SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hhehe tok király.. én a két csajt nevelem ( a nigger és a szöszi)... a szöszihez áthívtam a gyerekes apát....aztán összehoztam õket😊 tök király feeling volt😊)))) összeházasodtak oda költözött hozzánk...
most a nigger csajt is összehoztam a pasival😊))))))))))))))))) de még nem házasodtak össze... most arra nyomulok hogy a két csajt összehozzam😊 flörtölni már flörtöltem velük.. nagyon perverz gamez😊))))))))))
de áállat!😊))
CSOCSO
ahamm..
Unknow
ilyen hiba már nekem is volt. én feltettem egy patchet és mûködött. aztán rá egy windows újra installnál nem kellett a patch se. utána megint windows újra install, megint kilép magától , még akkor is ha patchelve van. aztán megírattam újra és semmi baja nem volt. szvsz lehet ,hogy a CD-d a hibás
CSOCSO
hella..simsem van és kilép magátol a progibol😞((((((((( semmi nem szol és utánna viszhangzik a hangkártya😞mi lehet a baj?? patch vagy valami megoldja?
dtk1985
Igen, ezeket az alap Sims-re kell felrakni és ezek kibövítik a játékot, tehát minden megmarad ami eddig is volt + lehetnek állataid, elmehetsz a városba stb.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Capovics
Légyszives küldj egy crack-et ha van a [email protected] ra.
Köszi elõre is.

Capovics
Kaptam egy másolt The Sims Unleashed lemezt. Fel tudtam telepíteni, de kéri az eredeti CD-t.
A lemezen nem volt crack file, tud valaki segíteni, hogy lehet elindítani?

sims linket! plz

\'danja

nah lehuztam a vacaiton es az unleashedet valaki alap SIMS linket tud mondani es a tobbi kiegeszitorol?
HELP ME...

\'danja

Valaki jatszott mar a sims online tesztel?
innen:http://ftp.iinet.net.au/games/demos/
Leszedtem, de elakadtam a bankkártyaszámnál
Ja, a kompatibilitás beállítást is átraktam win98-ra, de így is rossz!

Hi

Lenne 1 "kis" gond. Megvettem a Sims Deluxe-t, feltelepítettem, elindul minden frankón,megy az intró is, és amikor az intro után tölti a gamet, a végén visszalép desktopra. A rendszer XP. Valaki tud rá vmi "gyógymódot"??

Elõre is köszi

sztem nem lehet

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

ott van kiírva, ahol van olyan, hogy flirt, bug, give a back rub, ...

bebaszov [ZSIR]
ajánlat. gondolom a játékban házassági, bár rég gengszterkedtem vele.

bebaszov

korpa ellen zsírmalac

Már csak a Livin Largehoz, a house partyhoz és az unleashedhez kellene cím!!!!

Senki nem tudja honnan lehet letölteni õket????????????????????????????????????????????????????????????????????????

De lehet a propose-zal, csak arra figyelj, ha nem adsz neki enni, nem beszélgetsz vele és nem szórakoztatod, na meg persze ha a moodod nem jó akkor elutasítja!!!!

Légszi írja le vki, hogy eddig milyen sims kiegek jelentek meg és, hogy honnan lehet õket letölteni (ha lehet iso-ban!)!!! Köszi

nude pecs van nem kód.
Bármelyik fan-siteról leszedheted
piktor
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Sims-szel XP alatt?
(Eredeti cd a Holiday expansion cd-vel lefagy!!! Miért?) Segítsetek légyszíves, a barátnõm kapta ajeszba és most szomorkodik. 😊 Köszi!

Nekem simán megy XP alatt!
Xanyi
Mér akad ki XP alatt állandóan? Nincs valami XP patch hozzá? A rendes patch fenn van rajta.

Carlos
NINCS!

Þór vígi þessi rúnar

s_sony
Azt a Barátok Köztes linket ugye www nélkül akartad... ??? 😊))
Xanyi
Hitm@n
ÉN SAJNA NEM TUDOM DE NEKEM IS JÓL JÖNNE (ELÕRE IS KÖSZ AZ ÉN RÉSZEMRÕL)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Az összes Sims crack-je serial numbere,patch-e
(nem hivatalos pl.:nude,sex stb..)itt van:
www.megagames.com
kurva jó oldal!!!!!

