5242
-
Hát kimész studiotownba, pause és a kurzorral szépen végigpásztázod a simeket... -
hi!
hogyantudom elinditani a superstart xp alatt??
van hozzá kettő db pps file om aszonták azzal kell valamit csinálni ed nemtom mit...
fontos lenne
kössz -
Jó, azt tudom... What's hot! De azokat a psikat hogyan találom meg? -
Egy újságban találod, amit a posta minden nap a házad elé dob. Naponta két újságot kell, hogy kapjál, egyikben az állásajánlatok vannak, a másik a helyi Sztori magazin. Ebben nézhetsz magadnak ügynököt, és ebben látod azt is, ki hogy áll a Studiotown-i húsdarálóban... -
De hogy találom én meg azokat a sztárokat, akik feltörekvőbe vannak?! -
A sztárcsinálás alapjai:
Jól működő családi háttér, néhány ezer simoleon otthon és egy társ, aki rendszeresen jár dolgozni.
Elképzelés arról, milyen karriert szeretnél befutni. Model lennél? Filmsztár? Zenész?
A fél csillag még kevés. Keresd meg a paparazzit, és addig cukkold, amíg nem hajlandó egy fotósorozatot készíteni veled. A gépnek lesznek elvárásai a baráti társaságoddal kapcsolatban. Minden nap figyeld az újságot, hogy ki van leszállóágban, ill. kinek kezd futni a szekere. A feltörekvő csillagokkal barátkozzál, de csak alázattal. Eközben vállalj karaoke-fellépéseket és - kicsit később - már reklámokhoz is asszisztálhatsz.
Az igazi karrier 1,5-2 csillagnál fog beindulni. A paparazzi fontos!!! És fontos, kivel barátkozol, túl nagy sztárral még nem érdemes próbálkozni. -
Nah... Mostmár megy a Sims-em!
De... egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kell szárt csinálni?! Tud vki vmilyen honalpot ahol ez le van írva? Help me! Még csak fél csillagom van! Mit kell csinálnom, hogy több legyen?! -
És... ha Nekem már nincsenek meg a bin file-ok, akkor mit csináljak? Akkor már nincs is megoldás? ;( -
g.Carver #1497 (1489-1490 ügyben:) - Létezik, hogy a cégem "véd" ettől a SUPERSTARFIX oldaltól? (ezért rimánkodok, hogy walaki csomagolja már be és dobja fel a [email protected] ládámba, mert miután beleőszültem a SIMSbe, bele is fogok kopaszodni!!)
Szóval ezt keni nekem FIX helyett:
"There was a problem connecting to the host you specified.
Possible reasons:
The target system was down and is not servicing requests
The network the target system resides on is unreachable
The firewall policy denied your connection request
Possible solutions:
Check that you typed the URL correctly
Check that you should have access to the URL you specified
Contact your system administrator for assistance
Additional information:
Error establishing connection to www.superstarfix.cjb.hu
Page generated on Fri Jul 18 17:19:58 2003. -
cold_fire #1496 Ua mint a kutyát,scoldozni kell,és vegyél neki olyan kis dobozt amibe belebrunyálhat.Arra még nem jött rá senki,hogy hogy lehet rá ruhát adni? -
Khmm, a macskám mindig telehugyozza a lakást, hogyan tudom leszoktatni??? -
cold_fire #1494 Ua mint az flt,csak itt a deviances file-ok kellenek: apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff. -
Akkor mondj arra is valami parancssort. -
Kösz, akkor javítom. -
cold_fire #1491 Hali!Ejjj de rég jártam erre.Justin nem akarok okoskodni,de a deviances patchet ugyanúgy futtatni kell,mint a fairlightosat,tehát az exe filet nem elég felülírni,hanem ennél is a .bin filében kell nyúlkálni. -
itt -
g.Carver #1489 Tudom hogy a nyakunkon a SIMS2, de addig is élni kell valamiből. Sajnos teljesen lemaradtam itt a májusi pörgésből és hiába olvastam végig 800 üzit, már minden SUPERSTAR megoldásra mutató link bedöglött. Ezúton kérek mindenkit (bárkit), hogy a töréshez szükséges cummót (applyppf.exe + ppf-ek + crack) küldje el nekem mailban ([email protected]) vagy adjon tanácsot arra, hogy hol lehet még hozzájutni. (Látom, most is sokan veszkődnek ezügyben.) Segítségeteket előre köszönöm: egy szétszekírozott family-sysop :) -
Írtam mailt! Megy a szerver ha kell valami irj! Köszi! -
Írj mailt! -
Hello! Valaki akinek megvan nem tudja nekem feltölteni a Hot Date-t! Nagyon kéne, már 4 hónapja vadászom! Lécci, valaki plííííz!!!!! -
Sziasztok!
Segítség kéne hogy tudok jól énekelni a fülkében.Már 3 csillagos sztár vagyok.Hátrébb olvastam és ott volt egy megoldás amikor mindegyiket rosszul énekli.Kéne az összes verzió az éneklésre.
Előre is köszi. -
A Deluxe tartalmazza az alapjátékot és a Livin Large kiegészítőt, plusz egy-két apróságot, hogy az alap megvásárlóit is újabb kiadásokra ösztönözzék. -
topic up... ;) -
Elképzelésem sincs. :( -
ISO vagy RIP? -
neménvoltam #1465 Szerintem valamit rosszul törölt le a House Party-ból, és az nem tetszik neki. -
[email protected] -
Eladó: The Sims Online (magyarországon nem kapható) Ha érdekel valakit, akkor szóljon emailben. -
Nekem meg azt mondja el valaki, hogy kell játszani a superstarral? Említettétek, hogy le van írva az egész, de én nem találom amúgy meg úgy látszik, túl hülye vagyok.
Valaki HELP! Mit kell csinálni és hogy lehet csillagom? A taktikai megbeszélést sem értettem a tetszésre vonatkozóan. Mi az hogy ha az első ok a második nem stb. Hol? Mi?
Sorry, hogy ilyen sík vagyok, de szeretnék játszani :)
-
Csilly #1454 Már bejön s le is töltöttem...Most mit kell vele csinálnom???Újra felinstallálnom??? -
Csilly #1453 Kösszi, megnézem!!!Csak az a superstarfix oldal most nem jön be....
-
Megoldás a 600-as hozzászólás körül, vagy itt -> http://www.superstarfix.cjb.hu -
Csilly #1451 Sziasztok!!!Tudtok nekem segíteni!!!Megszereztema Superstart, feltelepítettem, s mindig kilép belőle...Mi lehet a gond??? -
cold_fire élsz még? Lécci töltsd fel!!!
public
public
lett a felhasználó -
Válaszmail ment (remélem) :) -
Ezt vagy mailben vagy ICQ-n beszéljük meg. -
kb. 700 megát 15 kb/s-al??? Beletelne egy kis időbe :) -
Nincs mit :) -
cicomico #1440 Kedves kacs29!
A 600 és 601-es hozzászólás leírja mit kell tenned. Nekem a Justin féle megoldás jött be, úgyhogy ezúton is köszönöm neki!
Ha mégsem jönne össze, írj!!!
Jó mókát!
cicomico -
nincs :(