Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
Lehetek a barátod? Megérinthetlek? Lécci!
Viccet félre téve, biztos érdekes dolgokat tud mesélni.

Astaroth
Azt ami a tankönyvekben le van írva.Antiszemitizmus,szocializmus,és nacionalizmus.

Nagyapám haverja tagja volt az SS-nek.Szerintem nagyon értékes ember,bár személyesen nem beszéltem vele.

Buddy
na dobjatok inkább vmi témaszerûséget, hogy írjak rá vmit...az egymás kurvaanyjázásából már kinõttem

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Szerinted ez egy értelmes hozzászólás? Nem vagy ám jobb azoknál, akik eddig ide írtak.

traXion
ok 😊

Lteebee
Figyeljünk oda egy piszikét!

A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bármit mondhatsz, hanem azt, hogy bármit mondhatsz, ami nem sérti mások jogait.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

HuAn82
Szerintem ezzel most lehet sokan vissza fognak élni. Photoshoppal egész khm..."érdekes" dolgokat mûvelhetnek vele. Gondolom nem szívesen látnád magad valahol a neten (pl:SG) mondjuk balettszoknyában kisminkelve!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mukika
Csak egy kérdés: mikor fikáztam én a skineket???

traXion
Az hogy te a skinheadeket fikázod, és ha én a rockereket, akkor én vagyok a faszfej. Hol van neked akkor egyenlõség, szólásjog? Tán te is valami elnyomó lehetsz?

mukika
Én sem szeretlek téged. És ki nem szarja le.

traXion
Mármint, Mukikát.

traXion
Én sem szeretem ezt a fazont 😊

mukika
Jaj!!! te a nagy "fél" skin. Holnap én is rakok fel pár képet magunkról. Adig is olvasgasd a hozzászólásaid, és csak utánna papolj itt nekem... Pl.: #373 és 388!!! És a régieket se hagyd ki... Nem tom ki a skizofrén.

Öszintén: csak annyit amennyit a te #382 -es képeid... szeretek a magadfajtákkal flamelni, mindig megnevettetnek, vagyis igazából csak te flamelsz, teszed itt az "iqbajnokot" én meg szánakozom hogy visszaírogatok

mukika
Öszintén!!! Ez a MI a véleményed a nácikról, skinekrõl címü topic. Mi a faszt keres itt a te képed????

hát bocs, erre inkább nem válaszolnék, ha ekkora hülye vagy akkor meghagyom hogy legyen egy kis örömöd...

mukika
És ezt most miért raktad fel???? Te vagy a nagy náci v. mi????

hát persze, ez farsangkor készült....

mukika

Csak a kép kedvéért öltöztél fel így, vagy ilyen a stílusod???

rejszolsz mi?

mukika
Húha...

nah itt egy kép rólam 😊

mukika
Látod ugyanúgy te is fajgyûlölõ vagy!!!

Neked egyáltalán vannak érveid? Vagy csak úgy utálod õket, mert minden haverod utálja? Ha az elõbbi, akkor legyél olyan kedves, és oszd meg velünk õket, mert ez a fajta véleménynyílvánítás csak téged minõsít.

Buddy
a kommunizmus eszméi csak papíron voltak azok, amiket láttatni akartak...egyébként nem más, mint a világ egyik legnagyobb hazugsága (a háttérben teljesen más dolgok mozognak)

egyébként Te mit értesz náci nézetek alatt? (ez érdekes kérdés lehet, mert ezt is többféleképp lehet érteni és ezáltal értelmezni)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
na ez a tipikus ún. konzumproli nézõpont: "nem tudom miért, de utálom õket, mert utálni kell õket"

ez a média gyõzelme Fölötted.....valódi ok, összefüggés nélkül, birkaként viselkedve osztani az általuk elmondottakat

Astaroth
Rasszizmussal a rasszizmus ellen?

Bár én is utálom a náci nézeteket,inkább õket választottam volna mint az oroszokat.Lehet hogy furcsa de a Kommunizmus eszméit akkor is nemesebbnek tartom.(csak hát Sztálin meg egyébminden...)

Lynx_TWL
a bõrszínt csak megfogható tényként hoztam fel 😊
nem azt mondom, hogy csak amiatt utálják õkt

๏̯͡๏﴿

ÁjjLe BoBBi
ha akkor éltem volna z biztos hogy ezt meg a híveit mind egy szálig kiírtom

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
utálom a tetves nácikat!! a skinheadet is.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Egy riporternek pártatlannak kell lennie. Ha jól emlékszem jusztnak volt egy olyan mûsora, amiben két vitatkozó felet hivtak meg, õ egyértelmûen, undorítóan az egyik mellé állt, jól mondod: kicsinálva a másik riportalanyt.

