SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Azért írd le magyarul please!

Þór vígi þessi rúnar

justin
Mûködik!
Itt van egy leírás angolul (minkét fixet megtaláljátok a http://www.s4-dox.de.vu-n).
How To:

Extract both cd images of The_Sims_Superstar_Expansion_Pack-FLT to your HD.

Extract the contents of The_Sims_Superstar_Expansion_Pack_PPF_Fix-FLT into the CD1 subdirectory

Open a command prompt, go to the directory and type
> "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN FLT-SUPF.PPF"

Extract the contents of The_Sims_Superstar_Crack_Fix-FLT into your CD1 directory.

Open a command prompt, go to the directory and type
> "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN SIMS.PPF"

(Re)Install the game fully, it will be functional now

Note: To remove some confusion....

The 1st ppf fix (The_Sims_Superstar_Expansion_Pack_PPF_Fix-FLT) fixes the crash to desktop during initial startup of the game (just after the EA logo movie).

The 2nd ppf fix (The_Sims_Superstar_Crack_Fix-FLT) inserts the new working crack into the CD image in order to burn it.

If you have already burned the cds with only the first ppf fix, then you can use the loose included cracked exe in order to play.

In case of the game crashing to desktop on startup, make sure you did apply the first ppf fix and you totally reinstalled!

justin
Nekem még mindig nem mûködik. Kezd elegem lenni...

Carlos
A deviance fix?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi!
Majd meglátjuk!

Þór vígi þessi rúnar

justin
Nálam behozza az EA logót aztán kidob a desktopra. Most megpróbálom csak a deviance-es fix-el hátha úgy jó.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
lejött!

Þór vígi þessi rúnar

justin
Mármint elindítani a játékot. 😊

Carlos
Köszi a segítséget azért!!!
Amúgy mi a búgja a SuperStar-nak, nekem majd csak holnap lesz meg, de elõre fosok, hogy nem megy!
Amúgy én CD-n kapom, tehát nem bin-ben!!!
Mi lesz (lehet) a gubanc?

Þór vígi þessi rúnar

justin
Szólj ha sikerült!

Carlos
Tárgytalan! Megvan!

Þór vígi þessi rúnar

justin
Délelõtt még lejött onnan.

Carlos
http://www.s4-dox.de.vu -ról hogy kell a deviance crack-et leszedni? Csakmert én sehol se találtam csak a new file-ok között, de onnan meg nem lehet leszedni!

Þór vígi þessi rúnar

justin
Még nem írtam ki, de most még1x leszedem az 1.CD-t. Remélem most már jó lesz.

justin
Nekem így sem mûködik 😞
Mondjuk lehet, hogy az a baj, hogy én feltettem a flt-s patchet. Viszont a deviance féle patchben azt írja, hogy ha feltettük a fairlight-os patchet akkor csak simán crackeljük meg. A crack viszont byte-ra pontosan ugyanakkora...

Igen nekem már sikerült..😊)Úgy kell,hogy az alább leírt címrõl leszeded a deviancés crackfixet.2 az applypff3.exet és a dev-sscf.pff-t bemásolod oda ahol a cd1 binje van,majd az exet elíndítod.Ez felpatcheli a bin filet és így már tökéletesen fog menni.Cracknak a fairlightos(cd) és a deviance által készített is jó.Sok sikert!😊
És ez is qrva jó kiegészitõ lett...igaz két napig húzott az ideg,de csak megy már..😊)
Hali! Innen lekaphatjátok a legfrissebb sims superstar crackfixet:http://www.s4-dox.de.vu A deviance által készített a jó,mert az összes megy farnkón együtt,és nem fagy ki..😊
gumininja
Talaltam serialokat immaron, es muxenek is, igy a keresem reszemrol targytalan.
KeKKSZike
Hát, míg nincs kóser Superstar, addig rosszat nem szedek le! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hello!Nekem minden kiegészítõ fent van és az unleashedet megpatcheltem, honnan lehetne cd cracket vagy vmit letolteni hogy esetleg jatszani is tudjak es ne kerje a cd-t..?
gumininja
Udv mindenkinek. A Deluxe es az Unleashed kiegeszitokhoz kellene nekem serial, valaki dobjon meg egyel plz. Gyorsba vegigneztem a hozzaszolasokat nagyjabol, de nem lattam egyet sem. Elore is koszi.
justin
Van egyáltalán olyan akinek mûködik a superstars?

