Ati RadeOn 32Mb DDR/SDR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megy vkinek normálisan ez a Moto Racer 3 demo ? Nincsenek textúrák, a hang + néha 1-1 motornál szól, zene 0 ! 5let ?
ez a 16os driver mit sejt?

jójó

***Anee***
wxp_radeon_6_13_3276.exe
wxp_radeon_6_13_3276.exe
hát az általad említett driver csak rage128hoz van:-)
Új driver jelent meg, 15%al gyorsabb mint a 6.13.3276.
Én innen töltöttem le az Omega_1412-t, elötte a hivatalos 9005-öt használtam! A 3dMark2001-ben a hivatalos stabilabb, de a 3d játékokban az Omega úgy veri, hogy csak néhány ponttal marad el a 3dMark2001 hivatalos driver eredményeitől!
http://216.250.251.147/ati.htm
Érdemes kipróbálni!
http://216.250.251.147/ati.htm
Érdemes kipróbálni!
Ha teheted inkább az [email protected] vagy [email protected] ra küldjed azt nézem inkább
Anee ismét küldtem egy mailt.
Anee nézd a mailed.
pesti vagy gondolom...
Szerintem az E-connect nevü bolt lehozná neked a radeon 8500LE-t 64000+áfa...
1135 Budapest, Jász u. 71
Szerintem az E-connect nevü bolt lehozná neked a radeon 8500LE-t 64000+áfa...
1135 Budapest, Jász u. 71
hát nemtom debrecenbe lehoznak másnapra LE-t....
szerintem inkább várj egy picit..jó még az sdres radeon
szerintem inkább várj egy picit..jó még az sdres radeon
Powermagic Radeon 7500 64 Mb DDR(TV+DVI OUT)?
Gagyi lehet nagyon? Mert sehol nem látok 8500LE-t és most valamit venni fogok.
Gagyi lehet nagyon? Mert sehol nem látok 8500LE-t és most valamit venni fogok.
Szal kurvár@ nem éri meg venni ilyet?
ha nincs tvout cserélj...
pl nekem a 4x4 evo2 kilépet kevés a video memória felirattal d3dben:-)
pl nekem a 4x4 evo2 kilépet kevés a video memória felirattal d3dben:-)
ha a mostani tv outos akkor ne cserélj amúgy a gyorsulás full minimális lesz
Bocsi 😊
Hi
Bocsa hülye kérdésért, ami a következő lenne:
El tudom most adni jó áron a 32 Mb-ás SDR-es radeonomat és olcsón tudok venni Radeon 7200 64 Mb SDR-t. Előre lépés lenne ez a mostani radeonomhoz képest?
Még annyit hogy a listán nincs rajta hogy valami Manli vagy valami más cégtől lenne, amit oda szoktak írni, ha ilyen "noname" cégtől van. Szóval ez eredeti ATi valószínű.
A válasz sürgős lenne, előre is köszi.
Bocsa hülye kérdésért, ami a következő lenne:
El tudom most adni jó áron a 32 Mb-ás SDR-es radeonomat és olcsón tudok venni Radeon 7200 64 Mb SDR-t. Előre lépés lenne ez a mostani radeonomhoz képest?
Még annyit hogy a listán nincs rajta hogy valami Manli vagy valami más cégtől lenne, amit oda szoktak írni, ha ilyen "noname" cégtől van. Szóval ez eredeti ATi valószínű.
A válasz sürgős lenne, előre is köszi.
nem driver Tweaker bocs!
http://radeonator.cjb.net/
itt van egy új driver ha valakinek radeonja van és Win Xp-je próbálja már ki ogy megy e neki mert nekem nem akar! 😞
itt van egy új driver ha valakinek radeonja van és Win Xp-je próbálja már ki ogy megy e neki mert nekem nem akar! 😞
akkor az nem ve
Az előzőnél a 193,5 V helyesen 193,5 MHz!

Elértem a Radeon LE-vel a 3DMark 2001-ben a 4028 pontot! - na jó egy kicsit szemetel!
A korábban leírt 3 kOhmos ellenállst 1,8 kOhmra cserélve - természetesen az 1 kOhmos potmétert továbbra is sorosan kötve, a kimenő feszültséget 2,14 V-ra állítva!
A TB 1200@1333 133+3 -ra húzva Abit KT7A alapban, a memória frekvenciáját vissza kellett vennem 193,5 V-ra, a core frekvenciáját felhúzva 220,5 MHz-re!
