SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nekem is az a problémám hogy ott maradnak az emberkék a ház elõtt és nem lehet velük kezdeni semmit!
A sima Sims van fent, meg a Hot Date. (csak ez a kettõ van meg)
Valaki tud megoldást?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Ha valakit érdekel 700 megányi letöltött bútor/skin/ház, az írjon.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
ha felrakom, akkor lehet olyan hogy nem rakja belea z uj targyakat?
Nemrég kezdtem el játszani a sims-el (az alappal), és néha csinál olyan hogy eltûnik a kurzor a játékban. Pl. amikor családot akarok csinálni nem jelenik meg a nyíl, és így nem lehet új családot létrehozni! Mitõl van ez, találkozott már vki ilyennel?
Bazinga!
Nem, tökéletesen mûködik hál' Istennek.
Nembiztos hogy ulyrakezdödik de ezeket a tulajdonságokat a the sims 2 simjei is megkapják.Csak ennek a 3d grafikás játéknak az elõnye az lesz mintha a legjobb grafikával rendelkezõakció játtékkal játszanánk csak sajna nem lesznek meg hozzá az utazás és a party rendezések stb kár hogy már az elején nem raknak belemindent amit egy igazi ember tud...

dehát amig vannak olyan öhmmm 'okos' emberek, akik veszik, mint a cukrot, addig ezt is lehet... sajna ez van... sztem undorito, de jövedelmezõ dolog... nah, mind1
football without ultras is nothing
nem tudom elinditani a superstart😞(
lécci irja már le valaki részletesen hogy mit kell vele csinálni
!Forza Ferrari!
Amúgy nagyon nehéz lessz majd kitalálni, hogy a sims 2-höz milyen kiegészítõket fognak kiadni.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
hogyantudom elinditani a superstart xp alatt??
van hozzá kettõ db pps file om aszonták azzal kell valamit csinálni ed nemtom mit...
fontos lenne
kössz
!Forza Ferrari!