SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Hi!
Kösz a forrásnyomozást😊! Így eléggé megnyugtató, hasonlít kissé a szerepjátékok fejlõdésrendszerére. Motiválni fogja a gamert, hogy törõdjön az összes sim (fõlegesen az ifjak) tapasztalatszerzésével, nevelésével. Lesz mivel bíbelõdni😊!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike at home
illetve:

bookworm28 (Jan 22, 2004 6:05:45 PM)
Can old people die at different times? Because it would be kind of annoying if all your grandparents died exactly at the same time.

MaxisLuc (Jan 22, 2004 6:05:45 PM)
I agree

simsmaster88 (Jan 22, 2004 6:23:57 PM)
Will there be like a meter that tells you how far along in each stage each sim is?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 6:23:57 PM)
yes

simmy2sky (Jan 22, 2004 6:31:08 PM)
What kind of computer do you play The Sims 2 on, LUC?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 6:31:08 PM)
I have 3 I use. a 2Ghz laptop with a Radeon 9000. I 2Ghz Desktop and a 3Ghz desktop with ATI 9800 boards

Godziller101 (Jan 22, 2004 6:32:18 PM)
Can you make something like home movies, that your sims can watch on their tv? Using the cameraman mode, of course.

MaxisLuc (Jan 22, 2004 6:32:18 PM)
I like that idea. The TVs will play any AVI. so you can make movies for your sims

stony (Jan 22, 2004 6:33:11 PM)
Will teenage boys go through stages of...errrmm..."self discovery"?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 6:33:11 PM)
Don't know if we can do that and stay T rated.

- vagyis nuku szex
nathan7056 (Jan 22, 2004 6:35:30 PM)
How many real secounds will be a sim minute?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 6:35:30 PM)
A sim day should be about 15 minutes

zockedi (Jan 22, 2004 6:48:17 PM)
INTERESTING QUESTION ALERT! If you create identical twins and give them the same personalities, but give them totally different life experiences, will their personalities end up dramatically different?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 6:48:17 PM)
yes. they will have lifes and that will drive them to be different sims

SiM2FrEaK (Jan 22, 2004 7:03:05 PM)
Could a guy have 5+ girls pregnant at the same time?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 7:03:05 PM)
yes. nice goals in life you have.

jsz (Jan 22, 2004 7:03:56 PM)
will a sim be able to watch tv, eat popcorn, and talk on the phone at the same time?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 7:03:56 PM)
not really. maybe in Sims 3

Nicky (Jan 22, 2004 7:04:08 PM)
Can the social worker still magically escape if you wall her up?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 7:04:08 PM)
yes

teljes chat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kerdezted az eletciklusokat, itt a valasz:

Bruce (Jan 22, 2004 6:04:20 PM)
What are the exact length of each life stage? We know babies will become toddlers in 3 sim days, how long for toddlers, teens, adults, and seniors?

MaxisLuc (Jan 22, 2004 6:04:20 PM)
We are still tuning that one

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mert mondjuk rip, azert

Mûködni mûködik, RIP, de hogy tudom átállítani a nyelvet? (nem jön be az olasz)

És a superstar nélkül megy a többi?
Mike at home
milyen hangkartya?
milyen directx?

Nincs fent az alap sims.
#3741.Bocsi,de nem akarom újra és újra leírni.Binpatch kell.
FH ToMmY
NEmnagyonakarbejönniazoldal 😊

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Carlos
Szivesen, hajrá!

Þór vígi þessi rúnar

FH ToMmY
Kira. Köszi. akkor építek egy házikót, aztán megyek vásárolni 😊

Carlos
Dede...vannak szekrénykék.
Az pont erre való!

Þór vígi þessi rúnar

FH ToMmY
Most egy hülye kérdés következik 😄
A hot date-val játszom, és ugyebár be lehet menni a városba. Nos, nincs arra lehetõség, h uj ruhába bújhassak? 😄 Me elég izé má napok óta ugyan az a ruha, szaglik 😄

FH ToMmY

Egyébként nekem is megint lenne kérdésem! 1. Miért nem tom használni azokat a tárgyakat amiket letöltöttem belerakta a játékba, de megveszem aztán visszakattintok az életre és eltûnik. Miért? 2. Tudtok e nekem olyan tárgyakat küldeni amelyek nem sérült fájlok mert a neten a fele az!?

