5242
  • Amiga
    Hát kimész studiotownba, pause és a kurzorral szépen végigpásztázod a simeket...
  • oneal1
    hi!
    hogyantudom elinditani a superstart xp alatt??
    van hozzá kettő db pps file om aszonták azzal kell valamit csinálni ed nemtom mit...
    fontos lenne
    kössz
  • KeKKSZike
    Jó, azt tudom... What's hot! De azokat a psikat hogyan találom meg?
  • Amiga
    Egy újságban találod, amit a posta minden nap a házad elé dob. Naponta két újságot kell, hogy kapjál, egyikben az állásajánlatok vannak, a másik a helyi Sztori magazin. Ebben nézhetsz magadnak ügynököt, és ebben látod azt is, ki hogy áll a Studiotown-i húsdarálóban...
  • KeKKSZike
    De hogy találom én meg azokat a sztárokat, akik feltörekvőbe vannak?!
  • Amiga
    A sztárcsinálás alapjai:

Jól működő családi háttér, néhány ezer simoleon otthon és egy társ, aki rendszeresen jár dolgozni.

Elképzelés arról, milyen karriert szeretnél befutni. Model lennél? Filmsztár? Zenész?

A fél csillag még kevés. Keresd meg a paparazzit, és addig cukkold, amíg nem hajlandó egy fotósorozatot készíteni veled. A gépnek lesznek elvárásai a baráti társaságoddal kapcsolatban. Minden nap figyeld az újságot, hogy ki van leszállóágban, ill. kinek kezd futni a szekere. A feltörekvő csillagokkal barátkozzál, de csak alázattal. Eközben vállalj karaoke-fellépéseket és - kicsit később - már reklámokhoz is asszisztálhatsz.

Az igazi karrier 1,5-2 csillagnál fog beindulni. A paparazzi fontos!!! És fontos, kivel barátkozol, túl nagy sztárral még nem érdemes próbálkozni.
  • KeKKSZike
    Nah... Mostmár megy a Sims-em!

De... egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kell szárt csinálni?! Tud vki vmilyen honalpot ahol ez le van írva? Help me! Még csak fél csillagom van! Mit kell csinálnom, hogy több legyen?!
  • KeKKSZike
    És... ha Nekem már nincsenek meg a bin file-ok, akkor mit csináljak? Akkor már nincs is megoldás? ;(
  • g.Carver
    (1489-1490 ügyben:) - Létezik, hogy a cégem "véd" ettől a SUPERSTARFIX oldaltól? (ezért rimánkodok, hogy walaki csomagolja már be és dobja fel a [email protected] ládámba, mert miután beleőszültem a SIMSbe, bele is fogok kopaszodni!!)

Szóval ezt keni nekem FIX helyett:
    "There was a problem connecting to the host you specified.
    Possible reasons:
    The target system was down and is not servicing requests
    The network the target system resides on is unreachable
    The firewall policy denied your connection request
    Possible solutions:
    Check that you typed the URL correctly
    Check that you should have access to the URL you specified
    Contact your system administrator for assistance
    Additional information:
    Error establishing connection to www.superstarfix.cjb.hu
    Page generated on Fri Jul 18 17:19:58 2003.
  • cold_fire
    Ua mint a kutyát,scoldozni kell,és vegyél neki olyan kis dobozt amibe belebrunyálhat.Arra még nem jött rá senki,hogy hogy lehet rá ruhát adni?
  • Amiga
    Khmm, a macskám mindig telehugyozza a lakást, hogyan tudom leszoktatni???
  • cold_fire
    Ua mint az flt,csak itt a deviances file-ok kellenek: apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff.
  • justin
    Akkor mondj arra is valami parancssort.
  • justin
    Kösz, akkor javítom.
  • cold_fire
    Hali!Ejjj de rég jártam erre.Justin nem akarok okoskodni,de a deviances patchet ugyanúgy futtatni kell,mint a fairlightosat,tehát az exe filet nem elég felülírni,hanem ennél is a .bin filében kell nyúlkálni.
  • justin
    itt
  • g.Carver
    Tudom hogy a nyakunkon a SIMS2, de addig is élni kell valamiből. Sajnos teljesen lemaradtam itt a májusi pörgésből és hiába olvastam végig 800 üzit, már minden SUPERSTAR megoldásra mutató link bedöglött. Ezúton kérek mindenkit (bárkit), hogy a töréshez szükséges cummót (applyppf.exe + ppf-ek + crack) küldje el nekem mailban ([email protected]) vagy adjon tanácsot arra, hogy hol lehet még hozzájutni. (Látom, most is sokan veszkődnek ezügyben.) Segítségeteket előre köszönöm: egy szétszekírozott family-sysop :)
  • Vikunya
    Írtam mailt! Megy a szerver ha kell valami irj! Köszi!
  • justin
    Írj mailt!
  • Vikunya
    Hello! Valaki akinek megvan nem tudja nekem feltölteni a Hot Date-t! Nagyon kéne, már 4 hónapja vadászom! Lécci, valaki plííííz!!!!!
  • scynetyc
    Sziasztok!

