Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
fél skin létedre legalább nem sipákolsz meg anyázol ha itt beszól valaki....
mukika
Nekem semmi bajom a skinekkel, van egypár haverom. Engem csak egyvalami zavar.... Ha a sok diszkós futálja a skinheadeket, mért veszi fel a ruhájukat? Manapság egyre több emberen látok Lonsdale London ruhákat. Ami szerintem, nem egy népviselet, hanem egy életstílus. Lelátói hooligan viselet. Nem holmi diszkóruha!!!!!

csuki 2002. nov. 05. 21:39 | Válasz erre | #15

a skinhead stílus 69 - 70 környkén jött létre a mod- ok és a rude boy- okból.ska, reggea zenékre buliztak együtt a jamaicai fiatalokkal.eleinte nagyon sok volt a néger skinhead is!

a punk zene álltal elindított hullám elõre hozott több háttérbe szorított stílust és így létre jött az OI stílus.ez lett a skinhead- ek zenéje.

az OI szó a Cockney Reject zenakartól származik, késõbb ez skinhead csatakiáltás lett.a Sham 69 énekese horogkeresztes pópóban szerepelt a médiába, és az újságírók arra következtettek, hogy az OI a rasszizmus hangja.egyre több lett a bõrfejû fiatal és a rasszista, fasiszta szervezetek támogatták õket.ilyen volt a Rock Againts Communism.magyarországra így jutott el ez a kultúra.sajnos.

többször meg nem irom, le járj utána ha érdekel

hát hallod kurvára nem értetted meg amit irtam

The Garrett
de mé? én élni akarok 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

becsapodna ebbe a rohadt bolygóba egy hold méretû meteor az bõven elég lenne!még nem késõ!
egyenlõre...
GmorpH
Pontosan.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

The Garrett
tanulság ne akarj senkit felrobbantani akinek akár csak a kislábujjának szõrszálmozgásai nemtetszenek 😊

GmorpH
Ez tényleg lehet, és végülis céltalan is lesz az élete miután végzett mindenkivel. Azért az vacak lehet. Szegény, nem szívesen kerülnék ilyen helyzetbe.

The Garrett
egyedülmarad, elgondolkodik azon hogy mit tett és megutálja magát 😊 shiimán elõfordulhat 😊

GmorpH
Hát az már elég gáz, ha valaki saját magával sincs jóban.

The Garrett
és mivan ha én arra (is)büszke vagyok hogy magyar állampolgár vagyok? az most mért baj? Nem reklámozom zászlókkal, meg nem járok kokárdában mindennap, csak egyszerûen büszke vagyok rá. Mint mondjuk ahogy 1 fiú ált. büszke az apjára/anyjára...

The Garrett
Jah aztán elkezdené magát robbantgatni mert elõbbutóbb nemtetszene magának 😊

GmorpH
Szép lenne az...egyedül lenne és így nem lenne senki, aki nem szimpatikus neki.

The Garrett
hát elég csúnya világ lenne ha mindenkit felrobbantanál aki nemtetszik neked 😛

I.C.ram
Nagyon sokban tévedsz. Azok egytõl egyig büszkék a hazájukra, akik tettek érte valamit. Mindegy nagy történelmi személyiségünk nyiltan és büszkén vállalta, hogy magyar. Aki nem büszke rá az valószínûleg nem is fog semmit tenni a hazajáért.
Lteebee
Az a jó még, amikor megvernek, mert tankcsapdás pulcsi van rajtad és akkor nyilván punk vagy.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
Amerikában pl. minden harmadik házon kint van az amcsi zászló? Na és? Miért ne lehetne arra büszke, hogy amerikai, vagy magyar vagy francia vagy mittomén mi.
Punker
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
te kihez beszélsz amúgy? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Galy
jaja, ez igaz

na megyek innen, ez a topik suxx!
Galy
bunyó közben szar ha tépik a hajad...meg bele lehet kapaszkodni....bla-bla-bla
Punker
nem vakítás a SKA és az OI zene 1 tõbõl ered......

