SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Hát kimész studiotownba, pause és a kurzorral szépen végigpásztázod a simeket...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

oneal1
hi!
hogyantudom elinditani a superstart xp alatt??
van hozzá kettõ db pps file om aszonták azzal kell valamit csinálni ed nemtom mit...
fontos lenne
kössz

!Forza Ferrari!

KeKKSZike
Jó, azt tudom... What's hot! De azokat a psikat hogyan találom meg?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Amiga
Egy újságban találod, amit a posta minden nap a házad elé dob. Naponta két újságot kell, hogy kapjál, egyikben az állásajánlatok vannak, a másik a helyi Sztori magazin. Ebben nézhetsz magadnak ügynököt, és ebben látod azt is, ki hogy áll a Studiotown-i húsdarálóban...

KeKKSZike
De hogy találom én meg azokat a sztárokat, akik feltörekvõbe vannak?!

Amiga
A sztárcsinálás alapjai:

Jól mûködõ családi háttér, néhány ezer simoleon otthon és egy társ, aki rendszeresen jár dolgozni.

Elképzelés arról, milyen karriert szeretnél befutni. Model lennél? Filmsztár? Zenész?

A fél csillag még kevés. Keresd meg a paparazzit, és addig cukkold, amíg nem hajlandó egy fotósorozatot készíteni veled. A gépnek lesznek elvárásai a baráti társaságoddal kapcsolatban. Minden nap figyeld az újságot, hogy ki van leszállóágban, ill. kinek kezd futni a szekere. A feltörekvõ csillagokkal barátkozzál, de csak alázattal. Eközben vállalj karaoke-fellépéseket és - kicsit késõbb - már reklámokhoz is asszisztálhatsz.

Az igazi karrier 1,5-2 csillagnál fog beindulni. A paparazzi fontos!!! És fontos, kivel barátkozol, túl nagy sztárral még nem érdemes próbálkozni.

KeKKSZike
Nah... Mostmár megy a Sims-em!

De... egyszerûen nem tudom, hogy hogyan kell szárt csinálni?! Tud vki vmilyen honalpot ahol ez le van írva? Help me! Még csak fél csillagom van! Mit kell csinálnom, hogy több legyen?!

KeKKSZike
És... ha Nekem már nincsenek meg a bin file-ok, akkor mit csináljak? Akkor már nincs is megoldás? ;(

(1489-1490 ügyben😊 - Létezik, hogy a cégem "véd" ettõl a SUPERSTARFIX oldaltól? (ezért rimánkodok, hogy walaki csomagolja már be és dobja fel a [email protected] ládámba, mert miután beleõszültem a SIMSbe, bele is fogok kopaszodni!!)

Szóval ezt keni nekem FIX helyett:
"There was a problem connecting to the host you specified.
Possible reasons:
The target system was down and is not servicing requests
The network the target system resides on is unreachable
The firewall policy denied your connection request
Possible solutions:
Check that you typed the URL correctly
Check that you should have access to the URL you specified
Contact your system administrator for assistance
Additional information:
Error establishing connection to www.superstarfix.cjb.hu
Page generated on Fri Jul 18 17:19:58 2003.
Ua mint a kutyát,scoldozni kell,és vegyél neki olyan kis dobozt amibe belebrunyálhat.Arra még nem jött rá senki,hogy hogy lehet rá ruhát adni?
Amiga
Khmm, a macskám mindig telehugyozza a lakást, hogyan tudom leszoktatni???

Ua mint az flt,csak itt a deviances file-ok kellenek: apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff.
justin
Akkor mondj arra is valami parancssort.

justin
Kösz, akkor javítom.

