Nácik, skinheadek - vélemény?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mirõl nincs fogalmunk?
biztos vagy abban hogy érdekel egyáltalán valakit a nácizmus?
ha náci lennék nem lenne fele ennyi boldogságom és tulajdonom..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

No mora agression & politics 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez a véleményem a skinheadekrõl
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
csak azt nem értem mért kell szándékosan erõszakosan viselkedni, induljunk ki abból hogy sajnos több esetben történik az hogy jó pár "szkinhed" megver pár pankot, mint fordítva..
És hogy mindezt miért kell? Ha nem teccik valakinek a politikai nézete + a zene amit hallgat azért már megvered? Ez nagyon szomorú.
A punkok szvsz egy választott ellenségkép a szkinhedeknek, mert kb annyian vannak mint õk és a közvéleményt kevésséérdekli, ha megvernek néhány punkot.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Oi!<- sokan azt hiszik hogy a bonehead "kultúrához" tartozik, közben nem.
De szerintem még az is gond ezekkel a csoportokkal hogy még mindíg hitler gondján rágódnak
Nem hinném hogy a tizenéves kis köcsögök tisztában lennének annyira történelemmel hogy ilyen elveket valjanak holott lehet nagyanyja meg nagyon megszenvedte a 2. világháborut vagy annak utoéletét....
tartoni de én egy csodálatos gesztusnak tartom hogyvki magyar címert varr a kabátjára
Maxtor és azt hiszed ezzel megoldasz bármit is???
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Én most szeretnék belépni valamelyik HUNGARISTA csoporthoz.Szerintem ezek a fiatalok az igazán hazafiak õk ki mernek állni a cigány probláma ellen.
Most vettem 2magyar címert felakarom varratni
a válamra de félek hogy a ROHADT mocskos gané cigányok megvernének.
Sajnos egy megoldás van irtani õket.
Én belém kötött már olyan cigány hogy anyja apja dolgozott(ténleg nem loptak csak a fiuk) na ilyen akart megverni.
Nekemcsak a cigányokkal meg a punkokkal van bajom,a Punkok mire vergõdnek?
kötelet nekik!
már azoknak ,akiknek attól áll fel ,ha meghülyithetik a gyerekeinket!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
De azert dzsipsyk pusztujanak!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
*--/má nem vagyok skinhead...hungarista sem...már már csak egy normál gyerek vagyok..de lelkem mélyén az érzek még valamit 😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.