogy az LE 148-on megy, és ki van kapcsolva benne a Hyper-z vagymi.
Ezzel szemben 164.25-nek ismeri fel a tweaker, és nincs beixelve, hogy "hyper-z disabled".
Akkor lehet, hogy én egy rendes DDR-t vetem LE áron mert a gyárban összecserélték?
(Rá van írva a kártyára, hogy LE)
Előre is köszi az infokat.
Anee én az aprón már láttam 15000 is!!!
Nemtom énnekem volt Win98 és win2000 fent együtt.
SEMMI különbség nincs sebességben.
Wizzard:minden ment nekem csak fel kell rakni egy dx8at s megy minden esetleg még egy szerzív pakkot s kéééész.stabilabb s jobb
csak foglalkozni kell vele
V5 5500at pl Kanadaiak adnak el sokan vagy jenkik.25000 postaköltséggel
meg akarnak szinte szabadulni tőle:-)
Bilux:
így már jobb
SEMMI különbség nincs sebességben.
Wizzard:minden ment nekem csak fel kell rakni egy dx8at s megy minden esetleg még egy szerzív pakkot s kéééész.stabilabb s jobb
csak foglalkozni kell vele
V5 5500at pl Kanadaiak adnak el sokan vagy jenkik.25000 postaköltséggel
meg akarnak szinte szabadulni tőle:-)
Bilux:
így már jobb#1502
Jah egy game se megy amit PS2-re irtak, kenytelen vagyok beerni az elmult evek PC-s jatekaival. 😞
igen mindent tud mint egy gf2 sőt többet!!!
Sebességben meg 32 bit alatt nagyjábból ott van!!
3dmark2001 alatt töbet ad mint egy gf2...
Ennyi.
Sebességben meg 32 bit alatt nagyjábból ott van!!
3dmark2001 alatt töbet ad mint egy gf2...
Ennyi.
Én Xp használok
Kerdes....
Itt mindenki win95-ot hasznal, vagy csak ugy egyszeruen qrvara nem erdekel senkit amit #1477 alatt irtam?
Kivancsi lettem vna ra, hogy masnal mit produkal ...
Itt mindenki win95-ot hasznal, vagy csak ugy egyszeruen qrvara nem erdekel senkit amit #1477 alatt irtam?
Kivancsi lettem vna ra, hogy masnal mit produkal ...
Uha bocsá meg Anee
TESSÉK!!!
TESSÉK!!!

újonnan 40
keress de általában külföldiek akarják eladni nevetséges áron.
keress de általában külföldiek akarják eladni nevetséges áron.
csak dobozában
de abban igen
hmmm ez a nesze nem egy kedves adási mód
köszi
de abban igen
hmmm ez a nesze nem egy kedves adási mód
köszi
Különben nemá most halál komolyan...
Biztos láttál?
Biztos láttál?

nesze!!
http://www.maxreboot.com/article.php?sid=2167&mode=thread&order=0&thold=0
http://www.maxreboot.com/article.php?sid=2167&mode=thread&order=0&thold=0
egy pontos 99es driver linkel dobjatok meg pls

menni nem csak kezemben
Nemáá tényleg látttál élőben is???

ja csak elutaztam
Ami a V5 6000ret illeti már láttam élőben!
ugyanis debrecenbe volt 1!!!!!!! akkor 221 ruppóért
amúgy örülök neki bár a V5 5500 már 20 használtan
tényleg BOX vagy OEM???😊)
Ami a V5 6000ret illeti már láttam élőben!
ugyanis debrecenbe volt 1!!!!!!! akkor 221 ruppóért
amúgy örülök neki bár a V5 5500 már 20 használtan
tényleg BOX vagy OEM???😊)