Segítség kéne hogy tudok jól énekelni a fülkében.Már 3 csillagos sztár vagyok.Hátrébb olvastam és ott volt egy megoldás amikor mindegyiket rosszul énekli.Kéne az összes verzió az éneklésre.

Előre is köszi.
  • Amiga
    A Deluxe tartalmazza az alapjátékot és a Livin Large kiegészítőt, plusz egy-két apróságot, hogy az alap megvásárlóit is újabb kiadásokra ösztönözzék.
  • KeKKSZike
    topic up... ;)
  • justin
    Elképzelésem sincs. :(
  • justin
    ISO vagy RIP?
  • neménvoltam
    Szerintem valamit rosszul törölt le a House Party-ból, és az nem tetszik neki.
  • I.C.ram
    [email protected]
  • I.C.ram
    Eladó: The Sims Online (magyarországon nem kapható) Ha érdekel valakit, akkor szóljon emailben.
  • Anna #1455
    Nekem meg azt mondja el valaki, hogy kell játszani a superstarral? Említettétek, hogy le van írva az egész, de én nem találom amúgy meg úgy látszik, túl hülye vagyok.
    Valaki HELP! Mit kell csinálni és hogy lehet csillagom? A taktikai megbeszélést sem értettem a tetszésre vonatkozóan. Mi az hogy ha az első ok a második nem stb. Hol? Mi?

Sorry, hogy ilyen sík vagyok, de szeretnék játszani :)
  • Csilly
    Már bejön s le is töltöttem...Most mit kell vele csinálnom???Újra felinstallálnom???
  • Csilly
    Kösszi, megnézem!!!Csak az a superstarfix oldal most nem jön be....
  • justin
    Megoldás a 600-as hozzászólás körül, vagy itt -> http://www.superstarfix.cjb.hu
  • Csilly
    Sziasztok!!!Tudtok nekem segíteni!!!Megszereztema Superstart, feltelepítettem, s mindig kilép belőle...Mi lehet a gond???
  • Vikunya
    cold_fire élsz még? Lécci töltsd fel!!!
    public
    public
    lett a felhasználó
  • justin
    Válaszmail ment (remélem) :)
  • justin
    Ezt vagy mailben vagy ICQ-n beszéljük meg.
  • justin
    kb. 700 megát 15 kb/s-al??? Beletelne egy kis időbe :)
  • justin
    Nincs mit :)
  • cicomico
    Kedves kacs29!

A 600 és 601-es hozzászólás leírja mit kell tenned. Nekem a Justin féle megoldás jött be, úgyhogy ezúton is köszönöm neki!
    Ha mégsem jönne össze, írj!!!

Jó mókát!

cicomico
  • justin
    nincs :(