5242
  • Davidka
    jah, sajna még nem jött ki :(
  • Davidka
    az egyik férfi, a másik nő, össze akarom házasítani őket... és nem akarok női névvel élni :) Ráadásul unatkoztam és Broáf lett a neve :D
    Különben most mekcsináltam azt, hogy egyet áthívtam, akkor eltűnt a neve a telefonból és megjelent egy másiké... fura...
  • cseri001
    Még meg se jelent...
  • cseri001
    Ja, az szar ügy...
    De miért nem hívod át akkor a másikat? Azt írod, mindkettőt tudod irányítani, akiket össze szeretnél "barátkoztatni"?!
    Vagy akkor nem értem... .))
  • marsu
    sims 2-őt honnan lehet letőlteni???
  • Davidka
    nem, a problem az volt, hogy szereztem aegy barátot, aki irányítni is tuttam, mer egy másik házban lakott mellettem, elmentem vele nyaralni, hogy ápoljam a kapcsolatunkat és mire visszajöttem, a nyaralásban annyi emberrel találkoztam, hogy őket tuttam csak felhívni, de akit akartam, az nem volt a listában :(
  • cseri001
    Nem nőnek meg...
  • cseri001
    Próbálj meg ugyanoda elmenni még egyszer-kétszer, ahol megismerted őket. Hátha összefutsz velük, és megnövelheted a contact értéket. Ha már "barátok",akkor biztos fel tudod hívni őket.
    De ez csak egy tipp...
  • cseri001
    Akkor passz..., bocsi...
    Coolfire és Carlos kollegák, valami ötlet??? :)
  • Davidka
    azt nem csak a másik nemtoménhányat
  • Tom3 #4151
    most a alap,house party és a hot date van fent
  • Tom3 #4150
    jaja
  • Renesans
    Valami 1.3 abortingot ír ki a telepítésnél.
  • cseri001
    Mi a baj a Livin' Large-dzsal?
  • Renesans
    Már töldtöd a Makin' Magicet? Vagy már letöltötted? Érdemes a fáradtságért, mert nagyon jó.
  • Tom3 #4146
    Livin Large probémámra senki?
    Mintha valaki másnak is lett volna ilyen baja de nem találom a hozzászólást.:(
  • Davidka
    én most eccerre mindet tőtöm :)
  • Tom3 #4144
    Na asszem letöltöm a Vacation-t,Unleashedet,Makin Magic-et.
  • Davidka
    Idegességemben már töröltem az embert :( maj megpróbálom újra :( Egyébként eléggé teccik ez a vacation!
  • Renesans
    Én annyi embert nem ismertem soha. Nemtom hogy meglehet-e oldani.
  • Renesans
    Nem nagyon. Várjunk, még nem is dicsekedtem, a Makin' Magicbe' megtanultam az összes Charmot-Spellet mindent. De ez már marharég volt. Olyan decemberbe. Csak mindig kiment a fejemből mikor neteztem.
  • Davidka
    Hi, lenne egy kérdésem: A vacationnal nyomulok, elmentem kéccer is vakációzni és annyi embert ismertem meg, hogy nem bírok felhívni valakiket telefonon... Ez valamiféle bug? Meg lehet oldani? Mer lenne 2 család, akiket nem a vakáción ismertem meg és velük akarok bezsélni, de nem megy :( Nincs benne a telefonabna nevük...
  • Tom3 #4139
    Ja kutya és macska mindig ugyan akkora nem tudom hogy lehet-e kis macska és kutya.Lehet hogy nem lehet...:(
  • Tom3 #4138
    Én letöltöttem egy cuccot(Nincs fent az Unleashed.)hogy tyúk, aztán a földön tojás(Vagy kikel, vagy kidobod, vagy meg sütöd.)csibe lesz belőle aztán meg tyúk(gondolom) de nekem még nem sikerült.De lehet ugyanúgy kutya,macska van nekik kaja táljuk, és magok.

Itt megtaláljátok őket.
  • cseri001
    De azért te megoldod, látom!:)))
    Egyedül is egész szépen elbeszélgetsz...
    Történt valami érdekes a simseiddel? Mármint valami említésre méltó?
  • Renesans
    kevesen vannak...
  • Renesans
    De rég jártam itt...
  • Tom3 #4134
    1.2
  • Tom3 #4133
    Várom a válaszokat
  • Tom3 #4132
    1.3
  • Tom3 #4131
    1.3 aborting vagy mit ír ki a livin large installnál mit csináljak!?
  • Tom3 #4130
    Mert pl Sipőcz mondta.1épként megy a Makin Magic nélkül?
  • Kata
    Sajna nem tudom, mert a Superstar-t és az Abrakadabra-t csak a hétvégén tervezem megvenni... :/
    Szerintem kérdéseddel fordulj az általam linkelt oldal fórumához. Ők biztosan tudnak válaszolni. Gondolom az oldalt folyamatosan töltik fel információval, és lehet, hogy csak később jutnak el ehhez a leíráshoz. Szerintem kérdezd meg a fórumukon, és biztos válaszolnak hamarabb, vagy előbb felteszik a szükséges anyagot.
  • Tom3 #4128
    Hogyan lehet esőt csinálni?
  • Kata
    Már működik az oldal: http://bwsims.uw.hu
  • Tom3 #4126
    "Senkisem tud válaszolni?" a #4120-ra.
  • Tom3 #4125
    Na töltöm az alapot mert beszart a cd 2gépsem tutta olvasni.Mivel DC++-on nem találtam Sims alapját ezért sms-eztem.De így legalább gyorsabb.

Senkisem tud válaszolni?
  • Kata
    Mintha azt írtam volna, hogy most tették fel az oldalt, és most kezdik feltölteni...
  • Tom3 #4123
    Állatkülsőket :)A #4120 ra tud valaki válaszolni?
  • Tom3 #4122
    1enlőre rohadt kevés cucc van fent.Remélem a számitógép jó...