Kipróbáltam 2,20 V-on is, de rosszabb lett!
Ma befejeztem a Radeon LE tuningot!
A korábban leírt 3 kOhmos ellenállst 1,8 kOhmra cserélve - természetesen az 1 kOhmos potmétert továbbra is sorosan kötve, a kimenő feszültséget 2,14 V-ra állítva!
A TB 1200@1333 133+3 -ra húzva Abit KT7A alapban, a memória frekvenciáját vissza kellett vennem 193,5 V-ra, a core frekvenciáját felhúzva 220,5 MHz-re!
Kipróbáltam 2,20 V-on is, de rosszabb lett!
Ma befejeztem a Radeon LE tuningot!
bocsi arról a körről lemaradtam
még azt se mondtad el hogy sdr ddr hány mega ram
A bemutatott memória hűtést - nálam a gyári GPU ventilátor miatt nem kellett külön a ventilátor is – szétvágott P1 hűtőbordával végrehajtva, a korábban leírt módon a jobb szélső és a középső láb közé beforrasztottam sorban egy 3 kOhmos ellenállást és egy 1 kOhmos potencióméetert!
A potméterrel a középső lábon mérhető feszültséget 2,0 és 2,15 V között tudom állítani!
A korábbi frekvencia beállításokkal is magasabb értékek jönnek az emelt feszültségnél!
Az eddigi legjobb eredményt a 3DMark2001-ben 2,1V-ra állítva TB1200@1333 és 133+3 ra húzva az ABIT KT7A alaplapot, és a Radeon LE core 210 MHz, a mem 198 MHz-re állítva - kis szemét megjelenésével - 3945 pont volt!
A ME frekvenciát úgy néz ki nem tudom emelni tovább, mert 200 MHz-nél kiakad!
Ha a feszültséget tovább emelném lehet, hogy el lehetne érni a 4000 pontot is!
(VÉGE - egyelőre!)
A potméterrel a középső lábon mérhető feszültséget 2,0 és 2,15 V között tudom állítani!
A korábbi frekvencia beállításokkal is magasabb értékek jönnek az emelt feszültségnél!
Az eddigi legjobb eredményt a 3DMark2001-ben 2,1V-ra állítva TB1200@1333 és 133+3 ra húzva az ABIT KT7A alaplapot, és a Radeon LE core 210 MHz, a mem 198 MHz-re állítva - kis szemét megjelenésével - 3945 pont volt!
A ME frekvenciát úgy néz ki nem tudom emelni tovább, mert 200 MHz-nél kiakad!
Ha a feszültséget tovább emelném lehet, hogy el lehetne érni a 4000 pontot is!
(VÉGE - egyelőre!)

A Radeon LE feszültség tuningja !
Nagy része ugyan oroszul van, de néhány rajz és fotó, meg a kevés angol alapján meg lehet érteni!
http://www.radeon2.ru/overclock_040901_1.html
Azt javasolja, hogy az AMS1084 feszültségszabályzó IC I ADJ és V OUT lábait összekötő R1 ellenállással párhuzamosan kössünk egy 2,2 kOhmos ellenállást! Ahogy elnézem nem a felületszerelt miniatűrrel kell vacakolni, hanem a szép nagy feszültségszabályzó IC 1 és 2 jelű lába, a képen (fejreállítottan mutatott), a középső és a jobb láb közé! Ezt egy hegyes Weller pákával is meg lehet csinálni, hagyományos (bajuszos, fémréteg ellenállással)!
Csak a teljesség kedvéért mondom mindenkinek, hogy a memóriák hűtéséről - nagyon indokoltan - gondoskodott a cikk szerzője: Szergej AKA Corwin
(folytatom!)
Nagy része ugyan oroszul van, de néhány rajz és fotó, meg a kevés angol alapján meg lehet érteni!
http://www.radeon2.ru/overclock_040901_1.html
Azt javasolja, hogy az AMS1084 feszültségszabályzó IC I ADJ és V OUT lábait összekötő R1 ellenállással párhuzamosan kössünk egy 2,2 kOhmos ellenállást! Ahogy elnézem nem a felületszerelt miniatűrrel kell vacakolni, hanem a szép nagy feszültségszabályzó IC 1 és 2 jelű lába, a képen (fejreállítottan mutatott), a középső és a jobb láb közé! Ezt egy hegyes Weller pákával is meg lehet csinálni, hagyományos (bajuszos, fémréteg ellenállással)!
