A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazze, ha kettõt eladnak már akkor is fogy.... szánalmas! 😊
Tudd meg én only csak a Doa3 miatt vettem anno Boxot, hisz az elsõ Doa után fanvagyok, nem pedig a Hálóért vagy a Morrowindért, ja és ha megakarod tudni az angol Halomat elcseréltem egy originál japáni FFX-re és hidd el jobban megérte!
So cry me a fuckin river, bitch!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
A Halo-nál nincs szebb FPS,és a Morrowind nél sincs szebb és komlex-eb Rpg(nem lehet a FF-el össszehasonlítani persze,mert két teljesen más stílus!)
a GC meg szemcsippantoan gyors (pedig nem hittembenne).. lehet jonni megnezni osszevetni...
Es ha valaki beirja hogy azert mert a GCnek nem kell anyni adatot betoltenie mert kisebb a lemez vagy valami hulyeseg , az assa el magat gyorsan..😊)
nem vagyok GC parti, szeretem a ps2ot, csak az nem szorul a szukenlatok koreben megvedesre.😊
arra ott vannak a megvezetettek😊
egyedul eddig amit lattam az F1 2002 ami g*ci lassan tolt GCn. (najo egy WRCt nem ut meg) az lassabb mint ps2on.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ja kiegeszitok is dogivel fogynak.
De a Ps2 vasarlas szintjet nem uti meg...
Kb 3-4*tobb ps2 megy el hetente mint Box... es ez igy van mindenutt.. nagykerekben mindenhol.
Csak korul kene nezni.
Beegtel😄DDDDDDDDDDDDD
EN nem vagyok GC parti, csak nem szeretem ha eszeveszett baraomsagokat irnak itt egyesek, GC detto.
o meg is irta szereny velemenyet.

Nekem is van boxom h eddig nem vetted észre, de komolyan ha simán töltöm DVDrõl tényleg lassú...
Mondjuk én inkább PC-s nek érzem mgam mint konzolosnak,a Box-on a mediaplayert nyomom,és 5-6 játék ami bejön....Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
hidd el nekem Halo eléééééééggé sokáig töltött
és aklkor még nem volt chippelve a boxom.
Mondjuk azért NE BÁNTSUK szegény CHEAPBOYT,azért jó srác,mert GC fan!!!!!Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
na szal ezentúl GC a Messiás
JackSlater a JUDÁS😊
ez jó lesz nektek névnek?
Gamecube minden korosztaly szamara... (hivatalosan is)... de mindegy elfordult vilagu betokosodott kis csolako😊
vagy dobozlako..?😊)))))))))
"szerintem a hulyesegek amiket osszehordasz itt az szanalmas, veled egyutt
nem vagy az az iq harcos, az mar latszik"
Na itt ut ki a boxos szanalma😊)))))9
Amikor azt irom jo nem irok, akkor en nem is vagyok IQ harcos mert nincs mivel vitatkoznom, primitiv vagyok...😊
de amikor multkor mindenre volt magyarazat, es minden kis kaput szepen bezartam amire a nagy boxos tarsasag nem tudott mit irni akkor bejott hogy jajj szanalmas ez mar, hogy mindere van magyarazat (ami ellen mar nem ment az erveles..)
akkor most hogy is van...?
Nem allok le a Te szinvonaladon vitatkozni, eddig is kinos volt megprobalni hozzad igazitani szokincsemet, mondandomat... ennyi eleg is volt mara a tudatlansagbol, a spotetsegbol, es a fertobol.... vissza a fenyre...
PÁ!
Ne szanalmazz (egy nem en adom a jatekokat)
lassabban tolt mint a GC... ember... akkor Te meg nem lattal gamecubet...😊)))))))))))))))
A Halot is mennyi ideig kaparja be,.,, szanalmas.😊
hat meg a morrowindet... na az egy tortenet.😊
es meg sorolhatnam a rallysportnal sem kapkodja el....
ne legyel mar ennyire elvakult....
CHEAPBOY: Nekem jobb ha a Box megy, nem reklamozom kockat... keves jatek jon be ra, igy nem erdekel,csak amikor nagyobb nevek jonnek...
pl. MArio... 20 darab el is kelt nalam elovetelben... (es ez csak nalam) mig Boxra ha egy jatekbol vesznek harmat. akkor mar heppi van..😊 itt is latszik a Nintendo erkolcso gyozelme a kalozkodas felett... mert azert viszik azokat a jatekokat rendesen .. ps2nel mas... ott olyan nagy bazis hogy rengeteg eredeti game fan van...😊
Szal a Box ilyen szempontbol szar valoban...😊
De ez mar nem az en gondom.
Animal crpssingot nem szidd... Nekem vmi miatt bejon..😛
izlesek es pofonok.... Martinnak a Vib ribbon jott be anno... (szerintem is jo) de azert a tobbseg ferde szemekket nezett a jatekra.😊

Amúgy meg a www.nintendo.com ot ajánlom mindenkinek,akkor a legjobb,ha pont az AnimalCrossing reklámja megy....veszélyesen gyerekes.
Meg persze neked jobb üzlet a GC,mert tõled veszik a játékokat,és is reklámoznám a helyedben...

lassan tolt mint a csiga... aGChez kepest kurrva lassu... jo lenne ha nezned a konkurrewnciat is... az hogy vinyo van benne ... es?
az is tud ezer evet tolteni... ahogy csinalja is... szanalooom!!😊)
lassan tolt mint a csiga... aGChez kepest kurrva lassu... jo lenne ha nezned a konkurrewnciat is... az hogy vinyo van benne ... es?
az is tud ezer evet tolteni... ahogy csinalja is... szanalooom!!😊)
Holnap megyek érte
ha ha ugyanazt kapod ezeken az emukon akkor hajra..😄DDDDDDDDD
Meg aztan nehogy mar Nintendo (azzal a szar nintendo) jatekokkal nyomuljatok boxon... sajat magatok szajabol csinaltok segget..😄DDDDDDD
ha annyira utalna mindenki a nintendot, nem keresne orrba szajba az SNes N64 emukat a gepre.... mert tudom nagy keletje van...
szanalmas..😊
Szaggato jatekok, pCs grafika, ezer ev toltes...😊)
Es nem tud szebbet mutatni fel mint a Kocka.
alig viszik mindenut... csak a penz tartzja tovabbra is eletben... ezeket a tenyezoket elfelejted???
nem hiaba jottek a hirek 1 meg 2 milliard dollaros segely az Xbox programnak..😄DD
500 milliok kiadasa cegekre csak hogy vegre az o nyomorult gepukre legyen jo jatek, ami vegre exkluziv is...
A GC kicsi de nem nevetseges..😊 Az maximum itt Te vagy.
En szerintem nem gondolkondak igy sokan... szerintem a Box az amit kismillioan megvetnek, ahogy az eladasok mutatjak is..😊 azert fogy csaj mert ugyis lehet minden jora hasznalni... legalabb valami olcso PC, meg aztan iratni is lehet... hmmm..... sokan gondolkodnak igy... ezert fogy ugy ahogy .. noha nem annyira ahogy Bill szeretne..😄D
Ezzel az erovel a Boxosok is ezertr veszik... jajj ez nagyon hulye kijelentes... 2 ember utan mar atlagolsz..LOOOl!!