A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
NEKEM IS IGY VAN XP + 98-SE VINYO,C,D,E,

Bérbe vehet? reklámfelület...

ez nem Cube

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
áhhh akarok egy értelmes rendszert.. full format..feltesz 98+xp külön driveként kezelje ezeket és ezt lementni norton ghost al vagy mással igy legközelebb nem format csak visszaállítom a gépet...
barret
elég a windows könyvtárat törölni,ha a többire szükséged van.

Bérbe vehet? reklámfelület...

CSOCSO
ehh:

CSOCSO
Capcom & Microsoft [ DIV ] Posted it [ 01/10 ] by [ SuperTony ]

After having announced rather heavy financial losses last 26 Septembre, Capcom decides to clarify its situation following many rumours concerning a possible repurchase of the Japanese editor by Microsoft. Indeed, a spokesman of Capcom declares that the results of the company were due to financial adjustments, that will not influence the sales of plays nor even the sector of the development. No repurchase is thus envisaged... at the present time.

Capcom of Japan: "Capcom has made some financial adjustments in Japan that could causes the group to declares has loss in this tax year. The adjustments reports to extraordinary items related to real estate. This does not reflect any downturn in the performance of the general business of the software development and dirty operations."

CSOCSO
farkam a narancsokba...kééész vázz hogy milyen narancsot vett az anyám..rendesen tõrt a héja pedig szép érettnek néz ki amirõl jó könyen lejön a vastag héj..hát baz ez kész a felét kiharapkodtam belõle és utánna mentem kidobni a picsába😊
Mellesleg kijelentem kicsit változtam😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
HOLNAP REGGEL FORMAT CÉÉ!!!!!!!! MUHÁHÁHÁHÁHÁHÁH!!!!!
CSOCSO
ez kéne nekem: nincs zeneboltokban sajna😞((((

Cantina: Promo 12"
Untidy Dub változata a dalnak.
Promotional copy - not for sale
(p) & (c) 2000 Polydor LTD (UK)
LC00309
CSOCSO
éppen elverem Csípet a Halo ban...csíp és GC: két hülye mangahajú kölök!!!😊))))))))
Sir Quno Jedi
pont olyan, mint gémkjúb, mert tesók

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gery1980
Na, akkor jól gondoltam, hogy a bal oldali egyén Kou, de azt nem tudtam hogy a középsõ delikvens Cheap😊

CSOCSO
balrol jobbra: király, ki...😊))
szal Kou, Csípbój meg CSOCSO
CSOCSO
nemtom hogy oldják meg de talán hackel meg lehetne oldan ihogy pana q GC-n menjen divx es film😊
Gery1980
Csocso, lehet, hogy már leírták, de akkor most pontosan ki a két uriember melletted?Én errõl sajnos lemaradtam.

CSOCSO
WOW:
Factor 5 (Wars Star: Rogue Squadron) and DivXNetworks have just developed a tool making it possible to use vidéos encodées in DIVX on GameCube, these vidéos will be thus of a quality close to that of the DVD with a size lower than vidéos in MPEG 2, moreover it A was adapted to the power of GameCube and thus uses all the power of the main frame (Gekko) and the graphics processor (Flipper) in parallel. The developers will thus be able as of now using codec DIVX for the scenes kinematics of the GameCube plays and thus gaining place on the minis-DVD of 1.5 GO. For more information: http://www.divx.com/gamecube

CSOCSO
szoltam egy arab haveromnak nevet nem mondok, hétvégén megy egy két charter járat az Xbox gyár felé és a Microsoft székházhoz!
😊
Álmodj királylány😊

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
balrol-jobba: király, király, isten
Gery1980
Ezen behaltam😊))

Gery1980
Ezt a képet hányszor linkelik még be az SG-re?Lassan már kultusza lesz ennek a piktúrának😊

A Gumiszobán kívûl nem kéne...

\"Life is around you and in you.\"

Oldern the 1st
jaaaa.... nekem is sok ilyenem volt, volt amikor egy pályát nem bírtam sokadszorra sem megcsinálni(vs. persze) 2 hét múlva(és 30 pálya megcsinálása után) simán megcsináltam 😊)))))
(sajna az x-es verzióhoz nem volt szerencsém, mennyivel szebb a dc-s elõdnél?)

Oldern the 1st
pedig szvsz a MSR(az elõdje) az egyik legkomolyabb utcai autóverseny volt....

