5242
-
cold_fire #2331 Ha telepítéskor írja,az szopacs akkor nem jó a cd(crc hibás) -
#2330 Akkor hogy néz ki???
Mennyi idővel a wish után nő ki??? -
cold_fire #2329 Bocsi,de mérgemben userdatástól mindenestől letöröltem,most rakosgatom fel..:) -
#2328 Ja, ha nincs 49 MagiCoin-od, akkor nem látod!!!
Szerezz be legalább egy 50-est és akkor ottlesz a vámpír csajnál!!! :)
Mi is ezért nem találtuk annó a Diamond Dust-ot...Mert az meg a tündérlánynál 199 MagiCoin... :) -
#2326 Ja, RIP: Rest In Peace... -
#2325 Csaodálkozol, ha RIP-et töültesz???
Dragons NEST! -
#2323 Eddig egész nap játszottam, kábé 10 percenként Make Wish és még csak egy cserje se nőtt mellé!!! :(((
Kezd idegesíteni... :( -
#2322 Szívás...
Mikor írja ki? -
#2321 Tudnál küldeni a mélcímemere egy képet a kútról??????????????????
Baromi fontos elnne!!!!!!!!!!!!!! -
cold_fire #2319 Nekem egy kút is elég.Na most kezdek egy teljesen új életet,megvárom míg kapok egy tűzoltó varázslatot,hátha jó lesz a sárkány ellen..:) -
#2317 A mérgesgomba még mindig semmi!!!
Melyik kút kell??? Mennyit kell várni??? -
#2316 Nekem még egyszer sem rendetlenkedett!!!
Furcsa... :)
Nekem simán elszaladgál a kertben. a gyerek imádja, sokat csikizem és simogatom és adja a cuccot.
Amúgy még a gombával nem jutottam semmire... :)
Melyik kút kell???
És nem azonnal nől ki??? Merthogy nekem semmi, pedig bőszen kívántam egymás után 5ször!!! :) -
cold_fire #2315 Jajj.:)elmégy magictownba és veszel viki vámpírtól egy tojást(dragon nest)hazaviszed és kikel.Nekem nem sok köszönet volt benne,kinyírta az egész családom.Muszáj most teljesen új karakterrel kezdeni.:) -
cold_fire #2313 Olvass vissza egy kicsit,az én és Carlos eszmecseréjéből minden kiderül.Bocs,de nincs kedvem kézikönyvet írni.:) -
#2311 -
#2310 Nekem nem nőtt gombám... :)
Melyik kút??? Gondolom az a csigás vagymilyen... :)
Lehet, hogy x nap/idő múlva nő ki a gomba???
Nem azonnal, majd meglátjuk... :)
PEACE...!!! -
#2309 Istenem...akkor várhattam volna... :)
Amúgy volt még egy sejtésem, ami pedig a ToadStool szék... :( (Kedvesem javasolta...!!!)
Dehát nem. Csekking on Root...
-
cold_fire #2308 Olvass már vissza egy picit,tom3-ak is ez volt tegnap a problémája. -
cold_fire #2307 Bameg bejött a sejtésed.Vegyél egy kutat make wish-elj,és kinő mellette a gomba..:) -
#2305 Most kapott egy Get happy-t vagymit!!! :)
Mind1.
Nekem is nagy csalódás a gyerek varázslás... :(
Semmi új...
Mérges gombát nem tudom honnan lehetne szereznei... :(
Az összes többi varázslathoz az kell... :(((( -
cold_fire #2304 Nem akkor ha szomorú,hanem ha sokat csikized.Fedezz már fel vmi jót,mert teljesen elment a kedvem tőle..:( -
cold_fire #2303 Na én végeztem a sárkánnyal,totál leégette a kérót.Nem jöttél még rá a toadstoolsra?Teljesen beleuntam a keresgélésbe. -
#2302 -
#2301 Ja!!!
Azzal táplálkozik a drága!!!
Hogy lehet az, hogy gyujtogat?????
Nekem eddig még egyszer sem csinált ilyet. A macskával nagyon jól elvan, lehet, hogy azért... :)
Állandóan együt kergetőznek a kertben. Mondjuk nekem be se jön a házba a sárkány!!! -
cold_fire #2300 A rohadt dög megint rámgyújtotta a házat és eszi a virágágyásaim is..:) -
cold_fire #2299 És ez a sárkány vajon megnő?Mert a borítón zöld van,ez meg ilyen rózsaszínű bébinek néz ki..:) -
#2298 Eddig csak az Enchant... :((
De az már a felnőttnél is volt!!!
Ha sokat kefélgeted a sárkányt (Gloom), akkor adja a Dragon Scales-t. Szerintem akkor adja a Tears-t, ha szomorú, de mikor szomorú???
Mind1.
A Gombára még nem jöttem rá!!! -
cold_fire #2297 na megyek akkor én is.. -
cold_fire #2296 És már összejött vmi varázslat a kölökkel?:) -
#2295 Kristályom három van most... :)
Fehér, Fekete, Piros... :)
Megyek vissza játszani!!! -
cold_fire #2294 Na ezt letesztelem,hátha megint a sárkány rámgyújtja a kérót..virágot már megint kaptam,de kristályt még nem.. -
#2293 Hehe... :)
No, hogy rájöttem a dolgokra...Potyok a ferry dust is szépszámmal már... :)
Persze ilyenkor nem az van, amit a gyerek akar!!! :) -
cold_fire #2292 Amíg nem voltak új városrészek én is csináltam őket úgy ahogy carlos leírta,de 7 kieg.-nél már nem vesződöm vele..:) -
#2291 Szia... :) -
#2290 COLD_FIRE:
Rájöttem!!!!! A Dragon cuccokat a gyerekhez úgy lehet beszerezni, hogy veszel egy sárkányt!!! Minő meglepetés. Selytettem én. Aztán az éldegél és a kertbe elszórja a könnyeit meg gyanítom mást is még ami kell majd. (Nekem 1 napos a sárkányom és van már egy Dragon tears). Szóval ez lesz a megoldás!!!
Azt a Toadizét még nemtom hogy kell!!!! :))
De lehet, hogy kell venni valami dísztárgyat, ami ilyen darkos (Thomb, vagy a kút) és az mellett kinő??? Tuggya fene!!!
5letnek azért jó... :)
Most találtam ki... :) -
cold_fire #2289 mehe ez a játék lelke a véletlengenerátorral..az emberke három csillaggal a feje fölött az somebody,de vissza is olvashatnál ott elég részletesen írtuk..:) -
#2288 Izlések és pofonok.
Én csinálni szoktam jó nőket... :) -
#2287 Megnézed a How is Hot-ot ami az újság mellett van!!!
Aztán ott megnézed, hogy ki van a legtetején és fajinul összebarátkozol vele. A Gyémántgyűrű ilyenkor sokat segít!!! -
#2283 Honnan lehet leszedni??? -
#2282 Komolyan hangzik!!! :)