SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha sikerrel jártam úgyis észreveszitek, mert majd jól zaklatok mindenkit hiperlama kérdéseimmel:-).
Régen megvala egy The Sims nevû rippem, majd letölteni hozzá mostanság Hot Datét ripprlvel, majd remélve hogy önnállóan is megyen Unleashedet Full 2 CDn. Önnállóan meg nem megyen, sõt régi-régi The Sims rip is elveszett:-)
Kérdéseim a következõek:
1., Tudtok-e alapjáték lelõhelyet (nem muszály hoyg pénzbe kerüljön:-))?
2., A rippelt alapjáték együttmûködik-e ISOs Hot Datevel?
3., Tudtok-e olyan kiegészítõ törésrõl, ami tartalmazza az alapjátékot is?
Nem egyszerû az élet Simékkel:-))
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Házat eladni egyszerû: hirdetsz az ingatlan-EXPRESSben, kiragasztasz a környék fáira nyomtatott lapokat, az aljukat bevagdosod és ráírod a telefonszámodat.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
megvan a vacation, hot date és mindegyiknek van saját crackje..bár nem probáltam ki de ezeknek a crackje ugyan az vagy mindegyiknek más??? és akor szar lesz ha felülirogatom mindegyiet?
www.megagames.com
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Az RTL Klub-bal karöltve fejlesztik!
És a címe? A CÍME?
Sims: A Való Világ
:-DDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A külföldi fórumokon azt ajánlják.
Most szedem le. Ha kipróbáltam, írok.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nem tudja vki honnan lehet leszedni az alap simset?Mer anelkul nem megy ha jol tom.
Nállam u.a. a helyzet, a chips nélkül.
Eddig még nincs megoldás.
A patch-cset próbáltad már?
amugy nekem is és anyámnak is ( két külön gépen!!) van a konyhában chips a legyek már el lepték és nem lehet feltakarítani😞( mit csináljunk??( takarító nõ sem takarítja el.. ) a másik:
még mindíg nem lehet csinálni semmit a családommal😞((((((((((
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

másik.. nem megyek át a hot date ra hanem simán megyek a családomhoz de mindenki csak áll és senkivel sem tudok semmit csinálni max kajáltatni😞((((((((((((( futtatom az idõt állnak és semmi.. már majd behugyoznak de akokr sem tudok senkit elküldeni wv re vagy valami.. se aludni sehovaa!!!! maximum kajálni😞((((((((( akármire kattintok csak pittyeg😞(((((((((((((((((((((((((((