SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Hello! Sims Superstar cd key kéne! Köszi!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Majd írd le a véleményedet a játékról, mert nekem sajnos most nincs idõm játszani vele(vizsgaidõszak) 😞
Honnan lehet letölteni?
Sims 2-rõl van szó???
A Gamestar-on a friss letöltések között nincs!
Hol kell?
Sims 2-rõl van szó???
A Gamestar-on a friss letöltések között nincs!
Hol kell?
Þór vígi þessi rúnar
Na, a Te Crack módszereddel ment a progi simán!!!
Amúgy nekem is kirepült desktopra!!! 😊
Most kipróbáltam és ment! Kiírtam CD-re és most installálom az összes kiegészítõt!!! 😊
Szóval köszönök mindent Fiúk/Lányok!!!!!
Amúgy nekem is kirepült desktopra!!! 😊
Most kipróbáltam és ment! Kiírtam CD-re és most installálom az összes kiegészítõt!!! 😊
Szóval köszönök mindent Fiúk/Lányok!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
Most hoztam a SuperStart!!!
Let's Rock!!!
Mingyár minden kiderül!!!
Lesz anyázás úgyvélem!!!
Let's Rock!!!
Mingyár minden kiderül!!!
Lesz anyázás úgyvélem!!!
Þór vígi þessi rúnar
Nem rossz. Teljesen forgatható 3D-ben és a grafikát is sikerült feljavítani (a víz effektus pl. nagyon tetszetõs). Alig várom...
Jaja...én meg várom a SuperStar-t... 😊
Csak már meglenne. De délutánig suliban a srác... 😞
Suxxx... 😊
Csak már meglenne. De délutánig suliban a srác... 😞
Suxxx... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem megéri!!!
Bitang jó játék!
Vajon üti majd a Sims 2???
Láttatok róla képeket? Elég hot!!!
Bitang jó játék!
Vajon üti majd a Sims 2???
Láttatok róla képeket? Elég hot!!!
Þór vígi þessi rúnar
Ettõl énis félek, de ma még van egy kis idõm, amíg meg nem lesz!!! 😊
Addig VC... 😊
Bár énis szeretem a Sims-et... 😊
Addig VC... 😊
Bár énis szeretem a Sims-et... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ja..meg ha még jön több kiegészítõ akkor v. sims partíciót v. vinyót..azért majd 3GB nem semmi..

Ééésss újra itt.Hát emberek sztem ez a legjobb kiegészitõ...képzeljétek az asszonyjelölt már superstar(kis csillag a feje felett) így az istennek nem akar hozzámjönni..pedig ki tudja mennyi havert meg zsét hozna.. már 2 és fél csillagom van,meg fan-clubom..nyomjátok ezerrel mert azért szeeretném a tapasztalaitokat hallani..

Rájöttem, Te jó gyerek vagy!!!
Na, megyek, még Vice City-zem egy picit, asztán szundítok!!!
Jó éjt mindenkinek!!!
Na, megyek, még Vice City-zem egy picit, asztán szundítok!!!
Jó éjt mindenkinek!!!
Þór vígi þessi rúnar
Köszi!
Köszi a segítséget!!! Jó fej vagy!
Holnap ugyanitt találkozunk este! Akkor majd elmondom, hogy mi lett a végeredmény!
Köszi a segítséget!!! Jó fej vagy!
Holnap ugyanitt találkozunk este! Akkor majd elmondom, hogy mi lett a végeredmény!
Þór vígi þessi rúnar
Okés!
Holnap minden kiderül.
Amúgy a srác egy fizetõs ftp-rõl szedi. Lehet, hogy nem is kell basztatnom... 😊
Majd elválik!!!
Szerintem holnap meginn' lesz pár Sims telepítésem!
Holnap minden kiderül.
Amúgy a srác egy fizetõs ftp-rõl szedi. Lehet, hogy nem is kell basztatnom... 😊
Majd elválik!!!
Szerintem holnap meginn' lesz pár Sims telepítésem!
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem mindkettõ jó. Én azért írtam a 2 flt-s, mert én ezt olvastam, de cold_fire-nak ment elõbb a játék, szóval az õvé is tökéletesen mûködik.
Jaja, faszák vagyunk...
most akkor a Kedves nyomja majd holnaptól...hanyagolnom kell majd a Vice City-t... 😊
Remélem mûködni fog Nekem is.
Egy kérdés csak:
Melyik a jobb: A Justin féle 2 crackes megoldás, vagy a cold_fire féle deviance. Mi a különbség a kettõ között?
most akkor a Kedves nyomja majd holnaptól...hanyagolnom kell majd a Vice City-t... 😊
Remélem mûködni fog Nekem is.
Egy kérdés csak:
Melyik a jobb: A Justin féle 2 crackes megoldás, vagy a cold_fire féle deviance. Mi a különbség a kettõ között?
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy akkor buktam egy CD-t!!! 😞
Merthogy már kilesz írva CD-re, mikor megkapom... 😞
Merthogy már kilesz írva CD-re, mikor megkapom... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Persze ez kijavítja a securomos és safedisces védelmét a játéknak...szegényeknek még kézzel kellet bele piszkálniuk..rohadt ea ilyen genny védelemmel ellátni egy játékot..

