A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ehh GC: A Turok kúrva jó gamma!!!
Mondtam én😊))))
valami fõellenség-féle lehet...

vagy egy harci kiáltás

😄DD

Oldern the 1st
bakker én ilyen dolgokhoz nem értek, az a baj hogy ratyi a winem, és kéne 98, de még archiválnom kell, mert nem akarok mindent elveszteni formattól...

166-os? Ember az a gep jatekon kivul minden feladatot el tud latni. Ha a hangkertyad telepitve van win alatt siman meg tudod csinalni, csak kell egy RCA->Jack atalakito es azt a hangkartya IN-jebe bedug. En ugy loptam ki mario zenejet hogy ment az N64 emulatoron a mario es a hankartya speakert out-jat radugtam az IN-re es kozben wav-ban rogzitettem. Igy nagyszeruen ki tudtam(dok) barmilyen N64-es zenet lopni. Persze ahhoz duplex hangkartya kell, de szerintem mar jo par eve nem is lehet kapni masmilyet.
A kazaa egy ilyen biomechanikus izé különféle transzplantátumokkal.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Oldern the 1st
Cheap vmi sikerült azzal kapcsolatban amirõl múltkor(webes téma) maileztünk???

CHEAPBOY
tudom..😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
Hé, Olcsóboy! Mél ment.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Majd a Resit csereled, bakker nem ezert tetetted felre hogy lemond... mario ugysincs jelenleg.

CHEAPBOY
CSocso hivj fel surgos, a mobilomon okeS?😊

Koszike!😊

CSOCSO
ehh kurva jók lettek az nfs6 trailerek😊 mind a 3😊))))
CSOCSO
bázzeg akokr nem kell még rsi hanem mario kell😊 azonal aztán turok kell cserésen aztán meglássuk de ez a két gamez nékem fontosabb mint a RE
szasz arc

CSOCSO
hi all
hé, ez nem én voltam...
sg-fórum megint formában van...

Neked mennyi bajod van.....már az is gond, ha túl sok a játék?

Oldern the 1st
az mi????

Sir Quno Jedi
izé Legaia 2

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Oldern the 1st
egy p166 osom van egy ratyi hangkártyával, kábelek nélkül(úgy értem ilyen extrák nélkül 😊) )szóval ezt nem tudom megoldani ....

Sir Quno Jedi
Tényleg érdekelne, hogy a mostani USA megjelenések mikor jönnek EU-ba (Wild Arms 3D, Legaia 3, Grandia X, stb. ??????)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igen. Ha van dc-d es AV kabeled, meg egy pc-d, amiben van hangkartya, akkor menj a DC es a PC-d moge es a megfelelo kabelcsatlakozasokat kosd ossze, majd csatlakoztasd a megfelelo hardverhez. Ezutan inditsd el a Shenmuet, majd kezd meg a digitalizalast a pc-n.
mohus
kazaa

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sir Quno Jedi
AZ baj. Mind1 lehet így is megnézem ! BSA rulez !!! :-)))

nagyon tudsz... 😄

mohus
inkább játszál valamivel😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Oldern the 1st
Hi all!
Segítsen valaki! Olyan hely kellene ahonnan le tudnám tölteni a Shenmue vagy a SA" zenéit!! Tud valaki ilyen helyet?? Kösz....

A megjeleno jatekok tomkelege EGY, azaz egy nagy tomkeleg, azaz a szamossaga egyhez tart. Igy a te penzed a forditott aranyossagot figyelembe veve, szinten tart egy konstanshoz. Marcsak az a kerdes, hogy ez egy nagy pozitiv, vagy egy kicsi pozitiv szam, a nullatol eltekintunk.
amíg így jönnek a pal-release-ek, ahogy mostanában (csak kapkodom a fejem, annyi minden van), annak is örülök, ha valamit nem kell megvennem 😊)), ugyanis az erre szánt "zsebpénzem" fordítottan arányos a megjelenõ játékok tömkelegével...

Laza
meg nincs meg, elvileg holnap.. 😊

a Legend of Legaia PSXen kirr volt (folleg a harcrendszer😊, remeljuk ez is koveti a peldat.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
elso nekifutasra nekem sem tetszett, de azt mondjak az Iraki ismeroseim, hogy ket raketa kilovese kozott ez nyujtja a legtobb oromet.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hát szívesen át is adom, de backup, és ha jók az emlékeim, azoktól kiütéseid szoktak lenni 😊
Amúgy Putt-Putt és Fattybear istenkirályok voltak 😄DD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tökéletesek a következtetéseid 😊
Mondjuk egy dvd backupot ázért azt hiszem megért. Majd ha mélyebben leszek benne, akkor kiderül.

