SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kekkszike:
Írd le légyszi pontosan, hogy mely részek vannak meg isoban, melyik van telepítve, és mikor kéri azt a filet!Aztán megpróbálok segíteni.
Írd le légyszi pontosan, hogy mely részek vannak meg isoban, melyik van telepítve, és mikor kéri azt a filet!Aztán megpróbálok segíteni.
111:
Én is rentgeteget töltök le mindenhonnan minden féle ruhát.
Töltöttem le fürdőrucit is, de nekem meg is jelenik.
Melyik részk vannak meg Neked?
Én is rentgeteget töltök le mindenhonnan minden féle ruhát.
Töltöttem le fürdőrucit is, de nekem meg is jelenik.
Melyik részk vannak meg Neked?
Most akkor én jövök! De, szerintem rajtam úgyse fogsz tudni segíteni! 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Kedves Kekkszike!
Azért sem neked segítek előszőr.
111:
Ha rájön valamelyik emberedre a köhögés, azonnal ágyba kell dugni, forró fűrdőbe, és nem szabad engedni, hogy az energiaszintje lecsökkenjen.
Még azt is meg kell csinálni, ha nagyon köhög ne menjen dolgozni!
Egyébként az official site FAQ jában találtam én is, mert az én pasim is meghalt.😞
Azért sem neked segítek előszőr.
111:
Ha rájön valamelyik emberedre a köhögés, azonnal ágyba kell dugni, forró fűrdőbe, és nem szabad engedni, hogy az energiaszintje lecsökkenjen.
Még azt is meg kell csinálni, ha nagyon köhög ne menjen dolgozni!
Egyébként az official site FAQ jában találtam én is, mert az én pasim is meghalt.😞
Megint a segítségetekre van szükségem!
Eddig nem volt eredeti SIMS-em, azért nem tudtam felrakni a HotDate-t! Most, beszereztem egyet, amikor kérte a CD-t beraktam, átmásolta azt amit kell. Csak utána meg... az a gondom, hogy valamilyen DATA2.cab kellene neki, ami azt hiszem, a HOT DATE/Setup könyvtárba kellene, hogy legyen! De, nekem nincs olyanom! Találkozott már valaki ezzel a problémával? Nektek van ilyen file a SETUP könyvtárotokba?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Eddig nem volt eredeti SIMS-em, azért nem tudtam felrakni a HotDate-t! Most, beszereztem egyet, amikor kérte a CD-t beraktam, átmásolta azt amit kell. Csak utána meg... az a gondom, hogy valamilyen DATA2.cab kellene neki, ami azt hiszem, a HOT DATE/Setup könyvtárba kellene, hogy legyen! De, nekem nincs olyanom! Találkozott már valaki ezzel a problémával? Nektek van ilyen file a SETUP könyvtárotokba?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
hajrá
honnan tudjam..pl lehet nem támogatja az XP-t
mert valami baj van a winfosoddal
neked a rosebug vagy rosebud kell..az a pízkód..
nem emléxem hogy hogy kell leirni...de ez a 2 közül
nem emléxem hogy hogy kell leirni...de ez a 2 közül
A sima Sims cheatjeit használod? Mert azok nem jók. A Sims: House Party kódjai működnek hozzá!
Szevasztok!!
The Sims Hot DAte-hez nekem nem működnek a Cheat-ek 😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Csak én vagyok ilyen kurva lámer vagy tényleg férre lett cseszve a RIP verzió!!!!!!!????
The Sims Hot DAte-hez nekem nem működnek a Cheat-ek 😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Csak én vagyok ilyen kurva lámer vagy tényleg férre lett cseszve a RIP verzió!!!!!!!????
PLZ HELP!!!!!!!
Ezeknél nem lessz animácó, és nem lehet hozzájuk szerezni, mert ugy töltötted a netről, ezekhez nem csináltak animot, csak a képét rakták fel. Nálam is így volt, de kiegészítő CD-ken ezek rajta vannak rendesen(a legtöbbjük). Pl a t.malacot megsimogatja, megeteti, játtszik vele(rajta van az eggyik kiegészítő CD-n). Ugyhogy érdemes valahonnan beszerezni a kiegészítő lemezeket. Szóval nincs anim.
Sziasztok!
Volna egy kérésem, kédésem. Hol és hogyan lehet megszerezni, a The Sims-hez animáviót. Pl. A kóla autómatánál, vagy az egyik tengerimalac típunál kiírja hogy "Missing Animation" azaz hiányzó animáció. Namost, ez engemzavar, ráadásul érdekel is mit csinál az ilyen tárgyaknál. Tudna nekem segíteni valaki? Nagyon szépen megköszönném!
Köjök, ami téged illet, nem kötelező ezzel játszani!
Ja mégvalami! Az ötleteket hogy biztos megkapjam küldjétek már a freemailomra.
KÖSZI ELŐRE IS MINDENT!!!!!!!! Zsani
Volna egy kérésem, kédésem. Hol és hogyan lehet megszerezni, a The Sims-hez animáviót. Pl. A kóla autómatánál, vagy az egyik tengerimalac típunál kiírja hogy "Missing Animation" azaz hiányzó animáció. Namost, ez engemzavar, ráadásul érdekel is mit csinál az ilyen tárgyaknál. Tudna nekem segíteni valaki? Nagyon szépen megköszönném!
Köjök, ami téged illet, nem kötelező ezzel játszani!
Ja mégvalami! Az ötleteket hogy biztos megkapjam küldjétek már a freemailomra.
KÖSZI ELŐRE IS MINDENT!!!!!!!! Zsani