5242
-
Nah. Ismerősömék csinálnak egy normális Sims-es magyar oldalt.
A weblap már kész van, fel is tették, a feltöltését majd ezekután kezdik meg. Próbaképpen már láttam fent néhány cuccot...
A címe http://bwsims.uw.hu
de nem tőlem tudjátok! [Kata nem akar kikapni, ha esetleg tesztelni tették fel] -
Hogy lehet az esőt meg csinálni? -
Tengerimalac?Nem hörcsög? -
Hi!
http://www.c-and-c-enterprises.com/
A petshopban vmelyik pulton lehet venni treating stuff-ot (vmi ilyesmi a neve), vegyél a család minden tagjának egy-egy csomagot, ezzel tudják a jószágot kezelni (ha van a simnél ilyen csomag akkor felbukkan a treat lehetőség az interakciók között). A gyógyszer használata soha nem okoz problémát (pl. a lányom minden simnap ad a simjószágainak gyógyszert biztos ami biztos alapon:)), tehát ha gyanus a kutymorgó kezeld vele mindenképp. A simek gyógykezelése alapban csak annyi, hogy ne engedd őket melóba és etesd-pihentesd-altasd-fürdesd őket (kényelmes ágy és nyugágy, sok-sok finom étel, tisztálkodás, pezsgőfürdő, ha installált a Vacation Isle kieg. akkor irány a déli tenger). Ha ennél eredményesebb metódot akarsz ugyancsak a C+C találsz rá megoldást. A diagnózishoz nem kell sok dolog elég ha figyelsz a mod értékeik változási(itt csökkenés) sebességére (energia, szoci főlegesen), a nőknek ehhez igen jó érzéke van egyébként is. Fontos!->soha ne végy a simeknek tengerimalacot, én a telepítéskor szoktam a megfelelő tengerimalacos iif-et kitenni a gamából:). -
[Walaki]D`Lair #4117 Miért nem mosolyogsz rajta teee...:)))) -
Nem tudom, nekem szanaszét pisikélt a butus az egész házban...
Mi annak az oldalnak a címe? Jó lenne egy olyan vizelde-tárgy az állatkának, ennyi csalást megengedek magamnak nagylelkűen. :)
Egyébként a gyógításos dolgot hogy kell intézni, és honnan tudom, ha beteg az állat, vagy az ember? -
Köszönöm szépen! :) -
Figyeld meg, hogy az eb minden esetben az utolsóként installált lepisilhető tárgyat tekinti WC-nek, ha ez a nappali közepén álló több 1000 $ értékű műalkotás akkor bezony azt. Úgy kell előadnod hogy ez egy gyepen álló vmilyen "oszlopszerű" tárgy legyen (magastörzsű fa, tűzcsap....). Nagyon jó hackolt tárgyak vannak a C+C-n amelyek a funkció mellett nagyon magas "WC értékkel" (bladder) bírnak és vonzóak nem csak a házbéli, de a vendég kutyáknak is. A másik fontos dolog, hogy a telek nagy része úgy legyen berendezve -itt főleg az ajtók elhelyezése fontos- , hogy a kutya aktuális helyzete és a WC-nek szánt tárgy között az út-gráf megrajzolása könnyű legyen. Ha túl gyakori a jószágnál a WC-menet akkor gyanakodj felfázásra és ilyenkor kezeld orvosággal. Én spec. a kutyát, macskát a szabad ég alatt helyezem el, van személyes meleg kuckójuk és személyes (állaténes) tárgyuk de ezek mind a kertben vannak. (ezzel a megoldással egyébként saját családom nő tagjai nem értenek egyet, de "ez az én bulim":) és korántsem gyakrabban betegek (sőt!!) a jószágaim mint a csajoké). Nálam is vannak "földbuta" jószágok -kutyáknál gyakori eset- de semmi vész attól még megbízhatóak (szófogadás és házőrzés a fontos) és barátságosak. Van ellenpéldaként "egyetemi docens" minősítésü macskám egy olyan "szabadszellem" amelyik viszont elhidegül a barátaitól, gazdájától és az egerészés is zsenant; kérdés hogy akkor neki örüljek? -
Csinos vagy. ;-) Boldog nőnapot! -
Egyébként van egy arckészítő progi, ami fotóról megcsinálja az ember arcképét. De nem olyan jó, eléggé el tud csúszni az arc, és gyakran elüt a játék grafikájától. Még korábban egy grafikával foglalkozó ismerősömmel csináltattam meg az arcképem a Simshez, és ez szvsz jobban passzol a játék grafikájához. Képet sajna csak ez utóbbiról tudok linkelni:
-
