Ati RadeOn 32Mb DDR/SDR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps2 emu!
gyorsan szedje le valaki akinek van ps2-es lemeze meg dvd olvasója és mondja el hogy működik e!
én elindítottam de nincs lemezem mert azt kér!
66.92.118.215
/_vti_log/. /com1 /lpt/@ /com2 /~/FG4A/Upped By TjCoolMand/PS2 EMU/
gyorsan szedje le valaki akinek van ps2-es lemeze meg dvd olvasója és mondja el hogy működik e!
én elindítottam de nincs lemezem mert azt kér!
66.92.118.215
/_vti_log/. /com1 /lpt/@ /com2 /~/FG4A/Upped By TjCoolMand/PS2 EMU/
De ez minden kártyára igaz. Ráadásul én meg nem kapok pontokat, mert újabban kihajítom ezeket a 3DMark típusú teszteket. Én játszok, az meg jól megy. Iszonyatosan magas ívben tojok a számokra, amíg megy.
konkrétan 3400 körüliek az értékek
csak tudni kell tweakerben hogy mi jó mi nem
csak tudni kell tweakerben hogy mi jó mi nem
nézd azt hogy Én bőven 3000fölötti pontokat kapok...másoknak meg 3200
Egy 128bit SDR gyakorlati tapasztalatok szerint gyorsabb, mint egy 64bit DDR. Az meg csoda lenne, ha azonos memóriasávszélességen lenne gyorsabb.
hát azért érdekes én többet hozok ki a radeon sdr-ből mint mások a ddrből.....itt jön az érteni kell hozzá.....
amúgy a driverek szerencsére nem nVidiásak hogy speedre mennek hanem feláldoznak 1-2 fps-t s a minősé jön ki/kiv 91es/
amúgy a driverek szerencsére nem nVidiásak hogy speedre mennek hanem feláldoznak 1-2 fps-t s a minősé jön ki/kiv 91es/
pecs a www.hsw.hu-n vagy a formula1.jatekok.hu-n van....
Bandi:
felteszed a pecset
beállítod CSAK 16bitesre a Zbuffert
Pheel:érteni kell hozzá
felteszed a pecset
beállítod CSAK 16bitesre a Zbuffert
Pheel:érteni kell hozzá
Bocs, de nekem eddig SEMMIVEL nem volt bajom, csak ezzel úgy-hogy tartsd + a penge kis nVidia karid oszt örülj, én +oldást vártam nem okoskodást, már bocs. Még valaki ?
Veszel egy olyan videokártyát, amit támogatnak rendesen, meg fejlesztenek rajta és egyből megszűnnek az ilyen jellegű hibák. Esküszöm a szar Savage-eimmel nem szívtam ennyit, mint ti ezekkel a Randomokkal 😊))))
Az Insane-ben miért olyan 'szar' az ég = NINCS ! Vhogy. + lehet estleg oldani ? Tippeket várok ...
na megnézem majd Én is ezt a drivert a napokban.......
csak még a motorázer3 sincs meg:-)
csak még a motorázer3 sincs meg:-)
kipróbáltam...
Nekem úgy, hogy nem állítottam semmit, textúra nélkül indult a motoracer3.
Próbáltam átállítani, nem sikerült, de nem nagyon dolgoztam vele, visszaraktam a régit...
sok sikert hozzá másnak.
Nekem úgy, hogy nem állítottam semmit, textúra nélkül indult a motoracer3.
Próbáltam átállítani, nem sikerült, de nem nagyon dolgoztam vele, visszaraktam a régit...
sok sikert hozzá másnak.
Volt, hogy visszaalt, de nem tudtam azota sem reprodukalni {8-)
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
MAgyarul miután tévéztél mondjuk, és visszamennél monitorra, nem tudod feljebbrakni a Hz-et? Erre viszont nincs 5letem, csak ViperII ben volt tvoutom, az viszont nem csinálta. Illetve csinálta, de lehetett állítani.
Ja bocs, azt nem irtam, hogy azutan, miutan tvkimenetre kuldtem, aztan kikapcsoltam a tvoutot...
ha 100 Hz-es tévére kötöd, talán többet is kéne mennie, mint 60, egyébként nem nagyon sok értelme lenne szétégetni a tv-t...mivel a tv azt a jelet kapja, mint a monitor, ha jól tévedek.
Azt eszrevette mar valaki, hogy ha tvoutra kuldom a cuccost, utanna a monitornal nem lehet atallitani a kepfrissitest, 60hz marad?
Vagy csak nekem?
Vagy csak nekem?
Végülis elég gyors, két monitorom meg úgysincs, viszont ezen van tv-out.
akkor még az sdres a jobb eset
Itt másról van szó:
RADEON 7500 LowProfile Edition will be without DVI and will be clocked at at 200/183(366) MHz core/memory.
www.club-3d.com
Úgy látszik ez gyártónként változik.
RADEON 7500 LowProfile Edition will be without DVI and will be clocked at at 200/183(366) MHz core/memory.
www.club-3d.com
Úgy látszik ez gyártónként változik.
Az Axico-nál lehet kapni (Bp. dohány utca 67.) ott 44+áfa. Én kettőezerrel olcsóbban kaptam, viszont azt hittem, hogy eredeti ati, és hogy nem LE. Azt nem is tudtam, hgoy van ebből is LE. De rendeződni látszik a probléma, mert megígérték, hgoy amint lesz a nagykerekben megint, kicserélik nekem egy "rendesre". Én ugyanis a 3t-nél kaptam, és ők se tudták, hogy ez ilyen!
Igo: hol vetted és mennyiért??
Megjelent az 5.0-s DVD Player, ami WinXP alá is jó!
