A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Már le is töröltem réges-rég ! De nagyon faja, ezt eddig is tudtuk, bár kicsit buta fejûre sikerült most a fõszereplõ és ahogy elnéztem inkább mészárszék lett ez is, mint pszicho-horror, suxxx... DE azért term. befigyel majd :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mohus
nem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Laza
na megneztetek emberek a SH3 videjot? 😊

kva allat lesz.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
Van ez igy.😊)

Remeljuk azert beindul a varazs😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Van ez igy.😊)

CHEAPBOY
Van ez igy.😊)

Sir Quno Jedi
Onimusha 2 rendelve, tudod ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
Hi all...

megint kisebb PS2 domping 😊

Legaia2
Dual Hearts
Run Like Hell
The Doc. of MGS2
Lethal Skies
Metropolismania 😊
Superman: Shadow Apokalipsis
Shox
Sly Cooper
Grandia X
Tribes Aerial Assault
(meg meg egy csomo minden, de ezek a jobbak😊

Xre meg megint csak atiratok jottek, semmi extra... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Pedig van, pld. a Sin elleni háború videójában, amikor a harcosok szaladnak a tengerparta... tényleg nem szép!

CHEAPBOY
Uj jatekok ps2re:

Ferrari F355
Onimusha 2 (jelenleg nalam meg nincs de mar megjelent)
Conflict ZOne: Desert Storm
Balde 2
This IS Football 2003
Burnout 2!!

Gamecubere:
Mario Sunshine (hetfotol)
Doshin the Giant (jovo hettol)

Akit erdekelnek irjon levelecsket.
[email protected]

inkabb ezt haszbaljatok mint a masikat mert az kezd meghalni szepen.

Illetve Super Bust a Move 2 gyonyoruseg mar csak 7000ftert.😊))

elonyere valjek hogy folias😊

" A Nintendo tegnap közölte, hogy játékkonzoljainak forgalma várhatóan alatta marad a korábbi célkitûzéseknek, amiért elsõsorban a japán és európai piac gyengesége tehetõ felelõssé. Ennek megfelelõen a vállalat csökkentette az idei pénzügyi évre vonatkozó profitelõrejelzését is. A hír hatásárára a cég értékpapírjai kétéves mélypontra estek vissza, magukkal rántva számos videojáték-forgalmazó cég részvényeit is.
A Nintento módosított várakozásai szerint a március 31-én véget érõ pénzügyi negyedévben 10 millió GameCube és 15 millió GameBoy Advance konzol talál gazdára, szemben a korábbi 12, illetõleg 19 milliós elõrejelzésekkel. Egyben a vállalat a nyereségvárakozásait 80 milliárd jenre csökkentette a korábbi 90 milliárdos célkitûzésrõl.

A hír hatására a Nintendo részvényárfolyama 7%-kal kétéves mélypontra esett vissza. A japán vállalat értékpapírjai az idén 44%-ot veszítettek értékükbõl. A Nintendo-papírok mélyrepülése egyben magával rántott számos videojáték-forgalmazó céget, így a THQ-t, az Electronic Artsot és az Activisiont.

Elemzõk szerint azonban a piac túlreagálta a Nintendo bejelentését, ugyanis a videojátékokat forgalmazó vállalatok várhatóan erõs ünnepi szezon és negyedévek elé néznek. Többen vélik úgy, hogy a Nintendo gyenge eredményeit kizárólag magának köszönheti, mert a piac egészséges. Néhányan abban is kételkednek, hogy a japán cég képes lesz elérni a lejjebb szállított várakozásokat."

hwsw.hu

Ilyen nekem még nem fordúlt elõ

So cry me a fuckin river, bitch!

hehehe, kis gonosz, 40 órája nyomom, még nem játszottam végig 😊 egyébként tetszik, de nem fogom túlzásba vinni, végigjátszom és kész...

ami nem tetszik benne: van néhány átvezetõ (real-time és pre-renderelt egyaránt), aminek végén megáll a kép, és csak utána kezd elsötétedni... szvsz ez lol, nagyon 😞

Ez a legnagyobb hibája! ;D

A fejlõdési rendszerét viszont nagyon kidolgozták!

