Nácik, skinheadek - vélemény?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccet félre téve, biztos érdekes dolgokat tud mesélni.
Nagyapám haverja tagja volt az SS-nek.Szerintem nagyon értékes ember,bár személyesen nem beszéltem vele.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bármit mondhatsz, hanem azt, hogy bármit mondhatsz, ami nem sérti mások jogait.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

egyébként Te mit értesz náci nézetek alatt? (ez érdekes kérdés lehet, mert ezt is többféleképp lehet érteni és ezáltal értelmezni)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
ez a média gyõzelme Fölötted.....valódi ok, összefüggés nélkül, birkaként viselkedve osztani az általuk elmondottakat
Bár én is utálom a náci nézeteket,inkább õket választottam volna mint az oroszokat.Lehet hogy furcsa de a Kommunizmus eszméit akkor is nemesebbnek tartom.(csak hát Sztálin meg egyébminden...)
nem azt mondom, hogy csak amiatt utálják õkt
๏̯͡๏﴿
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ez azonban a bibliával is ellentmond...
úgy néz ki, hogy lassan már a "birka nép" sem veszi be a média-maszlagot, azaz eljutott a kormányzás arra a pontra, amikor benyúlnak a pénztárcába...ezt már azért mindenki észreveszi...legalábbis remélem
ezt nagyon jól tükrözi az alábbi mondás:
„Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak”
azaz: színjátékot nem lehet a végtelenségig játszani...
Soul Calibur ?😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ezen kívül a németeket rühellme még, nekik is oylan ratyi nyelvükvan, és virslit zabálnak jódliznak(jóvanna osztrákok) és sört isznak és az a sok sch ááááh😄
de négerekkel japókkla kínaiakkal semi bajom.. 😊
๏̯͡๏﴿
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
๏̯͡๏﴿

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Láttátok tegnap a tv2-n a Tényekben(?) Index-es lúzerkormány választás-ról szóló híradást? Nagyon próbálták menteni a baloldal becsületét.
híradó mûsorvezetõnek behozták a pálfit meg az rtl-es nõt, mert õk már szerepeltek ilyen story magazin-stílusû szennyben, ezért õk kellenek a népnek
az, hogy a másik két gyönyörûn (tv2, rtl) mi van, azt már meg sem kell említeni
kb. két éve volt ilyen fölmérés a híradások valóságtartalmát nézve: rtl 72%, tv2 65% -os valóságtartalom
illetve úgy beállítva az eredeti, mintha mást takarna, vagy az ellentettjét akarnák kiemelni...
már anno a rómaiak és az egyiptomiak sem bírták a zsidókat