SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem hálistennek mind gond nélkül megy,ha simán feltelepedik(nincs crc)akkor egy patc,v. crack talán rendbevágja.(megagames.com)
Ha közban crackeltél és úgy raktad a superstart,az lehet gond,ha nem akkor passz.
Bobber
sajna mar rajottem mi a hiba crc hibas valamiert a cd es azert nem masolja fel sajnos egyebkent a hot date muxik de mar felraktam a superstart is es enm tudom miert de allandoan egy hejben all a karakterem es nem mozdul sehova csak a telefonhoz tudom elkuldedeni es taxit hivni vele max dee azzal se erek semmit mert ha akarhova elmegyek akkor is csak all a kepernyon a downtonmab vagy a studiotownban es nem megy tovabb nem lehet hejszint valasztani ahova bemenni akarok stb szal valami nagyon nem jo es nem tom mi😞😞 igy nem igazan lehet jatszani pedig anno nagyon szerettem ezt a gamet de egyre jobban megy el a kedvem tolle😞😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Próbáld meg úgy,hogy a house partyt nem rakod fel elé.Elvileg a hot date akkor az alapsimset kér.A HP-t csak akkor ha az is fent van.A HP önmagában mûxik?
Bobber
ja es ezzel az uzenettel fagy ki "data error (cyclic redundancy check)" szal ha valaki talakozott mar ilyenel legyszi segitsen megegyszer koszi ha segit valaki

Bobber
tsako nekem is lenne mar megint egy problemam amikor instalalom a hot datet akkor bekeri a house party cd-t es olyan 60%korul megall a masolasban es nem megy tovabb hanem egyszeruen kilep az instalbol ha masnak is elofordult ez es sikerult megoldani vagy valaki tud ra valamit mondani plase help elore is koszi

Amiga
Szívás... de szvsz ha még a CD-t is sajnálod rá, hát megérdemled.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hogy is van?Az 1 cd femegy,kéri a 2 cd-t és amikor raknád utoljára vissza az 1 cd-t akkor száll el?Akkor lehet,hogy a labelje nem egyezik,próbáld képbõl felrakni.
Kicsit érthetõbben jó?
Úgy hogy Oldtownban elmégy a Kennel Clubba.Ott azonnal odamegy hozzád egy muksó és 150 pézért be is nevezthetel.Ha ez megvan akkor katt a kék asztalra és mehet.Akkor kapod a legelsõ díjat meg,ha minden skillje fullon van,és full zöld.
Nem baj itt van mindjárt okt. 31 és jöhet a Makin' Magic.
Attól függ,hogy mit töltöttél le.Ha hivatalos cumót akkor downloads,ha nem akkor transmogrified könyvtár.(user object)
Teljesen mindegy,hogy milyen sorrendben rakjátok fel,elpatchelgetik egymást.Arra viszont nagyon kell figyelni,hogy csak az idõrendben a legeslegutolsót szabad crackelni.Az user datát ha lemented abban minden bennemarad,azt kell a következõ telepítéskor visszamásolni.
Amiga
Összevissza feltett kiegészítõk sajnos nagyon bezavarnak, be kell tartani a helyes sorrendet (strongly recommended)...

Szükséged van hozzá a piros szív-ágyra. Az viszont Livin' Large tartozék.
Wanted
Külföldi oldalakról.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Parappa
Megmondaná valaki hogy mit kell csinálnom a Hot Date-tel hogy tudjak vele játszani?
Nekem is az a problémám hogy ott maradnak az emberkék a ház elõtt és nem lehet velük kezdeni semmit!
A sima Sims van fent, meg a Hot Date. (csak ez a kettõ van meg)
Valaki tud megoldást?

KeKKSZike
Az Unleashed-be a kutyádat viheted versenyre nem? De hogyan?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Wanted
Hi!
Ha valakit érdekel 700 megányi letöltött bútor/skin/ház, az írjon.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Amiga
http://thesims.ea.com/us/index.html expansion packs

N.E.O.!!!
Nekem is ez volt amíg csak a hot date volt fenn de miután felraktam mellé egy másikat abbahagyta.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

magus
nah megoldottam, csak egyet mondjatok mar el, hogy meirt van az hogy kilepked a jatekbol?

magus
lehet hogy az a baj hogy van win2k-m van, es nem a win2k particiora raktam fel, hanem egy regi masik particiora?

