SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

justin
Igen, mert ahhoz, hogy azokat a dolgokat el tudjad végezni kelleni fog az 1-es CD bin file-ja a superstarsnak (amit késõbb kiírsz).

amikor beírom a parancsot, azt írja ki, hogy: FLT-SUP1.BIN not found.
justin
http://superstarfix.cjb.hu

Mit lehetne tenni?
kacs:nekem is ugyanez a problémám, úgyhogy ténlyleg jöhetne egy kis help
Vikunya
Cold mikor töltöd fel a Hot Date-t??
Lécci töltsed!!!

justin
shift+ctrl+alt+c, és oda beírni "move_objects".
Ezzel tudsz mozgatni bármit. De csak óvatosan, mert ha pl. kitörlöd a postaládát akkor baj van 😊

Vikunya
És mikor töltöd?

Most leszedem..
Vikunya
Mikor akarod tölten az albumok fenn vannak up-ban!

Vikunya
Megvan az accod!

Bandew
va!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az fasza..😊Akkor állítsátok vissza az accom és megegyezünk..
Vikunya
Van egy- két album ha kell!

Van a simshez magyarosítás?
Oxy,nekem aztán teljesen mindegy,semmi közöm sincs hozzá.Prosecturád nincs?
Vikunya
Mit tettem közkincsé??? Nem töltötte rólam le senki.

Legegyszerûbb ms-dos parancssorban csinálni,mert ott látod a patchelés folyamatát.
Háj!Ja még élek,csak nem nagyon neteztem.Látom a simseim közkinccsé tettétek..
justin
Vagy csak úgy tûnik mintha nem csinált volna semmit 😊 Próbáld meg betenni egy virt. meghajtóba (Daemon, Alcohol 120%) és próbáld ki.

Bandew
igen ott valami parancsot ír, de nem tom mit ért ezalatt. Gondoltam azt kell beírni a wincommanderben alulra, de nem volt jó. Nem csinált semmit.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

justin
superstarfix.cjb.hu

Bandew
Hogy kell patchelni a superstar bin-jét?

Így csináltam én is, még se megy!
Vikunya
cold_fire élsz még???

Vikunya
Hello! Telepitsd fel és csak a végén a superstarral crackeld fel! Nekem igy ment!

A vacation-ig minden megy, de az unleashed és a superstar már nem. Egyszeûen kilép az indítás után. Kipróbáltam xp és win98 alatt is. Ugyanaz a helyzet. A superstar bin file-át patcheltem ahogy kell. Az alap-simsem is iso (a rescuewarezrõl töltöttem), de crack nélkül is elndul. Ez lehet a baj?
EVE: az 1. CD .bin fájlját patchelni kell kiírás elõtt. A szükséges patchet megtalálod a superstarfix.cjb.hu-n. Ott van még a JÓ sims.exe is, azzal írd felül a CRACK-ben lévõ helyett az eredetit, mert különben olyan gondjaid lesznek, mint nekem (lásd #1382). Remélem, tudtam segíteni.
Dienn
Miért lehet díjat kapni????

Amiga
Itt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hello!
Kellene egy kis segítség. Elõállt nálam egy kisebb misztikus hiba, de nem tudom, hogy hibae, vagy csak valamit elszúrok.
A superstar kieg felrakás után, a kertész egyszercsak nem dolgozott. Egy darabig igen, aztán nem. Csak ott áll a kerben és nem csinál semmit. Menet közben lett egy kutyám, nem tudom, ez okozhatja?
Vazze már 3 éve ütöm a simset,van benne egy kis tapasztalatom..
Vikunya
Ja, köszi! Frissült a katalógus lista szedd majd le újra!

Akkor jó voltam ismét..
Vikunya
Na végre megy! Felraktam újra az egészet és csak a végén crackeltem!

Na mosmán megy faszányosan?
Http://feikt.uw.hu Nézzétek meg!
Warez a legjobb játékok, és a legújabbak letölthetõk!
Vikunya
elindult rendesen a superstar

Dienn
A superstar ment magában is és vacationnal is.

Nem ez a baj?Ha nincs más próbáljátok crack nélkül végig felrakni.Mert lehet,hogy vmi geci belsõ védelme van erre a superstarnak hiába látszik jónak a telepítés.
justin
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Superstars elindult-e rendesen, amíg nem voltak meg a kieg.-ek?

Vikunya
De a superstarral felcrackeltük az unleashedet és a superstaros sims.exe indul! Ha csak az unleashed -ig volt fenn akkor jó volt.

Nem lehet az a gond,hogy megcrackoltátok az unleashedet?
justin
Szóval eddig ment a superstars?

Dienn
Akkor mi a gond?

Vikunya
És akkor mit tegyünk??????

Ja lehet,hogy igazad van..
justin
Ha eddig ment a superstars akkor ne. Akkor más gond van.

Gõzöm sincs,akkor mi a gáz..nekem tökéletesen megy az összes együtt,még akkor is,ha nem sorrendben rakom fel.
Vikunya
Fixáljuk újra a bin a superstarban?