Buddy
uccsó idézetedet kicsit átformálva ez mostanában úgy néz ki: a zsidó képzi az antiszemitát és ezzel az antiszemita élteti a zsidót...tehát a zsidó mindent kihasznál (más pusztulása árán is), csakhogy elõnyökhöz jusson

ez azonban a bibliával is ellentmond...

Buddy
nem néztem, de elhiszem, hogy próbálták menteni a menthetõt

úgy néz ki, hogy lassan már a "birka nép" sem veszi be a média-maszlagot, azaz eljutott a kormányzás arra a pontra, amikor benyúlnak a pénztárcába...ezt már azért mindenki észreveszi...legalábbis remélem

ezt nagyon jól tükrözi az alábbi mondás:

„Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak”

azaz: színjátékot nem lehet a végtelenségig játszani...

Buddy
igen, nekem is egybõl a buzi nyelv jut a francia nyelvrõl eszembe....németül jól tudok, de abban igazad lehet, hogy elég nehéz beszélni hosszú távon

Buddy
igen, de fõleg a hozzáállásukat és az agresszív viselkedést érdemes megnézni, azaz hogyan próbálják kicsinálni a riportalanyt....erre juszt a legjobb példa

magus
mukika ha en ennyire nem tudnek semmit a vilagrol akkor csondben maradnek es nem osztanam a nepet arrol amit szerintem sosem tapasztalal meg

Sephi
OFF

Soul Calibur ?😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Astaroth
Ezek mind zsidók?

Senki nem utál senkit a bõrszín miatt. Én sem utálom a négert AFRIKÁBAN, és AMERIKÁBAN. A 398-asból kiderül, mi is itt a gond.

Lynx_TWL
na ha már így mondjuk én a francia nylevet buzi nyelvenk tartom tehát nem tudok úgy hallgatni egy francia szöveget bármilyen mély hangja elgyen a csávónak,h ogy ne tünjön buzinak😊
ezen kívül a németeket rühellme még, nekik is oylan ratyi nyelvükvan, és virslit zabálnak jódliznak(jóvanna osztrákok) és sört isznak és az a sok sch ááááh😄
de négerekkel japókkla kínaiakkal semi bajom.. 😊

๏̯͡๏﴿

Punker
igazad van én is sokkal jobban rühellem a franciákat mint bárki mást.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lynx_TWL
én nem gondoltam semmilyen fasiszta csoportra.... én csak a fajgyûlöletet nem értem, tehát a bõrszín miatt utálnia vkit, mert máshogy nézki...

๏̯͡๏﴿

Én már nem nézek tv-t.

HuAn82
100%-ig egyetértek veled!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

FtranX
Sajnos ez tényleg így van.
Láttátok tegnap a tv2-n a Tényekben(?) Index-es lúzerkormány választás-ról szóló híradást? Nagyon próbálták menteni a baloldal becsületét.

Pontosan.

Buddy
sajnos ez nem paranoia, de ha megnézed csak az m1-et : verebes, juszt, bánó, vitray, friderikusz...hogy csak a magját említsem

híradó mûsorvezetõnek behozták a pálfit meg az rtl-es nõt, mert õk már szerepeltek ilyen story magazin-stílusû szennyben, ezért õk kellenek a népnek

az, hogy a másik két gyönyörûn (tv2, rtl) mi van, azt már meg sem kell említeni

kb. két éve volt ilyen fölmérés a híradások valóságtartalmát nézve: rtl 72%, tv2 65% -os valóságtartalom
illetve úgy beállítva az eredeti, mintha mást takarna, vagy az ellentettjét akarnák kiemelni...

Buddy
de ha megnézed, minden háború a zsidók miatt robbant ki, pontosan azért, mert már kezdett ebbõl a szemléletükbõl elég lenni...utánna pedig felháborodva ártatlanul követelnek gigászi méretû "kártérítéseket"

már anno a rómaiak és az egyiptomiak sem bírták a zsidókat

Buddy
erre készültek tervek a háború után (az egyik ilyen a Kaufman-terv volt)

Tikal
biztos van nekik egy titkos szervezetuk meg minden ahol mindent megbeszélnek, övéké a világ, menten beszarok, most mi lesz? azért ne legyunk már paranoiásak :

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''