5242
-
cold_fire #1645 Passz ezt nem tudom,de mindjárt utánanézek.. -
cold_fire #1644 Ha 8 v. 9 directx-ed van akkor ott kell lennie.Amúgy műxik már?Most egy pár napig nem leszek az independencén,de nyugodtan jöhetsz az elite-re is,most perpill. dinamikus megosztás van.Tehát ha gáz van v. itt v. ott megtalálható vagyok. -
cold_fire #1643 www.tar.hu/huntuti..itt van egy alapsims magyarosítás,de csak a tárgyakat magyarosítja,tehát telefonüzi,újság stb. nem.. -
tiernan #1642 Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem! Az a gond, hogy a Simsek nem indulnak el a gépemen, aminek mostmár biztosan az az oka, hogy Windows XP van rajta. Ugy hallotam, van egy olyan patch, ami megoldja ezt a problémát. Kérlek benneteket, ha valaki tudja honnan tölthető ez le irja meg a [email protected] -ra. Előre is köszi! -
cold_fire #1638 Csak dc-t..
-
cold_fire #1634 Igen tuti műxik,mert fent van mind..a bin-t én sem az flt-s fix-szel,hanem a deviancéssal csináltam.Coolfire néven zúzok az eliten mindig,az indepence-n és a mátrixon néha-néha.. -
cold_fire #1631 Ja DC-n megvan mind,pölö én is megosztom,ha kéri vki bármelyiket.. -
cold_fire #1630 itt van bazze..http://www.superstarfix.cjb.hu/..azért máskor ne ezzel a normális ember dologgal nyiss.. -
cold_fire #1629 Nincs normális ember már itt,úgyhogy nem tudom miről beszélsz.. -
Yoz #1623 Hi all
thx a segítséget, ha lesz rá időm kipróbálom a dolgot.
csao -
cold_fire #1622 Ehh már rájöttem...elbasztam az egyes cd-t.. -
cold_fire #1621 Akkor már csak a livin large hiányzik neked.. -
cold_fire #1620 Mint már annyiszor írtam,ha nem crc-s egyik sims sem,teljesen mindegy a sorrend,de valóban a legjobb a megjelenési.És csak az utolsót szabad mindig crackelni.És ha van vmi maradék userdata azt ideiglenesen át kell vhova rakni,és ha kész visszamásolni.Pölö a hot date és a superstar is lefagyhat az userdaták miatt! -
Yoz #1617 Hi all
Nem vágom hogyan kell installálni egymásra a részeket!
Fenn van az alap Sims és hogyan tovább?
Mi a sorrend? - ez számít?
Most az alap meg a House party van fenn, és így mükszik.
Mikor felraktam az általam ismert sorrendbe nem indult el.
Nekem megvan:
-The Sims
-House Party
-Hot Date
-Vacation
-Unleashed
-Superstar
(ha minden igaz az én meglévő részeimnek ez a sorrendje is, ahogyanm leírtam)
Szeretném ha minden részt fel tudnék rakni egymásra, ami nekem megvan.
Segítsetek nekem.
Előre is köszönöm
Csao -
cold_fire #1616 Akkor vegyél egy eredeti deluxot is,így már lesz egy livin large is..:Egyébként 100%,hogy fog működni a másolt simssel is. -
cold_fire #1615 Én most a sims deluxeval szipkázok ua. azt csinálja mint anno a supertstar:elindul kilép..de ennek nem kell bin-patch.Valaki tudja a deluxe miért megy el Xp alatt? -
cold_fire #1614 Ha az előtte lévők be voltak crackelve nem is fog.Mentsd le az userdatat,és reinstall crack csak a superstarra. -
cold_fire #1613 Bazz milyen sebességed van,hogy egy 2 cd-s isot ennyi idő alatt leszedtél:ha induláskor kilép bin-patch,ha cd-t kér crack.. -
cold_fire #1612 Xp alatt a hang szokott elszállni,akkor a directx-ben a soundnál le kell venni a gyorsítást.És ez csak az alap sims? -
cold_fire #1611 Üdv!Rég jártam erre. -
#1610 XP probléma lehet!!! -
#1609 Jó crack-el ha nem eredeti a CD! -
#1608 Jó hát!!!
Csak ne rakj az alap Sims(másolt)-re crack-et!!!
