Nácik, skinheadek - vélemény?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a skinhead stílus 69 - 70 környkén jött létre a mod- ok és a rude boy- okból.ska, reggea zenékre buliztak együtt a jamaicai fiatalokkal.eleinte nagyon sok volt a néger skinhead is!
a punk zene álltal elindított hullám elõre hozott több háttérbe szorított stílust és így létre jött az OI stílus.ez lett a skinhead- ek zenéje.
az OI szó a Cockney Reject zenakartól származik, késõbb ez skinhead csatakiáltás lett.a Sham 69 énekese horogkeresztes pópóban szerepelt a médiába, és az újságírók arra következtettek, hogy az OI a rasszizmus hangja.egyre több lett a bõrfejû fiatal és a rasszista, fasiszta szervezetek támogatták õket.ilyen volt a Rock Againts Communism.magyarországra így jutott el ez a kultúra.sajnos.

egyenlõre...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
.jpg)
bob marley is skinhead zenészként kezdte, ha tudni akarod
Te, biztos hogy nem kevered a szezont a fazonnal???Szkindertojás és reggae???Dinnyére sört???LOL
Na hagyjál a vakitással minket...
http://druglord.buzz.hu/ ;)

de nem???milyen szar lehet azzal a tudattal élni hogy ugy utálja õket MINDENKi mint õk a cigányokat...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
a bonheadek meg a mein kampfot olvassák, árjának gondolják magukat...

pl new yorkban volt egy nagy leszámolás, rengetegen haltak meg a mindennapos vérontásban, igaz meg is lett az eredménye, kiirtották a nácikat

pl new yorkban volt egy nagy leszámolás, rengetegen haltak meg a mindennapos vérontásban, igaz meg is lett az eredménye, kiirtották a nácikat

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Most mi lesz?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''