5242
  • Carlos
    Előbb megnézem, hogy mi a BQ receptje... Nem akarom magam beégetni!!!
  • cold_fire
    Hát én kipróbáltam a bq varázslatot..semmi jó..:)ellenben a smiley face és a lovestruck az király..:)
  • Carlos
    Hmm...akkorl ehet, hogy tök véletlenül eltaláltam a BQ receptjét??? Nem hinném, de megnézem!!!
  • cold_fire
    hagy gyöjjön!:)
  • cold_fire
    Ha másodszor csinálod ugyanazt a varázslatot több lesz..pölö a békás először 3-at másodszorra már 6-ot ad..:)
  • Carlos
    No igen!
    Kell a lentebb említett recept tesztelésre?
  • cold_fire
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ menje le lécci a superstarfix oldalra és töltsd le a deviances crackfixet az csak egy darab..utána izzíts egy dos-parancssort és a 600 hozzászólás szerint járj el..ha ennyi segítségel sem tudod megcsinálni sajnálom..monnyuk azt nem értem,hogy egy féléves játékot mértnem javítva tesznak fel..
  • Carlos
    Istenem. Világgá megyek!!!
    Hány éves vagy???
  • cold_fire
    A bűvészkedést próbáltam,de a tapson kívül semmi..:(és még tippem sincs,hogy miből lehetne..lehet hogy az ősöktől kell kérni?mondjuk a gyereknek ilyen kis bőrszütyő is kell a másik kettő meg a két toad..ennyi lenne összesen amire szüksége van..:)
  • Carlos
    Játékban!
    Dobáltam mindent bele, ami volt kéznél. Egy bejött, de nem új spell. Mintha vagy: megnövelte volna az első spellemet, vagy megduplázta volna az első spellemet vagy a kettő közül valamelyik a Big Question-re!!! Merthogy első slotban volt 1db BQ spell. Beledobáltam és utánna kettő lett ebből a spellből!!!
    Lehet tesztelni!!! Akarod?
  • cold_fire
    És hol találtad azt a receptet?neten v. a játékban?:)
  • Carlos
    Jólvan. Énis nyomom, nekem is mingyár felnő a lányom és akkor majd befogom a gyűjtésbe őt is... :)
  • cold_fire
    ÁÁá semmi..tegnap este elkezdtem,de abbahagytam mert az elméletem nem jött be,miszerint a kislánnyal hogy tudok migicoinhoz jutni.Ma meg még most fogok nekilátni..:)
  • Carlos
    Elég szájbarágúósak vagyunk ma!
  • Carlos
    Tegnap kettőig játszottam és nem kaptam semmi újdonságot... :(
    Viszont, lehet, hogy találtam egy recepted, de az még tesztelés alatt van... :)
  • cold_fire
    Bazz ha ezek után sem érted viszek neked egyet..:)
  • Carlos
    No igen. Aszem énis onnan kopiztam!!! :)
    Van valami előrelépés MM ügyben? Valami újdonság, vagy ilyesmi???
  • cold_fire
    Nem a crack rossz,hanem a safedisc törés..tele volt invalid opcodeval..:)
  • cold_fire
    Akkor vili?ha nem menj el a superstarfix.cjb.hu-ra ott van flt és deviances crackfix is,de anno ennek használatát még én is leírtam a 600 v. a 601-es hozzászólásban..:)
  • Carlos
    Köszönöm kolléga úr!!!
    Nekem nem volt cérnám már leírni 23x. :)
  • Sipocz
    Tehát masnit kötök a dologra:
    -van a fairlight féle superstar bin-ben amit installálás előtt patcholni (bugfixálni) kell mert az 1. cd-je hibás
    -a fairlight ki is adott rá egy patchot és ezt kell magára a bin-re felrakni úgy ahogyan az Carlos leirta angliusul én meg utaltam rá magyarul
    -ha felinstalláltad a már kipatcholt fairlight féle superstart akkor annak mennie kell
    -ha nem megy akkor még meg lehet próbálni magával a Makin"Magic kieggel az installált hibás szajrét kijavitattni
    (az hogy megvan van vagy nincs egy dolog)
    -ha a megfelelően patcholt és igy installált superstar nem müx. annak lehetnek számtalan egyéb okai is ezt viszont csak te tudod feloldani a saját gépeden (erre a topickban visszafelé jó sok ötlet van)
  • Carlos
    Najó én már nem értek semmit!
    Letöltötted a játékot (Superstart)?
    Volt ott egy Bin és egy Cue file?
    Arra beírtad a parancssort?
    Amikor felpeccselte a játékot, elindítottad?
    És még mindig kilép Desktopra?
  • Carlos
    Szerintem az étterem!
  • Sipocz
    Haver! Carlos is meg én is erről irongálunk Neked itt alant! Nem is olvasod el?!!! (?:(((()
  • Sipocz
    Minden esetre nagyszerű az a tábla. Ha csak néha jött volna egy-egy kóborló jószág akkor az nem fárasztana ennyire (sőt raktam volna ki nekik egy tálkát kajával), de amig nem volt ez a tiltásom kész divergens volt a folyamat.
  • Sipocz
    Az oldtownban a community helyszinekre a bárzenészt melyik attrakció rakja be? Órási!
  • Carlos
    Én mindig is bízta ma Devianceban!!! :)
    Azok jól nyomják!
  • Sipocz
    Rakd rá az MM-et is, Fairlight crack-je szvsz. hibás. Ráadásul az MM kipatcholja ez egész gamát és minden windows systemhez beilleszti. Az utóbbi időben a Deviance csinál jó cuccost leginkább.
  • Carlos
    Megcsináltad a kis bugfixálást?
  • Sipocz
    Lásd! nekem éppen a futkározás nem tetszik. Gyerektől még csak-csak elfogadható, de hogy néz ez ki egy többgyermekes családfenntartótól?:)))))
  • Carlos
    Ha meg jani vagy és varázsló, akkor ezek helyett ott a Teleport Here... :)
    Ez meg méggyorsabb!!! :)
  • Sipocz
    Ha kiadok manapság egy "menj oda" parancsot a simjeimnek és a távolság eléggé nagy akkor azt futva teszik meg, korábban ez nem volt így. Kicsit idétlen, de lehet hogy normális dolog. Ha tárgyra vagy személyre címzek cselekvést akkor normál séta van, viszont távoli "go here" futtatja a népet.
  • Carlos
    Ez Tom3-nak!
  • Carlos
    Extract the contents of The_Sims_Superstar_Expansion_Pack_PPF_Fix-FLT into the CD1 subdirectory

