A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
kva allat lesz.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Remeljuk azert beindul a varazs😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
megint kisebb PS2 domping 😊
Legaia2
Dual Hearts
Run Like Hell
The Doc. of MGS2
Lethal Skies
Metropolismania 😊
Superman: Shadow Apokalipsis
Shox
Sly Cooper
Grandia X
Tribes Aerial Assault
(meg meg egy csomo minden, de ezek a jobbak😊
Xre meg megint csak atiratok jottek, semmi extra... 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ferrari F355
Onimusha 2 (jelenleg nalam meg nincs de mar megjelent)
Conflict ZOne: Desert Storm
Balde 2
This IS Football 2003
Burnout 2!!
Gamecubere:
Mario Sunshine (hetfotol)
Doshin the Giant (jovo hettol)
Akit erdekelnek irjon levelecsket.
[email protected]
inkabb ezt haszbaljatok mint a masikat mert az kezd meghalni szepen.
Illetve Super Bust a Move 2 gyonyoruseg mar csak 7000ftert.😊))
elonyere valjek hogy folias😊
A Nintento módosított várakozásai szerint a március 31-én véget érõ pénzügyi negyedévben 10 millió GameCube és 15 millió GameBoy Advance konzol talál gazdára, szemben a korábbi 12, illetõleg 19 milliós elõrejelzésekkel. Egyben a vállalat a nyereségvárakozásait 80 milliárd jenre csökkentette a korábbi 90 milliárdos célkitûzésrõl.
A hír hatására a Nintendo részvényárfolyama 7%-kal kétéves mélypontra esett vissza. A japán vállalat értékpapírjai az idén 44%-ot veszítettek értékükbõl. A Nintendo-papírok mélyrepülése egyben magával rántott számos videojáték-forgalmazó céget, így a THQ-t, az Electronic Artsot és az Activisiont.
Elemzõk szerint azonban a piac túlreagálta a Nintendo bejelentését, ugyanis a videojátékokat forgalmazó vállalatok várhatóan erõs ünnepi szezon és negyedévek elé néznek. Többen vélik úgy, hogy a Nintendo gyenge eredményeit kizárólag magának köszönheti, mert a piac egészséges. Néhányan abban is kételkednek, hogy a japán cég képes lesz elérni a lejjebb szállított várakozásokat."
hwsw.hu
So cry me a fuckin river, bitch!
ami nem tetszik benne: van néhány átvezetõ (real-time és pre-renderelt egyaránt), aminek végén megáll a kép, és csak utána kezd elsötétedni... szvsz ez lol, nagyon 😞
A fejlõdési rendszerét viszont nagyon kidolgozták!
Na, ez az egyik legjobban várt game, kiváncsi vagyok, milyen lett. 😊
www.youtube.com/aabyssx
Ez legyen a legnagyobb hibája bármelyik játéknak 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
BTW kb. a 100. óránál vettem észre.
www.youtube.com/aabyssx

Nekem a nagy bajom (a rángatás mellett) az, hogy az irányított karakter animációján semmit nem változtattak a VIII-rász óta. Ugyan olyan -idétlen- légies könnyedséggel ugrálva fut. 😞
A FFX-ben inkább a játék alatti hátterek az extrák...
A MGS-ban viszont egyszerûen fenomenális volt minden!!! 😊))))))
www.youtube.com/aabyssx
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az, hogy nem beszélnek SZVSZ nem baj, én azt sem bántam volna, ha a szinkron kimarad a játékból. A dramaturia nagyon jó, így szerinem jól betölti a hangulatfokozó szerepét.
Helyesen: "...a "beszédes" dolgok tökéletesen megoldhatók..."
2. Szvsz butaság ebbe belekötni: a gyakorlati haszonnal bíró dolgok tökéletesen megoldhatók "endzsinnel", CG videókra ott van szükség, ahol valami nagyon ütõs látványdolog történik. De annak igenis van gyakorlati haszna, mert elõreviszi a sztorit.
1 hónap? annyit kibírnánk 😄DD
Tanulság, hogy akkor használjanak saját motort az animokhoz, ha az minõséget is tud produkálni!
fõleg amikor nézem a ff10 csilivili-hiperszuper mozijait, és elképzelem, milyen komplex játékot tudtak volna készíteni abból a pénzbõl (és idõbõl), amit ezekbe belefeccöltek...
Ehhehe 😊
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A kérdés az, hogy a három nagy gyártó közül ki bírja tovább (nagyon sok) pénzzel... 😞
Meg nézzétek meg a SONY - Square dolgot, a SONY is adott pár millát nekik, de szó sem volt arról, hogy ezentúl csak PS2re fejlesztenek. Ez volt is interjúban, mikor a Square ember is mondta hogy nem volt ilyen megállapodás, de egyelõre piaci szempontból a PS2 éri meg messze a legjobban develop szempontból.
Ja, nyugi is én voltam, csak elfelejtettem a jelszavamat. 😊
(...mer' az a másfél giga elég kevés...)
www.youtube.com/aabyssx
de a legratyibb a GC az egészben😊
tényleg hangulatos😊))de nagyon....
nagyon klafa, hogy eltalálnak és folyamatosan vérzel😊
társaim sem semmik....térden lövöm az egyiket de meg sem kérdi miért...majd amikor fejbelövöm és már meghal kijelenti..."ohh...folytasd nélkülem a küldetést testvér"
Ha nem jön össze a Capcom, akkor jön a namco, Konami, Square.
De nem hiszem, hogy ezekbõl lesz is valami..