Ezt azért örömmel hallom. Én a családomba vettem egy németjuhász kutyuskát, de szerencsétlen olyan buta, mint a tök. Az okosság skilljén mindösszesen 3 csík világít kéken. Szóval nem egy íkúharcos a blöki. És szerintem meg is látszódik a játékban elég erősen. A femöli egy férfiből és egy nőből áll. A férfihez jobban kötődik (gyakori a Follow master), de rettenet nehezen és keservesen tanul. Főleg a trükköket. Kb. két hét alatt a családi élet mellett mindösszesen 1 db trükk csíkocskát sikerült bekékítenem, és 3 db szófogadásit. Ellenben a House Breakingje már az egekben van, csak egy hiányzik. Csak azért gáz a dolog, mert a kutyi mindig bepissant a házba. Kap szidást, meg tettenérés is volt. Néha kimegy az udvarra is dolgát végezni, de olyankor is nem a fűbe, vagy fa mellé csinál, hanem a terasz kövezetére lámpa mellé... Szóval nekem ilyen gondok vannak vele. :)
Mondjuk tán egy hete vettem meg az Unleashed-ig minden részt, és azóta játszom: így nekem nincs annyi családom még. A játék adta alaphelyzeten felül mindössze két családot kreáltam. Meg persze egy rakás házat, de azok még üresen állnak. No meg a belvárost átépítettem, tele van menő butikokkal. Ha kell screenshot, csinálok. :) -
Hát ja! a dolog teljesen véletlen, de nem annyira veszélyes mint ahogyan elsőre tűnik. A statisztikai értékek csak bizonyos mértékig határozzák meg a jószágokat. A családommal közösen építgetünk egy falut megszakítás nélkül immár 4-5 éve, nincs olyan simháztartás ahol legalább 1 macska vagy kutya ne lenne, jellemzőbb az ez is meg az is. Egyetlen dolog van ami rendszeresen probléma és ez akkor is az ha a legneatebb-legokosabb-legbarátságosabb jószágot tekintem, a szociális lét, a fontosság és hasznosság tudatosítása ami sajnos a gazdi idejéből elég sokat elvesz kivált a barátozás első szakaszában amikor bizony egy-egy dédelgetés még sziszegésbe-karmolásba-harapásba mehet át. A saját simcsaládjaim a 2 felnőtt+1 gyerek+1 macska+1 kutya strukiban léteznek és a jószágok általában az egyik felnőtthöz és a gyerekhez kötődnek lelkileg. Kifejezetten a háziállatokkal kapcsolatos modulok a C+C-n találhatók profi kivitelezésben, tárgyak is de szvsz. ami még fontosabb interakciós patchok is (pl. a gyerek képes idomítani a kutyáját, a macsek nem lomol a döglött egerekkel a házban).
A 7 db általam játszott simcsaládban összesen 1 helyen van példa arra hogy a két jószág egymásnak is barátai, ez kellemes és kissé kellemetlen jelenséggel is bír. A kellemes az hogy a simek távollétében a két jószág törődik egymással, így a szocial-juk mindig magas, a kellemetlen inkább az amikor a magas szoci miatt a család gyerek tagjával már nem szívesen kergetőznek, únják a dédelgetést és közben szép lassan épül le a kapcsolatuk a simekkel. Sokszor elhatároztam már hogy vásárlás helyett a kóbor jószágokból fogadok be valakit a simcsaládba, de soha nem volt még annyi türelmem hogy ezt végigvigyem. Szerintem a strays csapat ugyanúgy magas stat értékekkel bírhat mint az általam már sokszor és eredményesen kivitelezett örökbefogadás esetén a kapott kis-sim (vannak tök jópofa családjaim fehér szülők fekete, illetve fekete szülők fehér gyermeke:)). -
Hi!
Működni működik, de épp azt mondtam hogy a törpim beizgult miatta és szétverte a fél keretet. Soha ezután ez emlék után nem aktiváltam az esőcsinálót. Nálam a kert igen-igen mehatározója a teleknek, a ház éppcsak akkora ami csisszesen ellátja a családot (hálóhely, tisztálkodás, egy 4-5 személyre méretezett nappali) ám a kert igazán az élet helyszine. Azt akarom ebből kinyefegni, hogy egy törpe nálam látástól-mikulásig dolgozik esetleg néha betámaszt a gyümölcspréshez egy kicsit szittyózni. Igy maradok a törpinél, a kertész charmot épp csak a könyv kikutatásához készítem el.