Csak a teljesség kedvéért mondom mindenkinek, hogy a memóriák hűtéséről - nagyon indokoltan - gondoskodott a cikk szerzője: Szergej AKA Corwin
(folytatom!)
Javasolt mentőöv:Egy olyan boot lemez, mely az autoexec.bat-ba írt flashrom-ot úgy hívja, hogy a biztosan még működő BIOS-t látatlan képernyő esetén is beírja! Persze az alaplapi BIOS bootolását - a kísérletezés idejére - az első próbához floppy-ra kell állítani!
Türelem, a floppyról való bootolással és a flasheléssel elég sokáig elmolyol, de működik!
Így vissza lehet kapni a működő kártyát! Kipróbálva! 😉
A BIOS beállított frekvenciáit módosító program innen letölthető: http://www.radeon.ru/radedit_eng.html
Az LE most az ATI Radeon 32DDR OEM-es BIOS-ának a 195,75/195,75 MHz-re átírt változatával bootol! Semmit sem kell utána beállítani!
Eredmény: a tvíker progiknál nem jobb, csak kényelmesebb! Valószínű, hogy nem növekedett a memória sebessége!
(folytatom!)
Türelem, a floppyról való bootolással és a flasheléssel elég sokáig elmolyol, de működik!
Így vissza lehet kapni a működő kártyát! Kipróbálva! 😉
A BIOS beállított frekvenciáit módosító program innen letölthető: http://www.radeon.ru/radedit_eng.html
Az LE most az ATI Radeon 32DDR OEM-es BIOS-ának a 195,75/195,75 MHz-re átírt változatával bootol! Semmit sem kell utána beállítani!
Eredmény: a tvíker progiknál nem jobb, csak kényelmesebb! Valószínű, hogy nem növekedett a memória sebessége!
(folytatom!)
A Radeon LE kártyák BIOS-ának (firmware-ének) mentéséhez, átírásához ill. a BIOS tartalom fájlba mentéséhez létezik fash program!
Itt (volt):
http://www.radeonfaq.com/Downloads.html (Emilben el tudom küldeni!)
Fenti címen van (volt) néhány mentett firmware, de a legfontosabb az eredeti, a 183 MHz-el menő hiányzik!Először az ATI RADEON DDR32 OEM BIOS-t flasheltem bele és most már helyből 163,4 MHz-el indult és benne van a Hyper Z és a Hierarchical Z, valamint a FastZClearEnabled, tehát ezeket már nem kell a tvíker progival leállítani!
A TB-t 1200@1400-ra húzva és az átírt BIOS-ú LE-t a Raid on Tweaker 5.1-el 196 MHz-re állítva a 3DMark 2001 gyári beállítású bechmarkjával 3600 feletti értéket lehet elérni!
Megjegyzem, hogy bármikor vissza lehet írni az eredeti BIOS-t, tehát a kockázat nem nagyon magas!
Persze az ördög – mint tudjuk – nem alszik! Most sem! Vigyázzatok! Ha hibát jelez az átírás ne flasheljétek be, mert nem jön be még a DOS képernyő sem!
(folytatom!)
Itt (volt):
http://www.radeonfaq.com/Downloads.html (Emilben el tudom küldeni!)
Fenti címen van (volt) néhány mentett firmware, de a legfontosabb az eredeti, a 183 MHz-el menő hiányzik!Először az ATI RADEON DDR32 OEM BIOS-t flasheltem bele és most már helyből 163,4 MHz-el indult és benne van a Hyper Z és a Hierarchical Z, valamint a FastZClearEnabled, tehát ezeket már nem kell a tvíker progival leállítani!
A TB-t 1200@1400-ra húzva és az átírt BIOS-ú LE-t a Raid on Tweaker 5.1-el 196 MHz-re állítva a 3DMark 2001 gyári beállítású bechmarkjával 3600 feletti értéket lehet elérni!
Megjegyzem, hogy bármikor vissza lehet írni az eredeti BIOS-t, tehát a kockázat nem nagyon magas!
Persze az ördög – mint tudjuk – nem alszik! Most sem! Vigyázzatok! Ha hibát jelez az átírás ne flasheljétek be, mert nem jön be még a DOS képernyő sem!
(folytatom!)
