A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"de azért fogy"

Bazze, ha kettõt eladnak már akkor is fogy.... szánalmas! 😊

Milyen boxos?
Tudd meg én only csak a Doa3 miatt vettem anno Boxot, hisz az elsõ Doa után fanvagyok, nem pedig a Hálóért vagy a Morrowindért, ja és ha megakarod tudni az angol Halomat elcseréltem egy originál japáni FFX-re és hidd el jobban megérte!

So cry me a fuckin river, bitch!

JackSlater
a hackelés,meg nem "hívés" kérdése,ha ki akarod hozni a legjobbat a gépedbõl,akkor kell,ha nem akkor persze nem.Mondjuk én pont ezért is vettem Box-ot,mert a tuning híve vagyok PC-n is.Most plussz ram-ok szándékozom a gépbe forrasztani a MAME miatt,szerintem a hackelés adja meg a sava-borsát az egésznek

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Milyen Box-os vagy te??Nem jó a Halo,nem jó a Morrowind...miért vettél Box-ot? A Halo-nál nincs szebb FPS,és a Morrowind nél sincs szebb és komlex-eb Rpg(nem lehet a FF-el össszehasonlítani persze,mert két teljesen más stílus!)

Mellesleg a driveom tuti nem szar, mert nem nyúltam bele a gépbe, nem vagyok annak a híve hogy szanaszét hekkeljem, elég nekem a 8 gigáés vinyó..

Halo sem egy nagy durranás, hát még a Morrowind, fõleg ahogy a vízben mozog és milyen szép a framerateje amikor hullámzik a víz

JackSlater
Pesze ez fordítva is igaz,ha lenne Resident,Sunshine,RogueLeader és lassan töltené a Box,akkor lehetne szidni.

JackSlater
Eredetiben lassan tölt a DOA,Burnout,Oddworld?(én nem tudom te biztos láttad.)Csak két ugyanolyan játékot lehet összehasonlítani...ha lenne Halo,meg Morrowind GC-n,és ott 1-2 másodpercet töltene,akkor mondhatnád azt,hogy igan a GC gyors mint az állat....

JackSlater
A magyar eladások semmit nem mutatnak.Nézd meg,adtak ki magyarosított játékot valaha PSX re?Nem,pedig volt német,francia,spanyol Resident,de magyar nem.Tehát a magyar piac nem mutat meg semmit.Külföldön,azért fogynak a Box gamék,igaz nem olyan jól mint a PS2-es,de azért fogy.

CHEAPBOY
nem lassu KOU driveja, nem gyors a Box.. a ps2vel versengve lassuak.

a GC meg szemcsippantoan gyors (pedig nem hittembenne).. lehet jonni megnezni osszevetni...

Es ha valaki beirja hogy azert mert a GCnek nem kell anyni adatot betoltenie mert kisebb a lemez vagy valami hulyeseg , az assa el magat gyorsan..😊)

nem vagyok GC parti, szeretem a ps2ot, csak az nem szorul a szukenlatok koreben megvedesre.😊
arra ott vannak a megvezetettek😊

egyedul eddig amit lattam az F1 2002 ami g*ci lassan tolt GCn. (najo egy WRCt nem ut meg) az lassabb mint ps2on.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

JackSlater
"persze" akart lenni....

JackSlater
aha....frankón most esett le,hogy egy nick alatt 2 en írtatok....aminek perzse nincs sok értelme,de ti tudjátok.😊 Akkor vissza is visszavonom a CHEAPBOY---játékeladás----GC dolgot!

CHEAPBOY
amennyi eredeti jatek van az el is megy... (amikor nem volt meg chip boxra fogytak is rendesen az EREDETI jatekok) de most mar mindneki csak arra megy hogy tudok e hozni ugyan backupot is.

ja kiegeszitok is dogivel fogynak.

De a Ps2 vasarlas szintjet nem uti meg...
Kb 3-4*tobb ps2 megy el hetente mint Box... es ez igy van mindenutt.. nagykerekben mindenhol.

Csak korul kene nezni.

CHEAPBOY
Boxosok eredeti jatekot nem vesznek... ezt irtam szanalmas baratom gepet... hajjaj rengeteget..😄
Beegtel😄DDDDDDDDDDDDD

CHEAPBOY
Cheap es GamaCube nem egy kutya baratom.

EN nem vagyok GC parti, csak nem szeretem ha eszeveszett baraomsagokat irnak itt egyesek, GC detto.
o meg is irta szereny velemenyet.

JackSlater
Nekem mikor még nem volt kicserélve a drive-om,akkor újraírhatóról nyomtam,de nem volt nagyon lassú,persze itt nem a Halo ra,és a Morrowind-re gondolok.Lehet hogy rossz a drive-od..eladom az enyémet....😊)

JackSlater
Tudtam hogy neked is van Box-od(Xperience....)