Na, ez az egyik legjobban várt game, kiváncsi vagyok, milyen lett. 😊
aabyssx
Hé, döntsük már el, hogy a FFX valójában egy nagy bénaság 😄DDDDDDDDDDDD

www.youtube.com/aabyssx

Te jó ég!
Ez legyen a legnagyobb hibája bármelyik játéknak 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Azt is próbáld ki, hogy futás közben nyomogatod a "járás" gombot (azt hiszem a kör).... így kell féllábon görkorizni! 😄

mohus
Socom US Navy Seals...PS2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
Ha lassabban futok vele, akkor is ugyanaz az animáció, mintha nagyon futnék. Úgy néz ki, mintha majdnem egyhelyben break-elne. 😊))))))))))

BTW kb. a 100. óránál vettem észre.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
Socom US Navy Seals...PS2

Ha már fikázzuk a FFX-et:

Nekem a nagy bajom (a rángatás mellett) az, hogy az irányított karakter animációján semmit nem változtattak a VIII-rász óta. Ugyan olyan -idétlen- légies könnyedséggel ugrálva fut. 😞

aabyssx
Hát SZVSZ a FFX-ben nem voltak olyan hû de extrák a real-time átvezetõk. Fõleg az ~idegrángásos~ emberek voltak egy kicsit lehagolóak a közeli kameraállásoknál. (...ezt igazán megoldhatták volna... 😞

A FFX-ben inkább a játék alatti hátterek az extrák...

A MGS-ban viszont egyszerûen fenomenális volt minden!!! 😊))))))

www.youtube.com/aabyssx

Most nézem, hogy a Legaia 2 és a Run Like Hell már egy hete kint van. Utóbbira nagyon kiváncsi leszek...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hát, amikor Rikku levetkezett, akkor nagyon örültem az optikai hatásoknak...😊

Az, hogy nem beszélnek SZVSZ nem baj, én azt sem bántam volna, ha a szinkron kimarad a játékból. A dramaturia nagyon jó, így szerinem jól betölti a hangulatfokozó szerepét.

A kettes pont egy kiscit önellentmondásos lett, mert nem figyeltem oda.
Helyesen: "...a "beszédes" dolgok tökéletesen megoldhatók..."

1. Azért ennyire nem kellene árulkodni arról, hogy nem játszottál a FF10-el 😊
2. Szvsz butaság ebbe belekötni: a gyakorlati haszonnal bíró dolgok tökéletesen megoldhatók "endzsinnel", CG videókra ott van szükség, ahol valami nagyon ütõs látványdolog történik. De annak igenis van gyakorlati haszna, mert elõreviszi a sztorit.

nekem az nem tetszik speciel a ff-átvezetõkben, hogy pusztán optikai hatásúak. nem tudsz meg belõlük plusz dolgot, nem beszélnek alattuk, magyarul nincs "gyakorlati" hasznuk...

Az idõ ott nem számít, mert párhuzamosan készül a játékkal... a pénz már annál inkább - de enélkül SZVSZ a FF sorozat nem lenne ilyen hangulatos!

😊
1 hónap? annyit kibírnánk 😄DD

aabyssx
Mi ehhehe, ha?!? >😞

www.youtube.com/aabyssx

Nekem meg eszembe jutnak a Prisoner of War gyalázatos (saját motorral készült) átvezetõ animjai... broáf! 😊 Ott jobb lett volna a pre-renderelt videó, de mondjuk a MGS2 átvezetõ animjai verhetetlenek.

Tanulság, hogy akkor használjanak saját motort az animokhoz, ha az minõséget is tud produkálni!

én is jobban szeretem a real-time átvezetõket 😊
fõleg amikor nézem a ff10 csilivili-hiperszuper mozijait, és elképzelem, milyen komplex játékot tudtak volna készíteni abból a pénzbõl (és idõbõl), amit ezekbe belefeccöltek...