A Radeon LE tuningja a tvíkeren túl: Az én LE-m ventilátoros és az "ATI RADEON GRAPHICS" ovális embléma van mindkét oldalára szitázva, ill. a nyákba is az ATI TECHNOLOGIES INC. felirat van maratva! Eredetileg 153(!) MHz-el indult! A TB-t 1200@1400-ra húzva a 3DMark 2001 gyári beállítású bechmarkjával 3200 körüli értéket lehetett elérni!
Biztos, hogy LE, mivel a kártya jobb felső sarkán látható 5V-os, diódaként használt, (középső láb nincs bekötve) háromlábú tranyó az nagyméretű fekete, ami egyes leírások szerint az LE egyik jellemzője. (Az eredeti Radeon DDR 32MHz-eseken ez kisebb méretű és sárga színű!)
A hátán az öntapadós matricán Made In China felirat és R6 DDR SG 32M jelzés, meg egy nagyon hosszú kódszám látható!
196/196-on még stabil, 200/200-on elkezd kicsit szemetelni! Így a TB-t 1200@1400-ra húzva a 3DMark 2001 gyári beállítású bechmarkjával 3500 feletti értéket lehetett elérni!
(folytatom!)
Biztos, hogy LE, mivel a kártya jobb felső sarkán látható 5V-os, diódaként használt, (középső láb nincs bekötve) háromlábú tranyó az nagyméretű fekete, ami egyes leírások szerint az LE egyik jellemzője. (Az eredeti Radeon DDR 32MHz-eseken ez kisebb méretű és sárga színű!)
A hátán az öntapadós matricán Made In China felirat és R6 DDR SG 32M jelzés, meg egy nagyon hosszú kódszám látható!
196/196-on még stabil, 200/200-on elkezd kicsit szemetelni! Így a TB-t 1200@1400-ra húzva a 3DMark 2001 gyári beállítású bechmarkjával 3500 feletti értéket lehetett elérni!
(folytatom!)
a válasz ugyanaz
ne 7500 akkor már manli 8500
ne 7500 akkor már manli 8500
98SE/Omega driver/radeon tweaker
ne 7500at akkor már oem 8500le
Na akkor
www.rage3d.com itt van driver és tweaker is.Én személyszerint a radeon tweakert ajánlanám de van választék bőven
ddr vagy le vagy sdrest vettél?
www.rage3d.com itt van driver és tweaker is.Én személyszerint a radeon tweakert ajánlanám de van választék bőven
ddr vagy le vagy sdrest vettél?
én sem a sima q3mal játszom....
Western Quake
Urban Terror
meg majd a Navi Seals vagy mi elvileg lassan kijön
meg wolfenstein
Western Quake
Urban Terror
meg majd a Navi Seals vagy mi elvileg lassan kijön
meg wolfenstein
szar a sérülése....eléggé irreális
tudom hogy ekkl reflex de mivel nem ingadozik annyira mint a q3 azért simán lehet élvezni v-syncel is
meg a cs grafikájára ráfér a javitás/FSAA Anisotrophic filter/..
meg a cs grafikájára ráfér a javitás/FSAA Anisotrophic filter/..
na ja fos
hát nem annyira mint Q3 alatt
ott azért annyira nem ugrál
jah és én helyi hálón játszottam CS-t ott elég volt a 60 is
ott azért annyira nem ugrál
jah és én helyi hálón játszottam CS-t ott elég volt a 60 is
minőségnek bocsi
Hát igen Pheel a minőségben sajnos ára is van........
De amúgy már sikerült találnom egy mindenhez jó beállítást szerencsére......úgyhogy nem kell annyit szarakodnom
De amúgy már sikerült találnom egy mindenhez jó beállítást szerencsére......úgyhogy nem kell annyit szarakodnom
Visszatérve egy kicsit mélyebbre. Nekem SEMMIT nem kell állítgatnom, hogy jól menjen. Mi ez, ha nem szívás? Most ezzel játszok, akkor hipphopp beállítom. Most azzal akarok, akkor csak hipphopp és átállítom. Hajaj, harmadik izé. Hipphopp... Beeeeeeeh 😞(((
f1rcvel én is szoptam s végül újratelepítettem s jó lett
Cshez a HL mods beállítást használd azzal+128bites ANisotropic Filter+ 2X FSAA nem ment 50 alá..
Cshez a HL mods beállítást használd azzal+128bites ANisotropic Filter+ 2X FSAA nem ment 50 alá..
Én még nem tapasztaltam semmit vele
de te mit találtál?
de te mit találtál?
nekem se ér semmit csak jelzés amivel azért lehet foglalkozni.......de semmi se szaggat az a lényeg