De így is jól néz ki

a Judás csak úgy jött😊
Nekem is van boxom h eddig nem vetted észre, de komolyan ha simán töltöm DVDrõl tényleg lassú...

JackSlater
Haverok ma hozzák el játszani a GC-t,Resident Rulez!!!!De azt mondják,hogy letárolt hátteres.....WHY????Tényleg fix kamerás?

JackSlater
De hát istenem a HALO a létezõ legjobb FPS konzolon,van is mit töltenie😊)

JackSlater
Mi a farkamért vagyok én Júdás????Azért mert Xbox fan vagyok?Frankó....Mondjuk én inkább PC-s nek érzem mgam mint konzolosnak,a Box-on a mediaplayert nyomom,és 5-6 játék ami bejön....

De az vinyó, rakd be a módosítattlan Boxba azt szar orig gammát, szal ha egy chipnlküli boxba beraksz egy orig gammát, akkor az percekig is tölthet
hidd el nekem Halo eléééééééggé sokáig töltött
és aklkor még nem volt chippelve a boxom.

JackSlater
Én tudok mindig válaszolni mindenre,ha ráérek,biztos akkor még nem jártam ide.... Mondjuk azért NE BÁNTSUK szegény CHEAPBOYT,azért jó srác,mert GC fan!!!!!

JackSlater
A Halo vinyóról kb 10 másodpercet tölt,mentésnél kb 3 mat,.Azért nem adsz el sok Box-os játékot,mert a Box-osok nincsenek rászorúlva hogy tõled vegyék,ezen azért gondolkodj el....a PS2-ek meg a nagy számok törvénye miatt vesznek sokat tõled(sokan vannak)😊)))

Hét lol😊
na szal ezentúl GC a Messiás
JackSlater a JUDÁS😊
ez jó lesz nektek névnek?

CHEAPBOY
GAMECUBE: Magadrol beszelsz primitiv baratom..?😊)

Gamecube minden korosztaly szamara... (hivatalosan is)... de mindegy elfordult vilagu betokosodott kis csolako😊
vagy dobozlako..?😊)))))))))

"szerintem a hulyesegek amiket osszehordasz itt az szanalmas, veled egyutt

nem vagy az az iq harcos, az mar latszik"

Na itt ut ki a boxos szanalma😊)))))9

Amikor azt irom jo nem irok, akkor en nem is vagyok IQ harcos mert nincs mivel vitatkoznom, primitiv vagyok...😊

de amikor multkor mindenre volt magyarazat, es minden kis kaput szepen bezartam amire a nagy boxos tarsasag nem tudott mit irni akkor bejott hogy jajj szanalmas ez mar, hogy mindere van magyarazat (ami ellen mar nem ment az erveles..)

akkor most hogy is van...?

Nem allok le a Te szinvonaladon vitatkozni, eddig is kinos volt megprobalni hozzad igazitani szokincsemet, mondandomat... ennyi eleg is volt mara a tudatlansagbol, a spotetsegbol, es a fertobol.... vissza a fenyre...
PÁ!

JackSlater
Persze a GC azért tölt gyorsan,mert speckós a lemez,kicsi,és igy persze hogy el lehet érni a gyors adatolvasást.Az N64 is gyorsan töltött,és mégis mekkorát bukott....

CHEAPBOY
GAMECUBE:

Ne szanalmazz (egy nem en adom a jatekokat)
lassabban tolt mint a GC... ember... akkor Te meg nem lattal gamecubet...😊)))))))))))))))

A Halot is mennyi ideig kaparja be,.,, szanalmas.😊

hat meg a morrowindet... na az egy tortenet.😊

es meg sorolhatnam a rallysportnal sem kapkodja el....

ne legyel mar ennyire elvakult....

CHEAPBOY: Nekem jobb ha a Box megy, nem reklamozom kockat... keves jatek jon be ra, igy nem erdekel,csak amikor nagyobb nevek jonnek...

pl. MArio... 20 darab el is kelt nalam elovetelben... (es ez csak nalam) mig Boxra ha egy jatekbol vesznek harmat. akkor mar heppi van..😊 itt is latszik a Nintendo erkolcso gyozelme a kalozkodas felett... mert azert viszik azokat a jatekokat rendesen .. ps2nel mas... ott olyan nagy bazis hogy rengeteg eredeti game fan van...😊

Szal a Box ilyen szempontbol szar valoban...😊
De ez mar nem az en gondom.

