Nácik, skinheadek - vélemény?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Savasesõ a cigányokra
Savasesõ a putrijukra, jajj...
Egy se élje túl.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Itt kezdõdik a fajgyûlölet.Mondj egy zsidót aki mindent irányít.
És egyébként egy bölcs mondta:Nem a zsidó teszi az antiszemitát,hanem az antiszemita teszi a zsidót!
1. Nem adjuk fel!
• Bevezetõ:
A szög miatt a patkó elveszett
A patkó miatt a ló elveszett
A ló miatt a lovas elveszett
A lovas miatt a csata elveszett
A csata miatt az ország elveszett
Hát verd be jól a patkószeget!
Hazátlanok rosszkufárok
Nagy bitangok kis zsiványok
Bármit tesztek Nem adjuk fel!
Halálhozók, álbarátok
Alávaló gyászhuszárok
• Refrén.:
Nem adjuk fel!
Nem adjuk fel!
Nem várhatunk, indulni kell!
Nem adjuk fel!
Nem adjuk fel!
Testvéreim harcra fel!
A háborúkat ti szítjátok
Fegyverekbõl jót kaszáltok
Fog majd rajtatok az átok
Jobb, ha szépen félre áltok
• Refrén 2x
Nem adtok, de pénzre vártok
Megveszitek, amit láttok
A véres kard lesújt rátok
Bilincsessé, rabbá váltok
• Refrén 2x
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Itthon elõször tényleg skinheadek, ultrák és huligánok hordták, aztán valami diszkós csóka hozta divatba széleskörben és azóta az összes baffalós grizli ilyenekben fújtat 😄D
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Figyelj, én eléggé jóba vagyok boneheadekkel, nem jól gondolod a négerekkel való viszonyukat. Magyarországon már inkább a nemzeti öntudat kinyilvánítása kerül elõtérbe a boneheadeknél, az, amit a zsidók, politikai pártok, és más szervezetek próbálnak elnyomni a magyar emberben. Ezt csak az elõzõekhez mondom, visszatérve a négerekhez: azzal van itt gond, hogy elõszeretettel idejönnek Mo.-ra, és nem dolgoznak. A média persze azt próbálja súlykolni, hogy ennek az ellenkezõje áll fenn, lehet persze mutogatni néhány olyan négert, aki dolgozik, de ha nagyobb tömegben idejönnek, itt is csak olyan semmirekellõ, munkanélküli, ingyenélõ, drogos banda lesz, mint pl Párizsban (voltam ott). A boneheadek nem akarják õket kiírtani, de itt, a hazánkban nem is akarják látni õket. Persze van kivétel, de ez most a többség.
๏̯͡๏﴿
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
új ismeretek stb.. de nem kell anyázni ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nah mondom vitázzatok inkább a játékokról, meg mukika menjél írjad a mi országunk topicba a hantatörténeteidet

hát figyelj, nemis tudom ki harangozza a szövegét folyamatosan a "MI országunk" topicban

De errõl részletesebben itt..
Köze nincs Jamaica-nak a bõrfejû mozgalomhoz, akár volt fasiszta jelentése, akár nem.
(megjegyzem, tudom, hogy nem volt akkoriban ilyen jelentése)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.