Na most már biztosan tudom, hogy milyen kártyám van: Club 3D radeon7500 LE (230/183)
bazz ha sok ramod van mindennek adj jó sokat
Nálam is voltak pont ugyan ilyen gondok... de aztán helyrejöttek. Tudod, a szokásos Windows taktika: reinstall 😊. Azonban a sok kísérletezés után és az alaplapomra gyanakodom, VIA chipes. Mindig felrakom a legújabb 4in1 drivert, és nagyon fontos, hogy a DMA átvitelt engedélyezni kell! Valamint, ellenőrizd le, hogy a procid milyen hőmérsékleten fut! Ugyanis nekem ez a probléma szintén előfordult egy procicsere előtt is, utána már nem (mert az újra egy bazi nagy hűtőt vettem), azelőtt 90 fokokon járt a hőmérő.
Bár tudom elég zagyva amit leírtam, de összefoglalva ezek voltak szerény megfigyeléseim amikre mindig figyelni érdemes a gép karbantartásánál.
Bár tudom elég zagyva amit leírtam, de összefoglalva ezek voltak szerény megfigyeléseim amikre mindig figyelni érdemes a gép karbantartásánál.
a balettpatkány
Letöltöttem, de nem jövök tá itt a sok beállítás között, hogy mivel lehetne rábírni, hogy több memóriát hagyjon a vga-nak. (Igazad volt, a tweaker szerint csak 60,8 MB jut neki.)
"Cacheman is a performance enhancement and memory recovery utility. By optimizing the Disk Cache and other system settings, it can prevent frequent swapping of data to the hard drive, resulting in improved performance, system reaction time, and system stability. Cacheman also corrects generic problems on systems with more than 512MB of RAM. Wizards are included to help new users learn more about tweaks and their effects"
az egy progi amivel szabályozhatod a ram kezelését
korrekt progi
nekem mielőtt be nem lőtték az 512MB RAMból 64et használt maxx ki!!!ezért sokkal lassabb volt minden s swappalt mint a szar
ugyanaz mint neked a Kolin vagy a 3dMark2001 esete akkor swappel
Keress rá a www.download.com on felül s rátalálsz cacheman 5.0 néven
Amíg nem tisztázod ezzel a gépedet ilyen bajaid lesznek....
korrekt progi
nekem mielőtt be nem lőtték az 512MB RAMból 64et használt maxx ki!!!ezért sokkal lassabb volt minden s swappalt mint a szar
ugyanaz mint neked a Kolin vagy a 3dMark2001 esete akkor swappel
Keress rá a www.download.com on felül s rátalálsz cacheman 5.0 néven
Amíg nem tisztázod ezzel a gépedet ilyen bajaid lesznek....
Talán hülyén hangzik, de mi az a cacheman?
cachemannal mindent rendberaktál?
mert nekem is ilyen bajok voltak szintén 512MB RAMmal mert alig használt ramot
mert nekem is ilyen bajok voltak szintén 512MB RAMmal mert alig használt ramot
A driver frissítés egy érdekes dolog!
3dMark2001 pontok:
Kapott driver + win98 ~ 4040 pont
Kapott driver + win2000 ~ 3867 pont
Ati által ajánlott driver (3276-os) + win2000 ~ 3752 pont
Tehát egyre lassul!!!
Mit értessz azon, hogy a rammal van gond, vagy a virtuális memóriával? RAM 512 MB pc2100 brand, a winyón meg van még több mint 20 giga hely.
3dMark2001 pontok:
Kapott driver + win98 ~ 4040 pont
Kapott driver + win2000 ~ 3867 pont
Ati által ajánlott driver (3276-os) + win2000 ~ 3752 pont
Tehát egyre lassul!!!
Mit értessz azon, hogy a rammal van gond, vagy a virtuális memóriával? RAM 512 MB pc2100 brand, a winyón meg van még több mint 20 giga hely.
vagy a rammal van baj
vagy a virtuális memóriával
vagy a virtuális memóriával
alaplapi dirver frissités
Persze hogy nem megy le ... elobb irtam miert nem ...
Konkrétan a Pixel shader teszt sem megy le a 3dmark-ban.
Tudni tudja csak epp nem minden featuret 😊
Radeon7500=Radeon felturbozva...
...Vegulis Pixel shadert tudna sima Radeon is csak nem kompatibilis a DX8-al 😞
1-2 direkt erre irt demo van amivel megtod nezni de igazabol sose lesz hasznalva, mert ugye ezert talaltak ki a Radeon8500-at 😊
Radeon7500=Radeon felturbozva...
...Vegulis Pixel shadert tudna sima Radeon is csak nem kompatibilis a DX8-al 😞
1-2 direkt erre irt demo van amivel megtod nezni de igazabol sose lesz hasznalva, mert ugye ezert talaltak ki a Radeon8500-at 😊
Eddíg nem mertem mondani, de utánna néztem és jól emlékeztem, a radeon7500 is kéne hogy tudja a DirectX 8.0-t. Többek között a kártya dobozán is ez áll.
haj akkor nem manli hanem club3d
az jobb egy fokkal
az jobb egy fokkal
A nature teszt az csak DX8-as kártyákon fut, a 7500-as pedig DX7-es (erre utal a 7-es az 500 előtt) A radeon 8500 és a GF3 tudja csak a DX8-at.
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Mert ez nem Geforce3 és nem radeon8500. Ezért.
A dobozon ati felirat volt, meg egy marha nagy CLUB, amit nem tudtam mire velni.
Gondolom igy meg reklamalni sem tudok, mert ez akkor vegulis egy radeon7500.
Arra nincs otleted, hogy miert nem fut le a nature teszt.
Gondolom igy meg reklamalni sem tudok, mert ez akkor vegulis egy radeon7500.
Arra nincs otleted, hogy miert nem fut le a nature teszt.