5242
  • Adri
    Talán próbáld meg a dowlandba
  • Kata
    Foggggalmam sincs. Én a készítő cég honlapjáról töltöttem le állatkákhoz új kinézeteket (textúra), és az egy olyan file volt, ami feltelepítette magát - de nem tudom hova. Így nem tudok segíteni, hogy hova kéne másolni. De gondolom, hogy a skineket és az új állat-formákat más-más helyre kell tenni...
  • Stickee
    Szia Kata! Lehet hogy én vagyok naon hülye , de nem értem mit mondasz. Letöltöttem állatokat ( kutyát, macskát) és beraktam oda ahova az embereket, ruhákat a skinsbe. De a kérdésem az hogy eddig bármit oda raktam abba a könyvtárba semmit sem tudtam alkalmazni. Na most, ha ezt megcsináltam kicsomagolva beraktam a skins könyvtárba akkor hogyan tovább? Mit tegyek hogy végre a játékba is láthassam az állatokat?
  • Kata
    Mármint az állatnak csak skin (bőr), vagy teljesen új fajta állat (új a felépítése, megjelenése)?
  • Kata
    Nekem is mind gyári lemez van, a Superstart majd megveszem jövő héten a tervezett nagy vásárlás keretén belül. Az Abrakán még gondolkozom addig... Amúgy egy képkészítőt le lehetett tölteni - regisztráció után - az EA oldaláról hozzá. Nagy egósan megcsináltam vele pár képemet próbaképpen... :)
  • Stickee
    Sziasztok! ha letöltök állatokat hova mentsem? És hogy tudom őket betenni a játékba? segítsetek! Ja és nem tudtok nekem tárgyakat küldeni? előre is köszi
  • Amiga
    Nekem az összes kieg eredetiben van meg, az Abrakadabra is megéri és passzol is a Sims világába. Szvsz mégis elég a Superstarig befrissíteni, mert ha rászállsz Studiotown-ra, úgysem lesz időd varázsolgatni. :-)
  • Kata
    Azért nem rajongsz érte, mert modemes vagy. Vagy még nem láttad... :) Én láttam, és kipróbáltam még régebben, és azóta is legszívesebben úgy játszanék. Az online játékban élő chat folyik: begépelt szöveget megjelenik kis szövegbuborékban az embered feje felett - így lehet társalogni. Az egészben a legbájosabb az, hogy minden karakter mögött valós személy van.
  • Kata
    Double Deluxe, Hot Date, On Holiday, Unleashed van meg. Meg még esetleg megveszem a Superstart, de az Abrakadabra-t már egy felesleges terriporteres baromságnak tartom. A varázslósdi már nem igazán a Sims világa...
    Akkor megnézem a hivatalos oldalt, hátha... A Sims Online-t hogy lehet játszani? Fizetős, mi?
    Egyébként pár egész igényes cuccokat tartalmazó oldalt találtam én is:
    www.7deadlysims.com
    http://trinketsandtreasures.net
    www.nighttimesims.no
  • Sipocz
    Hi!
    Valóban!, a MM a legsikerültebb kieg. szvsz. és nagy szerepe van világméretű sikerének abbon hogy a Sims2 megjelentetését elcsusztatták. Elsőre nem is a mágia ragadta meg a figyelmemet, hanem a óriási mennyiségü új tárgy amelyek sok-sok új tevékenységhez és szinesebb játékhoz adtak lehetőséget. A mágia is óriási és főleg nagy meglepetésekkel szolgáló dolog (pl. azóta sem felejtem el amikor saját kertészkedő törpémtől kellett menekülnöm amikor féltékenységi rohamot kapott az esőcsináló charmomtól:))!
  • Coolfire
    Nem több mint egy gigát nem akarok lehúzni.Pedig érdekelne.:)Csak ez a rohadt cselló meg a 15GB-s korlátja.
  • Coolfire
    Ahol Oldtownban a kutyit és macsekot lehet venni,ott téblábol egy sárga ruhás muksó.Na ő tréningezi asszem csak az obidence-jét elég borsos árért.Ja meg tőle lehet kérdezősködni is mindenféle állatos dologgal kapcsolatban.
  • Renesans
    Jaja, én egyszer csináltam vmit Transmogrifierrel, építettem olyat, oszt úgy el b@szta a familyt, hogy asztán má abba a családba sose léptem be, mer ha beléptem, megmozdítottam az egeret, rögtön kilépett az egész gameből... Azóta semmit nem csinálok Transmogrifierrel, mindet ki is töröltem a Downloads mappából, de akkor meg a familynél Missing Objects, egérmozdításra kilép, szal... Pedig már minden varazslatot tuttam abba a házba, na jó mondjuk szinte minden máshol is :D
  • Renesans
    Én nem rajongok a Sims Onlinért...
    De nekem nincs meg...
    De valami Internetes, nekem meg csak modemem van...
  • Renesans
    Utóirat: Majd most hétvégén, vagy jövő hétvégén.
  • picc
    és Oldtownban hol lehet pontosan edzeni?
  • Renesans
    Szerintem az ABRAKADABRA a legjobb! Király, mondhatni COOL, sztem nagyon jó. Nemtom, hogy nem ragadott meg?
    Mondjuk, ha az ember már tudja az össz. varázslatot, learn abillityt, minen...
  • Renesans
    Coolfire!

