Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem egy zsidó irányít mindent, hanem többen, de ez most mellékes. Mondj már egy olyan tv csatornát, amit nem zsidó irányít Magyarországon? A politikában is õk irányítanak, amikor nem õk irányítottak, akkor pedig csak a gyûlölködés ment a zsidók által irányított tv-ben. Mit nem irányítanak õk? A földeket is felvásárolják, a gyárak, cégek is az övék. Kizsákmányolnak, és közben az õ félresikerült világuralmi törekvésüket, és a liberalizmust építik nálunk, és máshol. "Itt kezdõdik a fajgyûlölet": nem utálná õket senki, ha nem, utáltatnák meg magukat mindenkivel.

Tikal
a minimálbér emelésre 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mukika

Balo
(Aranyesõ a... dallamára)
Savasesõ a cigányokra
Savasesõ a putrijukra, jajj...
Egy se élje túl.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

mukika
Milyen szép vers? 😄DDDD
Ez egy Egészséges Fejbõr szám!

GmorpH
Tökéletesen igazad van, ide bárki írhat, de minden egyes emberre vonatkozik az, hogy azt kultúrált formában tegye és ez a te megnyilvánulásaidra legkevésbé sem igaz.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Astaroth
Ez nem van jól.😞

Tuvok
Amíg emberiség van, addig különbség is van köztü(n)k, és addig fajgyûlölet is van. Kiben erõsebb, kiben gyengébb, minden népnek van egy hangadója, a többi meg megy utána, mint a birkanyáj. Náci, zsidó, kreol, fekete, fehér, cigány, sárga, stb...ezek mindig útálni fogják egymást valamiért, a tények azok tények, a rágalmak meg rágalmak maradnak. Ez van...

Astaroth
Volt egy állat a zsidók közül aki olyan volt mint a Hitler na.Ennyi erõvel egész Németországot ki kell írtani,mert veszélyes más népekre!

Tuvok
Olvasd el a Tora-t, tökéletesem ugyanarról szól, mint a Mein Kampf (zsidó felsõbbrendûség, világuralom), csak 2000 évvel korábban írták. 😊

Astaroth
"Mert mindent a zsidók irányítanak."
Itt kezdõdik a fajgyûlölet.Mondj egy zsidót aki mindent irányít.
És egyébként egy bölcs mondta:Nem a zsidó teszi az antiszemitát,hanem az antiszemita teszi a zsidót!

mukika
EZT!!!! Te kis unreg senki.....

1. Nem adjuk fel!
• Bevezetõ:
A szög miatt a patkó elveszett
A patkó miatt a ló elveszett
A ló miatt a lovas elveszett
A lovas miatt a csata elveszett
A csata miatt az ország elveszett
Hát verd be jól a patkószeget!

Hazátlanok rosszkufárok
Nagy bitangok kis zsiványok
Bármit tesztek Nem adjuk fel!
Halálhozók, álbarátok
Alávaló gyászhuszárok
• Refrén.:
Nem adjuk fel!
Nem adjuk fel!
Nem várhatunk, indulni kell!
Nem adjuk fel!
Nem adjuk fel!
Testvéreim harcra fel!
A háborúkat ti szítjátok
Fegyverekbõl jót kaszáltok
Fog majd rajtatok az átok
Jobb, ha szépen félre áltok
• Refrén 2x
Nem adtok, de pénzre vártok
Megveszitek, amit láttok
A véres kard lesújt rátok
Bilincsessé, rabbá váltok
• Refrén 2x

Szerintem ezt Te magad is tudod...manapság már minden szimplán hazafi, jobboldali emberre ráköpik az ilyen-olyan emberek, hogy náci, amikor nem is az. Miért? Mert mindent a zsidók irányítanak. A médiában is efelé tolják el a befolyásolhatók gondolkodásmódját, ezért a nagyobb tömegek ezt szajkózzák, bár akinek egy kicsi esze van, az átlát rajtuk. Sajna akkor már a szólásszabadságnak is vége, amikor ez a liberális méltóságuk ellen irányul. Szal azért nem szidják a komcsikat, mert maguk is azok, a hazaárulók pedig szintén õk, csak ezt nem képesek elviselni, és ha valaki kimondja, jöhet a tuti beváló nácizás. De aezt tudod Te magad is...

Buddy
a megtalálást úgy értem, hogy "jobban szóvá teszik", vagy "jobban észreveszik".....de aki érti, az úgyis tudja

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
nekem azt mondjátok meg, hogy a "Nácikat" miért találják meg elõbb (negatív értelemben) az ilyen fórumokon is, meg az életben is, mint azokat, akik pl. besúgók, hazaárulók, kommunisták....eccetera?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ezek street/casual cumók, nem feltétlen skinhead-style, ma már sok más emberke is hordja mivel jól néznek ki.(Lonsdale, Everlast, Pitbull, stb.)

Itthon elõször tényleg skinheadek, ultrák és huligánok hordták, aztán valami diszkós csóka hozta divatba széleskörben és azóta az összes baffalós grizli ilyenekben fújtat 😄D

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Szevasztok!
Figyelj, én eléggé jóba vagyok boneheadekkel, nem jól gondolod a négerekkel való viszonyukat. Magyarországon már inkább a nemzeti öntudat kinyilvánítása kerül elõtérbe a boneheadeknél, az, amit a zsidók, politikai pártok, és más szervezetek próbálnak elnyomni a magyar emberben. Ezt csak az elõzõekhez mondom, visszatérve a négerekhez: azzal van itt gond, hogy elõszeretettel idejönnek Mo.-ra, és nem dolgoznak. A média persze azt próbálja súlykolni, hogy ennek az ellenkezõje áll fenn, lehet persze mutogatni néhány olyan négert, aki dolgozik, de ha nagyobb tömegben idejönnek, itt is csak olyan semmirekellõ, munkanélküli, ingyenélõ, drogos banda lesz, mint pl Párizsban (voltam ott). A boneheadek nem akarják õket kiírtani, de itt, a hazánkban nem is akarják látni õket. Persze van kivétel, de ez most a többség.