Oldern the 1st
Ja és mindenki vegyen egy dc-t 10-20 körül, mert nagyon megéri!!! Shenmue1-2 SoulCalibur, Sonic Adv. 2 ezekkel ellehet bárki min. fél évig, és már úgyis mindenki el akarja adni dc-jét.... A Shenmue 2 fenomenális, nemrég játszottam végig 😊)))

Oldern the 1st
Tényleg megõrültek a microfosnál... Bejöttek a konzolpiacra, és most pusztítanak, hogy minél nagyobb nyomot hagyjanak maguk után.... Ebbõl a gépbõl adták el eddig a legkevesebbet, és mégis.... gyûlölön õket!!! Max akkor vennék x-et ha a SHENMUE 3 biztos arra jönne....

Tisztelt Xbox tulajok!
Keresek Project Gotham Racinget. Amit tudok erte adni: AMPED snowboardos, vagy BLOOD WAKE motorcsonakos jatek. Ha valakit esetleg erdekel jelezze ma: [email protected].
D0C
Még egy komoly segítség, ha selectet nyomsz, a térkép mellett ott a feladatok listája, lépj rá és nyomj X-et, ekkor egy kis videot ad be a feladatról!

D0C
A hajós pályán? Ha jól emlékszem, fel kell robbantani valami kapcsolószekrényt, vagy mit... kettõ van egymás mellett, az egyik csomagot te rakod le, a másik a társadnál van, utasítanod kell õt.
Kapcsold be a helpet a menüben, akkor kiírja, hogy mit tégy!

D0C
Azzal szórakozom, hogy hányféle módon tudom megoldani az adott pályát. Például, meg tudom-e csinálni, hogy én egyetlen lövést sem adok le, csak az embereimet küldözgetem. Eddig nem sikerült...😊))

mohus
Doc...elsõ pályánál mit kell csinálni ha az alagsorban felvettem az"intel"-t?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Socom...nagyon hangulatos

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát láttam a Splintert "mozgás közben"...ECTS

Szerintem a V-syncet elfelejtették bekapcsolni.És darabosnak is tûnt.Az árnyékok nagyon faszák.Majd ha kijött megcsócsáljuk😊

D0C
Azt nagyon bírnám, ha lehetne helikopterezni a Vicecityben! Reméljük könnyebb lesz vezetni, mint azt a k*rva Dodot! 😊))

Egy jatekkal rogton a legdragabb lesz 😊)). Mai arfolyamon.
Amúgy meg szerintem tuti nem veszik meg teljesen a Capcom -ot az Ms,tuti fog PS2 re is fejleszteni ezek után is.Nekem annyi is elég,ha lesz Devil May Cry 2 Box-on,és mondjuk egy Box Only 3...na jó csak vicceltem
Én sem akartam Xbox-ot venni,csak már mikor a 2.Drive om ment tönkre a PS2-öm ben,és az ActionReplayCD,és a DAO2 õm is kezdett tökölni,akkor úgy adtam el mint a pinty.Mondjuk most már van messiah,de a drive még mindig kaki benne.Mondjuk 1 percig sem bántam meg hogy X-et vettem.Benne van egy Pionner PC-s Garis DVD,modchippet én csináltam hozzá,a játékok meg folyamatosan jönnek...😊 Persze mindenki azt vegye ami neki tetszik,nekem az Xbox lesz egy ideig a szobámban a PC-k mellet.
Oh dehogynem maradt, capcom nem igazan volt eddig exkluziv fejleszto, es azert most is kivancsi lennek egy ervenyes szerzodest milyen feltetelekkel lehet felbontani. Azert persze kar lenne RESI szeriaert. Amiert GC-t volt erdemes venni nintendo sajat fejlesztesei es a RARE. Sajnos rare kilove 😞(. A legnagyobb baj talan az lenne, ha nintendora csak a multiplattformos jatekok jonnenek, mert eltunne az egyedisege es akkor mar nem igen lehetne mondani, hogy ez igen ezt nezd meg. Akkor mar csak tenyleg az maradna, hogy bazze ez mennyivel szebb GC-n mint.... De ne fossunk nem fog ez eljonni. Nem johet el, ha mar ennyit beleoltem 😊))))))
D0C
Mohus, hogy megy a Socom? Nekem nagyon tetszik!

mohus
Így van....
de én eleve nem veszek Xboxot...mert egy generációból csak egy fajtát veszek, és ez most a PS2.
Majd Xbox2-t ha lesz warez és minimum egy évet várok a kijövetel az EU után stb...és jobb anyagok jönnek, mint a PS3-ra....majdanmajdan....