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ha rippelt a Hot Datéd,és meg van a full The Sims
és a Vacaton akkor így csináljátok:
1.eredeti Sims!!!
2.ebbe belemásolni a game datát(felül kell íratni!!!)
3.ExpansionPack 3 átmásolása
4.regsetup átmásolni és indítani
5.fel a vacation!
õ mindent megcsinál átírja .far-ba a HD EP-t
kb 99.99%,hogy bejön.
Ui.:de Hot Date-s képpel,de minden müxik.
Nekem mind az 5 így megy(a HD és a HP rippelt)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sms: Livin' Large FullCD kellene nékem. Ha valaki tud írja meg. Elõre is köszi.
Dikkma
Ez gyors volt :-)
Dikkma
Ekkor kapsz egy csomó filet... amit a szintén letoltes.com -ról letölthető WinAce 2.11-et elindítva, és az első filet megnyitva kitömörítesz...
Kapsz ekkor egy bin és egy cue kiterjesztésű filet, amit a Daemon-Tools oldalról letöltött Daemon 3.00-t feltelepítve, elindítva, és jobb gombbal ráklikkelve tudsz bemountolni.
Dikkma
Hm. Nem.
Elmész a letoltes.com -ra és letöltöd a FlashGet nevű programot. Feltelepíted.
Ezután a qczi.warez.hu oldalon a Letöltés részlegben az ISO-k között megkeresed a Sims-et, és föléviszed a kurzort az egyik file-nak. Kiírja a tálcán az url-t, a vége a filenév. thesims.ace vagy mik lesznek. Jobb klikk az oldalon valahova, és ott lesz: MINDEN letöltése a Flashget-tel. Rákattintasz, ad egy ablakot, amiben kiválaszthatod hogy miket akarsz letölteni, csak a thesims.ace -ket hagyd kipipáldva.
Nyomsz egy ok-ot és tölti.
Dikkma
Szóval, mit akarsz társítani, és ezért mit nem töltesz le?
Dikkma
Ezt egy kicsit pontosabban szvsz.
Hali!

Nekem csak a SIMS: Livin' Large rippelt. Az összes többi mind fullCD-s.
Neked nincs meg a Livin' Large FullCD-s? Mert, ha megvan akkor jó lenne, ha fel tudnád tenni valahova az ISO-t. Hétvégén bármikor tudok Netközelben lenni. Előre is köszi a segítséget.

u.i.: Jelezd E-mail, ha fel tudod tenni valahova. Köszi
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Feltelepítem a Hot Date-et és amikor elinditom a játékot nem megy az idő! Van valaki aki találkozott ezzel a problémával? Valami ötlet, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?

A segítséget előre is köszön.
Nem tudja valaki, hogy mi a neve annak a proginak, amivel fejeket lehet készíteni??? Honnan lehet letölteni?????
A http://qczi.warez.hu címről letölthető isoban
Sziasztok. Olyan problémám van a Hot Date-tel, hogyha elindítom a játékot, nem tudok a figurákkal mozogni,, mindig csak a lábnyomokat látom, nem jelenik meg a GO THERE felirat. Nem tudjátok mi lehet a gond?
Dikkma
qczi.warez.hu -n van most Sims ISO és Vacation is. Csak gondoltam mondom. Mert most ráérek, és flémelem a fórumot. 😊
Hmuda
Tud valaki Hot date ISO lelőhelyet?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
George:

1500-9874009-0973804-6601

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Megvan a Vacacion és van benne egy personal menüpont, hogy interests. Ott fel vannak tüntetve, hogy mik érdekelhetik és épp most mennyire érdeklik simemet a dolgok. Azokat lehet valahogyan növelni, hogy mindig tujon miről beszélni?

Felix13

Felix13
Csá mindenki!
Volna egy kis problémám a The Sims-el. Szóval az a gond, hogy egy csipszeszacskó ráragadt a padlóra és nem tudom eltakarítani, atakarítono sem szedi fel, az építo módban sem tudom arréb vinni még rá se lehet kattintani, csak a bogarak eszik már napok óta. Nincs valami patch ami ezt kijavítja? Könyi segítsetek, ugyanis elég idegesíto!
Elore is kössz!

megköszöném ha valaki tudna rá válszt adni
a sims city 3000-ben hogy lehet pénzt keresni?
lehet kivenni szabadságot valamelyik sims játékban
?