Jaja...de az a lényeg,hogy mûxik..

Ésha ki akarom írni CD-re, akkor ezen procedúra után ki is lehet írni és mûködni is fog???
Þór vígi þessi rúnar
Kurva jó!egnap éccaka óta nyomulok vele,de már fan-clubom van és kaptam autogramot avril lazannyától,christina augilérától és marilyn monroetól..😊)Most fent van az összes csekély 2,9 GB..

eccere..

Háj!Na aszongya 1:ugye megvan a deviance fix és be van a cd1-be másolva..😊
2.ez fontos:ms-dos parancssorban índítsd az apply3pff3-at itt segítségül ki is irja a sorrendet asszem így kell:
apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff ekkor el is kezdi patchelni a bin filét...a crack meg jó ami a cd-n van....oxy?😊)
2.ez fontos:ms-dos parancssorban índítsd az apply3pff3-at itt segítségül ki is irja a sorrendet asszem így kell:
apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff ekkor el is kezdi patchelni a bin filét...a crack meg jó ami a cd-n van....oxy?😊)
Akkor kezdjük:
leszeditek a 2 fixet innen: http://www.s4-dox.de.vu => "dox" => "new dox" => 1.The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix, 2.The Sims Superstar (c) EA *CRACK FIX*
Ha ez megvan kitömöríted a tartalmát oda ahol az 1-es cd bin-je van. Ezután (pl.:wincommanderben) beírod ezeket a parancssorba: "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN FLT-SUPF.PPF" aztán "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN SIMS.PPF" (természetesen macskakörmök nélkül)
Feltelepíted mindkét CD-t és az 1-es Cd-n lévõ cracket használod, és kész.
leszeditek a 2 fixet innen: http://www.s4-dox.de.vu => "dox" => "new dox" => 1.The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix, 2.The Sims Superstar (c) EA *CRACK FIX*
Ha ez megvan kitömöríted a tartalmát oda ahol az 1-es cd bin-je van. Ezután (pl.:wincommanderben) beírod ezeket a parancssorba: "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN FLT-SUPF.PPF" aztán "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN SIMS.PPF" (természetesen macskakörmök nélkül)
Feltelepíted mindkét CD-t és az 1-es Cd-n lévõ cracket használod, és kész.
Ez mondjuk engem is érdekelne!!!
Jó szájbarágósan lécci, valaki!!!
JUSTIN!!!
Jó szájbarágósan lécci, valaki!!!
JUSTIN!!!
Þór vígi þessi rúnar
Tehát, ha fennvan már minden a superstar-on kívül, akkor szeggyem le a sims-eket???
Þór vígi þessi rúnar
A bin-re felteszed a 2 fixet (sorrend fontos!), majd installálsz mindent amit akarsz és a legvégén a superstar CD-n lévõ cracket használod.
Szal, Felrakom a kiegészítõket.
A bin-ben megcsinálom a két cracket, majd felrakom a Superstar-t???
A bin-ben megcsinálom a két cracket, majd felrakom a Superstar-t???
Þór vígi þessi rúnar