"... csak max GBAra ami nem nagy vigasz.."
na ez sem igaz, GBAra max 5-6 játékot lehet igazán jónak nevezni, a többi mind konverzió vagy egyszerûen csak kaki! Komolyan mondom sokkal több tré GBA játék van, mint 2001-ben volt PSOne-ra...😞

"... csak max GBAra ami nem nagy vigasz.."
na ez sem igaz, GBAra max 5-6 játékot lehet igazán jónak nevezni, a többi mind konverzió vagy egyszerûen csak kaki! Komolyan mondom sokkal több tré GBA játék van, mint 2001-ben volt PSOne-ra...😞

Azert azt butasag hinni, hogy MS kepes egyedul tonkre tenni akar a nintendot akar a sony, egyutt meg plane. Amig nintendonak ottvannak a kezi konzoljai, sonynak meg egymillio mas dolog, ettol felesleges tartani. Es jelenleg nagyon ugy all, hogy azert Xbox semmivel sem tobb a masik 2 versenytarsnal, 6:1 textura tomorites 😊)), hat ez komam edes keves a jobb grafikahoz. Ahhoz ez nem eleg. A nintendo egyedi jatekai viszont igen is vannak elegen, bar most RARE miatt kicsit kevesebb. Sajnos amig GC torese nincs megoldva, mi csak szivjuk a fogunkat es nyomkodjuk az ures penztarcankat.
Sajnos félek tõle, hogy mi ebbõl nem fogunk profitálni. Kezd úgy kinézni a helyzet, hogy verseny helyett jön a langyosvíz a kiadóknál...😞

Atcom
Hi!

A Microsoft megteheti, hogy ráfizetéssel tart fent egy üzletágat, amíg az be nem indul. Elsõ idõszakban rá kell venni a fogyasztókat, hogy az õ terméküket vegyék. (Az eszközökrõl most ne beszéljünk) Ez jelen esetben nagy kiadásokat produkál, de ha már lesz egy széles fogyasztóréteg, akkor elkezd visszaáramlani a befektetett pénz. Gondolom valami ilyesmire építenek Redmondban. Tõkével szerintem nem lesz gond, a "meggyõzés" hatékonyságán múlik minden. Egyeduralmuk sosem lesz ezen a piacon (sem), de ha a torta nagyobbik szelete az övék, úgy elõnyösebb helyzetbõl indulnak bármilyen ezt a piaci szegmenst érintõ változás felé. S lássuk be, eddig bejöttek az ilyen irányú törekvéseik.

Bye!
Pici különbség azért van!

Van egy olyan félelmem, hogy ha a m$ felvásárolja a jelenleg sikeres fejlesztõket/kiadókat sok-sok millió (illetve inkább már milliárdról van szó, dollárban) pénzér, akkor elõbb-utóbb valahol szorítaniuk kell a költségvetésen - és ezt a játékok minõsége fogja megbánni (rövid fejlesztési idõk...)

Valahogy nem látom be, hogy ez a rengeteg befektetett pénz mikor jönne vissza a m$-nak? (tudom, rengeteg a lóvé arra felé, de a részvényesek nem szeretik az ilyen beláthatatlan dolgokat)

Persze nem akarom védeni az Ms-t,csak mondjuk engem nem érdekel a módszerük,mert én csak jól járok vele mint Xbox tulaj...A PS2 eseknek szerintem nem kell félniük,mert biztos lesz mindig játék a gépükre,csak a GC van bajban szerintem,mert a Nintendo nem igazán vásárólgatja fel a csapatokat,és erre van a legkevesebb "ONLY GC" játék.
Olyan naivak vagytok...szerintetek a Sony miért csinálta a PS2,vagy a Nintendo a GC-t???AZÉRT,HOGY TE A KIS MEGSPÓRÓLT PÉNZEDET NEKIK ADD,ÉS ÕK ÍGY MÉG JOBBAN MULTIMILLIOMOSAK LEGYENEK!Errõl szól a piac...Úgyanezt csinálja az MS-is.Te is ezt csinálnád,ha lenne pár száz millió dolcsid,és konzolpiacba fektetnéd....Úgyanolyan pénzéhes a Sony is,meg a Nintendo is!Lásd:Sony pénzelte le a GTA3-as okat,hogy ne legyen más konzolon,Nintendo lepénzelte a Resident-eseket stb...stb...
Hi.Miért féltek?,ha meg is veszi az MS a fél játékpiacot is,akkor sem kell beparázni.Amilyen árban vesztegetik mostanában az Xbox-ot,már nem nagyon számít luxusnak,+teljesen meg is éri az árát szerintem....Kicsit spórol mindenki aztán lehet nyomni a MGS3-at.😊) Amúgy Gfx-ja is jobb lesz a Box-os verziónak a 6:1 es textúra tömörítés miatt,azt írták...Ha meg még a Capcom is X-es lesz,akkor lesz ám aranyélet!!!