A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So cry me a fuckin river, bitch!
After having announced rather heavy financial losses last 26 Septembre, Capcom decides to clarify its situation following many rumours concerning a possible repurchase of the Japanese editor by Microsoft. Indeed, a spokesman of Capcom declares that the results of the company were due to financial adjustments, that will not influence the sales of plays nor even the sector of the development. No repurchase is thus envisaged... at the present time.
Capcom of Japan: "Capcom has made some financial adjustments in Japan that could causes the group to declares has loss in this tax year. The adjustments reports to extraordinary items related to real estate. This does not reflect any downturn in the performance of the general business of the software development and dirty operations."
So cry me a fuckin river, bitch!
Cantina: Promo 12"
Untidy Dub változata a dalnak.
Promotional copy - not for sale
(p) & (c) 2000 Polydor LTD (UK)
LC00309
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Factor 5 (Wars Star: Rogue Squadron) and DivXNetworks have just developed a tool making it possible to use vidéos encodées in DIVX on GameCube, these vidéos will be thus of a quality close to that of the DVD with a size lower than vidéos in MPEG 2, moreover it A was adapted to the power of GameCube and thus uses all the power of the main frame (Gekko) and the graphics processor (Flipper) in parallel. The developers will thus be able as of now using codec DIVX for the scenes kinematics of the GameCube plays and thus gaining place on the minis-DVD of 1.5 GO. For more information: http://www.divx.com/gamecube
😊
\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"
(sajna az x-es verzióhoz nem volt szerencsém, mennyivel szebb a dc-s elõdnél?)
Keresek Project Gotham Racinget. Amit tudok erte adni: AMPED snowboardos, vagy BLOOD WAKE motorcsonakos jatek. Ha valakit esetleg erdekel jelezze ma: [email protected].
Kapcsold be a helpet a menüben, akkor kiírja, hogy mit tégy!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szerintem a V-syncet elfelejtették bekapcsolni.És darabosnak is tûnt.Az árnyékok nagyon faszák.Majd ha kijött megcsócsáljuk😊

de én eleve nem veszek Xboxot...mert egy generációból csak egy fajtát veszek, és ez most a PS2.
Majd Xbox2-t ha lesz warez és minimum egy évet várok a kijövetel az EU után stb...és jobb anyagok jönnek, mint a PS3-ra....majdanmajdan....
na ez sem igaz, GBAra max 5-6 játékot lehet igazán jónak nevezni, a többi mind konverzió vagy egyszerûen csak kaki! Komolyan mondom sokkal több tré GBA játék van, mint 2001-ben volt PSOne-ra...😞
na ez sem igaz, GBAra max 5-6 játékot lehet igazán jónak nevezni, a többi mind konverzió vagy egyszerûen csak kaki! Komolyan mondom sokkal több tré GBA játék van, mint 2001-ben volt PSOne-ra...😞
A Microsoft megteheti, hogy ráfizetéssel tart fent egy üzletágat, amíg az be nem indul. Elsõ idõszakban rá kell venni a fogyasztókat, hogy az õ terméküket vegyék. (Az eszközökrõl most ne beszéljünk) Ez jelen esetben nagy kiadásokat produkál, de ha már lesz egy széles fogyasztóréteg, akkor elkezd visszaáramlani a befektetett pénz. Gondolom valami ilyesmire építenek Redmondban. Tõkével szerintem nem lesz gond, a "meggyõzés" hatékonyságán múlik minden. Egyeduralmuk sosem lesz ezen a piacon (sem), de ha a torta nagyobbik szelete az övék, úgy elõnyösebb helyzetbõl indulnak bármilyen ezt a piaci szegmenst érintõ változás felé. S lássuk be, eddig bejöttek az ilyen irányú törekvéseik.
Bye!
Van egy olyan félelmem, hogy ha a m$ felvásárolja a jelenleg sikeres fejlesztõket/kiadókat sok-sok millió (illetve inkább már milliárdról van szó, dollárban) pénzér, akkor elõbb-utóbb valahol szorítaniuk kell a költségvetésen - és ezt a játékok minõsége fogja megbánni (rövid fejlesztési idõk...)
Valahogy nem látom be, hogy ez a rengeteg befektetett pénz mikor jönne vissza a m$-nak? (tudom, rengeteg a lóvé arra felé, de a részvényesek nem szeretik az ilyen beláthatatlan dolgokat)
A PS2 eseknek szerintem nem kell félniük,mert biztos lesz mindig játék a gépükre,csak a GC van bajban szerintem,mert a Nintendo nem igazán vásárólgatja fel a csapatokat,és erre van a legkevesebb "ONLY GC" játék.