Szia! A választ én sem tom de nekem is csinált hasonlót. Csak nekem nem is indult el a játék! Nekem az volt a probléma hogy töltöttem le kiegészítõket és valószínûleg volt köztük sérült fájl! De nekem akkor szokta lerakni az asztalra ( de nem kapcsolja ki) mikor a kazaa-t bekapcsolva hagyom.

akyyy
Nem tud valaki segíteni?
a sims van fent az összes kiegészítõvel,és az a gond, hogy nem tudok játszani 10 percig, mert a játék rövid idõn belül kilép az aaszlalra. az is jó, ha megmondjátok, melyik forum melyik hozzászólását nézzem meg, mert marhára idwegesít...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tom3
Sims:Bustin Out(konzolokra) de kene de szerintem azert jobb lesz a Sims2
cseri001
Én biztos nem unnám meg, nekem már a Gameboy Advance-en is tetszett, és kicsit olyan lehet PS2-n, mintha már Sims2 lenne. Nekem biztos az jutna róla eszembe. Jó is lenne vele játszani!
Az benne a pláne, hogy dolgozni is kell, meg vannak küldetések is! Nem baj az, ha nehéz.

Úristen hód, fújd már ki!!!

Sephi
Ps2...

De most jaccottam vele kb ket orat es meg is untam. Nehezeb az iranyitas mint pc-en viszont sokkal tobb dolog van benne.

De unalmassa valik egy ido utan mert itt nem eleg hogy dogozni is kell de kuldeteseket is vegre kell hajtani ami neheziti a jatekot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

cseri001
Csak gondoltam, belinkelem, ha valakinek még nincs meg...

Tom3
ahhhhhhhhh nem igy nezet ki!!!!!!!
Tom3
na bekukkantok a sharkywarezre ott van a kedvenceim koszt.
aze kosz hogy mondtad ugy is megakartam nezni a ujj gameket legutoljara a Terminator3 War of the machines volt.
meg volt valamikor😞lehet hogy meg fent van.)
Battlefield 1942 valamelyik kiegeszitoje
Tom3
tudom a Call Of Duty-t onnan szedtem le!(kivetel 1fajl meg a DC++-on is leszedtem csomo hiba de ami a sharky-n hibas az ott jo volt.)kiraly hely de mar nekem a CoD-os sem engedi 😞(

de hatha...
Tom3
nem es szerintem nem is fog!!
FH ToMmY
Kössze

cseri001
Itt INGYEN le lehet tölteni a Sims Vacation-t!!
Sims Vacation
Nem próbáltam végig mind a 18 darabkáját, hogy jó-e, de akinek nincs meg, és szeretné, próbálja meg... Hátha...

cseri001
Én is, én is!!!!!!!!!!!
De már kerestem egy párszor, és nem jártam sikerrel, sajnos...

Ja én GBA-n teszteltem,és elég jó.Ha lenne mûködõ ps2 v. gc emulátor akkor leszedném és megnézném.
Pedig hasznos dolog a DC.😊Ürítettem,úgyhogy jöhet.
cseri001
Egyetértek, szerintem is "magától" nõ fel a gyerek, vagy lesz az öregbõl kukaceledel...
De a leghosszabb idõszakot felnõttként élik, természetesen.

cseri001
Bustin' Out-tal min játszol? Gameboy Advance, vagy PS2?

cseri001
Nem DC-zek, eldöntöttem...
De a skineket küldöm, azt hiszem két emilben. Mehet az elsõ? Van helyed a freemailen?

Sipocz
Hi!
www.nighttimesims.no
Itt nézegesd + az innen is elérhetõ linkeket.

Sephi
Eleg erdekes. Itt nem az van hogy odavag es epitsel hazat es ejjel. Itt kuldetesek vannak 😊 Kurva jo 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FH ToMmY
Válaszolhanta vki...