"applyppf.exe FLT-SUP1.BIN FLT-SUPF.PPF"

Extract the contents of The_Sims_Superstar_Crack_Fix-FLT into your CD1 directory.

"applyppf.exe FLT-SUP1.BIN SIMS.PPF"
  • Carlos
    Ha kijön az El Bandito, azonnnal telefon és Services és Animal Control!!! Akkor egy ideig elleszel nélküle!!!
  • Sipocz
    Jójó! Csak most picit melózok:).
    Valahol biztos irták, hogy melyik image file-t kell patcholni, az tudod hogy ez melyik dir-ban van. Ugyanoda bemásolod az applyppf.exe-t meg a foltozó file (.ppf) előbb inditsd el dos parancsból itt az applyppf-t és ő pontosan mondja mi a korrekt szintaxisa az indításnak.
  • Sipocz
    A patcholást simán dos parancssorból nyomd abban a könyvtárban ahol a patcholni kívánt cuccos létezik, szerintem a konzolon ezt értette. Az applyppf sima dos progi, a foltozó file-lal együtt másold abba a dir-be ahol az image van, futtasd és kesz.
  • Sipocz
    Hi!
    Tapasztalat: ha van kutyád-macskád akkor ne vidd az autonomy értékét 60 alá mert képes a jószág és simán éhenpusztul mert direktben nem mondhatod neki hogy egyen ötlete meg nem lesz rá(nálam ez most 65)>:)! Nálam a simek sebessége a sim_speed konzolparancs skáláján kb.700-750, nálatok ez mennyi kb? Ma akarok kisérletezni a set_speed konzolparanccsal, számomra a kb. 1:60-as gyári áttétel kicsit gyors (hiába nem csak vén vagyok, de lassú is:)).
    Más: kiraktam a kóbordögöknekbehajtanitilos táblát, mindenkire jó kivéve ElBandito-t a macsekek főbetyárját, azóta hozzám jár éjszakánként kukátborogatni:(( Lehet-e kóborló jószágot befogadni a családba, ha igen mik kellenek hozzá?
  • Carlos
    Csá...Megyek énis asszem!!!
  • cold_fire
    Majd rájövünk..na még megyek jáccani majd holnap értekezünk..:)csövi!