Szal neked megvan a Grandia X?
Én ma kapom😊)))
Legaia 2?😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Telepíteni nem lehet-nincs rá jogosultságom...😞

Laza
haat... parszor elkezdtem az elso kuldit, aztan nem volt idom lenyomni.. 😊
majd nekiallok a hetvegen.. 😊

haver mar a foellennel van a Kingdom H.ban, es isteniti a progit... szerinte nagyon fasza... 😊 en meg csak 2orat nyomtam.. 😊

Laza
toltsd le valahonnan a QuickTime-ot (mondjuk az 5-ost😊

Sir Quno Jedi
Még egész jókat mondtál róla, nekem sokkal lesújtóbb róla a véleményem. Persze ha a Putt-Putt-ot végignyomtam anno, ezt is le fogom egyszer nyomni (majd ha végeztél, szívesen átveszem, persze csak DVD-n és nem ingyen) :-)))

Sir Quno Jedi
Hát, ha öt éves lennék, akkor megvenné a mami, de mivel az egész családom mindig is csóró volt, én meg felnõttem, ezért én sem veszem/venném meg, fõképpen nem gyáriban. :-)))

igen, én voltam, köszi 😊

azt szûröm le ebbõl, hogy megvenni nem vennéd meg, ugye? 😄

Kérte valaki (asszem Rolika), hogy ha játszom vele, akkor írjam le a Kingdom Hearts-al kapcsolatos tapasztalataimat.
Tessék:
grafika - tipikusan olyan, hogy nagyon tudjon idegesíteni 😊 Teljesen rajzfilmszerû (de nem a cell shadinges fajta). A környezet szerintem szép, de nagyon elnagyolt. A szereplõk brutális poligonszámot produkálnak, fõleg a disney-sek. Egyszerûen tökéletesek, de a square-esek sem rosszak. Amúgy full 3d-s a cucc, nem rögzített hátteres. Összességében szépnek mondható, de nem az én stílusom.
Játék - akció-rpg, ami nekem szintén nem nagyon jön be, de rossznak sem mondanám. Real-time tucsingolós harc, az erõteljes gombnyomogatás a leginkább célravezetõ 😞
A sztoriról egyelõre sokat nem tudtam meg (3 óra játék), de nem tûnik FF szintûnek 😊
Az egész játékról üvölt, hogy a fiatalabb korosztálynak készítették. Azért írok a pozitívumokról is: gyakorlatilag szinte minden D. szereplõ benne van valamilyen formában, aranyosak de gyerekesek. A FF7-10 idõszakból elõjön rengeteg kulcskarakter npc-ként, amikor Aerith/Aeris felbukkant, akkor volt nagy flash, nagyon örültem neki - megdobbantotta a szívemet, na! Ami szintén jó, az a FF-felé történõ "áthallások", néhány jelenet, poén úgy üt, ha ismeri az ember a FF univerzumot.
Belenézegettem leírásokba, lesz "secret" is rendesen, ez is megnyugtató. Ami viszont tegnap a gép kikapcsolására ösztönzött, az az "ûrhajó-fejlesztés"-es rész, annyira kellett ez mint Kassának a szõnyegbombázás... 😞
Összességében csak gyerekeknek és FF fanatikusoknak ajánlanám. Ugyan még nem játszottam vele sokat, de valószínûleg olyan 75-82% körül lesz nálam a végsõ értékelés, kizárt, hogy magasabban.
Na röviden ennyi a KH-ról.

mohus
Headset with Socom...PS2

mohus
laza te már nem Socomozol?

király!!! ez kell nekem is 😊))

aabyssx
Nagyon durva minden, csak az a vér szerûség nem. Most még nem... 😊

www.youtube.com/aabyssx

Le, de sajnos nem tudok .mov-ot nézegetni...😊

aabyssx
A Grandia-ról majd írj valamit! 😊

www.youtube.com/aabyssx

Laza
azert vard ki a veget, a hangulat szerintem adott lesz.. 😊
(es kinezetre semmi szegyelnivaloja nincs a GC REvel szemben, pedig ez full 3D😊)))))))

Laza
EZ 😄DDDD

En inkabb ezt nyomom 😊

aabyssx
Béna a vér, amikor lövöd a ~kutyát~... 😊

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Kihagytad a Wild Arms 3D-t !!!!!!!!!!!!!44