Animal crpssingot nem szidd... Nekem vmi miatt bejon..😛

izlesek es pofonok.... Martinnak a Vib ribbon jott be anno... (szerintem is jo) de azert a tobbseg ferde szemekket nezett a jatekra.😊

JackSlater
Yboy nagyon keményen nyomja...szimpatikus a srác!!!Xbox FOREVER!!!!

JackSlater
Gyeünk mindenki kezdõdjön az anyázás,már tényleg uncsi volt a fórum!!

JackSlater
Tuti nem láttál még vinyóról futó játékot.....

Szopjá' le azt kifizettem!

CHEAPBOY
akar a tied is lehet...... ha egsszer fizetsz erte....😊

JackSlater
Az emukat a RARE játékok miatt kerese mindenki,ez nem is kérdéses.Sokat tölt a Box?Ekkora hülyeséget!Két dolog miatt is az:1.Ha vki eredetivel nyomja,akkor frankón gyorsan tölt,ez nem is kérdéses,ha meg warezol,vagy kicseréli a drive-ot,vagy winyóra nyomja.Sõt ki merem jelenteni az Xbox tölt a leggyorsabban(120G IBM rulez!!!!) Amúgy meg a www.nintendo.com ot ajánlom mindenkinek,akkor a legjobb,ha pont az AnimalCrossing reklámja megy....veszélyesen gyerekes.
Meg persze neked jobb üzlet a GC,mert tõled veszik a játékokat,és is reklámoznám a helyedben...

CHEAPBOY
gamecube: amit irtal 99% faszsag, valaszt sem erdemel, igy nem is irok.😄DDDDDD

lassan tolt mint a csiga... aGChez kepest kurrva lassu... jo lenne ha nezned a konkurrewnciat is... az hogy vinyo van benne ... es?
az is tud ezer evet tolteni... ahogy csinalja is... szanalooom!!😊)

CHEAPBOY
gamecube: amit irtal 99% faszsag, valaszt sem erdemel, igy nem is irok.😄DDDDDD

lassan tolt mint a csiga... aGChez kepest kurrva lassu... jo lenne ha nezned a konkurrewnciat is... az hogy vinyo van benne ... es?
az is tud ezer evet tolteni... ahogy csinalja is... szanalooom!!😊)

Látom a flame beindult...vki a du folyamán még hiányolta is...:-)

és az enyém lesz?
Holnap megyek érte

CSOCSO
nem tudsz olvasni? azt írtam gc és xbox
CHEAPBOY
na gyere at erte.😊

CHEAPBOY
na gyere at erte.😊

Na hogy bazznád meg😊

CHEAPBOY
GAMECUBE:

ha ha ugyanazt kapod ezeken az emukon akkor hajra..😄DDDDDDDDD

Meg aztan nehogy mar Nintendo (azzal a szar nintendo) jatekokkal nyomuljatok boxon... sajat magatok szajabol csinaltok segget..😄DDDDDDD

ha annyira utalna mindenki a nintendot, nem keresne orrba szajba az SNes N64 emukat a gepre.... mert tudom nagy keletje van...

szanalmas..😊

CHEAPBOY
GAMECUBE: Persze hogy nem egy szinht a Box nem ferhet a kocka kozelebe egy nagy ocska elavult b*zi PC az egesz.

Szaggato jatekok, pCs grafika, ezer ev toltes...😊)
Es nem tud szebbet mutatni fel mint a Kocka.
alig viszik mindenut... csak a penz tartzja tovabbra is eletben... ezeket a tenyezoket elfelejted???

nem hiaba jottek a hirek 1 meg 2 milliard dollaros segely az Xbox programnak..😄DD

500 milliok kiadasa cegekre csak hogy vegre az o nyomorult gepukre legyen jo jatek, ami vegre exkluziv is...

A GC kicsi de nem nevetseges..😊 Az maximum itt Te vagy.

CHEAPBOY
vagy atjohetsz (mikozben hozod amotyokat...😊 es megnezheted milyen messzirol..😄

CHEAPBOY
GAMECUBE: 1 darab van azzal eny nyomom... majd penteken kapsz.😊)

CHEAPBOY
GAMECUBE:

En szerintem nem gondolkondak igy sokan... szerintem a Box az amit kismillioan megvetnek, ahogy az eladasok mutatjak is..😊 azert fogy csaj mert ugyis lehet minden jora hasznalni... legalabb valami olcso PC, meg aztan iratni is lehet... hmmm..... sokan gondolkodnak igy... ezert fogy ugy ahogy .. noha nem annyira ahogy Bill szeretne..😄D

Ezzel az erovel a Boxosok is ezertr veszik... jajj ez nagyon hulye kijelentes... 2 ember utan mar atlagolsz..LOOOl!!

Csippancs, Sunshine kéne már

CHEAPBOY
es egyebkent nem konkurrencia, jol megferunk egymas mellett.😊