Tehát install alap sims, majd crackelés nélkül rá az Eredeti Superstar! -
#1607 Rossz a Crack szerintem. Ilyen nekem is volt.
Nézz szét a Megagames-en! -
#1601 Help me!
Feltelepitettem a sims-et rendje és modja szerint
elinditom a játékot és el is hut addig a pontig amig ki kell választani a házat az elején utánna megáll és nem tudok tovább lépni Ctrl+alt+del hatására a kis ablakban megjelenik hogy éppen futo program ablakban,hogy a program nem válaszol, mit lehet tenni hogy müködjön a játékom az op.rendszerem xp. elöre is köszke -
#1599 Én adok megoldást: (ollózva a szerző website-járól)
SIMS Requirements
WINDOWS OPERATING SYSTEMS
Windows 98, Windows NT 4.0 , Windows Me, Windows 2000, XP
Köszi!!:)))) -
#1598 Megoldás van-é rá? -
#1597 Nem! -
#1596 Hi!
Népek! a SIMS alapjáték különösebb machina nélkül elfut windows 2000 alatt? -
#1595 ez a superstarra vonatkozik
Ha kifagy a játék az induláskor (sárga képernyõ) akkor a következõt kell
tenned:
(1) /Program Files/Maxis/The Sims/Music/Modes/Load/loadloop.wav átnevezése
loadloop.old -ra
(vagy bármire)
(2) /Program Files/Maxis/The Sims/ExpansionShared/Sound/Sound.far átnevezése
Sound.old -ra
(vagy bármire)
(3) Sims indítása: sims.exe -skipintro
remelem tudtam valakinek ezzel segiteni
bar nekem meg mindig nem mozognak a karakterek:(:(:(:(:( -
cold_fire #1592 Nekem hálistennek mind gond nélkül megy,ha simán feltelepedik(nincs crc)akkor egy patc,v. crack talán rendbevágja.(megagames.com) -
cold_fire #1591 Ha közban crackeltél és úgy raktad a superstart,az lehet gond,ha nem akkor passz. -
#1588 sajna mar rajottem mi a hiba crc hibas valamiert a cd es azert nem masolja fel sajnos egyebkent a hot date muxik de mar felraktam a superstart is es enm tudom miert de allandoan egy hejben all a karakterem es nem mozdul sehova csak a telefonhoz tudom elkuldedeni es taxit hivni vele max dee azzal se erek semmit mert ha akarhova elmegyek akkor is csak all a kepernyon a downtonmab vagy a studiotownban es nem megy tovabb nem lehet hejszint valasztani ahova bemenni akarok stb szal valami nagyon nem jo es nem tom mi:(:( igy nem igazan lehet jatszani pedig anno nagyon szerettem ezt a gamet de egyre jobban megy el a kedvem tolle:(:( -
cold_fire #1587 Próbáld meg úgy,hogy a house partyt nem rakod fel elé.Elvileg a hot date akkor az alapsimset kér.A HP-t csak akkor ha az is fent van.A HP önmagában műxik? -
#1586 ja es ezzel az uzenettel fagy ki "data error (cyclic redundancy check)" szal ha valaki talakozott mar ilyenel legyszi segitsen megegyszer koszi ha segit valaki
-
#1585 tsako nekem is lenne mar megint egy problemam amikor instalalom a hot datet akkor bekeri a house party cd-t es olyan 60%korul megall a masolasban es nem megy tovabb hanem egyszeruen kilep az instalbol ha masnak is elofordult ez es sikerult megoldani vagy valaki tud ra valamit mondani plase help elore is koszi -
#1584 Szívás... de szvsz ha még a CD-t is sajnálod rá, hát megérdemled. -
cold_fire #1582 Hogy is van?Az 1 cd femegy,kéri a 2 cd-t és amikor raknád utoljára vissza az 1 cd-t akkor száll el?Akkor lehet,hogy a labelje nem egyezik,próbáld képből felrakni. -
cold_fire #1581 Kicsit érthetőbben jó? -
cold_fire #1580 Úgy hogy Oldtownban elmégy a Kennel Clubba.Ott azonnal odamegy hozzád egy muksó és 150 pézért be is nevezthetel.Ha ez megvan akkor katt a kék asztalra és mehet.Akkor kapod a legelső díjat meg,ha minden skillje fullon van,és full zöld.