Elgondolkodtató kérdés. 😊

Mondjuk a prerenderelt videok tenyleg szebbek, de en speciel a jelenlegi gepek altal realttime-ban kesztiett videokkal ugyanugy megvagyok elegedve es meg talan jobban is belesimul a jatekmenetbe. Mondjuk ez Residentnel jo lett, mert az ember mar nehol azt hiszi, hogy a jatek enginje renderel.
én meg arra gondolok, hogy japánban _nagyon_ nem megy a box, mert ellenszenves nekik, nem jön be az "idegen" cucc. de pl. a microsoft következõ áldozatát, a capcom-ot is japánok alkotják! japánok a programozók, dizájnerek, grafikusok stb... mi van, ha õk ezentúl nem akarnak majd a capcom-nál (a microsoftnak) dolgozni?

Amíg a japcsik heti 1500 db boxot vesznek, addig max. a rövidebb ideig történõ exluzívitás jöhet szóba-az meg nem sokat ér...

Nem minden motor alkalmas arra, hogy színvonalas átvezetõ animot gyártsanak vele.

Nem igen hinnem, hogy keves mert ha van eszuk akkor a jatek enginjevel generaljak a videokat, es akkor az mar nem szammottevo helyfoglalas. Mint ismert N64-en igy volt megoldhato peldaul, hogy Zeldaban ami 32Mb volt! legalabb 1 ora video volt.
PyRex
"Az ügyeletes C&VG pletykalap Microsoft közeli informátorai szerint a Metal Gear Solid 3. hosszabb-rövidebb ideig XBOX exkluzívitást élvez a megjelenést követõen."

Ehhehe 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Az biztos, hogy a jelenlegi xbox gép eladások melett nem éri meg csak oda fejleszteni (ugyen nem valószínû egy GTAIII szintû siker - nincs is annyi gép...😄). Tehát elõbb ennek kellene megnõnie, ezt csak úgy érheti el a m$, ha lesznek exluzív játékai, amiért érdemes gépet venni - farkába harap a kígyó.

A kérdés az, hogy a három nagy gyártó közül ki bírja tovább (nagyon sok) pénzzel... 😞

Inkább azt látom, hogy a M$ kapkod. Nem megy neki a konzol, ezért megpróbálják a már bevált felvásárlósdit. Csak szerintem a konzol piacon ez nem igy mûxik.

Meg nézzétek meg a SONY - Square dolgot, a SONY is adott pár millát nekik, de szó sem volt arról, hogy ezentúl csak PS2re fejlesztenek. Ez volt is interjúban, mikor a Square ember is mondta hogy nem volt ilyen megállapodás, de egyelõre piaci szempontból a PS2 éri meg messze a legjobban develop szempontból.

Ja, nyugi is én voltam, csak elfelejtettem a jelszavamat. 😊
aabyssx
Ez nem otthoni nézegetésre lett kitalálva, hanem a fejlesztõknek, hogy kevesebb helyet foglaljanak az átvezetõ filmek a játékokban... :|
(...mer' az a másfél giga elég kevés...)

www.youtube.com/aabyssx

16:9-es tv-n jatszani!!! Pffffujjjjjj!
mohus
csocso...szupi...😊
de a legratyibb a GC az egészben😊

mohus
igen megtörtént...már Alaskában nyomulok...

tényleg hangulatos😊))de nagyon....

nagyon klafa, hogy eltalálnak és folyamatosan vérzel😊

társaim sem semmik....térden lövöm az egyiket de meg sem kérdi miért...majd amikor fejbelövöm és már meghal kijelenti..."ohh...folytasd nélkülem a küldetést testvér"

Én a magam részérõl nem "félek", de SZVSZ komoly kárt csinálhat a m$ a játékpiacon, ha elkezd felvásárolni, aztán elõbb-utóbb belebukik (nem arra gondolok, hogy tönkremegy, de ha sok a veszteség, akkor kénytelen lesz valahol spórolni).

Ez igaz, de az ICOt nem Kojima készítette... 😊

magyarúl felesleges félni, nem lesznek itt nagy dolgok.

Srácok, nemtom ti hogy vagytok vele, de észrevehetõ. hogy az MS valami dúrvát akar.
Ha nem jön össze a Capcom, akkor jön a namco, Konami, Square.
De nem hiszem, hogy ezekbõl lesz is valami..