-
Coolfire #4108 Mármint teknőcöt,iguánt,pityet v. halat.:) -
Coolfire #4107 Ja ez a 623MB ez vmilyen tömörített?Mert maga az egész LL cd 637MB(most néztem meg). -
Coolfire #4106 Jah...kutyiból és macsekból is véletlenszerűen ad(a sims-varázs).:)Az érdekes még,hogy egy deka kisállatot sem vettem még magamnak,monnyuk az én rohanó sims-életemben biztos éhen is halnának.:)) -
Coolfire #4105 Ő a telepítés előtt(feltéve ha "műsoros" és nem standalone rip) akkor 314MB helyet fog kérni az install előtt,ebben már benne van az 1.1 patchelés is.Ha nincs ennyi szabad területed,akkor el sem fog indulni.De install után már nem fog ennyi helyett foglani,így csak arra az időre kellene egy kis helyet felszabadítani.Ja és ha csak az alap sims és a livin large lesz fent,akkor a crack ami a cd-n van,nem fogja vinni a játékot.A gamecopyworld-ról le kell szedni egy egy eredeti sims exe-t ezzel frankón meg tudja csinálni a patchelést és a livinhez való sims.exe-t és sims.icd filet.Emiatt nagyon sokan szívtak anno.Na röviden és velősen ennyi..:)) -
A kutyáknak, macskáknak a personality-jét előre nem lehet sehol sem látni? Úgy értem mindig zsákbamacskát vesz az ember? -
Nagyon egyszerűen akartam, hogy csak rá kelljen kattintani, és már lehessen is tölteni, de látom, hogy nem jó így...
Szóval itt töltsd le:
http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm
A "Verschiedenes" második oldalán a "BE A MEGASTAR" kép!
Sok szerencsét. -
Tényleg megvan az a kép, amit Cool írt.
Itt http://mitglied.lycos.de/shaklin/dateien/Shaklin_StarPic.zip letöltheted.
De ha akarod, elküldöm neked mail-ben. De szerintem egyszerűbb, ha letöltöd... :) -
Stickee #4101 köszönöm a segítséget!
Ha tudnál még esetleg abban segíteni hogy ha ez becsomagolva 623MB akkor mennyi helyet foglal kicsomagolva? Csak mert elég szar gépem van (5.99MB) és már így sincs helyem hogy kicsomagoljam. Fogalmam sincs hogyan oldom meg. Ja és tényleg: Muszály hogy fel legyen rakva a gépre, Vagy mehetne cd-ről is? Mert ugye az alap a gépen van és csak a hanghoz kell a cd. És ahogy mondtam nincs helyem. Előre is köszi
-
Coolfire #4100 Ez a pénzkód.Tudomásom szerint magicoin cheat az nincs. -
Coolfire #4099 Nem kell vele foglalkozni,izomból a program files/maxis/the sims könyvtárba rakja magát.8663-4966712-3945768-1934 az install kód. -
Stickee #4098 sziasztok!
Mondjátok meg nekem mit csináljak! Most töltöttem le a livin larget. Kicsomagolom utána mit csinálok, Hova Rakjam? Az alapba valahova, Segítsetek! Ja és ennek mi a kódja?
-
Coolfire #4097 Küldd már el lécci a [email protected] címre.Thx! -
Coolfire #4096 Van egy olyan kép(hackelt) ami superstaert csinál belőled,ad 5000 MagiCoint,12 sztárbarátot etc...de nekem sajna nincs már meg és a címet sem tudom.De asszem Carlosnak Cserinek v. Sipocz kollegának megvan. -
rosebud
!;!;!;! --> stb. -
Hi!
Tudtok irni Sims Makin Magic-hez olyan kodot amivel kapok sok MagicCoins-t?
elöre is thx! -
Renesans #4093 sehol senki... :(((( -
Renesans #4092 Hé, az esőcsináló charm nem is működik, ha van kertitörpénk, mert akkor, az feléled, és megmérgesedik. -
Renesans #4091 Ne gondolkodj, hanem vidd... -
Renesans #4090 Mikor? -
Coolfire #4089 De jöhet. -
Renesans #4088 Na, Coolfire, akkor nem kell tipp az SC4-hez (+ az RH-hoz)? -
Renesans #4087 Igen, nagyon passzol.
Megéri!
-
Renesans #4086 Na, jó, most már elhiszem, király!
Most, hogy így elmondtad, lehet hogy megpróbálom vhonnan letölteni.
-
Renesans #4085 Bár, lehet, hogy majd tán egyszer ebbe a szép 2004-es évbe, majd sikerül befizetni vmi jó Internetet. -
Renesans #4084 Akkor te nem vagy eszednél...
Bocs, hogy ilyet mondok! -
Stickee #4083 Na azthiszem nekem lenne egy hülye kérésem! Írjátok meg nekem légyszi mindegyik kiegészítőnek a hely igényét! Csak mert tölteném le vkitől de elég soknak tűnik. Köszönöm
-
Már lepriviztük, mi a probléma: csak az alapjáték van meg neki, abban meg ugye nincsenek háziállatkák.