whitemage
sziasztok van valakinek a sims superstarrol másolata mert nem tudom megszerezzni és kellene elõre is köszi

justin
1500-1762775-7663263-1513

kinek van meg mind másoltban?
justin
Na feltettemm az eredeti SIms-et aztán rá a Superstart. Eredmény: EA logó aztán desktop 😊 Inkább Vice City-zek tovább. (vagy ha nagyon sok idõm lesz felteszem az összes kieget)

Én most gondolkodok hogy leszedjem-e. Megéri vagy nem éri meg? A többi Sims olyan akciómentes volt. meguntam egy idõ után, mert nem nyújtott újat. Ez is ilyen?
justin
Hamarosan megmondom 😊

CSOCSO
ehh😊)))))))
Disno
Tudja valaki a Sims Livin'it up-nak a CD-kulcsát?

THX

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Szevasztok! Lenne egy hülye kérdésem: nem tudtok olyan warez oldalt, ahol az alap The Sims-et le lehet tölteni? vagy esetleg a deluxe-ot? sehol sem találom!
Carlos
Kijött már a Sims: SuperStar ???

Þór vígi þessi rúnar

house party:0901-4177371-2064872-3510
vacation:1500-9874009-0973804-6601
Ginger! ha van késõbbi house ilyesmi rakd fel sorban akkor jó lesz,ha nincs akkor egy egyszerû gamefix nem lesz jó.Egy olyan csomagocskát kell letölteni,ami tartalmazza az orig sims.exet,ezt a sims telepítés után egybõl át kell írni és úgy telepíteni a ll-t...ebben a csomiban van még egy a sims.exe és sims.icd fájl amit felül kell írni.
Ezután tökéletesen fog mûködni.Ha nem találod a csomit írj és elküldöm.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

KeKKSZike
Geforce 2-õm van...

Gnome
Pedig lenne egy szép sírköved...És még kísértene is néhanapján....Szerintem megéri
Vegyél forró fürdõt ne engedd el dolgozni..ne csinálj semmilyen fizikai munkát és akkor egy idõ múlva kigyógyul
CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

KeKKSZike
Én Nekem meg egyszerûen nem mûxik még mindig a SimsHot Date-m, de nem tudom, hogy miért! ;(

KeKKSZike
passz...

KeKKSZike
hja ÉrtM!

KeKKSZike
Unleashedot-ot honnan szedted le?

HELP! HELP! HELP! HELP!

Nagyon keresem már hónapok óta az alap THE SIMS-et!!! AKi esetleg tud egy ISO lelõhelyet, kérem ne fogja vissza magát!

KÖSZÖNÖM!
KeKKSZike
senki se tud nekem segíteni?!

KeKKSZike
topic up! 😉

KeKKSZike
senki nem tud nekem segíteni?

CSOCSO
fogalmam sincs hogyan mit akarsz mert én ilyeneket nem cisnáltam.. nem akarod feltenni alivin large kiegészítõt vagy mivan?
KeKKSZike
Vki segítsen plz!

Az a bajom, hogy a Sims-em mindig lefagy, amikor a Dowtonba ráakarok kattintani vhova, amikor megkérdezi, hogy hova vigye a Taxi?! És lefagy a játék! Miért? Nem tudja vki? HELP ME!

I.C.ram
CSOCSO te nem fogod megvenni? Nagy Simses voltál nem?
CSOCSO
nemtom..jopofa lehet neten lakni beszélgetni stb..nemsok magyar onlineos lehet😞
I.C.ram
Hi all! Nekem megvolt az EA MotorCity Online játéka, de ennek szerverei megszünnek, az EA felajánlotta, hogy ingyen kicseréli egy játékra a kettõ közül: Sims Online, Ultima Online. Kérdésem a következõ... Van itt valaki aki Sims Onlineozik, ha igen, akkor mondja már el, hogy jó? Érdemes azt kérni?