Blasta
Jézusom....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

talán nem olvastad el amit irtam...a rude boyok zenéje volt a reggae, amit a skinheadek is szerettek (szeretnek),
bob marley is skinhead zenészként kezdte, ha tudni akarod

K.András
" skinheadek az utcát járják, meg a kocsmákat, meg reggae-t, ska-t hallgatnak, "
Te, biztos hogy nem kevered a szezont a fazonnal???Szkindertojás és reggae???Dinnyére sört???LOL
Na hagyjál a vakitással minket...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

CSOCSO

de nem???milyen szar lehet azzal a tudattal élni hogy ugy utálja õket MINDENKi mint õk a cigányokat...
A véleményemet pedig már leírta Csocso a #243-ban 😄D

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Lol, akkor minek hoztad fel a topikot?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

a skinheadek az utcát járják, meg a kocsmákat, meg reggae-t, ska-t hallgatnak,
a bonheadek meg a mein kampfot olvassák, árjának gondolják magukat...

I.C.ram
Ezzel még mindig nem mondtad el a lényeget. Most akkor mi a céljük a boneheadeknek és mi a skinheadeknek?
-1

kérlekszépen: angliában a munkásosztály fiataljai bandákba verõdve járták az utcát, és mivel a verekedések mindenaposak voltak rövidre nyírták a hajukat, innen jött a skinhead elnevezés. akkoriban vándoroltak be nagyon sokan színesbõrûek amerikából, jamaicából. A fekete srácok voltak a rude boyok összetartottak a skinheadekkel....... aztán a 2. vh-s nácik bemagyarázták az okos szövegüket a skineknek, és néhányuk be is vette, õk a boneheadek. a skinheadek nagyon sokat és keményen harcoltak, harcolnak a skinhead név visszaszerzéséért, ezért jött létre a SHARP mozgalom. hozzánk (MO-ra) már csak a bonheadek jutottak el és azért ismeri õket itthon mindenki ugy mint skinhead.

pl new yorkban volt egy nagy leszámolás, rengetegen haltak meg a mindennapos vérontásban, igaz meg is lett az eredménye, kiirtották a nácikat

kérlekszépen: angliában a munkásosztály fiataljai bandákba verõdve járták az utcát, és mivel a verekedések mindenaposak voltak rövidre nyírták a hajukat, innen jött a skinhead elnevezés. akkoriban vándoroltak be nagyon sokan színesbõrûek amerikából, jamaicából. A fekete srácok voltak a rude boyok összetartottak a skinheadekkel....... aztán a 2. vh-s nácik bemagyarázták az okos szövegüket a skineknek, és néhányuk be is vette, õk a boneheadek. a skinheadek nagyon sokat és keményen harcoltak, harcolnak a skinhead név visszaszerzéséért, ezért jött létre a SHARP mozgalom. hozzánk (MO-ra) már csak a bonheadek jutottak el és azért ismeri õket itthon mindenki ugy mint skinhead.

pl new yorkban volt egy nagy leszámolás, rengetegen haltak meg a mindennapos vérontásban, igaz meg is lett az eredménye, kiirtották a nácikat

PResident Evil
mingyá hívom pár évfolyam társamat... majd azok elmagyarázzák nektek 😄

CSOCSO
a bonehedek a régi rasszista skinhedek..vagy valami ilyesmit magyarézott a kölök..hát nemtom.. ez bónhed hogy jött ide..szvsz marhaság
I.C.ram
Valaki világosítson fel, hogy mi a különbség Skinhead és Bonehead között? Most komolyan kérdezem!
HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

CSOCSO
rólad a gumiban sok topik
Szep!

azért arra nyomtam a választ hogy rá tudjon kattintani a nyomorultja

The Garrett
ha te raktad be biztos nézted 😊

nemtom nézted-e a #246 -os képet

ja ez a VAJD(a)I gyereknek ment

En meg cigan cavo vagyok!
Most mi lesz?

Tikal
én tom hogy te milyen skin vagy 😊 azt hiszem, nem rád gondoltam mikor ezt irtam

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
LOL