Sephi
Valaki jaccika The Sims Busti'n Out -al? Eleg furcsa a kezdete. Nem igazan ertem mit kell benne csinalni.

Mike at home
szerintem ezek a szakaszok kotottek
es amguktol okosodnak szvsz ne varj vmi Creatures jellegu A.I.-t
szerintem a gyerek egy ido mulva nagy lesz
amberunk ido mulva megoregszik es meghal
hogy ezalatt csinalt-e vmi ertelmeset, vagy egesz nap hevert a fotelben, az a jatekoson mulik

persze jo lenne, ha ez az ido, azert kellokeppen hosszu lenne, szoval nem pikk-pakk halnanak meg, illetvecseperednenek fel

PLackó
Nem tudja valaki ki jött e már a The sims 2 demója???

FH ToMmY
Sztem sok neki, bár elvileg jonak kell lennie...

Skacok, a hot date-hoz honnan lehet fain skineket, fejeket, cuccokat letölteni?

http://www.bcdc.webhop.org/ itt le van írva minden tudnivaló.
cseri001
Nincs DC-m...
Hogy kell ezt a megosztós DC-t megcsinálni?

De a többit küldöm.

Tom3
SimTeen progi az jo erre. akkor csak nem valaszthatom ki pofajat
😞( ott van baba,gyerek,tinédzser,felnött de a tinédzser-nek viszont csak lekicsinyitenek par ruhat es gyerek pofat adnak a felnotteknel valaszthatunk de a pizsomalyanal olyan mint 1felnott-e (Sims1!!)minel tobb a kiegeszitonk annal nagyobb helyet foglal.

(pl.a batyamnak volt 1tinédzser-e meg kerte a kezet Bella-nak mult az ido es atalakitotta a progival fenotte es 1 szemüvegeslett belole) 😞((
Sipocz
Tehát a Sims2-ben létezik az élet teljes ciklusa születéstõl a halálig. Magának a játék szimulációjának van sebessége és ettõl különbözõen az egyes gamereknek is megvan a valszeg egymástól különbözõ játékfelfogása-játéksebessége. Tekints egy gyerek simet. Az egyik gamer sokat bíbelõdik a képzésével-nevelésével (aki ezáltal eléggé éretté válik legalább is szellemileg a felnõttségre), a másik szeretné ha sokáig gondtalan gyerek maradna (a papa-mama kedvence, amolyan játékbaba a babházban). Viszont a szimulációs ütem lehet ettõl teljesen független, ami érdekes hatással lehet a játékban elért teljesítményekre egyes simeket tekintve. Gondolj extrémben egy ikerre azonos korral, de mondjuk eltérõ nevelési-ismeretszerzési stílussal. Mondjuk jó lenne ha a gamer és azon belül is realtime dönthetne -saját játékának ütemében és tervei szerint- az egyes életszakaszok beállításáról. Nyilván a szimuláció is valami módon szakaszokra osztja az életfolyamot amikor meghatározza a játék peremfeltételeit.

Mike
fogalmazd át a kérdést, mert nem igazán értem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Megjött a frigó köszi.😊
Sipocz
Nem, sajnos, forever child, majd Sims2-ben. Hallottam vmi modról, ami "kisfelnõttet" csinál a kölyökbõl, kissé az alakját is átírja, de csupa-csupa rossz véleménnyel körítve.
Tényleg vannak hírek arról hogy a Sims2-ben befolyásolhatod-é, hogy a generációs határok átlépésére mikor kerüljön sor? Nem lenne jó, ha egy ovodás szellemiséggel bíró sim belépne mondjuk nagypapa szerepbe😊 vagy alkalmasint egy érett kölyök meg lenne fosztva az ÉLET egynémely felnõttekre szabott adományától😞!

Tom3
normalisan gyerekbol lehet valamikor felnott?es elhuzhat a picsaba a hazbol??(nagykoraba!)
Ha lent van neked a superstar audiója nem tudod nekem dc-n megosztani?:_)