Lynx_TWL
vélemyénem: nem szeressm a fajgyûlöõket, értelmetlen az egész, nem tom mér kell írtani a négereket, de nekem is megvan egy alap véleméynem a cigókról!

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Jaja! Elvileg a skinheadek hordják.
Tikal
én már csak azért sem értem, mert ugye van ez a szo hogy skinhead, borfej, vhogy nem tudom bob-al ezt összeegyeztetni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
bob skinhead? ez csak késõb alakult ki, én nem értem ezt honnan veszed....

Astaroth
A Lonsdale skinhead viselet?Csak mert nekem is van ilyen kabátom!

[HUN]PAStheLoD
érdekes volt olvasni a topicot :]

új ismeretek stb.. de nem kell anyázni ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

mukika
Nem a te szöveged volt. Nincs semmilyen hantatörténet... Te vagy a legnagyobb hazudozó skizofrén geci itt az egész fórumon.

ha te mondod...nagyon ügyes vagy hogy kimásoltál egy szöveget amit már leírtam, de ha átgondolod te nem érted az egészet, mert aki ezt érti, az általában antirasszista, nos ez rád nem igazán illik, én biztos félrebeszélek...

nah mondom vitázzatok inkább a játékokról, meg mukika menjél írjad a mi országunk topicba a hantatörténeteidet

mukika
Miért lennék skizofrén??? Csak segíteni szerettem volna azoknak az embereknek akik nem értik ennek az egésznek a lényegét. A cikkeket nem én írtam, a neten bárki aki kereste volna, simán megtalálhatta volna. Senki nem végez kutatómunkát, és te vagy ebben a topicban az egyetlen aki félre beszél...

Csak annyi hogy itt kutatómunkát végzel a sharpokról, akik rühellik a magadfajtákat, skizofrén vagy?

mukika
És??? Esetleg nem tetszik valami??

mukika
Kösz!!!

"tessék???"

hát figyelj, nemis tudom ki harangozza a szövegét folyamatosan a "MI országunk" topicban

nagyon ügyes vagy

Bob Marley rudeboy volt, skinhead zenészként kezdte, a skinhead nem mozgalom, hanem életstílus. a SHARP a mozgalom ami a rasszizmust írtja.

mukika
Tessék régi skin képek:

14 évesen canadába költözött, ahol brit uralom volt... ott is ugyanúgy csoportosultak a skinhead srácok, és ugyanúgy hatott a zenére az egész. A Wailers meg skinhead tlémákat is játszik... szoval járjatok utána mielõtt öntitek az értelmetlen baromságaitokat.

"Bob Marley, a jamaicai születésû énekes már-már mitológiai magasságokba emelkedett a kortárs és az õket követõ zeneszeretõ emberek körében. Olyan látomásokkal teli, inspiráló és nyíltan vállalt politikai nézeteket hangoztató reggae zenét népszerûsített, amely neki köszönhetõen vált világszerte elismertté. Kingston külvárosi szegénynegyedéért 14 évesen hagyta el a szülõi házat. Alkalmi munkákból élt és szívta magába az utca szellemét, melyet még mindig mélyen áthatott az 1834-ben eltörölt rabszolgaság aurája, valamint a brit uralom alatt meghonosodott szokások egyvelege. 1963-ban a jamaicai popveteránnak számító Joe Higgs segítségével megalakította Wailers nevû csapatát."

CSOCSO
atol nem skinhed márli gyerek mert a skinek szeretik a zenéjüket...
GmorpH
Jamaica-nak tényleg nincs, de a Jamaica-iaknak egy pici igen. Jamaica-i emigránsok vitték be a reggae és a ska zenéket a 60-as évek közepén Angliába, ami aztán népszerû lett az angol munkásosztálybeli fiatalok között. Ebben az idõben vált a reggae ismertté "skinhead reggae"-ként.

De errõl részletesebben itt..

Tikal
ja, nekem is...

Blasta
Nekem csak azzal volt bajom, hogy Vajdi azt írta: Bob Marley skinead volt.
Köze nincs Jamaica-nak a bõrfejû mozgalomhoz, akár volt fasiszta jelentése, akár nem.
(megjegyzem, tudom, hogy nem volt akkoriban ilyen jelentése)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mukika
Tessék????????

GmorpH
Így nem fog süllyedni a topic.

na te inkább ne beszélj, te osztod legjobban a rasszista faszságaidat itten

mukika
Mi az hogy az elsõ skin????? Ott van a cikkem bazze abban minden tök igaz..... #341

az elsõ skin? na szerintem hagyjuk sûlyedni ezt a topicot ok? vitatkozzatok inkább a játékokról

nekem ez jobban tetszik :

The Garrett
Az életet ki érdemli meg és ki nem... ezt nem te döntöd el 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

magus
egyikük sem érdemli meg az életet

amugy meg az elso skin neger volt

The Garrett
egészségedre 😛

The Garrett
a neo nácizmus pedig a náci propagandûból. Amirõl ugye nemkell külön mesélni 😛

GmorpH
Igen ilyesmi. Nem is annyira a cigányokkal, mint inkább a zsidókkal kezdõdött a dolog, aztán persze jöttek a cigányok és mindeki aki nem tartozik az árja fajhoz.