magus
hmm, a hot date csinalja csak azt hogy nem enged sehova kattintani

magus
nah mostmar csak szimplan kilepked

magus
senki otlet miert csinal ilyet?

magus
ja es allandoan kilepked. a hot datig raktam fel most

magus
mondja mar el vki hogy meirt van az hogy eha bekoltozok egy csalddal, akkor egyszeruen nemtom iraniytnai oket? bal egergombbal klikkelek, de azt mondja hogy there is no action vagy vmi ilyemsi. egyszeruen nem tudok semmit se csinalni. normalis ez?

magus
koszi!

es mi ez a mizeria ezzel a superstar cracfix el meg ilyesmi?

Ebben a sorrendbe: Sims - livin it up - house party - Hotdate - Vacatcion - Unleased - Superstar
magus
Légyszíves segítsetek! Megvan az összes Sims, a sima, a livin large, a house party, a hot date, a vacation, az unleashed es a superstar. milyen sorrendben, vagy egyáltalán hogy rakjam fel õket, hogy menjen, mûködjün, minden tárgyam meglegyen, és minden funkcio benne legyen.

ha felrakom, akkor lehet olyan hogy nem rakja belea z uj targyakat?

precision
Hi!

Nemrég kezdtem el játszani a sims-el (az alappal), és néha csinál olyan hogy eltûnik a kurzor a játékban. Pl. amikor családot akarok csinálni nem jelenik meg a nyíl, és így nem lehet új családot létrehozni! Mitõl van ez, találkozott már vki ilyennel?

Bazinga!

ollie
ja télleg 😉

Amiga
A videokártyára gondolsz? :-)

Nem, tökéletesen mûködik hál' Istennek.

ollie
Nem fagy nálad a Sims a hangkártya behelyezés óta?

Amiga
A rókabõrözés nem a kiadók szégyene, hanem a sok köcsi warezolóé, akik miatt biztonsági játékot kell a fejlesztõknek folytatnia... Ki az a hülye, aki PC-re ki merne adni egy 8 CD-s játékot? Ha szépen fogy, majd jön a folytatás, vagy a kiegészítõ.

Lovebird és többiek!
Nembiztos hogy ulyrakezdödik de ezeket a tulajdonságokat a the sims 2 simjei is megkapják.Csak ennek a 3d grafikás játéknak az elõnye az lesz mintha a legjobb grafikával rendelkezõakció játtékkal játszanánk csak sajna nem lesznek meg hozzá az utazás és a party rendezések stb kár hogy már az elején nem raknak belemindent amit egy igazi ember tud...
sztem meg az összes kiegészítõ rokabõr!
dehát amig vannak olyan öhmmm 'okos' emberek, akik veszik, mint a cukrot, addig ezt is lehet... sajna ez van... sztem undorito, de jövedelmezõ dolog... nah, mind1

football without ultras is nothing

oneal1
figy!!
nem tudom elinditani a superstart😞(
lécci irja már le valaki részletesen hogy mit kell vele csinálni

!Forza Ferrari!

N.E.O.!!!
Az összes kiegészítõ király, de a makin' magic már csak erõltetés.

Amúgy nagyon nehéz lessz majd kitalálni, hogy a sims 2-höz milyen kiegészítõket fognak kiadni.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Amiga
Ebben a mostaniban...

CSOCSO
elbasztál két d-t...
KeKKSZike
Melyik számba?

oneal1
hi!
hogyantudom elinditani a superstart xp alatt??
van hozzá kettõ db pps file om aszonták azzal kell valamit csinálni ed nemtom mit...
fontos lenne
kössz

!Forza Ferrari!

Amiga
Beindulni: karaoke, paparazzi.

Amiga
Honlapot nem tudok, de a PC-Games magazinban van egy bõ 30 oldalas tipphalmaz.

KeKKSZike
Nem tudsz vmi honlapot, ahol van leírás?!

KeKKSZike
De mit kell csinálnom, hogy beinduljon?!

Amiga
Hát amíg be nem indul a dolog, addig keserves lesz... Figyu, jövõ héten írok majd bõvebben.

KeKKSZike
És akkor velük ismerkedjek, barátkozzak? Még régebben eljutottam odág, hogy már a stúdióba mentem! De ott meg csak 5%-ért vették meg az albumom?! Ott mit kell csinálnom?! 😊