Hali!Ejjj de rég jártam erre.Justin nem akarok okoskodni,de a deviances patchet ugyanúgy futtatni kell,mint a fairlightosat,tehát az exe filet nem elég felülírni,hanem ennél is a .bin filében kell nyúlkálni.
justin
Tudom hogy a nyakunkon a SIMS2, de addig is élni kell valamibõl. Sajnos teljesen lemaradtam itt a májusi pörgésbõl és hiába olvastam végig 800 üzit, már minden SUPERSTAR megoldásra mutató link bedöglött. Ezúton kérek mindenkit (bárkit), hogy a töréshez szükséges cummót (applyppf.exe + ppf-ek + crack) küldje el nekem mailban ([email protected]) vagy adjon tanácsot arra, hogy hol lehet még hozzájutni. (Látom, most is sokan veszkõdnek ezügyben.) Segítségeteket elõre köszönöm: egy szétszekírozott family-sysop 😊
Vikunya
Írtam mailt! Megy a szerver ha kell valami irj! Köszi!

justin
Írj mailt!

Vikunya
Hello! Valaki akinek megvan nem tudja nekem feltölteni a Hot Date-t! Nagyon kéne, már 4 hónapja vadászom! Lécci, valaki plííííz!!!!!

scynetyc
Sziasztok!

Segítség kéne hogy tudok jól énekelni a fülkében.Már 3 csillagos sztár vagyok.Hátrébb olvastam és ott volt egy megoldás amikor mindegyiket rosszul énekli.Kéne az összes verzió az éneklésre.

Elõre is köszi.
Amiga
A Deluxe tartalmazza az alapjátékot és a Livin Large kiegészítõt, plusz egy-két apróságot, hogy az alap megvásárlóit is újabb kiadásokra ösztönözzék.

KeKKSZike
topic up... 😉

justin
Elképzelésem sincs. 😞

justin
ISO vagy RIP?

Szerintem valamit rosszul törölt le a House Party-ból, és az nem tetszik neki.
I.C.ram
I.C.ram
Eladó: The Sims Online (magyarországon nem kapható) Ha érdekel valakit, akkor szóljon emailben.
Anna
Nekem meg azt mondja el valaki, hogy kell játszani a superstarral? Említettétek, hogy le van írva az egész, de én nem találom amúgy meg úgy látszik, túl hülye vagyok.
Valaki HELP! Mit kell csinálni és hogy lehet csillagom? A taktikai megbeszélést sem értettem a tetszésre vonatkozóan. Mi az hogy ha az elsõ ok a második nem stb. Hol? Mi?

Sorry, hogy ilyen sík vagyok, de szeretnék játszani 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

Már bejön s le is töltöttem...Most mit kell vele csinálnom???Újra felinstallálnom???
Kösszi, megnézem!!!Csak az a superstarfix oldal most nem jön be....
justin
Megoldás a 600-as hozzászólás körül, vagy itt -> http://www.superstarfix.cjb.hu

Sziasztok!!!Tudtok nekem segíteni!!!Megszereztema Superstart, feltelepítettem, s mindig kilép belõle...Mi lehet a gond???
Vikunya
cold_fire élsz még? Lécci töltsd fel!!!
public
public
lett a felhasználó

justin
Válaszmail ment (remélem) 😊

justin
Ezt vagy mailben vagy ICQ-n beszéljük meg.

justin
kb. 700 megát 15 kb/s-al??? Beletelne egy kis idõbe 😊

justin
Nincs mit 😊

Kedves kacs29!

A 600 és 601-es hozzászólás leírja mit kell tenned. Nekem a Justin féle megoldás jött be, úgyhogy ezúton is köszönöm neki!
Ha mégsem jönne össze, írj!!!

Jó mókát!

cicomico
justin
nincs 😞

a.carkey
SIMS 2 VIDEÓ! 😊 Ezt látnotok kell!

Ezek szerint egy családregényt nyomhatunk végig. 😊
Kezd egy pár, aztán lesznek gyerekeik, aztán nekik is stb. Qurva yoonak néz ki!!!

A medve nem játék.

Igen.
justin
Majd csak akkor ha mûködik 😊

Köszönyük!
justin
Persze ezt nem magamtól kérdeztem 😊

justin
#1423-as linket nézted?

Valaki légyszi mondja meg!
justin
És nem ez a neve a bin-nek?

Nem tudja valaki hogy a superstar miért áll le a demó után és lép kia a programból?
de az megvan, mégis kiírja.