A SimCity 4 nekem is megvan, a Rush Hour kieggel eredetibe, és van hozzá kézikönyv is. Majd ha lesz egy kis időm, kiírom belőle a hasznos információkat /én is onnan tanultam meg/. Egyébként sztem tök jó az RH kieg, mert küldetések vannak benne.
  • Renesans
    Nálam a TOPlista:D

1. Makin' Magic (Abrakadabra)
    2. Unleashed
    3. Superstar
    4. Livin' Large (Livin' It Up) (igaz hogy, régi, de sztem jó)
    5. Hot Date és Vacation (On Holiday)
    6. House Party
  • Renesans
    Én a Double Deluxet vettem meg. Nem is jártam rosszul, mivel nekem nem volt meg a livin, illetve meg volt Deluxe formájában, csak kölcsönadtam az egyik haveromnak, azt, eltörte. Egyébként a Double Deluxe úgy van összeállítva, hogy: The Sims Deluxe Edition, House Party + Double Deluxe Bonus Content CD: azon vagy Deluxe patch, és egy Double Deluxe tárgycsomag, de a tárgyak nem olyan jók, illetve azoknak jók, akik puccos házat szeretnének csinálni.
  • Renesans
    Ja, hogy úgy...
  • SLICK
    SIMS ONLINE HOL HOL HOL HOL HOL?????????
  • cseri001
    Milyen a Sims Online? Kipróbálta már valamelyikőtök?
  • cseri001
    Jobbulást, Cool!
  • Coolfire
    Na eleget írtam mára.:)
  • Coolfire
    Ahhh..pedig szvsz az Abrakadabra és az Unleashed a legjobb.A leggyengébb az a House Party.Hogy vetted meg az elsőket?Sims+LL+HP,vagy deluxe v. double deluxe formában?
  • Coolfire
    Teljesről nem tudok csak olyanról ami az objecteket magyarítja,de exp. packkal már nem megy.Ami van az a huntutin van fent.Eccerűen nem lehet ezt a foscsomót rendesen lemagyarítani.Majd hátha az únijó miatt kapunk Will bátyáéktól egy hungarian nyelvi packot.
  • Coolfire
    Jah...majd a Sims2-ben is lesznek megbeszélni valók.:)Milyen érdekes mindig akkor lendült fel ez a drága topik,amikor megjelent egy új expansion pack.:)
  • Coolfire
    Mivel megvetted gyári verzsönben őket,azonnal mehetsz a www.thesims.ea.com -ra és az install kódokkal regisztráltathatod magad.Ott a sok finom hivatalos Maxis cucc.De van egy nagy német nyelvű gyűjtőoldal is,a www.simszone.de címet.Jöhetnek a hülye kérdések is,most ráérek.
  • Coolfire
    Hát majd valahogy elboldogulok vele,köccce.:)
  • webinport
    Sziasztok ! Honnan tölthetnék le a simshez ingyen magyarítást????
  • Carlos
    Régi szép idők!
  • Kata
    A Sims-sorozatokhoz nem tudtok valami oldalt, ahonnan bérmentve letölthető sok igényesebb kidolgozású cucc?
  • Sipocz
    Gyógyulj hamar! Sajnos magyarnyelvű gyűjteményt nem ismerek. Én itt az SG-s topicban szereztem sok infót és tippet valamint a Simtropolis oldalain (http://www.simtropolis.com) találtam rengeteget.
  • Kata
    Most vettem meg az összes részt az Unleashed-del bezárólag. A Superstar és az Abrakadabra valahogy nem ragadott meg. Úgyhogy most ismerkedek a programmal, mert eleddig csak az alapjáték volt meg. Majd lehet, lesznek nekem is hülye kérdéseim. :)
  • Coolfire
    Á nem,csak meg vagyok fázva.Most kezdtem el játszani a SimCity 4-el,persze Rush Hourral vmi eszméletlen jó.Csak rettenetesen amatőr vagyok.:)Tényleg nem tudsz valahol vmi -lehetőleg magyar-tippgyűjteményt?A SimCity fórum sok ezer hozzászólását nem bírom végigolvasni.:)
  • Sipocz
    Hi!
    Ahogyan Coolfire is említette a C+C-ről le lehet szedni egy macsek-viselkedés patchot is, amivel ugyanúgy hozza a gazdinak az egérdögöt csak az lerakás után "szublimálódik" és nem képez szemétrakást.
    Hali Cool! Mi a baj? Gyógyszerészkedsz vagy elkapott valami nem kívánt?
  • Coolfire
    Ahhh nem bírok olvasni.:)Nem eszi meg,csak kis gombócokat csinál,amit neked v. a bejárónőnek kell eltakarítani.
  • Coolfire
    Hát az attól függ.Ha csalással akarod,akkor asszem a C+C enterpriseről lehet kis kutyatálkát letölteni ami felviszi a skilljeit és minden tulajdonságát.Ha meg nem akkor tréningezni kell,v. Oldtownban edzzetheted,v. otthon.A szobatisztaságnál mindig amikor bebrunyál a házba le kell b@szni(scold) így lassacskán összegyűlik a 10 skillje.Tricknél először mindig a training kell(play dead,high flip,low flip etc..).Az engedelmességnél pedig mindig ültetni kell ez is összejön lassacskán,asszem 4-5 után már attackolni is lehet a szomszédokra.:)A macska fogdossa az egereket,de az első pár hunting pontja elég nehezen gyűlik össze.Na remélem érthető voltam,tiszta kóma vagyok ettől a sok szar gyóccertől.:)
  • picc
    ja és az egeret a macska miért nem eszi meg?