5242
-
cold_fire #1578 Nem baj itt van mindjárt okt. 31 és jöhet a Makin' Magic.
-
cold_fire #1577 Attól függ,hogy mit töltöttél le.Ha hivatalos cumót akkor downloads,ha nem akkor transmogrified könyvtár.(user object) -
cold_fire #1576 Teljesen mindegy,hogy milyen sorrendben rakjátok fel,elpatchelgetik egymást.Arra viszont nagyon kell figyelni,hogy csak az időrendben a legeslegutolsót szabad crackelni.Az user datát ha lemented abban minden bennemarad,azt kell a következő telepítéskor visszamásolni. -
Összevissza feltett kiegészítők sajnos nagyon bezavarnak, be kell tartani a helyes sorrendet (strongly recommended)... -
dion #1569 Szükséged van hozzá a piros szív-ágyra. Az viszont Livin' Large tartozék. -
Külföldi oldalakról.
-
Megmondaná valaki hogy mit kell csinálnom a Hot Date-tel hogy tudjak vele játszani?
Nekem is az a problémám hogy ott maradnak az emberkék a ház előtt és nem lehet velük kezdeni semmit!
A sima Sims van fent, meg a Hot Date. (csak ez a kettő van meg)
Valaki tud megoldást? -
Az Unleashed-be a kutyádat viheted versenyre nem? De hogyan? -
Hi!
Ha valakit érdekel 700 megányi letöltött bútor/skin/ház, az írjon.
-
http://thesims.ea.com/us/index.html expansion packs -
Nekem is ez volt amíg csak a hot date volt fenn de miután felraktam mellé egy másikat abbahagyta. -
nah megoldottam, csak egyet mondjatok mar el, hogy meirt van az hogy kilepked a jatekbol? -
lehet hogy az a baj hogy van win2k-m van, es nem a win2k particiora raktam fel, hanem egy regi masik particiora? -
hmm, a hot date csinalja csak azt hogy nem enged sehova kattintani -
nah mostmar csak szimplan kilepked -
senki otlet miert csinal ilyet? -
ja es allandoan kilepked. a hot datig raktam fel most -
mondja mar el vki hogy meirt van az hogy eha bekoltozok egy csalddal, akkor egyszeruen nemtom iraniytnai oket? bal egergombbal klikkelek, de azt mondja hogy there is no action vagy vmi ilyemsi. egyszeruen nem tudok semmit se csinalni. normalis ez? -
koszi!
es mi ez a mizeria ezzel a superstar cracfix el meg ilyesmi? -
Rain1 #1544 Ebben a sorrendbe: Sims - livin it up - house party - Hotdate - Vacatcion - Unleased - Superstar -
Légyszíves segítsetek! Megvan az összes Sims, a sima, a livin large, a house party, a hot date, a vacation, az unleashed es a superstar. milyen sorrendben, vagy egyáltalán hogy rakjam fel őket, hogy menjen, működjün, minden tárgyam meglegyen, és minden funkcio benne legyen.
ha felrakom, akkor lehet olyan hogy nem rakja belea z uj targyakat? -
Hi!
Nemrég kezdtem el játszani a sims-el (az alappal), és néha csinál olyan hogy eltűnik a kurzor a játékban. Pl. amikor családot akarok csinálni nem jelenik meg a nyíl, és így nem lehet új családot létrehozni! Mitől van ez, találkozott már vki ilyennel? -
ja télleg ;) -
A videokártyára gondolsz? :-)
Nem, tökéletesen működik hál' Istennek. -
Nem fagy nálad a Sims a hangkártya behelyezés óta? -
A rókabőrözés nem a kiadók szégyene, hanem a sok köcsi warezolóé, akik miatt biztonsági játékot kell a fejlesztőknek folytatnia... Ki az a hülye, aki PC-re ki merne adni egy 8 CD-s játékot? Ha szépen fogy, majd jön a folytatás, vagy a kiegészítő. -
meli #1534 Lovebird és többiek!
Nembiztos hogy ulyrakezdödik de ezeket a tulajdonságokat a the sims 2 simjei is megkapják.Csak ennek a 3d grafikás játéknak az előnye az lesz mintha a legjobb grafikával rendelkezőakció játtékkal játszanánk csak sajna nem lesznek meg hozzá az utazás és a party rendezések stb kár hogy már az elején nem raknak belemindent amit egy igazi ember tud...

-
skristof #1530 sztem meg az összes kiegészítő rokabőr!
dehát amig vannak olyan öhmmm 'okos' emberek, akik veszik, mint a cukrot, addig ezt is lehet... sajna ez van... sztem undorito, de jövedelmező dolog... nah, mind1 -
figy!!
nem tudom elinditani a superstart:((
lécci irja már le valaki részletesen hogy mit kell vele csinálni -
Az összes kiegészítő király, de a makin' magic már csak erőltetés.
Amúgy nagyon nehéz lessz majd kitalálni, hogy a sims 2-höz milyen kiegészítőket fognak kiadni. -
Ebben a mostaniban... -
elbasztál két d-t... -
Melyik számba? -
hi!
hogyantudom elinditani a superstart xp alatt??
van hozzá kettő db pps file om aszonták azzal kell valamit csinálni ed nemtom mit...
fontos lenne
kössz -
Beindulni: karaoke, paparazzi. -
Honlapot nem tudok, de a PC-Games magazinban van egy bő 30 oldalas tipphalmaz. -
Nem tudsz vmi honlapot, ahol van leírás?! -
De mit kell csinálnom, hogy beinduljon?! -
Hát amíg be nem indul a dolog, addig keserves lesz... Figyu, jövő héten írok majd bővebben. -
És akkor velük ismerkedjek, barátkozzak? Még régebben eljutottam odág, hogy már a stúdióba mentem! De ott meg csak 5%-ért vették meg az albumom?! Ott mit kell csinálnom?! :)