5242
-
cold_fire #2281 non player character generátor,tehát gyártja a nem játékos karaktereket..,néha fura figurákat hoz össze..:) -
cold_fire #2280 30..:) -
#2279 Mert már felmértem van itt családapa meg páréves kislányok...Mókás, hogy milyen sokan játszanak a Sims-el!!! -
#2278 Na, nekem még szütyőim sincsenek!!!
Cold_fire: Hány éves vagy??? Csak érdekel... :) -
#2276 Nos, ha kidobja a játék az mp3-aidat, akkor az eredetieket is kidobja!!!
Amúgy tedd valamelyik station helyére a sajátjaidat! Én Classic helyére szoktam. :)
Egyszer bekapcsolom aztán megy végig... :)
1: Én álltalában azt szoktam, hogy megcsinálom magamat (akivel végig játszom). Megcsinálom a kedvesemet külön házba. Berakom egy házba és egy telefont adok mellé aszt kész. Meg pár havert ugyanígy és velük nem foglalkozom, csak magammal... :)
Önző vagyok mi??? -
cold_fire #2275 De hogy honnan kéne a kétféle toadot beszerezni neki,sajna egyelőre még lövésem sincs.Ezekkel a kis bőrszutyikkel semmihez sem tud kezdeni. -
cold_fire #2274 Tegyél így..:) -
cold_fire #2273 1.Ha fent van minegyik kiegészítő,akkor nagy a választék rányikból,megy ezerrel az npc generátor..:)
2.Saját mp3-at is rakhatol bele nyugodtan,nem árt neki. -
#2272 Zene és szöveg???
Amikor kinyitja a ládát akkor zenél meg a kis tündérkék karattyolnak!!! :)
Mindegy, akkor agressziv leszek és addig játszik, amig nem kap valamit!!! :) -
cold_fire #2271 Ha abbahagyja csináltasd addig míg nem jön a zene+ a szöveg..:) -
#2269 Még nem!!!
Nekem még szütyőt sem dobál!!!
Figyi: Mennyit kell játszania a gyereknek vele, hogy dobjon valamit??? Csakmert nagyon hamar felmegy a fun maxra és akkor már nem akar játszani vele!!! -
#2268 És merre találnám meg????? -
cold_fire #2267 Ehhh..még mindig nem jöttem rá a gyerek varázslásra..te sem carlos?:) -
cold_fire #2266 Van de nagyon hiányos. -
cold_fire #2265 Semmi külön codocet nem igényel. -
#2260 Gyanítom...De ezt miért nem ott kérdezed meg??? -
#2258 Akkor így jártál! -
#2257 Hali!! Sims magyarositás van valahol??? Jah meg cuccok ozzá?? Bocsi hogy nem olvasom vissza a fórumot. -
#2255 Oksa... :)
Szupersztárság... :)
Nekem csak egy emberem az a családból. Anyuci meg SWAT Team Leader!!! :) -
cold_fire #2254 Áhh felhagyok a szupersztársággal és csak a mágiával fogok foglalkozni..:)Ha lesz vmi akkor beírom..:) -
cold_fire #2253 a hlc-n fent van:hlc.warez.hu. -
#2252 Én csak a warezcentert tudom mondani!!!
Nem ér meg Neked 500 Ft-ot egy játék???
Ráadásul egy hétig töltögethetsz és nem csak egy játék/sx film van fenn!!!!!
Nem értem az ilyen embereket... :( -
#2250 NEkem még zacsit se adott!!!
Az a baj, hogy hamar felmegy a fun szintje a gyereknek és akkor abbahagyja a játékot. Eddig nem adott semmit!!!
Ha rájössz dolgokra, hogy hogyan lehet a gyereknek adni cuccokat, írd meg!!!
Ma este nem leszek itthon olyan 17:00-től. Majd holnap reggel csekkolom, hogy rájöttél-e valamire!!!!!
Addig is jó játékot!!!
Megyek vissza játszani én is!!!
u.i.: A Kölkök is tudnak a kristályból tanulni...Nekem a piros kristályból megtanulta a Hot Foot-ot. A többi kristály elveszett a költözés következtében!!! :(( -
#2249 Jólvan. Lehet, hogy alap meg minden, de ha a gyerek néz bele a varázskönyvbe, akkor az ő receptjei láthatók!!!!! -
cold_fire #2247 buy mode misc. de nem az igazi,mert csak kis bőrzacsikat ad..kénének még a toadok is hozzá..:( -
#2246 Hol található???
Buy mód, vagy valamelyik árus???
Bocsi, kajálni voltam... :) -
cold_fire #2245 ezt a dobozt vedd meg a kölöknek:vision of sugarplumps jáccsad vele,és szórja a cuccost..most adott egy bőrszütyit..:) -
cold_fire #2244 Már arra is gyanakodtam,ha a+ akkorjó,de így sem kap a bűvészkedésért..a többi meg alapból le van tiltva..az ősöktől se tud kérni szegényke.. -
cold_fire #2243 Én is ezen dolgozom,de még nem jöttem rá..:(szójj ha van valami!:) -
#2242 Nos, Cold_fire: A gyerek hogy tud valamit is varázsolni???
Csakmert van ilyen kis játéka, hogy lehet bele cuccokat rakni (charm,spell csináló), csak nemtok semmilyen alapanyagot venni!!! Meg mondjuk MagiCoin-t se!!!
Szóval a gyerek miket rakjon bele a kis hülye sárga izéjébe??? -
#2241 JA! -
cold_fire #2239 Na akkor én is megyek zúzni egy cseppecskét..:) -
cold_fire #2238 ehhh...elmentetek jáccani?:) -
cold_fire #2237 tom3 igen csendben vagy..sikerült már?:) -
#2236 Ja, asszem...AMihez kell a Pet Treats vagymi.
A legeslegutolsó spell a könyvebn asszem! -
#2235 Kitapasztaltam magamtól.. .:)
De másnak jól jöhet. Asszem nálam A tündérlányka ad 36-ot... :) -
cold_fire #2234 Az a rózsaszín tappancs a jele? -
cold_fire #2233 Még nővel ok. is de kanival?:)Na a duelben segített vmit amit leírtam?Tényleg duelben neked ki a legerősebb?nekem viki vámpír ő ad 36 magicoinst. -
#2232 Ja és NE HASZNÁLJÁTOK a True friend vagymi spellt.
A háziállatból embert csinál és nem lehet kiéheztetve megölni!!! Ezért kénytelen voltam felgyujtani a szerencsétlent! A félig tunningolt macskám meg odalett!!!
Majd szétb***ott az ideg!!! -
#2231 Én love Struck-ot használok... :)